Θεσσαλονικείς, τι θα ψηφίσετε;
Θεσσαλονικείς, τι θα ψηφίσετε;
Όσοι ψηφίζετε Δήμο Θεσσαλονίκης, ποιον υποψήφιο Δήμαρχο και Περιφερειάρχη σκοπεύετε να ψηφίσετε; Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, μου φαίνονται όλες οι περιπτώσεις λίγο πολύ ίδιες και μπορεί στην τελική να μην πάω και καθόλου, αλλά όσοι σκοπεύετε να ψηφίσετε, πώς το σκέφτεστε;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Re: Θεσσαλονικείς, τι θα ψηφίσετε;
Νομίζω πρώτη φορά δεν θα πάω να ψηφίσω. Ολοι άνοστοι είναι και χωρίς όραμα για την περιοχή μας .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Στην Θεσσαλία, μόνο ΚΚΕ
Δήμο (μονοσταυρία σε γνωστό μάχιμο) και Περιφέρεια ασταύρωτο στο ΚΚΕ
Δήμο (μονοσταυρία σε γνωστό μάχιμο) και Περιφέρεια ασταύρωτο στο ΚΚΕ
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Εγώ ψηφίζω σε περιφερειακό δήμο και επειδή κανένας υποψήφιος δεν μου λέει απολύτως τίποτα, δεν θα ψηφίσω.
Επίσης όλα αυτά τα χρόνια η ασυδοσία σ'αυτό το δήμο από τον ίδιο το δήμο και τις επιχειρήσεις, η έλλειψη πεζοδρομίων, η τριτοκοσμική εικόνα, η κατάληψη των δρόμων με τριπλοπαρκαρίσματα, δεν δίνει καμία ελπίδα για καλύτερο μέλλον από πλευράς Δήμου. Επίσης κλείνουν τους δρόμους για υποτιθέμενα έργα και αυτό παρατείνεται για χρόνια με αποτέλεσμα να κάνουμε τεράστιους κύκλους, και όταν κλείνουν δεν βάζουν ούτε μια πινακίδα με αποτέλεσμα να μπαίνεις στο δρόμο για χιλιόμετρα και μετά να πας πάλι πίσω.
Επίσης όλα αυτά τα χρόνια η ασυδοσία σ'αυτό το δήμο από τον ίδιο το δήμο και τις επιχειρήσεις, η έλλειψη πεζοδρομίων, η τριτοκοσμική εικόνα, η κατάληψη των δρόμων με τριπλοπαρκαρίσματα, δεν δίνει καμία ελπίδα για καλύτερο μέλλον από πλευράς Δήμου. Επίσης κλείνουν τους δρόμους για υποτιθέμενα έργα και αυτό παρατείνεται για χρόνια με αποτέλεσμα να κάνουμε τεράστιους κύκλους, και όταν κλείνουν δεν βάζουν ούτε μια πινακίδα με αποτέλεσμα να μπαίνεις στο δρόμο για χιλιόμετρα και μετά να πας πάλι πίσω.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Golden Age
- Λίνο Βεντούρα
Εύοσμος;Σέλευκας έγραψε: ↑15 Σεπ 2023, 09:03Εγώ ψηφίζω σε περιφερειακό δήμο και επειδή κανένας υποψήφιος δεν μου λέει απολύτως τίποτα, δεν θα ψηφίσω.
Εγώ Καλαμαριά ψηφίζω
Σιγά μην πάω
Σιγά μην πάω
Παλαιότερη τοποθέτηση μου για τον δήμο Αθηναίων, αλλά ισχύει και γενικότερα.
Αρχέλαος έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:16Οι δημότες της Αθήνας ψηφίζουν ο,τι θεωρούν καλύτερο ή τελοσπάντων με διάφορα άλλα κριτήρια(γνωστοί σύμβουλοι) κλπ.
Αυτοί πληρώνουν και τις ακατάλληλες επιλογές, γιατί εξόσων έχω καταλάβει, μεταπολιτευτικά κάποια δουλειά έκαναν κυρίως οι Μπέης και Καμίνης.
Πάντως, ακόμα και αν ήμουν αντικομμουνιστής και έμενα στον συγκεκριμένο δήμο, θα ψήφιζα κομμουνιστή δήμαρχο.
Έτσι και αλλιώς δεν θα κινδύνευε ο καπιταλισμός και είναι πολύ πιο πιθανό να έκανε κάποια έργα ουσίας και δομικές κινήσεις, μη μένοντας στην βιτρίνα.
Ο λόγος αφορά την έννοια του κεντρικού σχεδιασμού και τις αρχές, συν το ότι δεν είναι προσωποπαγής σχηματισμός που μετράει η δική του εικόνα, ώστε να έχει αντικίνητρο για δραστηριότητες που φέρνουν προσωπική προβολή.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ο Μπέης φύτεψε σχεδόν όλο το πράσινο που έχουμε σήμερα στην Αθήνα. Οι πριονοτσεκουράκηδες Πακιστανοί των λαμογιοσυνεργείων κλαδέματος έχουν κάνει ότι περνά από το χέρι τους για να το καταστρέψουν. Σε όλους τους δήμους αυτό το κακό βέβαια, παντού η ίδια σφαγή γίνεται.Αρχέλαος έγραψε: ↑15 Σεπ 2023, 12:19Παλαιότερη τοποθέτηση μου για τον δήμο Αθηναίων, αλλά ισχύει και γενικότερα.Αρχέλαος έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:16Οι δημότες της Αθήνας ψηφίζουν ο,τι θεωρούν καλύτερο ή τελοσπάντων με διάφορα άλλα κριτήρια(γνωστοί σύμβουλοι) κλπ.
Αυτοί πληρώνουν και τις ακατάλληλες επιλογές, γιατί εξόσων έχω καταλάβει, μεταπολιτευτικά κάποια δουλειά έκαναν κυρίως οι Μπέης και Καμίνης.
Πάντως, ακόμα και αν ήμουν αντικομμουνιστής και έμενα στον συγκεκριμένο δήμο, θα ψήφιζα κομμουνιστή δήμαρχο.
Έτσι και αλλιώς δεν θα κινδύνευε ο καπιταλισμός και είναι πολύ πιο πιθανό να έκανε κάποια έργα ουσίας και δομικές κινήσεις, μη μένοντας στην βιτρίνα.
Ο λόγος αφορά την έννοια του κεντρικού σχεδιασμού και τις αρχές, συν το ότι δεν είναι προσωποπαγής σχηματισμός που μετράει η δική του εικόνα, ώστε να έχει αντικίνητρο για δραστηριότητες που φέρνουν προσωπική προβολή.
Ο Έβερτ έκανε μια αξιοπρεπή συντήρηση στο έργο του Μπεή.
Ο Καμίνης νοικοκύρεψε τα οικονομικά του δήμου και γενικώς έχει την φήμη του έντιμου, νομίζω δικαιολογημένα.
Οι υπόλοιποι για σφαλιάρες, με αποκορύφωμα το σημερινό σούργελο.
Παύλου ΜελάΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑15 Σεπ 2023, 12:14Εύοσμος;Σέλευκας έγραψε: ↑15 Σεπ 2023, 09:03Εγώ ψηφίζω σε περιφερειακό δήμο και επειδή κανένας υποψήφιος δεν μου λέει απολύτως τίποτα, δεν θα ψηφίσω.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
πολιχνη σταυρουπολη ευκαρπια κτλ δλδ. Αλλοι εκεί για σφαλιάρεςΣέλευκας έγραψε: ↑15 Σεπ 2023, 15:51Παύλου ΜελάΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑15 Σεπ 2023, 12:14Εύοσμος;Σέλευκας έγραψε: ↑15 Σεπ 2023, 09:03Εγώ ψηφίζω σε περιφερειακό δήμο και επειδή κανένας υποψήφιος δεν μου λέει απολύτως τίποτα, δεν θα ψηφίσω.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Είμαι 25 χρόνια στην πόλη και για πρώτη φορά σκέφτομαι σοβαρά να φέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα εδώ για να ψηφίσω ο,τιδήποτε εκτός Ζέβρα.Scouser έγραψε: ↑15 Σεπ 2023, 08:45Όσοι ψηφίζετε Δήμο Θεσσαλονίκης, ποιον υποψήφιο Δήμαρχο και Περιφερειάρχη σκοπεύετε να ψηφίσετε; Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, μου φαίνονται όλες οι περιπτώσεις λίγο πολύ ίδιες και μπορεί στην τελική να μην πάω και καθόλου, αλλά όσοι σκοπεύετε να ψηφίσετε, πώς το σκέφτεστε;
Η πόλη είναι στη χειρότερη κατάσταση που μπορώ να θυμηθώ, το κέντρο δλδ, που ζω και κινούμαι.
Και είναι τρελό, γιατί έχουμε τον περισσότερο τουρισμό έβερ ως πόλη και την ίδια στιγμή, στο κέντρο πρέπει να κινούνται 4 σκουπιδιάρικα όλα κι όλα. Το ωραιότερο σημείο, η Άνω Πόλη, είναι μία απέραντη χωματερή.
Θεωρώ ότι είχαν και πολύ χρόνο στα λοκντάουν για να διορθώσουν κακοτεχνίες, αλλά παπάρια.
Πρώτη φορά με απασχολεί τι ρόλο βαράει ένας δήμαρχος σε μία πόλη.
Και έχω ζήσει εποχές με Γατόπαρδο και Ζορό, έ.
- Λίνο Βεντούρα
Ο γατόπαρδος είναι ο ατσαλάκωτος; Τώρα που καταλάγιασαν τα πάθη τον θυμόσαστε και κλαίτεlagavulis έγραψε: ↑15 Σεπ 2023, 16:13Είμαι 25 χρόνια στην πόλη και για πρώτη φορά σκέφτομαι σοβαρά να φέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα εδώ για να ψηφίσω ο,τιδήποτε εκτός Ζέβρα.Scouser έγραψε: ↑15 Σεπ 2023, 08:45Όσοι ψηφίζετε Δήμο Θεσσαλονίκης, ποιον υποψήφιο Δήμαρχο και Περιφερειάρχη σκοπεύετε να ψηφίσετε; Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, μου φαίνονται όλες οι περιπτώσεις λίγο πολύ ίδιες και μπορεί στην τελική να μην πάω και καθόλου, αλλά όσοι σκοπεύετε να ψηφίσετε, πώς το σκέφτεστε;
Η πόλη είναι στη χειρότερη κατάσταση που μπορώ να θυμηθώ, το κέντρο δλδ, που ζω και κινούμαι.
Και είναι τρελό, γιατί έχουμε τον περισσότερο τουρισμό έβερ ως πόλη και την ίδια στιγμή, στο κέντρο πρέπει να κινούνται 4 σκουπιδιάρικα όλα κι όλα. Το ωραιότερο σημείο, η Άνω Πόλη, είναι μία απέραντη χωματερή.
Θεωρώ ότι είχαν και πολύ χρόνο στα λοκντάουν για να διορθώσουν κακοτεχνίες, αλλά παπάρια.
Πρώτη φορά με απασχολεί τι ρόλο βαράει ένας δήμαρχος σε μία πόλη.
Και έχω ζήσει εποχές με Γατόπαρδο και Ζορό, έ.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Δεν ψηφίζω στον Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά αν το έκανα θα καταψηφιζα τον άχρηστο τον Ζέρβα. Ούτε ένα έργο δεν παρουσίασε κατα τη θητεία του, το μόνο που έκανε ήταν να υποβαθμίζει αυτά που πέτυχε ο Μπουτάρης
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Παρότι δεν ψηφίζω Θεσσαλονίκη αλλά δυτικά,όλοι οι υποψήφιοι της Θεσσαλονίκης λένε ότι θα κάνουν ακριβώς τα ίδια στο πρόγραμμα τους.
Ο Ζέρβας έχει να παρουσιάσει κάτι ασφαλτοστρώσεις της κακιάς ώρας.
Τα σκουπίδια σε πνίγουν, δρόμοι και πεζοδρόμια για κλάματα.
Πραγματικά εκτός από τους παρατρεχάμενους του Ζέρβα ποιος άλλος θα τον ψηφίσει;
Ο Ζέρβας έχει να παρουσιάσει κάτι ασφαλτοστρώσεις της κακιάς ώρας.
Τα σκουπίδια σε πνίγουν, δρόμοι και πεζοδρόμια για κλάματα.
Πραγματικά εκτός από τους παρατρεχάμενους του Ζέρβα ποιος άλλος θα τον ψηφίσει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μετρό θα βγει ξυνό στους Θεσσαλονικείς
από Ληστοσυμμορίτης » 02 Δεκ 2024, 22:06 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 298 Απαντήσεις
- 7266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
22 Απρ 2025, 03:34
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Μαρ 2025, 23:33
-
-
Νέα δημοσίευση Θα ψηφισετε Αθηναις Νεγκα?
από Στρακαστρουκας » 21 Ιουν 2024, 16:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
21 Ιουν 2024, 16:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα ψηφισετε στις επομενες Ευρωεκλογες
από Μαδουραίος » 06 Απρ 2024, 09:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 327 Απαντήσεις
- 7304 Προβολές
-