Μουσουλμανοι προσφυγες: the new alpha males
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μουσουλμανοι προσφυγες: the new alpha males
Βγηκα τις προάλλες με μια φιλη ελληνιδα για καφε στο Κολωνάκι. Ηθελε να μου γνωρισει το νεο της αμορε με τον οποιο τα πανε για πιο σοβαρα. Ειναι απο ακροδεξια οικογενεια, σπουδαγμενη στο εξωτερικο με ωδειο και γαλλικά. Περιμενα και ο σύντροφος να ειναι κατι αντίστοιχο. Σε μια δοση σκαει μυτη ενας πακιστανος με ολο το σετ, καφε πλαστικες παντοφλες, λευκη φανελα και φορα. Τρελαθηκα. Ο Μωχαμανεντ ειναι ο νεος της συντροφος. Μολις είχε γυρισει απο το σιδηρουργειο οπου ειχε παραδωσει καποια σκραπ. Δυστυχως δεν μπορεσα να πω πολλα με τον ανθρωπο γιατι δεν ηξερε καθολου ελληνικα παρα το οτι εχει 17 χρονια στην ελλαδα. Το διερμηνεα εκανε η φιλη μου που ειχε μαθει καλα πακιστανικα στο ενδιαμεσο. Αφου εκατσε καμμια ωρα ο αμθρωπος εφυγε καιπηγε στη βραδινη δουλεια σκαζοντας της ρνα γλωσσοφιλο.
Εγω δε το περιμενα κατι τετοιο. Ηξερα οτι υπαρχει προκαταληψη εναντίον των μουσουλμάνων. Η φιλη μουου εξήγηση οτι ειναι το νεο τρεντ. Ολο και περισσοτερς ελληνιδες τα φτιαχνουν με πακιστανους η αραβες προσφυγες ο λογος οπως μου ειπε ειναι απλος. Οι πακιστανοι πανε για δουλεια για 400 η και λιγοτερα ευρω, οτι κιαν γινει ενα κομματι ψωμι θα το φέρουν. Αντιστοιχα ο ελληνας προτιμαει να κατσει σπιτι. Ου ςξηγησε οτι οι πακιστανοι τα φερνουν καλυτερα απο οτι οι ελληνες με λιγα λεφτα γιατι εχουν τα δικα τους σουπερ μαρκετ που ειναι φτηνοτερα.
Μου εξηγησε επισης οτι οι μουσουλμανοι εχουν αυτη την αρρενωπότητα που οι ελληνες εχασαν οταν αποχωριστηκαν απο την οθ. Αυτοκρατορία.μου ειπε οτι ολες οι φιλες της πλεον τα φτιαχνουν μονο με πακιστανους η αραβες προσφυγες.
Οι μουσουλαμνοι ανατολιτες οπως μου ειπε ειναι πιο κοντα στα παραδοσιακά ελληνικα εθιμα παρα οι συγχρονοι ελληνες που εχουν δυτικοποιηθει τελειως.
Σιγη ιχθυος εγω... τελικα οι καιροι αλλαζουν. Σημασια εχει οπως λεω παντα οχι το χρωμα του δερματος αλλα οι αξιες που ο ανθρωπος κουβαλα μεσα του.
Ειδωμεν
Εγω δε το περιμενα κατι τετοιο. Ηξερα οτι υπαρχει προκαταληψη εναντίον των μουσουλμάνων. Η φιλη μουου εξήγηση οτι ειναι το νεο τρεντ. Ολο και περισσοτερς ελληνιδες τα φτιαχνουν με πακιστανους η αραβες προσφυγες ο λογος οπως μου ειπε ειναι απλος. Οι πακιστανοι πανε για δουλεια για 400 η και λιγοτερα ευρω, οτι κιαν γινει ενα κομματι ψωμι θα το φέρουν. Αντιστοιχα ο ελληνας προτιμαει να κατσει σπιτι. Ου ςξηγησε οτι οι πακιστανοι τα φερνουν καλυτερα απο οτι οι ελληνες με λιγα λεφτα γιατι εχουν τα δικα τους σουπερ μαρκετ που ειναι φτηνοτερα.
Μου εξηγησε επισης οτι οι μουσουλμανοι εχουν αυτη την αρρενωπότητα που οι ελληνες εχασαν οταν αποχωριστηκαν απο την οθ. Αυτοκρατορία.μου ειπε οτι ολες οι φιλες της πλεον τα φτιαχνουν μονο με πακιστανους η αραβες προσφυγες.
Οι μουσουλαμνοι ανατολιτες οπως μου ειπε ειναι πιο κοντα στα παραδοσιακά ελληνικα εθιμα παρα οι συγχρονοι ελληνες που εχουν δυτικοποιηθει τελειως.
Σιγη ιχθυος εγω... τελικα οι καιροι αλλαζουν. Σημασια εχει οπως λεω παντα οχι το χρωμα του δερματος αλλα οι αξιες που ο ανθρωπος κουβαλα μεσα του.
Ειδωμεν
Re: Μουσουλμανοι προσφυγες: the new alpha males
0/100 το παραγάμησες ουτε χαμογελο δεν αξιζει η προσπάθεια.Γιωργης έγραψε: ↑02 Νοέμ 2018, 15:11Βγηκα τις προάλλες με μια φιλη ελληνιδα για καφε στο Κολωνάκι. Ηθελε να μου γνωρισει το νεο της αμορε με τον οποιο τα πανε για πιο σοβαρα. Ειναι απο ακροδεξια οικογενεια, σπουδαγμενη στο εξωτερικο με ωδειο και γαλλικά. Περιμενα και ο σύντροφος να ειναι κατι αντίστοιχο. Σε μια δοση σκαει μυτη ενας πακιστανος με ολο το σετ, καφε πλαστικες παντοφλες, λευκη φανελα και φορα. Τρελαθηκα. Ο Μωχαμανεντ ειναι ο νεος της συντροφος. Μολις είχε γυρισει απο το σιδηρουργειο οπου ειχε παραδωσει καποια σκραπ. Δυστυχως δεν μπορεσα να πω πολλα με τον ανθρωπο γιατι δεν ηξερε καθολου ελληνικα παρα το οτι εχει 17 χρονια στην ελλαδα. Το διερμηνεα εκανε η φιλη μου που ειχε μαθει καλα πακιστανικα στο ενδιαμεσο. Αφου εκατσε καμμια ωρα ο αμθρωπος εφυγε καιπηγε στη βραδινη δουλεια σκαζοντας της ρνα γλωσσοφιλο.
Ειδωμεν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Επρεπε να ανοιξεις δημοσκοπηση αν τους αρεσουν. Γιατι οχι; Νεοι ειναι, περιποιημενοι ειναι, στα κουρεια τους πηγαινουν συχνοτατα. Οι μονοι που κανουν καμακι στο Μοναστηρακι στις τουριστριες ειναι οι αραβες.
Μιση σφαλιαρα είναι - μισαδάκια .
Σιγά τα ψοφιμια .
Σιγά τα ψοφιμια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μιλαμε για τρελο κομπλεξ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δηλαδη οι ελληνιδες ειναι οι σουηδεζες των 80ς
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
παπαρια - τα πακιστανια είναι πιο μαλακοπιτουρες και απο τους περισσότερους πχορουμίτες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Μπα. Υπαρχει ρατσισμος ακομα. αν δεις ολοι οι μαυροι οσο ωραιοι και να ειναι, αν κυκλοφορουν με ελληνιδα, αυτη ειναι ψιλο εως κανονικο μπαζο. Αν δεις και τους δυο ωραιους, ειναι τουρίστες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Οταν υπάρχει υπερπροσφορά απο μαναρες σιγά μην ασχοληθεί ο νεος Ελληνας με τις ντοπιες ανθυπομετριοτητες - ας τις παρουν οι οι εισαγόμενοι μουνόδουλοι - χαρη μας κάνουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Υπάρχουν και μερικές καλούλες, εγκεφαλοπλυμένες, νομίζουν πως κάνουν κάτι ανώτερο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Νοέμ 2018, 15:27.αν δεις ολοι οι μαυροι οσο ωραιοι και να ειναι, αν κυκλοφορουν με ελληνιδα, αυτη ειναι ψιλο εως κανονικο μπαζο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Otto Weininger
Πολλοί έκαναν το λάθος να τους υποτιμήσουν και το μετάνιωσαν.
Ένας ένας μπορεί να είναι όπως είναι αλλά ορμάνε πάντα σε αγέλες και με αγριότητα που δεν έχεις φανταστεί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Northern Spirit
Αυτες οι χωρες οπως και στην Ινδια αλλα και στην Αφρικη εχουνε πολυ ανεπτυγμενη την εννοια της τιμης και την υποληψης... Εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με κανεναν γιατι δεν πεταω ειρωνιουλες, και υποτιμητικα σχολια..
Αλλα οι ελ αυτα τα σχολια τα εχουνε ψωμοτυρι, οποτε δνε μου κανει εντυπωση αν οι Πακιστανοι και αλλοι εξαγριωνονται...Οι Ελλ ειναι απο τους πιο αγενεις λαους που κυκλοφορουνε..
Αλλα οι ελ αυτα τα σχολια τα εχουνε ψωμοτυρι, οποτε δνε μου κανει εντυπωση αν οι Πακιστανοι και αλλοι εξαγριωνονται...Οι Ελλ ειναι απο τους πιο αγενεις λαους που κυκλοφορουνε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Σωστό αλλά δεν παυει ο καθένας να είναι για γέλια.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Νοέμ 2018, 15:40Πολλοί έκαναν το λάθος να τους υποτιμήσουν και το μετάνιωσαν.
Ένας ένας μπορεί να είναι όπως είναι αλλά ορμάνε πάντα σε αγέλες και με αγριότητα που δεν έχεις φανταστεί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 1556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
29 Σεπ 2024, 16:45
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Μαγγελάνος στις ειδήσεις του Alpha ΤΩΡΑ
από Green Dragon » 06 Αύγ 2023, 19:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
06 Αύγ 2023, 23:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μουσουλμάνοι δεν ειναι οι Αλβανοί?
από Μαδουραίος » 04 Μάιος 2024, 00:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 16 Απαντήσεις
- 888 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
04 Μάιος 2024, 14:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ευρωεκλογές «Μουσουλμάνοι Δημοκρατικοί» στη Γαλλία
από Niki » 20 Μαρ 2024, 14:05 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 173 Προβολές
-