Νεκροί τέσσερις Έλληνες στρατιωτικοί στη Λιβύη
Re: Νεκροί τέσσερις Έλληνες στρατιωτικοί στη Λιβύη
φτάνει ρε με τις συνομωσιολογιες ..
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Μαδουραίος
Μόνο σε ταινίες πάντως έχω δει όταν δύο οχήματα συγκρούονται πλευρομετωπικα, λογικά όχι με μεγάλη ταχύτητα λόγω χωματόδρομου ,αρπάζουν φωτιά.
- Μαδουραίος
άρα οι τραυματίες θα έχουν θραύσματα...σωστά...?
Ειπώθηκε ότι στο φορτηγό που έπεσε επάνω τους επέβαινε οικογένεια, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα και σκοτώθηκαν δύο άτομα από εκεί. 
Δεν ξέρουμε και στο λεωφορείο ποιοι και αν σκοτώθηκαν και άλλα άτομα -Λίβυοι ίσως- που δεν ανήκαν στην αποστολή -ο οδηγός πχ- και ίσως γι αυτό υπήρξε και τραγική ασυνεννοησία και παραπληροφόρηση.
Υπάρχουν λέει και βαρύτατα τραυματίες με κατάγματα λεκάνης κλπ. Το δεύτερο c130 που πήγε με ιατρικό εξοπλισμό και προσωπικό για τους τραυματίες, επέστρεψε με τις πέντε σορούς..

Δεν ξέρουμε και στο λεωφορείο ποιοι και αν σκοτώθηκαν και άλλα άτομα -Λίβυοι ίσως- που δεν ανήκαν στην αποστολή -ο οδηγός πχ- και ίσως γι αυτό υπήρξε και τραγική ασυνεννοησία και παραπληροφόρηση.
Υπάρχουν λέει και βαρύτατα τραυματίες με κατάγματα λεκάνης κλπ. Το δεύτερο c130 που πήγε με ιατρικό εξοπλισμό και προσωπικό για τους τραυματίες, επέστρεψε με τις πέντε σορούς..
οι 2 Λίβυοι είναι οι μεταφραστές της αποστολής...Japetus έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:37Ειπώθηκε ότι στο φορτηγό που έπεσε επάνω τους επέβαινε οικογένεια, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα και σκοτώθηκαν δύο άτομα από εκεί.
-
Άρχισε το damage control από το ανεκδιήγητο ΓΕΕΘΑ και τους οπαδούς του;
Ήταν Λίβυοι, ήταν μεταφραστές, ήταν τροχαίο.
Τελικά οι αγνοούμενοι βρέθηκαν; Θα βρει παπάς να θάψει ή τους λιάνισε το RPG;
Κάποτε οι σαμουράι έκαναν χαρακίρι για τέτοιες ντροπές. Εδώ οι στρατηγοί την καρέκλα τους δεν την αφήνουν με τίποτε.
Ήταν Λίβυοι, ήταν μεταφραστές, ήταν τροχαίο.
Τελικά οι αγνοούμενοι βρέθηκαν; Θα βρει παπάς να θάψει ή τους λιάνισε το RPG;
Κάποτε οι σαμουράι έκαναν χαρακίρι για τέτοιες ντροπές. Εδώ οι στρατηγοί την καρέκλα τους δεν την αφήνουν με τίποτε.
-
Ξεκαθάρισαν νομίζω λίγο τα πράγματα, ήταν τροχαίο με ΙΧ τελικά που οδηγούσε οικογένεια Λίβυων στο αντίθετο ρεύμα η οποία και ξεκληρίστηκε και πήρε αμέσως φωτιά. Οι επιβάτες του λεωφορείου που ήταν στο σημείο της πρόσκρουσης με το ΙΧ κάηκαν και γι αυτό η αναγνώριση ήταν δύσκολη και έγινε λόγος αρχικά για αγνοούμενους. Μαζί με τους πέντε και άλλοι δύο Λίβυοι. Οι τραυματίες επέστρεψαν με το c130, το ίδιο και οι πέντε σοροί με C27. Έμεινε μόνο ένας Λίβυος μεταφραστής τραυματίας σε νοσοκομείο στη Λιβύη.
Στην κηδεία των θυμάτων αναμένεται να παραστεί και υψηλόβαθμη κυβερνητική αντιπροσωπεία από τη Λιβύη.
Στην κηδεία των θυμάτων αναμένεται να παραστεί και υψηλόβαθμη κυβερνητική αντιπροσωπεία από τη Λιβύη.
Ξέρουμε αν θα παραστεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να τιμήσει τους πεσόντες;
Κι εγώ άκουσα πως ήταν τροχαίο. Από γνωστό, του γνωστού, κτλ.Japetus έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 10:28Ξεκαθάρισαν νομίζω λίγο τα πράγματα, ήταν τροχαίο με ΙΧ τελικά που οδηγούσε οικογένεια Λίβυων στο αντίθετο ρεύμα η οποία και ξεκληρίστηκε και πήρε αμέσως φωτιά. Οι επιβάτες του λεωφορείου που ήταν στο σημείο της πρόσκρουσης με το ΙΧ κάηκαν και γι αυτό η αναγνώριση ήταν δύσκολη και έγινε λόγος αρχικά για αγνοούμενους. Μαζί με τους πέντε και άλλοι δύο Λίβυοι. Οι τραυματίες επέστρεψαν με το c130, το ίδιο και οι πέντε σοροί με C27. Έμεινε μόνο ένας Λίβυος μεταφραστής τραυματίας σε νοσοκομείο στη Λιβύη.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Βγήκε στο ΣΚΑΙ ο διευθυντής του ελληνικού σχολείου στη Λιβύη και επίσημος μεταφραστης του Έλληνα πρόξενου (πρέσβη) εκεί και τα είπε, που είχε προσωπική πληροφόρηση και τρέξανε από την πρώτη στιγμή.
-
-
Από αυτόν ενημερώνονταν και το γραφείο τύπου του ΓΕΕΘΑ και έγραφε βλακείες;
Από ότι διάβασα ήταν από την Ελληνική κοινότητα της Βεγγάζηςnostromos έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:43οι 2 Λίβυοι είναι οι μεταφραστές της αποστολής...Japetus έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 09:37Ειπώθηκε ότι στο φορτηγό που έπεσε επάνω τους επέβαινε οικογένεια, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα και σκοτώθηκαν δύο άτομα από εκεί.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες που δολοφόνησαν με μαχαίρι πακιστανό εργάτη στη Ριζούπολη.
από Frappezitis » 20 Αύγ 2023, 15:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 80 Απαντήσεις
- 3546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
27 Αύγ 2023, 22:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτούνται οι ΕυρωπΕοι στρατιωτικοί.
από Kauldron » 19 Μαρ 2024, 19:06 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
19 Μαρ 2024, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι νεκροί μας και οι νεκροί τους.
από marabou » 05 Μαρ 2025, 10:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
05 Μαρ 2025, 10:48
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 640 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
03 Μαρ 2024, 11:03