Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 20 Σεπ 2023, 23:02

taliban έγραψε:
20 Σεπ 2023, 19:08
Ο γλυκούλης γιορτάζει του Αγίου Σκρούτζ;
Πάρτου δώρο ένα ομοίωμα στη γιορτή του :003:
Μια χαρά βολεύτηκε...από την αρχή.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Σεπ 2023, 23:13

Casp έγραψε:
20 Σεπ 2023, 22:57
Πως του λεω πως με ενοχλει η τσιγκουνια γμτ;
Πρόσεξε πως θα το πεις, μην χάσεις το δίκιο σου. Αν πεις παραδειγματα, αν αρχίσεις, δεν θα σταματήσεις ποτε, στο τέλος θα του πεις ότι βάζει 28 κόκκους ζάχαρη παραπάνω στον καφέ και τους πληρώνεις εσύ, μπορει να φανεί σαν να είσαι λίγο ψυχακι που ολη μερα μετράς. Καλύτερα πες το πιο γενικά, πες ότι σου εβαλαν τελεσίγραφο απο ενα καρδιακο φορουμ.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Σεπ 2023, 23:13

Casp έγραψε:
Αγις έγραψε:
20 Σεπ 2023, 21:45
vantono έγραψε:
20 Σεπ 2023, 19:29

Περιμενω να μπει δάσκαλος στο νημα και να ποστάρει αυτό :p8:
και καπάκι Αγις να γράψει "τέτοιους θέλετε - μπράβο του κ δν του το 'χα- την έσκισε τη γάτα - να μου ζήσει -
Eιναι γνωστο πως ειμαι υπερμαχος του 50-50 κ της τηρησης του με σχολαστικη αυστηροτητα
Εδω περα δεν εχουμε 50-50 ομως. Εχουμε καβαληκεμα και μαλιστα ξεδιαντροπο.

Πως του λεω πως με ενοχλει η τσιγκουνια γμτ; Πως να ανοιξω τετοιο θεμα; Δεν μπορω ομως, αληθεια ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κρατηθω αλλο ομως. Και αυτο το μειωνεκτημα δεν αλλαζει ευκολα, λιγο που προσπαθησε να το αλλαξει, τελικα δεν αντεξε να το κρατησει επειδη τον τρωει. Και εγω ομως δεν αντεχω να ειμαι με εναν ανθρωπο που σκεφτεται συνεχεια τα λεφτα και εχει καβουρια στις τσεπες. Δεν το αντεχω αυτο, ηδη επηρεαζομαι.

Μολις γυρισα σπιτι εγω, θα ερθει κι αυτος σε λιγο επειδη κανονισε με τον κολλητο του που θα εβγαινα εγω και ποναω ηδη το στομαχι μου απο το στρες. Αυριο πρεπει να ανοιξω συζητηση…
εδω - συμφωνα παντα με το σεναριο - εχουμε ξεδιαντροπη εκμεταλλευση σε ολες τις πλευρες της κοινης ζωης
Το χειροτερο ισως ειναι πως πιθανοτατα εισαι καλυψη
Να ρωτησω
Ο κολλητος του εχει σκυλο ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 20 Σεπ 2023, 23:53

Στείλτον πίσω στη γιαγιά του..Πες του ότι δε σε συμφέρει η συμβίωση ,πολλά τα έξοδα και δε σου μένει τίποτα κι αφού κι εκείνος θέλει να κάνει οικονομία καλύτερα ο καθένας σπίτι του .. Θα βλέπεστε όποτε σας κάνει κέφι .Τώρα με τον κολλητό ,περίεργη φάση .. Εγώ θα το έψαχνα διακριτικά χωρίς να το μάθει..

Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης » 20 Σεπ 2023, 23:54

Πού πάτε και μπλέκετε ρε κορίτσια,χάθηκαν τόσα καλά παιδιά εδώ στο πχόρουμ;
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 21 Σεπ 2023, 00:01

Ρώτα τον λατρεία ποιον προτιμά,
Αχτσιογλου ή Κασσελακη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 21 Σεπ 2023, 00:10

Casp έγραψε:
Αγις έγραψε:
vantono έγραψε:
20 Σεπ 2023, 19:29

Περιμενω να μπει δάσκαλος στο νημα και να ποστάρει αυτό :p8:
και καπάκι Αγις να γράψει "τέτοιους θέλετε - μπράβο του κ δν του το 'χα- την έσκισε τη γάτα - να μου ζήσει -
Eιναι γνωστο πως ειμαι υπερμαχος του 50-50 κ της τηρησης του με σχολαστικη αυστηροτητα

Πως του λεω πως με ενοχλει η τσιγκουνια γμτ; Πως να ανοιξω τετοιο θεμα; Δεν μπορω ομως, αληθεια ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κρατηθω αλλο ομως. Και αυτο το μειωνεκτημα δεν αλλαζει ευκολα, λιγο που προσπαθησε να το αλλαξει, τελικα δεν αντεξε να το κρατησει επειδη τον τρωει. Και εγω ομως δεν αντεχω να ειμαι με εναν ανθρωπο που σκεφτεται συνεχεια τα λεφτα και εχει καβουρια στις τσεπες. Δεν το αντεχω αυτο, ηδη επηρεαζομαι.

Μολις γυρισα σπιτι εγω, θα ερθει κι αυτος σε λιγο επειδη κανονισε με τον κολλητο του που θα εβγαινα εγω και ποναω ηδη το στομαχι μου απο το στρες. Αυριο πρεπει να ανοιξω συζητηση…
Αν όντως ενδιαφέρεσαι γι αυτόν και αν όντως σε ενδιαφέρει να αλλάξει προς καλό της σχέσης σας, κάνε μια ήρεμη, σοβαρή και μετρημένη συζήτηση χωρίς επιθέσεις, χωρίς χαρακτηρισμούς με αντικειμενικό σκοπό να του δώσεις να καταλάβει το όποιο λάθος για να το διορθώσει και όχι να επικρατήσεις και να σκίσεις τον γάτο.

Αν απ την άλλη ψάχνεσαι ενδόμυχα ή μη να βρεις λόγο να το διαλύσεις, σκίστον, πήγαινέ τον αίμα να αποδείξεις περίτρανα πόσο αδιόρθωτος τσιγκούνης είναι και στο τέλος στείλτον στην ευχή του Θεού έχοντας μια ξεκάθαρη αφορμή.
Όλα δείχνουν άλλωστε ότι για εκεί πάει πλέον το πράγμα τώρα που ξεψάρωσες, γλυκάθηκες και απέκτησες και κώλο (βζζζζζζ...κι έχεσε τον κόσμο όλο) οπότε καλό θα του κάνεις του αθρώπ να μην ταλαιπωρείται άδικα μέχρι την επερχόμενη αυλαία.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Σεπ 2023, 17:37

Αγις έγραψε:
20 Σεπ 2023, 23:13
Casp έγραψε:
Αγις έγραψε:

εδω - συμφωνα παντα με το σεναριο - εχουμε ξεδιαντροπη εκμεταλλευση σε ολες τις πλευρες της κοινης ζωης
Το χειροτερο ισως ειναι πως πιθανοτατα εισαι καλυψη
Να ρωτησω
Ο κολλητος του εχει σκυλο ;
Οχι δεν εχει και δεν ειμαι καλυψη. Εχει πρωην ο κολλητος του και θελει και οικογενεια (βασικα λατρευει τα παιδια, τρεχει συνεχεια τις μικρες του ξαδερφες), οπως ο δικος μου βεβαια και του εκανα χοντρο θεμα πριν λιγες μερες. Μου ανακοινωσε μια φιλη μου οτι ειναι εγγυος. Μου λεει «θελω να σου πω ενα μυστικο, ειμαι χαλια αλλα ειναι για καλο» και αυτος καταλαβε αμεσως. Και του λεω πως το καταλαβες και μου λεει εσυ τι θα ελεγες; Δεν ειναι για καλο; Και του απανταω «ξερεις τι θα ελεγα εγω και στο εχω ξαναπει, σιγουρα δεν θα ηταν για καλο αν συνεβαινε σε μενα. Αν το παθαινα εγω θα αυτοκτονουσα». Κατεβασε τα μουτρα του, μπηκαμε μαζι να κανουμε μπανιο και του λεω «Σε πειραξε αυτο που ειπα; Πιστευες δηλαδη οτι καποια στιγμη μπορει να αλλαξω γνωμη;» και μου λεει «ισως, ναι…» και του λεω «δεν προκειται, και το ηξερες απο την αρχη. Αν θες παιδια πρεπει να αποφασισεις τι θα κανεις, γιατι εγω δεν θελω και δεν θα θελω ποτε, οποτε πρεπει να βρεις καποια που να θελει». Και σταματησε εκει η συζητηση γιατι δεν ηθελε να το συνεχισουμε εκεινη την στιγμη.

Χθες πηγα σε γενεθλια εγω κατα τις 8 και αυτος στις 9 που ετοιμαστηκε μετα απο την δουλεια ειπε στον κολλητο του να βρεθουνε γιατι εχουνε να τα πουνε/να βρεθουνε μια βδομαδα. Και νομιζα πως θα πανε στο αδειο σπιτι της αδερφης του φιλου του, γιατι εκει παιζουν καρτες playstation κτλ. Και υπολογιζα πως θα εφευγαν λιγο μετα τις 12. 11 παρα 10 του εστειλα μηνυμα οτι γυρισα σπιτι, 23:05 ηταν παρκαρισμενος εξω απο το σπιτι. Μαλλον του ειπε να πανε σε καφετερια (κλεινει στις 23:00) γιατι ο φιλος του δεν θα ξεκολλουσε και επειδη ηξερε πως δεν θα αργησω εγω και την επομενη εχω/εχουμε πρωινο ξυπνημα. Την προηγουμενη φορα που παλι υπολογιζα να βρεθουνε για τουλαχιστον ενα 4ωρο, και χωρις να του πω τιποτα, με το που του ειπα οτι γυρισα σπιτι και με εστησε η φιλη μου και εκνευριστηκα, μου ειπε πως αν το ακυρωσω θα φυγει για να ερθει και οτι σκοπευε να φυγει ουτως ή αλλως. Δεν το ακυρωσα και με το που του εστειλα πως φευγουμε, ξεκινησε και γυρισε πριν απο μενα. Ειναι γενικα χεσμενος και φοβαται μην του κανω θεμα, ενω οντως δεν του λεω τιποτα. Στα υπολοιπα ομως θεματα της τσιγκουνιας δεν ξερω πώς να του το φερω χωρις να τον φερω σε τερμα αβολη θεση.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 21 Σεπ 2023, 17:44

οταν θα αρχισει να πλενει τις καποτουλες με Τρυλετ να αρχισεις να προβληματιζεσαι

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Σεπ 2023, 17:47

student έγραψε:
21 Σεπ 2023, 00:10
Casp έγραψε:
Αγις έγραψε:

Αν όντως ενδιαφέρεσαι γι αυτόν και αν όντως σε ενδιαφέρει να αλλάξει προς καλό της σχέσης σας, κάνε μια ήρεμη, σοβαρή και μετρημένη συζήτηση χωρίς επιθέσεις, χωρίς χαρακτηρισμούς με αντικειμενικό σκοπό να του δώσεις να καταλάβει το όποιο λάθος για να το διορθώσει και όχι να επικρατήσεις και να σκίσεις τον γάτο.

Αν απ την άλλη ψάχνεσαι ενδόμυχα ή μη να βρεις λόγο να το διαλύσεις, σκίστον, πήγαινέ τον αίμα να αποδείξεις περίτρανα πόσο αδιόρθωτος τσιγκούνης είναι και στο τέλος στείλτον στην ευχή του Θεού έχοντας μια ξεκάθαρη αφορμή.
Όλα δείχνουν άλλωστε ότι για εκεί πάει πλέον το πράγμα τώρα που ξεψάρωσες, γλυκάθηκες και απέκτησες και κώλο (βζζζζζζ...κι έχεσε τον κόσμο όλο) οπότε καλό θα του κάνεις του αθρώπ να μην ταλαιπωρείται άδικα μέχρι την επερχόμενη αυλαία.
Εννοειται πως ενδιαφερομαι ρε συ :(
Δεν θα του εκανα επιθεση ουτε θα τον χαρακτηριζα. Απλα θα του ελεγα πως με ενοχλει κατι στην συμπεριφορα του και να του εξηγησω πως το θεωρω αδικο και οτι νιωθω και βλεπω συνεχως ποσο πολυ σκεφτεται τα χρηματα.

Και να χωριζαμε καποια στιγμη, δεν θα ηθελα να τον διαλυσω. Δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος, ουτε θελω να αποδειξω κατι σε κανεναν. Και ακομα και να γινει αυτο καποια στιγμη, δεν θα ηθελα να υποφερει. Ξερω οντως πως ειναι παρα πολυ καλο παιδι και δεν του αξιζει. Βασικα δεν θα ειχα ουτε καθαρη συνειδηση. Απλα εχει αυτο το (μεγαλο) κουσουρι. Για μενα ειναι μεγαλο δηλαδη, γιατι ειμαι ακριβως το αντιθετο. Οσο κι αν εχω παρεξηγηθει εδω μεσα και με φωναζουν εμενα σκρουτς (βλεπε εναον). Με φωναζουν ετσι επειδη δεν ειμαι στραβη και παρατηρω αυτη την συμπεριφορα που σιχαινομαι στους αλλους. Οσο κι αν εκανα τα στραβα ματια για καιρο, δεν αντεχω πια να νιωθω μαλακας. Και ξερω πως επειδη ειμαστε μαζι, ειναι κατι που θα με τρωει και δεν ειναι ωραιο…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Σεπ 2023, 17:49

Πλέριος έγραψε:
21 Σεπ 2023, 17:44
οταν θα αρχισει να πλενει τις καποτουλες με Τρυλετ να αρχισεις να προβληματιζεσαι
Το ξεπερασαμε αυτο το θεμα. Ο ανθρωπος δεν ειναι γκει. Το καταλαβαινω ακομα παραπανω μερα με την μερα. :lol:

Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 21 Σεπ 2023, 18:15

Casp έγραψε:
21 Σεπ 2023, 17:49
Πλέριος έγραψε:
21 Σεπ 2023, 17:44
Το ξεπερασαμε αυτο το θεμα. Ο ανθρωπος δεν ειναι γκει. Το καταλαβαινω ακομα παραπανω μερα με την μερα. :lol:
για την τσιγκουνια ηταν το Τρυλετ, τεσπα εισαι σε Οργασμικη Περιδινησης

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 21 Σεπ 2023, 19:45

Casp έγραψε:
21 Σεπ 2023, 17:37
Στα υπολοιπα ομως θεματα της τσιγκουνιας δεν ξερω πώς να του το φερω χωρις να τον φερω σε τερμα αβολη θεση.
Θα του εξηγήσεις πως έχουν τα πράγματα, χωρίς πολλές κουβέντες και προλόγους. Αυτά είναι που πραγματικά μπορεί να
τρελάνουν τον άλλο. Κομμένα τα πρέπει να μιλήσουμε, κάτι με τρώει αλλά δεν ξέρω πως να στο πω. Μονοκοπανιά. Καλός χρυσός, όλα τα καλά τα έχεις πάνω σου, αλλά δυστυχώς είσαι γύφτος του κερατά. Τους τελευταίους μήνες με έχεις κατακλέψει. Ξεκίνησες πάλι τα ίδια που έκανες και στις αρχές. Τι γίνεται, έτσι θα πορευτούμε; Μήπως θες και μισθό για να βρίσκεσαι σε αυτήν την σχέση; Εγώ δηλαδή τι πρέπει να κάνω τώρα με την πάρτη σου; Θα σε στρώνω για τρεις μήνες και μετά θα υποτροπιαζεις;

Καθαρά και ξάστερα. Όπως και να του το φέρεις θα πληγωθεί. Καλύτερα μπαμ και κάτω να τελειώνετε και μια ώρα αρχύτερα με το συγκεκριμένο θέμα, να μην σπάσουν περισσότερο τα νεύρα σας. Εάν είναι σωστός θα εκτιμήσει την ευθύτητα σου.
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 21 Σεπ 2023, 20:40

Casp έγραψε:

Χθες πηγα σε γενεθλια εγω κατα τις 8 και αυτος στις 9 που ετοιμαστηκε μετα απο την δουλεια ειπε στον κολλητο του να βρεθουνε γιατι εχουνε να τα πουνε/να βρεθουνε μια βδομαδα. Και νομιζα πως θα πανε στο αδειο σπιτι της αδερφης του φιλου του, γιατι εκει παιζουν καρτες playstation κτλ. Και υπολογιζα πως θα εφευγαν λιγο μετα τις 12. 11 παρα 10 του εστειλα μηνυμα οτι γυρισα σπιτι, 23:05 ηταν παρκαρισμενος εξω απο το σπιτι. Μαλλον του ειπε να πανε σε καφετερια (κλεινει στις 23:00) γιατι ο φιλος του δεν θα ξεκολλουσε και επειδη ηξερε πως δεν θα αργησω εγω και την επομενη εχω/εχουμε πρωινο ξυπνημα. Την προηγουμενη φορα που παλι υπολογιζα να βρεθουνε για τουλαχιστον ενα 4ωρο, και χωρις να του πω τιποτα, με το που του ειπα οτι γυρισα σπιτι και με εστησε η φιλη μου και εκνευριστηκα, μου ειπε πως αν το ακυρωσω θα φυγει για να ερθει και οτι σκοπευε να φυγει ουτως ή αλλως. Δεν το ακυρωσα και με το που του εστειλα πως φευγουμε, ξεκινησε και γυρισε πριν απο μενα. Ειναι γενικα χεσμενος και φοβαται μην του κανω θεμα, ενω οντως δεν του λεω τιποτα. Στα υπολοιπα ομως θεματα της τσιγκουνιας δεν ξερω πώς να του το φερω χωρις να τον φερω σε τερμα αβολη θεση.
Κάν του μια ερωτησούλα pls όταν τον ξαναδείς χεσμένο και να φοβάται ...

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 21 Σεπ 2023, 20:43

Casp έγραψε:
Στα υπολοιπα ομως θεματα της τσιγκουνιας δεν ξερω πώς να του το φερω χωρις να τον φερω σε τερμα αβολη θεση.
Του σερβίρεις έναν λογαριασμό ΔΕΗ οτε πχ και πες του : ΠΛΕΡΩ ΓΛΥΚΟΥΛΗ :g030:

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών