'Ετσι να σκέφτεστε και το μπλε πασοκικό 70% είναι κοντά. Καλή διάλυση.
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σε λίγους μήνες οι μεγάλο αστοί θα σου διαλύσουν τις αυταπάτες.
Αυτόν θέλουν για πρωθυπουργό αυτόν θα έχουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Unique έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 07:42'Ετσι να σκέφτεστε και το μπλε πασοκικό 70% είναι κοντά. Καλή διάλυση.
Μαλλον τα εμπλεξες καλο μου τρολ, εγω ΑΝΕΛ ψηφιζα και τωρα κομματα του πατριωτικου χωρου.
Αλλα σιγουρα εισαι πολυ ανοιχτοματης αμα βλεπεις οτι η Αχτσιογλου ειχε πιθανοτητες με τον Κουλη.
Ασε τον Τσιπρα που εγινε πρωθυπουργος για 4,5 χρονια και που εφερε τον Κασσελακη στο ΣΥΡΙΖΑ να ξερει κατι καλυτερα απο σενα.
.
- Λίνο Βεντούρα
Σε λίγους μήνες θα έχουμε εκλογές;zteo έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 07:50Σε λίγους μήνες οι μεγάλο αστοί θα σου διαλύσουν τις αυταπάτες.
zteo έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 07:50Σε λίγους μήνες οι μεγάλο αστοί θα σου διαλύσουν τις αυταπάτες.
Ο Αποστολακης παντως που πηγε σαν βαρκαρης τον Κασσελακη στη Μακρονησο ειναι ΣΤΕΝΟΤΑΤΟΣ φιλος των ΒΑρδινογιαννηδων, πιο στενος δεν γινεται. Και ο Μαρινακης ηδη εχει αρχισει το λιβανισμα Κασσελακη.
Γιατι;
Γιατι βλεπουν οτι ο Κουλης αν συνεχισει εστω και για ενα χρονο δεν θα μεινει κολυμπηθροξυλο στη χωρα.
.
Ναι ευρωεκλογεςΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 07:52Σε λίγους μήνες θα έχουμε εκλογές;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λίνο Βεντούρα
Και θα βγάλουν πρωθυπουργό;
Ο Μητσοτακης δεν μπορει να κυβερνησει και θα παρει πασαπορτι απο τους Ελληνες Ολιγαρχες.
.
.
Όχι αλλά θα δείξουν μια εικόνα ότι ο ένας πέφτει από την καρέκλα της εξουσίας και ο άλλος ανεβαίνει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 07:56Και θα βγάλουν πρωθυπουργό;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τι έκανε;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
micmic έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 00:13Οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται για ΤΙΠΟΤΑ άλλο πέρα από το ποιός θα τους δώσει περισσότερα. Αν έλεγε κάποιος ότι θα δώσουμε το Καστελλόριζο στους Τούρκους, δεν θα τους πείραζε αν πίστευαν ότι θα ήταν καλύτερος για την τσέπη τους. Αν ήταν παιδεραστής, δεν θα τους πείραζε. Αν ήταν σατανιστής, μουσουλμάνος, κτηνοβάτης ή καταδικασμένος απατεώνας, δεν θα τους πείραζε. Οι Έλληνες ψηφίζουν αποκλειστικά και μόνο με κριτήριο ποιός θα τους δώσει τα περισσότερα.Karolina έγραψε: ↑17 Σεπ 2023, 23:59Σοβαρά τώρα έχεις τους Έλληνες τόσο προχώ;Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑17 Σεπ 2023, 23:58Σε κάθε περίπτωση αυτός θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός. Κάνει μπαμ από τώρα.

Γι' αυτό είναι και επιρρεπείς στον λαϊκισμό, να προσθέσω.
Aν μη τι άλλο, κατέρρευσε παταγωδώς το αφήγημα της ομοφοβίας των Ελλήνων. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μη ξεχνάμε και τους καραμανλικούς που θα τον ανατρέψουν.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Nαι..παίζει σαν σκέψη και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό να αληθεύει.Gianluigi Kolina έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 01:07Τις τελευταιες μερες διαφοροι παλιοοπασοκοι με παρακινουσαν να παω να ψηφισω Κασελακη
Αυτοι πηγαν ολοι και τον ψηφισαν με σκοπο να διαλυσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για να ανεβει το ΠΑΣΟΚ
Γενικά ο ουρανοκατέβατος Κασσε με αυτά τα χαρακτηριστικά που όσο και να μην το βλέπουν κάποιοι αυτή τη χρονική στιγμή δεν πρόκειται να βγει πρωθυπουργός ,δεν έχουμε τόσους γκέι, ούτε άλλαξε η ελληνική κοινωνία είναι πολύ ύποπτο σε σημείο να γίνεται ξεκάθαρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ - Ψηφιζουμε Στεφανο για την νικη
από pikey25 » 16 Σεπ 2023, 18:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 01:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχτσιόγλου για πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ
από έργο_μακέτο » 10 Ιουν 2023, 21:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 113 Απαντήσεις
- 5124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
11 Ιούλ 2023, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
από Archer29 » 06 Οκτ 2024, 04:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 22:19
-