Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Αρίστος
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αρίστος » 20 Σεπ 2023, 19:05
stergiosbik έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 18:49
Τι συζητάτε ρε μλκς γαμω το στανιό μου!
Δεν έχετε ιδέα,ούτε καν φαντάζεστε πόσο νερό υπήρχε,και λέτε ότι παπάρια σας κατεβαίνει στην κεφαλα από την ασφάλεια του καναπέ σας.
Αν θέλετε,ακόμα και τώρα μετά απο τόσες μέρες τα σημάδια είναι έντονα για το που έφτασε το νερο,πατήστε το ποδαράκι σας στον καμπο,δείτε με τα ματάκια σας που έφτασε το νερό και μετά μιλήστε.
Που μου αρχίζετε τις παπαριές και τις θεωρίες χωρίς να ξέρετε τι έχει παιχτεί.
ΚΑΝΕΝΑ ανθρώπινο έργο δεν θα μπορούσε να συγκρατήσει τόσο νερό και να το διοχετεύσει στην θάλασσα χωρίς να συμβούν αυτά που έχουν συμβεί.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
Αυτα τραβα πεστα στους κατοικους της Φαρκαδωνας και στην εισαγελεα.
.
-
stergiosbik
από stergiosbik » 20 Σεπ 2023, 19:07
Αρίστος έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 19:05
Δεν έχετε ιδέα,ούτε καν φαντάζεστε πόσο νερό υπήρχε,και λέτε ότι παπάρια σας κατεβαίνει στην κεφαλα από την ασφάλεια του καναπέ σας.
Αν θέλετε,ακόμα και τώρα μετά απο τόσες μέρες τα σημάδια είναι έντονα για το που έφτασε το νερο,πατήστε το ποδαράκι σας στον καμπο,δείτε με τα ματάκια σας που έφτασε το νερό και μετά μιλήστε.
ΚΑΝΕΝΑ ανθρώπινο έργο δεν θα μπορούσε να συγκρατήσει τόσο νερό και να το διοχετεύσει στην θάλασσα χωρίς να συμβούν αυτά που έχουν συμβεί.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
.
Βρε αντε παραπερα που θα μου πεις που πρεπει να τα πω.
Ανοητε γκεμπελισκε που καθισμενος στον καναπεδακο σου πουλας και πνευμα για κατι που δεν εχεις ιδεα.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 20 Σεπ 2023, 19:09
stergiosbik έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 19:07
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
.
Ανοητε γκεμπελισκε που καθισμενος στον καναπεδακο σου πουλας και πνευμα για κατι που δεν εχεις ιδεα.
Φυσικα και θα σου πω μαγκα του πληκτρολογιου που πρεπει να τα πεις.
Αντε που μου το παιζεις και τσαντισμενος ενω στον καμπο βραζει το συμπαν.
Ουτε που θα προλαβεις να τελειωσεις την προταση σου αν μιλησεις ετσι σε κατεστραμμενους Θεσσαλους.
.
-
stergiosbik
από stergiosbik » 20 Σεπ 2023, 19:11
Αρίστος έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 19:09
stergiosbik έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 19:07
.
Φυσικα και θα σου πω μαγκα του πληκτρολογιου που πρεπει να τα πεις.
Αντε που μου το παιζεις και τσαντισμενος ενω στον καμπο βραζει το συμπαν.
Ουτε που θα προλαβεις να τελειωσεις την προταση σου αν μιλησεις ετσι σε κατεστραμμενους Θεσσαλους.
.
Ρε καραγκιοζη,που νομιζεις οτι μενω;
-
Αρίστος
από Αρίστος » 20 Σεπ 2023, 19:14
Οποτε να πας να πουλησεις τσαμπουκα σε αυτους που εχασαν τις περιουσιες τους και να τους πεις καραγκιοζηδες που εκαναν μηνυση.
.
-
stergiosbik
από stergiosbik » 20 Σεπ 2023, 19:17
Αρίστος έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 19:14
Οποτε να πας να πουλησεις τσαμπουκα σε αυτους που εχασαν τις περιουσιες τους και να τους πεις καραγκιοζηδες που εκαναν μηνυση.
.
Ρε γιδι,ο πονεμενος ανθρωπος εχει καθε δικαιολογια να επικαλειται οτι θελει.
Ειναι λογικο και σεβαστο.
Εσυ γιατι μιλας για κατι που δεν εχεις ιδεα;
-
Αρίστος
από Αρίστος » 20 Σεπ 2023, 19:20
stergiosbik έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 19:17
.
Εισαι σοβαρος; Δεν θες να ακουγονται τα παραπονα των κατοικων της Θεσσαλιας;
Οτι εφαγαν τα λεφτα και δεν εκαναν εργα, οτι αλλα τους υποσχεθηκαν μετα τον Ιανο, οτι δεν τους ειδοποιησαν εγκαιρως προσκειμενου να σωσουν απο τη θεομηνια οτι σωζοταν, οτι εκαναν τομες σε φραγματα χωρις να ειδοποιησουν κανενα, οτι δεν ανοιξαν εγκαιρως τα αντλιοστασια.
.
-
stergiosbik
από stergiosbik » 20 Σεπ 2023, 19:21
Αρίστος έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 19:20
stergiosbik έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 19:17
.
Δεν θες να ακουγονται τα παραπονα των κατοικων της Θεσσαλιας;
Οτι εφαγαν τα λεφτα και δεν εκαναν εργα, οτι αλλα τους υποσχεθηκαν μετα τον Ιανο, οτι δεν τους ειδοποιησαν εγκαιρως προσκειμενου να σωσουν απο τη θεομηνια οτι σωζοταν, οτι εκαναν τομες σε φραγματα χωρις να ειδοποιησουν κανενα, οτι δεν ανοιξαν εγκαιρως τα αντλιοστασια.
.
Να ακουγονται τα παντα απο ανθρωπους που εζησαν και ειδαν με τα ματια τους τι εχει συμβει.
Εσυ να κανεις μοκο γιατι δεν εχεις ιδεα.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 20 Σεπ 2023, 19:24
Εγω μεταφερω τι ειπαν οι κατοικοι, τι ελεγαν οι πολιτικοι το 2020, τι ψαχνει η εισαγγελεας, τι γραφουν οι εφημεριδες.
Εσυ τι προβλημα εχεις;
Θες οσοι δεν ειμαστε απο τη Θεσσαλια να μη μιλαμε;
.
-
The Rebel
- Phorum.gr user: Wild Rebel
από The Rebel » 20 Σεπ 2023, 21:31
19/09/2023Κι όμως, αυτή η φωτογραφία δεν είναι από βομβαρδισμένη περιοχή, αλλά από δρόμο της Λάρισας!

Εικόνες θλίψης και ντροπής επικρατούν σε δρόμους της Λάρισας αρκετές ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την πόλη, από το ίδιο της το αποστραγγιστικό σύστημα, δηλαδή από τους υπονόμους!
Στην οδό Αλκαμένους, στην περιοχή της ΔΕΥΑΛ, η επικρατούσα εικόνα σοκάρει! Ένας δρόμος κυριολεκτικά κατακλυσμένος από κατεστραμμένα από τα νερά αντικείμενα, σαπισμένα, σκουπίδια και ό,τι μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους, “συγκατοικούν” μαζί με τους κατοίκους που στωικά αναμένουν τον Δήμο Λαρισαίων να τα μαζέψει στο σύνολό τους.
Διαμαρτυρόμενος κάτοικος της περιοχής απέστειλε στην εφημερίδα μας τις παρακάτω φωτογραφίες:

https://www.onlarissa.gr/2023/09/19/ki- ... s-larisas/
-
nostromos
- Phorum.gr user: nostromos
από nostromos » 21 Σεπ 2023, 19:02
πρέπει να ξεκινήσουν οπωσδήποτε ψεκασμοί για κουνούπια ...υπάρχει τεράστιος κίνδυνος επιδημιων
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Saturn
- Phorum.gr user: Saturn
από Saturn » 21 Σεπ 2023, 20:53
Κάπου πήρε το μάτι μου να λένε οτι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν στην Θεσσαλία προβάδισμα Αγοραστού, Μπέου από τον πρώτο γύρο
Άμα ισχύει, εντάξει, Βλαδίμηρε πάτα το να τελειώνουμε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 547 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
30 Σεπ 2023, 10:58
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
10 Σεπ 2023, 17:29
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
16 Νοέμ 2023, 19:05
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
02 Απρ 2025, 23:02
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.