Με ποιά θα κάνατε σχέση αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία: Αχτσιογλου ή αδερφή Κιμ Τζονγκ-ουν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Με ποιά θα κάνατε σχέση αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία: Αχτσιογλου ή αδερφή Κιμ Τζονγκ-ουν;
Πρέπει να συμφωνήσω με Γαλή.
Το δίδυμο Κασσελάκης-Τάυλερ είναι πολύ περιορισμένο διπλα στο
Αχτσιόγλου-Κασσελ
Η σειρά τοποθέτησης των ονομάτων, δεν είναι τυχαία
Το δίδυμο Κασσελάκης-Τάυλερ είναι πολύ περιορισμένο διπλα στο
Αχτσιόγλου-Κασσελ
Η σειρά τοποθέτησης των ονομάτων, δεν είναι τυχαία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 20 Σεπ 2023, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Με ποιά θα κάνατε σχέση αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία: Αχτσιογλου ή αδερφή Κιμ Τζονγκ-ουν;
τον Τyler τον εγκρίνεις?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 16:39Μια χαρά γυναίκα η αχτσιογλου, αλλά αφού διάλεξε αυτόν τον τραμπουκο κρετινο για άνδρα, έπεσε πολύ στα μάτια μου. Η Δόμνα δε θα το έκανε ποτέ, θα τον είχε σπίτι κλεισμένο για καθαριότητα, μαγείρεμα, και υποτακτικο του σεξ.
- Sid Vicious
Με καμια απο τις δυο, καθε μερα εξω εχει πολλες ομορφοτερες. Ας τις ενημερωσει και τις δυο ο Μαδουραιος για να μη το εχουν εγνοια και αγχωνονται οτι απο εμενα εχουν χυλοπιτα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Κανένα πρόβλημα, κατά τα φαινόμενα καλύπτονται αμφότερες από τη στήριξη των μαδουραίων.Sid Vicious έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 16:50Με καμια απο τις δυο, καθε μερα εξω εχει πολλες ομορφοτερες. Ας τις ενημερωσει και τις δυο ο Μαδουραιος για να μη το εχουν εγνοια και αγχωνονται οτι απο εμενα εχουν χυλοπιτα
Έτσι τουλάχιστον νομίζουν τα μαδούρια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφού δεν το' χουν με το επικοινωνιακό ρίαλ σταφ, ρε συ.
Ό,τι τους πλασάρουν, το τρώνε, το μηρυκάζουν και το προωθούν.
Στην ουσία υποτιμούν τα γίδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
δεν μου αρέσουν οι άνδρες, ωστόσο μου φαίνεται το πάει στο άλλο άκρο ο κασσελακης, πολύ υποτακτικός και τον δείχνει κιόλας. πρέπει να δείχνει ένα πνεύμα ισότητας, αφού θέλει να γίνει και ηγέτης της μεγάλης αριστερής παράταξης.dna replication έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 16:44τον Τyler τον εγκρίνεις?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 16:39Μια χαρά γυναίκα η αχτσιογλου, αλλά αφού διάλεξε αυτόν τον τραμπουκο κρετινο για άνδρα, έπεσε πολύ στα μάτια μου. Η Δόμνα δε θα το έκανε ποτέ, θα τον είχε σπίτι κλεισμένο για καθαριότητα, μαγείρεμα, και υποτακτικο του σεξ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
ναι αλλά μην ξεχνας οτι στο γραφείο του μικρός είχε το "χτυπήστε την πόρτα του Πρωθυπουργού"Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 17:03δεν μου αρέσουν οι άνδρες, ωστόσο μου φαίνεται το πάει στο άλλο άκρο ο κασσελακης, πολύ υποτακτικός και τον δείχνει κιόλας. πρέπει να δείχνει ένα πνεύμα ισότητας, αφού θέλει να γίνει και ηγέτης της μεγάλης αριστερής παράταξης.dna replication έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 16:44τον Τyler τον εγκρίνεις?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 16:39Μια χαρά γυναίκα η αχτσιογλου, αλλά αφού διάλεξε αυτόν τον τραμπουκο κρετινο για άνδρα, έπεσε πολύ στα μάτια μου. Η Δόμνα δε θα το έκανε ποτέ, θα τον είχε σπίτι κλεισμένο για καθαριότητα, μαγείρεμα, και υποτακτικο του σεξ.
Δεν τα διαγράφεις με μια μονοκονδυλιά κάτι τέτοια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Γι αυτό λέμε οτι το Αχτσιόγλου-Κασσελάκης, θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους, σε όλα τα επίπεδα

SpoilerShow

-
το έχω πει, αν κάνει ο κασσελακης outing ως bi, και έπαιζε τρίο με αχτσιογλου και τάιλερ, θα ήταν η καλύτερη λύση, και πολιτικά, και να μεγάλωναν και το παιδί μαζι, μακριά από τον γνωστό μπούχεσα κρετίνο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
δεν ξέρω γιατί, αλλά εκεί που έγραψες παιδί, ο νους μου πήγε στον Αλέξη 

Την έχεις δει από κοντά;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 16:37Με την αδελφή του δικτάτορα. Εννοείται. Τι σόι συγκρίσεις είναι ετούτες;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κανένας δεν υποτιμά περισσότερο τα γίδγια από τους ψηφοφόρους της νουδούλας.
Όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι καν πταίσματα σε σύγκριση.
Δεν μιλάω για το (εντελώς αυθαίρετα) 8% που τρώνε μέχρι και τα παχύσαρκα τριτοξάδερφα τους από το "μαγαζί", βασικό ε.
.
.
Αν σε καλύπτουν αυτές οι ονειρώξεις, δεν έχω καμμία πρόθεση να στις χαλάσω.sys3x έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 17:33Κανένας δεν υποτιμά περισσότερο τα γίδγια από τους ψηφοφόρους της νουδούλας.
Όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι καν πταίσματα σε σύγκριση.
Δεν μιλάω για το (εντελώς αυθαίρετα) 8% που τρώνε μέχρι και τα παχύσαρκα τριτοξάδερφα τους από το "μαγαζί", βασικό ε.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τί "γιατί τη λέτε ψυχρή" πύτε μου? Αυτό ειναι κλασικό βλέμμα "μου τα 'πρηξες ρε μαλάκα, ας το παίξω στοιχειωδώς ευγενική με ενα ψευτικο χαμογελο γιατί εισαι και ψιλομαλακάκος και δεν μου παει να σε σιχτιρίσω".
Λέλε μάλε.Sid Vicious έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 16:50Με καμια απο τις δυο, καθε μερα εξω εχει πολλες ομορφοτερες. Ας τις ενημερωσει και τις δυο ο Μαδουραιος για να μη το εχουν εγνοια και αγχωνονται οτι απο εμενα εχουν χυλοπιτα

.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση θα κανατε σχεση με βαισεξουαλ?
από jackie Daniels » 24 Ιαν 2025, 16:09 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
24 Ιαν 2025, 21:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κασσελακης ή Αχτσιόγλου;
από Libre arbitre » 31 Αύγ 2023, 14:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 134 Απαντήσεις
- 5393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης