Εχεις κι εσυ μια υποψια, ε;
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Η μόνη (( πολιτική)) πρόταση του Κασσελακη είναι
(( είμαι gay έχω και σκύλο)). Το οποίο με αφήνει αδιάφορο
Καιρός να αρχίζει να μιλάει πολιτικά για να δούμε τι καπνό φουμαρει
(( είμαι gay έχω και σκύλο)). Το οποίο με αφήνει αδιάφορο
Καιρός να αρχίζει να μιλάει πολιτικά για να δούμε τι καπνό φουμαρει
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Να υποθέσω ότι αυτή η ατάκα (( Ο Στέφανος δεν θα το έκανε ποτέ αυτο)) θα γίνει viral

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Tον παίρνει δεν τον δίνει.Μαδουραίος έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 11:01Επόμενο ρεπορτάζ στο Λιμπεραλ
Πρώην ερωτικός σύντροφος του Κασσελάκη αποκαλύπτει πόσο μεγάλη και σκληρή την έχει.
- EKPLIKTIKOS
- Cecily Anne
Ισχύει ότι βγήκε η αδερφή της γιαγιάς του στο Λιάγκα και είπε ότι όλο το σόι είναι ΝΔ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 11:31Ισχύει ότι βγήκε η αδερφή της γιαγιάς του στο Λιάγκα και είπε ότι όλο το σόι είναι ΝΔ;

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Αν ισχύει αυτό, φαντάσου πόσο απογοητευμένοι είναι από τον Κούλη, που αναγκάστηκαν να φυτέψουν τόσο γρήγορα και τόσο άμεσα τον Κασσελάκη.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι και να κουράζω, αλλά το σύστημα έχει ανάγκη ένα δεύτερο πόλο για να εναλλάσσονται οι απογοητευμένοι. Και αφενός ο Ανδρουλάκης δεν τραβάει, αφετέρου έπεσαν πολλές "στραβές" στον Κούλη μαζεμένες, δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Μαδουραίος
Όχι. Ισχύει ότι βγήκε μια στον Λιάγκα μια που υποτίθεται πως είναι "η γυναίκα του γιου της αδερφής του προπάππου του Κασσελάκη" (δεν κάνω πλάκα), την ύπαρξη της οποίας ο Κασσελάκης δεν γνώριζε, αλλά η ίδια δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως γνώριζε τι ψηφίζει ο Κασσελάκης και η οικογένειά του.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 11:31Ισχύει ότι βγήκε η αδερφή της γιαγιάς του στο Λιάγκα και είπε ότι όλο το σόι είναι ΝΔ;
Το δε σίχαμα Ο δε Λιάγκας βγήκε σήμερα και δήλωσε πως δεν είπε ότι επρόκειτο για τη γιαγιά του Κασσελάκη, αλλά για μια "μακρινή γιαγιά του", έστω κι αν το σούπερ της εκπομπής έγραφε "η γιαγιά του Κασσελάκη", πράγμα που αναγνώρισε σαν "λάθος" (των συνεργατών του, εννοείται, όχι δικό του), αλλά στην τελική, ξαναδήλωσε, γιαγιά είναι κι αυτή "δεν καταλαβαίνει γιατί εκανε τέτοιο σαματά ο Κσσελάκης, αντί να του στείλει μια ανθοδέσμη ή σοκολατάκια φερέρο ροσέ, που μέσω του Λιάγκα και της εκπομπής του έμαθε για την ύπαρξη της, μακρινής έστω, γιαγιάς του, που εντάξει δεν είναι ακριβώς γιαγιά του, δηλαδή δεν είναι η μαμά του μπαμπά του ή μαμά της μαμάς του Κασσελάκη (που έχουν και οι δυο αποβιώσει) και εντάξει ο Κασσελάκης δεν γνώριζε ούτε καν ότι υπάρχει αυτή η γυναίκα, αλλά δεν παύει να είναι μια κάποια γιαγιά κι αυτή. (πάλι δεν κάνω πλάκα, αυτά είπε το νούμερο)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 20 Σεπ 2023, 11:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχει δηλωσει και οτι ειναι μποτομάς? Πότε και δεν το πήρα πρέφα.Αλιόσα έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 11:29Tον παίρνει δεν τον δίνει.Μαδουραίος έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 11:01Επόμενο ρεπορτάζ στο Λιμπεραλ
Πρώην ερωτικός σύντροφος του Κασσελάκη αποκαλύπτει πόσο μεγάλη και σκληρή την έχει.
Τον Τιλάριο ΜακΒέθιο πάντως, εγώ δεν τον κόβω για τοπά.
- vantono
Ηταν ηθοποιός η γιαγιά.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 11:31Ισχύει ότι βγήκε η αδερφή της γιαγιάς του στο Λιάγκα και είπε ότι όλο το σόι είναι ΝΔ;
Διέψευσε και ο ιδιος με τουίτ του.
- vantono
Ακριβώς αυτό!vatraxos έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 11:39Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι και να κουράζω, αλλά το σύστημα έχει ανάγκη ένα δεύτερο πόλο για να εναλλάσσονται οι απογοητευμένοι. Και αφενός ο Ανδρουλάκης δεν τραβάει, αφετέρου έπεσαν πολλές "στραβές" στον Κούλη μαζεμένες, δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.
Τον στηρίζω επειδή ειναι ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΠΑΛΙΚΑΡΟΣ αλλά η αλήθεια να λέγεται. Καλός και ο Κούλης αλλά οι Κασσελακοφυτευτές μάλλον εκριναν οτι θα εχει ημερομηνία ληξης καποια στιγμή, και ο γραβατωμένος Μπισμπίκης του πασόκ απο τα λιντλ το μονο που μπορεί να τραβήξει ειναι μία νταμιτζάνα ρακή στην καθισιά του.
Ενας εξίσου δυνατός δευτερος πόλος ειναι απαραίτητος, και ιδίως οταν ο ηγέτης του ενος δεν εχει και τεράστια διαφορά από τον αντίστοιχο του άλλου.
Οι απογοητευμένοι δεν είναι αναγκαίο να έχουν 1 πόλο αλλά 2-3.vatraxos έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 11:39Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι και να κουράζω, αλλά το σύστημα έχει ανάγκη ένα δεύτερο πόλο για να εναλλάσσονται οι απογοητευμένοι. Και αφενός ο Ανδρουλάκης δεν τραβάει, αφετέρου έπεσαν πολλές "στραβές" στον Κούλη μαζεμένες, δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.
Αυτό που βιώνουμε είναι μία τρομερή προβολή του Κασσελάκη που υποδεικνύει ξένο δάκτυλο ή συντονισμένη προσπάθεια της εγχώριας ελίτ.
Ό,τι και να συμβαίνει, το αβίαστο συμπέρασμα είναι ότι ο Κούλης μας τελείωσε μόλις 2 μήνες μετά το 40τακατο.
Βέβαια όσοι ταΐζονται άμεσα από τις γαλάζιες ακρίδες, θα κάνουν και βρώμικο πόλεμο τύπου γιαγιά.
Να φανταστείς ότι το γαλάζιο φερέφωνο Liberal έκανε το αδιανόητο και ανέβασε συνέντευξη Λαφαζάνη.
https://www.liberal.gr/politiki/o-kasse ... symferonta
Αναπάντεχο για τα γαλάζια τρωκτικά...να γλύφουν εκεί που έφτυναν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nrg την 20 Σεπ 2023, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ - Ψηφιζουμε Στεφανο για την νικη
από pikey25 » 16 Σεπ 2023, 18:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 01:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχτσιόγλου για πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ
από έργο_μακέτο » 10 Ιουν 2023, 21:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 113 Απαντήσεις
- 5126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
11 Ιούλ 2023, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
από Archer29 » 06 Οκτ 2024, 04:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 22:19
-