πως μιλάς έτσι για έναν αγωνιστή του Πολυτεχνείου;Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 10:13Κάτι αποκρουστικά "σιλάνς" από σκηνώματα τύπου Τζουμάκα πρέπει να μένουν στο περιθώριο.

πως μιλάς έτσι για έναν αγωνιστή του Πολυτεχνείου;Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 10:13Κάτι αποκρουστικά "σιλάνς" από σκηνώματα τύπου Τζουμάκα πρέπει να μένουν στο περιθώριο.
Για νεραϊδοπαρμένες υπάρξεις.
Δημοκρατικά τον βγάζετε πρόεδρο ρε ζαιε. Δημοκρατικά κάνετε ότι σας ζητήσουν οι αμερικανοι, όπως κάνατε ότι ζητούσαν οι γερμανοι
Για πότε μιλάς; Για σήμερα, για χθες, για πριν 2 μήνες, για μετά από 2 ώρες, για πριν από 5 λεπτά; Πότε;...
Περισσότερο ενδιαφέρον έχει το πού είναι οι ρωσόφιλοι που στήριζαν σύριζα και υποψηφιότητα Κασσελάκη.
Του έτρωγε την μερίδαΧαοτικός έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 10:04Ο Φίλης γιατί τον χαντάκωσε; Τι του έκανε;Μαδουραίος έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:22Αυτοί μαζί με Φίλη, Τζουμάκα,Κατρουγκαλο και λοιπά λιμά που χαντακωσαν επίτηδες τον Αλέξη πρέπει να φύγουν με κλωτσιές.
Να ετοιμάσει τις σκούπες ο Στέφανος.
Για τον περασμένο αιώνα.
Να πω εδώ, ότι εσύ για τον ΣΥΡΙΖΑ το έλεγες από εποχές Αλαβάνου ή και Κωνσταντόπουλου ακόμα, ότι είναι Αμερικανοκούνητο κόμμα. Αυτό σου το αναγνωρίζω. Και μάλιστα, σου το έκλεψα τότε και το χρησιμοποίησα κι εγώ σε κάποιες κουβέντες μου (εκτός πχόρουμ εννοώ), σε διάφορες φάσεις που υπήρχαν ενδείξεις ότι όντως ίσχυε.Αρίστος έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 10:21
Εγω γελαω παντως για αλλα.
1) Για οσους ελεγαν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ρωσοφιλο κομμα (εγω μια ζωη ελεγα οτι στηριζεται απο το Δημοκρατικο Κομμα των ΗΠΑ).
2) Για οσους ελεγαν συνωμοσιολογους αυτους που ισχυριζονται οτι οι ξενες δυναμεις τοποθετουν τους πρωθυπουργους στην Ελλαδα. Τωρα οι αντιψεκ θα γινουν συνωμοσιολογοτεροι των συνωμοσιολογων.
.
Πολύ γρήγορες οι εξελίξεις στον Σύριζα.
Άσε αυτά τα κουνήματα για το κοινό σου Αρίστο.Αρίστος έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 10:24Ναι σιγα μην στηριζουμε κιολας το Βροντακη για πρωθυπουργο απο το Νεραιδα και το Παλληκαρι.
Απλα διασκεδαζουμε που ενας φυτευτος θα ταρακουνησει το πολιτικο συστημα και ολοι οσοι εκραζαν τους συνωμοσιολογους, τωρα θα συνωμοσιολογουν 24 ωρες το 24ωρο για τους κακοι Αμερικανοι που υπονομευουν τον Κουλη.
.