Αυτοί μαζί με Φίλη, Τζουμάκα,Κατρουγκαλο και λοιπά λιμά που χαντακωσαν επίτηδες τον Αλέξη πρέπει να φύγουν με κλωτσιές.
Να ετοιμάσει τις σκούπες ο Στέφανος.
Αυτοί μαζί με Φίλη, Τζουμάκα,Κατρουγκαλο και λοιπά λιμά που χαντακωσαν επίτηδες τον Αλέξη πρέπει να φύγουν με κλωτσιές.
Σωστό!Μαδουραίος έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:07Είμαι ο πρώτος στο φόρουμ που πίστεψα τον Στέφανο και άνοιξα μάλιστα νήμα.
Δέχομαι τα συγχαρητήρια
Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο πράγμα που βρήκα σημαντικό σ' αυτήν την εκλογική κόντρα ήταν η ερωτική ταυτότητα του Κασσελάκη. Και ειλικρινά, θεωρώ παιδαριώδες να δίνεται το κυρίως βάρος σ' αυτήν. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο Κασσελάκης μέσα στον σύριζα, δεν κολλάει με τίποτα ούτε εμφανισιακώς ούτε πολιτικώς. Και θεωρώ το δεύτερο πολύ πιο σημαντικό.sharp έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:15Δεν λέω για τον Κασσελάκη, σε αυτό συμφωνώ μαζί σου. Υπάρχουν όμως και κάμποσοι άλλοι που προσπαθούν να αποδείξουν (στον εαυτό τους κυρίως) ότι είναι άντρακλες. Αυτοί μπορεί να το ρίξουν, ...στα κρυφά πάντα
Νομίζω ότι το αντίθετο, θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό. Αχτσιόγλου πρόεδρος (για να κρατάει τα στοιχειώδη πολιτικά μπόσικα) και Κασσελάκης σε κάποιο δυνατό επικοινωνιακό πόστο (για να μαζέψει και τα φασιονβίκτιμς, που κατά τα φαινόμενα, είναι δυναμικό κοινό).Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:26Η εφαρα θα είναι στα υψηλά κλιμάκια στη κυβέρνηση κασσελακη, δε χάνεται τέτοιο ασσετ. Κάτι φιληδες, τσακαλωτοι, κλπ, θα πάνε στα διαλα.
Ακόμα πιο ντροπιαστικά είναι όσα διαρρέουν τελευταία για την συμπεριφορά τους απέναντι στον Τσίπρα, των ιδίων και του περιβάλλοντός τους, μεταξύ των δυο εθνικών εκλογικών αναμετρήσεων και κυρίως μετά από τις δεύτερες. Είναι αυτό που λένε: έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο.
Δηλαδή; Τί είπαν/έκαναν;Ναύτης έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:34Ακόμα πιο ντροπιαστικά είναι όσα διαρρέουν τελευταία για την συμπεριφορά τους απέναντι στον Τσίπρα, των ιδίων και του περιβάλλοντός τους, μεταξύ των δυο εθνικών εκλογικών αναμετρήσεων και κυρίως μετά από τις δεύτερες. Είναι αυτό που λένε: έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο.
Μάλλον θα θέλουν να τον εξαφανίσουν, ενώ ο κασσελακης θα δείξει μεγαλοψυχία παρα τις μπηχτές.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:34Νομίζω ότι το αντίθετο, θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό. Αχτσιόγλου πρόεδρος (για να κρατάει τα στοιχειώδη πολιτικά μπόσικα) και Κασσελάκης σε κάποιο δυνατό επικοινωνιακό πόστο (για να μαζέψει και τα φασιονβίκτιμς, που κατά τα φαινόμενα, είναι δυναμικό κοινό).Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:26Η εφαρα θα είναι στα υψηλά κλιμάκια στη κυβέρνηση κασσελακη, δε χάνεται τέτοιο ασσετ. Κάτι φιληδες, τσακαλωτοι, κλπ, θα πάνε στα διαλα.
Μόνον και μόνον το γεγονός ότι ακόμη και οι ένοπλοι σοσιαλμπαχαλάκηδες, στηρίζουν Ken Kaspolakis, πιστοποιεί αυτό που έγραψα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:37Μάλλον θα θέλουν να τον εξαφανίσουν, ενώ ο κασσελακης θα δείξει μεγαλοψυχία παρα τις μπηχτές.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:34Νομίζω ότι το αντίθετο, θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό. Αχτσιόγλου πρόεδρος (για να κρατάει τα στοιχειώδη πολιτικά μπόσικα) και Κασσελάκης σε κάποιο δυνατό επικοινωνιακό πόστο (για να μαζέψει και τα φασιονβίκτιμς, που κατά τα φαινόμενα, είναι δυναμικό κοινό).Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:26Η εφαρα θα είναι στα υψηλά κλιμάκια στη κυβέρνηση κασσελακη, δε χάνεται τέτοιο ασσετ. Κάτι φιληδες, τσακαλωτοι, κλπ, θα πάνε στα διαλα.
Όντως.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:39Πάντως τον σεβάστηκα τον πουστη τον Τσιπρα. Τους πετσοκοψε, τους κατουρησε που του εσκαβαν τον λάκκο. 7d chess έπαιξε με την παραίτηση κ το σπρώξιμο του Κασελ
Το εννοείς του έσκαβαν τον λάκκο;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:39Πάντως τον σεβάστηκα τον πουστη τον Τσιπρα. Τους πετσοκοψε, τους κατουρησε που του εσκαβαν τον λάκκο. 7d chess έπαιξε με την παραίτηση κ το σπρώξιμο του Κασελ
Δεν υπάρχει: δεν ξέρω, υπάρχει: βαριέμαι να γκουγκλάρω.micmic έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:35Δηλαδή; Τί είπαν/έκαναν;Ναύτης έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:34Ακόμα πιο ντροπιαστικά είναι όσα διαρρέουν τελευταία για την συμπεριφορά τους απέναντι στον Τσίπρα, των ιδίων και του περιβάλλοντός τους, μεταξύ των δυο εθνικών εκλογικών αναμετρήσεων και κυρίως μετά από τις δεύτερες. Είναι αυτό που λένε: έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο.