Εγώ λέω ότι:
Athina__P έγραψε: ↑01 Νοέμ 2018, 18:47Δεν ξέρω, συνέβαινε. Με ΤΟΝ Έρωτα είχα αρχισει να πηγαίνει ένα κλικ πιο κάτω η σχέση σε σχέση με το απίθανο αστραφτερό σύννεφο που ζούσαμε και τότε ήρθαν στην επιφάνεια τα πολλά θέματα που προϋπήρχαν. Με άλλους έρωτες η προσγείωση ήταν ακόμα πιο πεζή. Και εκεί λες για ποιο λόγο να μείνω και άλλο με τον ίδιο άνθρωπο; Ας μείνω μόνη μου λιγάκι. Να πάει και ο άλλος να βρει κάτι που του ταιριάζει καλύτερα, που ίσως έχει μέλλον. Γιατί να γίνει αλλιώς;
Με τον άντρα μου δεν φτάσαμε στο αστραφτερό σύννεφο, αλλά ήμασταν πολύ καλά και το DNA μας που αναμίχτηκε εκ των υστέρων έδειξε ότι ολα έγιναν πολύ καλά. A και οι δύο καλύτερες βραδιές στο κρεβάτι ήταν όταν πιάσαμε τα δύο παιδιά.Μετά από χρόνια σχέσης. Έτυχε; Δεν ξέρω. Ακόμα δεν ξέρω πώς έγινε και δεν τον αφήνω να το επαναλάβει
Τι να κολλησεις; Μη μου πεις οτι δεν χρησιμοποιουσες προφυλακτικο.Athina__P έγραψε: ↑01 Νοέμ 2018, 19:06Δεν ξέρω, μερικές φορές ένιωσα να ξοδεύομαι. Δεν μου συνέβη κάτι πολύ κακό. Έχω και κάποιες ιστορίες να λέω στα παιδιά μου που ρωτάνε, πχ κάποιος μυθομανής δεν ξέρω τι ήταν, από άλλη ήπειρο, προέκυψε διεθνώς καταζητούμενος εγκληματίας πολέμου, αν και δεν ξέρω, μάλλον δεν έπρεπε να το πιστέψω ούτε αυτό. Είχε λέει διπλή ταυτότητα. Απλά όμως δεν άντεχα χωρίς σεξ τη συγκεκριμένη περίοδο. Το ήξερα ότι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, έκατσε, με τράβηξε με την τρέλα του για ένα διάστημα. Για παράδειγμα. Και άλλες αστοχίες υπήρξαν. Τώρα απλά αναρωτιέμαι πώς δεν κόλλησα κάτι σοβαρό. Ουφ, ευτυχώς!
Κατέληξα όμως να πιστέψω ότι αν είχε τύχει κάτι πολύ καλό από την αρχή, δεν θα υπήρχε λόγος για τέτοιες αναζητήσεις.
Είχα μια σχέση που κράτησε 1-2 χρόνια και δεν χρησιμοποιούσα προφυλακτικό, όπως και σε όλες τις μακροχρόνιες, δεν είχε συμβεί κάτι παράξενο μέχρι τότε. Αυτός όμως από όσο αποδείχτηκε δεν μπορούσε να πει όχι στις γυναίκες που του κάθονταν, εγώ δεν το ήξερα και το κατάλαβα επειδή με κόλλησε ευτυχώς κάτι που έφευγε με αντιβίωση... Αλλά μου έμεινε μια φοβία να το πω, γιατί μια φίλη έπαθε από έναν τέτοιο πολύ σοβαρά θέματα. Γενικά αισθάνεσαι πολύ μ@λ@κας σε μια τέτοια περίπτωση, γιατί ο άλλος έκανε τη βλακεία, και σε κεράτωσε και έμεινες εσύ να τρέχεις γιατί συνήθως οι γυναίκες την πατάνε περισσότερο. Για λίγους ανθρωπους διατηρώ τόσα συναισθήματα αηδίας όσο για εκείνον. Υποτίθεται είναι ο άνθρωπός σου και σου προσφέρει μια αρρώστια γιατί δεν ήθελε να βάλει προφυλακτικό ή δεν ξέρω γιατί. Αυτός φαινόταν από την αρχή ότι δεν το είχε πολύ με το προφυλακτικό, αλλά ήταν σχέση υποτίθεται.Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2018, 21:18Τι να κολλησεις; Μη μου πεις οτι δεν χρησιμοποιουσες προφυλακτικο.Athina__P έγραψε: ↑01 Νοέμ 2018, 19:06Δεν ξέρω, μερικές φορές ένιωσα να ξοδεύομαι. Δεν μου συνέβη κάτι πολύ κακό. Έχω και κάποιες ιστορίες να λέω στα παιδιά μου που ρωτάνε, πχ κάποιος μυθομανής δεν ξέρω τι ήταν, από άλλη ήπειρο, προέκυψε διεθνώς καταζητούμενος εγκληματίας πολέμου, αν και δεν ξέρω, μάλλον δεν έπρεπε να το πιστέψω ούτε αυτό. Είχε λέει διπλή ταυτότητα. Απλά όμως δεν άντεχα χωρίς σεξ τη συγκεκριμένη περίοδο. Το ήξερα ότι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, έκατσε, με τράβηξε με την τρέλα του για ένα διάστημα. Για παράδειγμα. Και άλλες αστοχίες υπήρξαν. Τώρα απλά αναρωτιέμαι πώς δεν κόλλησα κάτι σοβαρό. Ουφ, ευτυχώς!
Κατέληξα όμως να πιστέψω ότι αν είχε τύχει κάτι πολύ καλό από την αρχή, δεν θα υπήρχε λόγος για τέτοιες αναζητήσεις.
Είναι το θέμα αντισύλληψη στη μέση. Τότε ήταν τελείως ελεύθερα και τώρα δεν έχω βρει αξιόπιστο σπιράλ, δεν νομίζω ότι κυκλοφορούν χωρίς ορμόνες, οπότε χρησιμοποιούμε άλλες μεθόδους που όσο να το πεις δεν είναι σαν να μην υπάρχουν. Εκεί το αποδίδω τουλάχιστον. Οπότε δεν τον αφήνω να το επαναλάβει εννοώντας με τις συνθήκες που είχαμε τότε, χωρίς προφύλαξη, γιατί από αυτό προκύπτουν ωραία μωράκια που δεν έχω το κουράγιο πια να μεγαλώσω! Ωστόσο, επειδή δεν μας έτυχε παιδί τους πρώτους μήνες που προσπαθούσαμε και άρχισα να μετράω λεπτομερώς μέρες και συνθήκες, οι δύο φορές που ήταν κάτι πάρα πολύ... που δεν περιγράφεται είναι που δημιουργήθηκαν τα παιδιά μας.LEONAS έγραψε: ↑01 Νοέμ 2018, 21:17Athina__P έγραψε: ↑01 Νοέμ 2018, 18:47Δεν ξέρω, συνέβαινε. Με ΤΟΝ Έρωτα είχα αρχισει να πηγαίνει ένα κλικ πιο κάτω η σχέση σε σχέση με το απίθανο αστραφτερό σύννεφο που ζούσαμε και τότε ήρθαν στην επιφάνεια τα πολλά θέματα που προϋπήρχαν. Με άλλους έρωτες η προσγείωση ήταν ακόμα πιο πεζή. Και εκεί λες για ποιο λόγο να μείνω και άλλο με τον ίδιο άνθρωπο; Ας μείνω μόνη μου λιγάκι. Να πάει και ο άλλος να βρει κάτι που του ταιριάζει καλύτερα, που ίσως έχει μέλλον. Γιατί να γίνει αλλιώς;
Με τον άντρα μου δεν φτάσαμε στο αστραφτερό σύννεφο, αλλά ήμασταν πολύ καλά και το DNA μας που αναμίχτηκε εκ των υστέρων έδειξε ότι ολα έγιναν πολύ καλά. A και οι δύο καλύτερες βραδιές στο κρεβάτι ήταν όταν πιάσαμε τα δύο παιδιά.Μετά από χρόνια σχέσης. Έτυχε; Δεν ξέρω. Ακόμα δεν ξέρω πώς έγινε και δεν τον αφήνω να το επαναλάβει
Δύο φορές μόνο;
Athina__P έγραψε: ↑02 Νοέμ 2018, 07:09Είχα μια σχέση που κράτησε 1-2 χρόνια και δεν χρησιμοποιούσα προφυλακτικό, όπως και σε όλες τις μακροχρόνιες, δεν είχε συμβεί κάτι παράξενο μέχρι τότε. Αυτός όμως από όσο αποδείχτηκε δεν μπορούσε να πει όχι στις γυναίκες που του κάθονταν, εγώ δεν το ήξερα και το κατάλαβα επειδή με κόλλησε ευτυχώς κάτι που έφευγε με αντιβίωση... Αλλά μου έμεινε μια φοβία να το πω, γιατί μια φίλη έπαθε από έναν τέτοιο πολύ σοβαρά θέματα. Γενικά αισθάνεσαι πολύ μ@λ@κας σε μια τέτοια περίπτωση, γιατί ο άλλος έκανε τη βλακεία, και σε κεράτωσε και έμεινες εσύ να τρέχεις γιατί συνήθως οι γυναίκες την πατάνε περισσότερο. Για λίγους ανθρωπους διατηρώ τόσα συναισθήματα αηδίας όσο για εκείνον. Υποτίθεται είναι ο άνθρωπός σου και σου προσφέρει μια αρρώστια γιατί δεν ήθελε να βάλει προφυλακτικό ή δεν ξέρω γιατί. Αυτός φαινόταν από την αρχή ότι δεν το είχε πολύ με το προφυλακτικό, αλλά ήταν σχέση υποτίθεται.Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2018, 21:18Τι να κολλησεις; Μη μου πεις οτι δεν χρησιμοποιουσες προφυλακτικο.Athina__P έγραψε: ↑01 Νοέμ 2018, 19:06Δεν ξέρω, μερικές φορές ένιωσα να ξοδεύομαι. Δεν μου συνέβη κάτι πολύ κακό. Έχω και κάποιες ιστορίες να λέω στα παιδιά μου που ρωτάνε, πχ κάποιος μυθομανής δεν ξέρω τι ήταν, από άλλη ήπειρο, προέκυψε διεθνώς καταζητούμενος εγκληματίας πολέμου, αν και δεν ξέρω, μάλλον δεν έπρεπε να το πιστέψω ούτε αυτό. Είχε λέει διπλή ταυτότητα. Απλά όμως δεν άντεχα χωρίς σεξ τη συγκεκριμένη περίοδο. Το ήξερα ότι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, έκατσε, με τράβηξε με την τρέλα του για ένα διάστημα. Για παράδειγμα. Και άλλες αστοχίες υπήρξαν. Τώρα απλά αναρωτιέμαι πώς δεν κόλλησα κάτι σοβαρό. Ουφ, ευτυχώς!
Δεν πιστεύω ότι το προφυλακτικό σε προστατεύει από όλα 100% υπάρχουν και δερματικά και γενικά δεν βλέπω το λόγο με αυτά που ξέρω τώρα να δειγματίζεις τον κόσμο, δεν αξίζει, ακόμα και για φακ μπαντι δεν χρειάζεται πάνω από ένας. Όπως μπορούν να καταλάβουν οι μουγκάου αν μια γυναίκα θέλει να δειγματίσει τον κόσμο είναι πολύ εύκολο. Η παρέα μου τους έφερνα τις σχέσεις μου κατά καιρούς και είχαν συνηθίσει σε άτομα πολύ ενδιαφέροντα. Όταν τους παρουσίασα τον άντρα μου η κολλητή με πήρε παράμερα και μου είπε δεν είναι ο τύπος σου αυτός! Και η απάντησή μου υπήρξε, ότι ε, αφού κανείς από αυτούς που ήταν ο τύπος μου δεν στέριωσε, ας δοκιμάσουμε κάτι άλλο!Από την επόμενη φορά που τον έκανε παρέα δεν ήθελε μετά να βγαίνουμε μόνες μας
Ασε, τώρα που είμαστε στην εποχή του τιντερ και δοκίμασε να τηγανίσεις το ψάρι και από την άλλη μεριά, κάτι παθαίνω και μόνο στο άκουσμα! Δεν ξέρω στην πραγματικότητα τι πιθανότητες υπάρχουν για να κολλήσεις κάτι, απλά μου φαίνεται κάπως άσκοπο να κάνεις πράγματα μόνο για το σεξ, μπορείς να το βρεις με κάπως πιο σταθερό τρόπο αυτό. Νομίζω. Ίσως πάλι, κλασικά έχουμε πιο πολλές επιλογές οι γυναίκες σε αυτό τον τομέα.
Athina__P έγραψε: ↑02 Νοέμ 2018, 07:09
Δεν πιστεύω ότι το προφυλακτικό σε προστατεύει από όλα 100% υπάρχουν και δερματικά και γενικά δεν βλέπω το λόγο με αυτά που ξέρω τώρα να δειγματίζεις τον κόσμο, δεν αξίζει, ακόμα και για φακ μπαντι δεν χρειάζεται πάνω από ένας. Όπως μπορούν να καταλάβουν οι μουγκάου αν μια γυναίκα θέλει να δειγματίσει τον κόσμο είναι πολύ εύκολο. Η παρέα μου τους έφερνα τις σχέσεις μου κατά καιρούς και είχαν συνηθίσει σε άτομα πολύ ενδιαφέροντα. Όταν τους παρουσίασα τον άντρα μου η κολλητή με πήρε παράμερα και μου είπε δεν είναι ο τύπος σου αυτός! Και η απάντησή μου υπήρξε, ότι ε, αφού κανείς από αυτούς που ήταν ο τύπος μου δεν στέριωσε, ας δοκιμάσουμε κάτι άλλο!Από την επόμενη φορά που τον έκανε παρέα δεν ήθελε μετά να βγαίνουμε μόνες μας
μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 22:57Athina__P έγραψε: ↑02 Νοέμ 2018, 07:09
καποιος/α/βλατζης να μου εξηγησει λιγο
τι ειναι το δειγματιζω; η φιλη της τον επηρε;
Aν ήταν μόνο με 5;
Yπερβολές, καμία δε γίνεται πτανα με έναν μόνο πάνω απ' το όριο.