Θα υπογράφατε προγαμιαίο συμβόλαιο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Θα υπογράφατε προγαμιαίο συμβόλαιο?
Και αν θέλετε, εξηγήστε το λόγο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Re: Θα υπογράφατε προγαμιαίο συμβόλαιο?
Για μένα ήμουν μικρός και δεν ήξερα καλύτερα. Εκανα τη χαζομάρα και δεν έκανα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Με ακροδεξιο Βολιωτη?
Σιγουρα.
Σιγουρα.
Οχι, γιατι στην Ελλαδα δεν υπαρχει νομος (απο οσο ξερω) οτι η γυναικα δικαιουται τα μισα απο οσα απεκτησε ο αντρας κατα την διαρκεια του γαμου του.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κερατάς και δαρμένος;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Στο παρελθόν ναι. Τώρα δεν μ' ενδιαφέρει ο γάμος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Η ερώτηση αφορά κάποιον που έχει γκαφρά και παντρεύεται μια gold digger.
.
Η ερώτηση αφορά κάποιον που έχει γκαφρά και παντρεύεται μια gold digger.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οχι. Τι ειναι αυτο? Ο αρραβώνας της νέας εποχής περιτυλιγμένος με νομικά δικαιώματα? Δεν θα πάρω, ευχαριστώ.
Συνηθίζω να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους μου και να με εμπιστεύονται και εκεινοι. Δεν ειμαι ο Χίτλερ, να υπογράφω σύμφωνα μη επίθεσης.
Συνηθίζω να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους μου και να με εμπιστεύονται και εκεινοι. Δεν ειμαι ο Χίτλερ, να υπογράφω σύμφωνα μη επίθεσης.
Αυτά τα συμβόλαια υπογράφονται όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην περιουσία των συμβαλλόμενων και όχι όταν παίζει ένα παραπάνω σπίτι στο χωριό ή στην πόλη ή μια διαφορά μισθού μεταξύ των συμβαλλόμενων.

Και σ' αυτήν την περίπτωση, δεν παίζει μόνον η "μίζερη" πρόθεση του έχοντος για τη διαφύλαξη των υπαρχόντων του αλλά και ένα ξεκαθάρισμα από τον μη έχοντα ότι θέλει τον συγκεκριμένο άνθρωπο και όχι τη συγκεκριμένη περιουσία.
Όλα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προγαμιαία συμβόλαια στην Ελλάδα απαγορεύονται. Αν όμως ένα ζευγάρι θέλει ντε και καλά να τα μοιράσει, μπορεί να κάνει σύμφωνο συμβίωσης αντί για γάμο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
όχι.
Εκτός και ήμουν κανένας 65αρης με διςμυρια και ήθελα να παντρευτώ την 20χρονη βιζιτ.. εε σορρυ μοντελα.
Εκτός και ήμουν κανένας 65αρης με διςμυρια και ήθελα να παντρευτώ την 20χρονη βιζιτ.. εε σορρυ μοντελα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εννοείται, οι άνθρωποι αλλάζουν και ο γάμος είναι πολύ ιδαίτερα κακό νομικό καθεστώς. Το να είσαι καλυμένος με πολιτισμένο τρόπο μου φαίνεται ότι είναι achievement που έχουμε καταφέρει σαν ανθρωπότητα και πολύ λογική επιλογή. Είναι παρόμοιο με το να έχεις ασφάλιση σε πράγματα που μπορείς να έχεις, κάνεις mitigate το ρίσκο, έχεις λιγότερο άγχος, έχεις καλύτερη ψυχική υγεία.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Όλες τέτοιες είναι. Απλά μερικές ξέρουν να κρύβουν το φτυάρι καλύτερα απο άλλες.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Εδώ λέει το αντίθετο.
Χάθηκε και εκείνος ο χασοδίκης ο γαυρος να τον ρωτήσουμε τώρα που τον χρειαζόμαστε..
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συμβολαιο και ο λογος του Τζιτζικωστα
από southern » 15 Οκτ 2024, 07:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Οκτ 2024, 08:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν μεινω εγκυος,αυτοματα ακυρωνεται το συμβολαιο μου
από Frappezitis » 13 Νοέμ 2024, 19:29 » σε Αθλητικά - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
13 Νοέμ 2024, 19:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πυροschwesterς: "Καιγόταν το σπίτι μου και η πυροσβεστική ζητούσε συμβόλαιο σπιτιού"
από Kauldron » 23 Σεπ 2024, 21:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
24 Σεπ 2024, 13:22
-