Εγώ την Goldman Sachs την θεωρώ αριστερή.zteo έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 08:06Αυτό το ξέρουμε ήδη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 07:59ρε τον πστ, είναι αδίστακτος. Σε λίγο θα μάθουμε πως δεν είναι καν αριστερός
5 χρόνια με γυναίκα ο Κασσελάκης
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: 5 χρόνια με γυναίκα ο Κασσελάκης

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Οι οποίες λειτουργούν όταν υπάρχει μεγάλο μέρος του λαού που χειραγωγειτε από αυτές.
Εάν αδιαφορησουμε για το κρεβάτι του Στεφάνου πιστεύεις ότι θα συνεχίσουν να προβάλουν τις ερωτικές του προτιμήσεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
Σε μια χειραφετημένη κοινωνία οι ερωτικές προτιμήσεις ενός ατόμου δεν θα ήταν καν αντικείμενο συζήτησης. Π.χ στην Σουηδία, Φινλανδία.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Ναι έτοιμοι είναι οι μέτοχοι της να κάνουν έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα.Libre arbitre έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 08:16Εγώ την Goldman Sachs την θεωρώ αριστερή.zteo έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 08:06Αυτό το ξέρουμε ήδη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 07:59ρε τον πστ, είναι αδίστακτος. Σε λίγο θα μάθουμε πως δεν είναι καν αριστερός
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
Δεν υπάρχουν χειμερινά ανάκτορα πια. Μουσείο είναι.

Ε τότε να μην κουραστουν άδικα οι μέτοχοι της Goldman Sachs. Να περιμένουν να ωριμάσουν οι συνθήκες πλουτιζοντας καπιταλιστικα.Libre arbitre έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 08:36Δεν υπάρχουν χειμερινά ανάκτορα πια. Μουσείο είναι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λίνο Βεντούρα
Με αυτό κάνουν έτσι κι αλλιώςzteo έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 08:40Ε τότε να μην κουραστουν άδικα οι μέτοχοι της Goldman Sachs. Να περιμένουν να ωριμάσουν οι συνθήκες πλουτιζοντας καπιταλιστικα.
Κρυφοστρέιτ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Libre arbitre
Δεν υπάρχουν αυτά. Το αντίθετο. Παντρεύονται με γυναίκες αλλά κάνουν και αδελφοποιήσεις.
https://www.freeinquiry.gr/articles/ere ... s/569.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 21 Σεπ 2023, 08:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Τοξοβόλος_UK
3 χρόνια είχα σχέση με γυναίκα στα 20΄s μου. Αλλά ταυτόχρονα τον έπαιρνα και έγερνα στα κρυφά. Έτερον εκάτερον μαρή Αρίστο. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι μαύρο/άσπρο.Αρίστος έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 06:33Ποτε ανακαλυψε οτι ηταν γκει;
Στα 31 του, δηλαδη πριν 4 χρονια.
Θυμάσαι σε ποιο άτομο έκανες το πρώτο σου coming out;
Το πρώτο μου coming out έγινε στα 31 μου, όταν το είπα στον Tyler. Στην Αμερική όταν είσαι 31 και κάνεις coming out, σου λένε “Oh my god, that’s late” (Ω Θεέ μου, είναι αργά).
Αυτό πότε ήταν;
Πριν 4 χρόνια.
Τότε ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκες ασφαλής να μιλήσεις σε κάποιον;
Ναι, ήταν η πρώτη φορά για μένα. Όπως σου είπα, το είχα θάψει ως ζήτημα. Είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26, μετά το πανεπιστήμιο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως bi, απλώς κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Όσο όμως μεγάλωνα τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισμό μου. Μάλιστα, το οξύμωρο ήταν ότι είχα καλή σχέση με την κοπέλα. Έτσι το 2019, πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτομα ψυχικής υγείας με εμπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα.
https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/ ... aika-alla/
.
Τελικά προτίμηση είναι; Δεν γεννιούνται έτσι;Libre arbitre έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 07:27Δεν είναι προσανατολισμός. Ειναι προτίμηση. Εσύ Αρίστο αλλάζεις εύκολα προτιμήσεις;Και το θεμα ειναι αλλαξε οντως προσανατολισμο η ειναι bi (ακομη και το στρειτ παιζει) και για λογους και μονο image making πλασαρει ενα εικονικο ρομαντικο ομοφυλοφιλο γαμο;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Το ότι ο άλλος ο άσχημανδρας κερατώσε τον μουναρο την πιεριδη, δείχνει πόσο αφύσικη και βασανιστική είναι η μονογαμία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Libre arbitre
Γεννιούνται με αυτές τις προτιμήσειςvagabondo έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 08:53Τελικά προτίμηση είναι; Δεν γεννιούνται έτσι;Libre arbitre έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 07:27Δεν είναι προσανατολισμός. Ειναι προτίμηση. Εσύ Αρίστο αλλάζεις εύκολα προτιμήσεις;Και το θεμα ειναι αλλαξε οντως προσανατολισμο η ειναι bi (ακομη και το στρειτ παιζει) και για λογους και μονο image making πλασαρει ενα εικονικο ρομαντικο ομοφυλοφιλο γαμο;

Libre arbitre έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 08:54Γεννιούνται με αυτές τις προτιμήσειςvagabondo έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 08:53Τελικά προτίμηση είναι; Δεν γεννιούνται έτσι;Libre arbitre έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 07:27
Δεν είναι προσανατολισμός. Ειναι προτίμηση. Εσύ Αρίστο αλλάζεις εύκολα προτιμήσεις;

Occasio facit furem
- Libre arbitre
Τι έπαθες ομοφοβικέ μου;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 21 Σεπ 2023, 08:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
30 Σεπ 2023, 15:55