Εχω ακουσει οτι το Θησειο ειναι πολυ ομορφο αυτη την εποχη. Η Γαλη απολαμβανει τ'αγιαζι.
Μπάτε σκύλοι αλέστε τα σύνορα από τους μετανάστες
Re: Μπάτε σκύλοι αλέστε τα σύνορα από τους μετανάστες
Και μένα τα αρχίδια μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Χαοτικιά κάτσε πάρτα όλα από την αρχή και ζήτα συγγνώμην μη βγάλω από το λουρί τη γαλή και έχουμε άλλα ε. Έχει μνήμη αφτή.
.
.
-
Γαμιεται η ν.δημοκρατια
Ναι γιατί; Αφού είπες αέρα στον κώλο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πουλάνε αγιάζι στο Θησείο;

Όχι δεν είναι το ζητούμενο. Είναι το αδιάφορο.
sys3x έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 18:38Καθόλου ρε παπαρίδη, δεν υπάρχει κάτι να καταλάβω εγώ αλλά πρώτα να διαβάσεις και μετά να καταλάβεις εσύ.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 18:25sys3x έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 18:16
Διάβασες αυτό:
sys3x @ Μπάτε σκύλοι αλέστε τα σύνορα από τους μετανάστες
δηλαδή και δεν σκέφτηκες ότι ζω ακόμη μόνιμα στην Ελλάδα και δεν έφυγα στο εξωτερικό αλλά ότι είμαι σε φάση.
Όχι βέβαια. Δεν το διάβασα αυτό. Είναι μεγάλο κείμενο αυτήν την στιγμή. Διάβασα μόνο που είπε για τη ΔΗΕ και το εκφοβιστικό υφάκι και διάβασα που είπες κλάσε μας. Αυτό το τελευταίο το λέει κανείς από θυμό αλλιώς λέει κάτι πιο κουλ. Ειδικά εσύ. Απλά είναι τα πράγματα.
Και τι θα πει είσαι σε φάση; Μα ακριβώς το γεγονός ότι κάποια στιγμή σε παίρνει η μπάλα και αφήνεις να θυμώσεις κι άλλες είσαι πιο κουλ (ορμονικά ή ηλεκτρο-κυματικά) και δεν σε αφήνεις να θυμώσεις.
Πόσο παπάρας είσαι επιτέλους και δεν καταλαβαίνεις;
Γι' αυτό ρε κουρκουμπίνι σε ρώτησα εάν διάβασες, επειδής έκανε μπαμ ότι δεν διάβασες και με λες και ναι, χαίρω πολύ χαιρόπουλος για τα υπόλοιπα που έγραψες, τώρα κάτσε και σύνδεσε τα να πάρει και λίγο μπρος το τηγανόλαδο, μαζούτ ε μαζούτ.
Άσε με ρε που θα διαβάσω. Τα μάτια μου χορεύουν , δεν μπορώ. Τώρα θα ήθελα να συζητάω με φωνή. Τι σκατά 2023 έχουμε κι ακόμα πληκτρολογούμε ρε; Τιν αυτό;
Ε ναι. Αυτό το κάνει πάντα όμως

Μέχρι να τον πατήσεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λοιπόν. για να επιστρέφουμε στο νήμα παρακαλώ.
Μπορούμε όποτε γουστάρεις εκτός από τώρα.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 19:06sys3x έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 18:38Καθόλου ρε παπαρίδη, δεν υπάρχει κάτι να καταλάβω εγώ αλλά πρώτα να διαβάσεις και μετά να καταλάβεις εσύ.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 18:25
Όχι βέβαια. Δεν το διάβασα αυτό. Είναι μεγάλο κείμενο αυτήν την στιγμή. Διάβασα μόνο που είπε για τη ΔΗΕ και το εκφοβιστικό υφάκι και διάβασα που είπες κλάσε μας. Αυτό το τελευταίο το λέει κανείς από θυμό αλλιώς λέει κάτι πιο κουλ. Ειδικά εσύ. Απλά είναι τα πράγματα.
Και τι θα πει είσαι σε φάση; Μα ακριβώς το γεγονός ότι κάποια στιγμή σε παίρνει η μπάλα και αφήνεις να θυμώσεις κι άλλες είσαι πιο κουλ (ορμονικά ή ηλεκτρο-κυματικά) και δεν σε αφήνεις να θυμώσεις.
Πόσο παπάρας είσαι επιτέλους και δεν καταλαβαίνεις;
Γι' αυτό ρε κουρκουμπίνι σε ρώτησα εάν διάβασες, επειδής έκανε μπαμ ότι δεν διάβασες και με λες και ναι, χαίρω πολύ χαιρόπουλος για τα υπόλοιπα που έγραψες, τώρα κάτσε και σύνδεσε τα να πάρει και λίγο μπρος το τηγανόλαδο, μαζούτ ε μαζούτ.
Άσε με ρε που θα διαβάσω. Τα μάτια μου χορεύουν , δεν μπορώ. Τώρα θα ήθελα να συζητάω με φωνή. Τι σκατά 2023 έχουμε κι ακόμα πληκτρολογούμε ρε; Τιν αυτό;
Όχι εμείς οι δύο μόνον λουλού, να φωνάξουμε κι άλλες.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Vegan σκύλοι - ευτυχισμένοι σκύλοι
από georgebi » 13 Δεκ 2023, 20:03 » σε Ζώα & άνθρωπος - 21 Απαντήσεις
- 1093 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
15 Δεκ 2023, 09:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έλεγχοι στα σύνορα της Γερμανίας...
από OANNHSEA » 10 Σεπ 2024, 20:09 » σε Διεθνής πολιτική - 106 Απαντήσεις
- 2594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
15 Σεπ 2024, 20:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μετά τη Γερμανία και η Γαλλία θα διενεργεί ελέγχους στα σύνορα της
από Ίακχος » 18 Οκτ 2024, 22:08 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
18 Οκτ 2024, 22:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το πχορουμ έπεσε την ώρα που ο Μαδούρο κινητοποιεί τον στρατό στα σύνορα
από Σενέκας » 07 Δεκ 2023, 16:14 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 23 Απαντήσεις
- 2809 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
08 Δεκ 2023, 16:05
-