ΠΑΤΩΝΕΙ το iPhone Χ;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Cecily Anne
Re: ΠΑΤΩΝΕΙ το iPhone Χ;
Dude μου χτυπάνε όλα τα λινκ για ιό.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:53Κάτσε θα το ψάξω διότι δεν έχω ιδέα!enterprise-psi έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:25Βάλε gcam και στις ρυθμίσεις hdr+Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:13Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help
https://www.celsoazevedo.com/files/andr ... le-camera/
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δλδ τι περίμενες από αντρόιντ χωρικό;Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 14:56Dude μου χτυπάνε όλα τα λινκ για ιό.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:53Κάτσε θα το ψάξω διότι δεν έχω ιδέα!enterprise-psi έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:25
Βάλε gcam και στις ρυθμίσεις hdr+
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Το ποντίκι έτσι, όχι το κινητόIsildur έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 14:29Αλήθεια; Ισχύει κάτι τέτοιο;enterprise-psi έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:09Και όταν φορτίζει δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, άστο αυτό κλέβεις εκκλησία
Ε ρε δούλεμα που έχουν να φάνε κάποιοι. Το σπλάχνο μου δηλαδή, που έφαγε παππά και πήρε i-phone. Εδώ βέβαια ήθελε να αγοράσει volkswagen, οπότε τι να πω; Πρέπει να της κάνω τεστ dna.

Μα πως γίνεται, τρία έχω βάλει με διαφορετικά configCecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 14:56Dude μου χτυπάνε όλα τα λινκ για ιό.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:53Κάτσε θα το ψάξω διότι δεν έχω ιδέα!enterprise-psi έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:25
Βάλε gcam και στις ρυθμίσεις hdr+

Τσεκαρε και αυτό
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
βρε καλά ο άλλος, θα νομίζει ότι έβγαλε ο σύριζα το ματζικ μουσε, αλλα και εσύ; όσα κουμπιά θέλεις έχει το ματζικ, το ρυθμίζεις, καταλαβαίνει που ήταν το δακτυλο πριν το κλικ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κοροιδευετε αυτο το μουσε, ελεος, σφουγκαριστρες της μς.enterprise-psi έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:09Και όταν φορτίζει δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, άστο αυτό κλέβεις εκκλησία

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 13 Σεπ 2023, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
REAL MEN DO IT WITH KEYBOARD BROenterprise-psi έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:09Και όταν φορτίζει δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, άστο αυτό κλέβεις εκκλησία
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- Dwarven Blacksmith
Άσχετο αλλά πιστεύετε ότι το μαύρο ορθογώνιο είναι το τεχνολογικό πλατώ για τις επόμενες δεκαετίες;
Ή θα βγει κάτι άλλο;
Ή θα βγει κάτι άλλο;

nah, όλο και κάποιο περισσότερο efficient μαραφέτι για διάσπαση προσοχής θα φτιάξουμεDwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 18:35Άσχετο αλλά πιστεύετε ότι το μαύρο ορθογώνιο είναι το τεχνολογικό πλατώ για τις επόμενες δεκαετίες;
Ή θα βγει κάτι άλλο;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Μάλλον είσαι μικρός και δεν πρόλαβες τα ποντίκια των μακ που είχαν ένα μπουτόν μόνο, για χρόνια αφού οι πισίδες είχαν περάσει στα δύο, τρία και πάει λέγοντας. Και τρώγανε καζούρα που έπρεπε να πατάνε το μοναδικό κουμπί ενώ ταυτόχρονα δουλεύαν πληκτρολόγιο, κουνούσαν το κεφάλι δεξιά και κλοτσούσαν το αριστερό πόδι στο πάτωμα για να προσομοιώσουν δεξί κλικ. Και φυσικά, σαν γνήσιοι μακάδες, υποστηρίζανε ότι αυτό είναι το σωστό κι ότι βολεύει καλύτερα κι άλλες τέτοιες πίπες.enaon έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 17:14βρε καλά ο άλλος, θα νομίζει ότι έβγαλε ο σύριζα το ματζικ μουσε, αλλα και εσύ; όσα κουμπιά θέλεις έχει το ματζικ, το ρυθμίζεις, καταλαβαίνει που ήταν το δακτυλο πριν το κλικ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κοροιδευετε αυτο το μουσε, ελεος, σφουγκαριστρες της μς.enterprise-psi έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:09Και όταν φορτίζει δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, άστο αυτό κλέβεις εκκλησία
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Eθνικοκοινωνιστης
google pixel?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
pixel 7 απο best price στα 400 κατι,για πιο φθηνα nord 3Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:13Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
μαλλόν είσαι νεοδημοκρατης. Βαριεμαι να σε κοροϊδεύω για τότε που νόμιζες ότι η ηλεκτρονική σου γραφομηχανή είναι κομπιουτερ, αλλα το ματζικ ειναι απλα ντροπη να το σχολιάζουμε, να πάρουμε σκάλα να ανέβουμε να το πιάσουμε αν είναι.Isildur έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 18:45Μάλλον είσαι μικρός και δεν πρόλαβες τα ποντίκια των μακ που είχαν ένα μπουτόν μόνο, για χρόνια αφού οι πισίδες είχαν περάσει στα δύο, τρία και πάει λέγοντας. Και τρώγανε καζούρα που έπρεπε να πατάνε το μοναδικό κουμπί ενώ ταυτόχρονα δουλεύαν πληκτρολόγιο, κουνούσαν το κεφάλι δεξιά και κλοτσούσαν το αριστερό πόδι στο πάτωμα για να προσομοιώσουν δεξί κλικ. Και φυσικά, σαν γνήσιοι μακάδες, υποστηρίζανε ότι αυτό είναι το σωστό κι ότι βολεύει καλύτερα κι άλλες τέτοιες πίπες.
αν είναι να πάρει πιχελ ας δοκιμάσει αυτό που λέει ο πσι, αν δουλεύει σωστά θα μοιάζει με πιξελ το χιόμι στην κάμερα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 18:54pixel 7 απο best price στα 400 κατι,για πιο φθηνα nord 3Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:13Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πατώνει η αριστερά στους νέους της θουριγγιας
από southern » 07 Ιουν 2024, 16:09 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-