Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Γυφτάκι

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 21 Σεπ 2023, 20:49

Null έγραψε:
21 Σεπ 2023, 19:45
Casp έγραψε:
21 Σεπ 2023, 17:37
Στα υπολοιπα ομως θεματα της τσιγκουνιας δεν ξερω πώς να του το φερω χωρις να τον φερω σε τερμα αβολη θεση.
Θα του εξηγήσεις πως έχουν τα πράγματα, χωρίς πολλές κουβέντες και προλόγους. Αυτά είναι που πραγματικά μπορεί να
τρελάνουν τον άλλο. Κομμένα τα πρέπει να μιλήσουμε, κάτι με τρώει αλλά δεν ξέρω πως να στο πω. Μονοκοπανιά. Καλός χρυσός, όλα τα καλά τα έχεις πάνω σου, αλλά δυστυχώς είσαι γύφτος του κερατά. Τους τελευταίους μήνες με έχεις κατακλέψει. Ξεκίνησες πάλι τα ίδια που έκανες και στις αρχές. Τι γίνεται, έτσι θα πορευτούμε; Μήπως θες και μισθό για να βρίσκεσαι σε αυτήν την σχέση; Εγώ δηλαδή τι πρέπει να κάνω τώρα με την πάρτη σου; Θα σε στρώνω για τρεις μήνες και μετά θα υποτροπιαζεις;

Καθαρά και ξάστερα. Όπως και να του το φέρεις θα πληγωθεί. Καλύτερα μπαμ και κάτω να τελειώνετε και μια ώρα αρχύτερα με το συγκεκριμένο θέμα, να μην σπάσουν περισσότερο τα νεύρα σας. Εάν είναι σωστός θα εκτιμήσει την ευθύτητα σου.
:smt038:smt023

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 21 Σεπ 2023, 23:00

Συμπερασμα - γενικο κ ασχετο
Υπαρχουν ατελειωτες στρατιες απο μουνοδουλους που ειναι πανετοιμοι να πιστεψουν ο τι τους σερβιρει η καθε γκομενα - να συμπασχουν - κ να γυαλιζουν την ιπποτικη πανοπλια τους για να υπερασπιστουν την αναξιοπαθουσα Δουλτσινεα .
Γελιο ατελειωτο παντως προσφερουν .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 22 Σεπ 2023, 00:30

Χωρισαμε παιδια. Οριστικα. Τα μαζεψε και εφυγε. Αυτος με χωρισε, και δεν του ανοιξα καν κουβεντα για την τσιγκουνια. Για αλλο λογο χωρισαμε. Δεν νιωθω καλα τωρα να σας γραψω.

Τριγυρνουσα μες την νυχτα μονη μου για κανα 2ωρο, ημουν χαλια και με επαιρνε τηλεφωνα μια φιλη για να δει που ειμαι και να ερθει να με μαζεψει (το αμαξι μου θα το παρω αυριο, θα με παει να το παρω βασικα αναγκαστικα αυτη πριν παω δουλεια). Μου μιλησε 5 λεπτα στο τηλ και εκει που ημουν χαλια και εκλαιγα μονη μου μες τον δρομο, συνηλθα λιγο. Σχολανε και της ειπα να ερθει λιγο απο εδω, εφυγε πριν λιγο και ειμαι καλυτερα. Για το μονο που ευχομαι, ειναι αυριο να μην ξεσπασω μπροστα στον συναδελφο στο γραφειο, και να μπορω μα συγκεντρωθω…

Θα ειναι δυσκολο αλλα ειναι κατι που πρεπει να περασω…
Γιατι αν δεν γινοταν, θα ημουν ουτως ή αλλως δυστυχισμενη καθημερινα. Γιατι ειμασταν καλα μια βδομαδα και μετα ξανατρωγομασταν. Δεν ειναι ετσι οι υγιης σχεσεις. Ουτε εγω ειμαι νορμαλ ανθρωπος, δεν θελω να ερωτευτω ξανα γμτ….
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 22 Σεπ 2023, 00:32

Casp έγραψε:
22 Σεπ 2023, 00:30
Χωρισαμε παιδια. Οριστικα. Τα μαζεψε και εφυγε. Αυτος με χωρισε, και δεν του ανοιξα καν κουβεντα για την τσιγκουνια. Για αλλο λογο χωρισαμε. Δεν νιωθω καλα τωρα να σας γραψω.

Τριγυρνουσα μες την νυχτα μονη μου για κανα 2ωρο, ημουν χαλια και με επαιρνε τηλεφωνα μια φιλη για να δει που ειμαι και να ερθει να με μαζεψει (το αμαξι μου θα το παρω αυριο, θα με παει να το παρω βασικα αναγκαστικα αυτη πριν παω δουλεια). Μου μιλησε 5 λεπτα στο τηλ και εκει που ημουν χαλια και εκλαιγα μονη μου μες τον δρομο, συνηλθα λιγο. Σχολανε και της ειπα να ερθει λιγο απο εδω, εφυγε πριν λιγο και ειμαι καλυτερα. Για το μονο που ευχομαι, ειναι αυριο να μην ξεσπασω μπροστα στον συναδελφο στο γραφειο, και να μπορω μα συγκεντρωθω…

Θα ειναι δυσκολο αλλα ειναι κατι που πρεπει να περασω…
Γιατι αν δεν γινοταν, θα ημουν ουτως ή αλλως δυστυχισμενη καθημερινα. Γιατι ειμασταν καλα μια βδομαδα και μετα ξανατρωγομασταν. Δεν ειναι ετσι οι υγιης σχεσεις. Ουτε εγω ειμαι νορμαλ ανθρωπος, δεν θελω να ερωτευτω ξανα γμτ….
εισαι στις μαυρες σου τωρα αλλα σε λιγο καιρο και με ενα νεο αμορε ολα θα ξεχαστουν. Η ζωη ειναι πολυ μικρη για πεισματα και εμμονες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 22 Σεπ 2023, 00:43

Casp έγραψε:
Χωρισαμε παιδια. Οριστικα. Τα μαζεψε και εφυγε. Αυτος με χωρισε
Εικόνα

εύχομαι να πάνε όλα καλά. να κλάψεις αύριο στον συνάδελφο με λυγμούς, να σε πάρει πάλι τηλέφωνο ο γλυκούλης και να τα ξαναβρείτε, να βρεθείτε στα σταρμπακς, να του πεις πόσο τρακαδόρος ήταν, να τον χωρίσεις εσύ αυτή τη φορά κλπ κλπ. περιμένουμε νεότερα. :102:

Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 » 22 Σεπ 2023, 00:51

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 22 Σεπ 2023, 00:55

Με το που εφυγε (δεν τον αφηνα παλι, του πηρα τα κλειδια και σχεδον μαλλωσαμε για να τα παρει απο πανω μου, εννοω, σχεδον τραυματιστηκα και δεν εβαζε δυναμη επιτηδες γιατι θα επεφτα κατω ασχημα) του ειπα να μου στειλει τουλαχιστον οταν παει σπιτι. Μου ειπε οτι δεν θελει επαφες. Ηδη πριν ερθει με εκανε μπλοκ. Εφυγε και με πηρε τηλ κ μου λεει ειρωνικα «καλη συνεχεια». Του στελνω, μετα που ειδα το σπιτι αν τα πηρε ολα, οτι ξεχασε κατι αλλα δεν το ειδε και ηδη ηταν εδω για να μου αφησει τα κλειδια του ρουφ γκαρτεν επειδη διαπιστωσε οτι τα πηρε μαζι του και δεν ηθελε να αφησω ξεκλειδωτα. Να σημειωσω πως εριξε απο το μπαλκονι το 2ο κινητο του και η εννοια του πριν φυγει ηταν να βαλει φακο και να το ψαξει στο χωραφι…

Τον παιρνω και ρωταω που ειναι και του ξαναλεω να μου πει οταν θα παει σπιτι. Μου λεει οχι, τα παιρνω κρανιο και του λεω θα παω σπιτι σου με τα ποδια και θα σε περιμενω να γυρισεις, δεν προκειται να κατσω εδω. Και το εκλεισα. Εκει που εφευγα ηρθε πισω και με παρακαλουσε να μπω στο αμαξι. Συνεχιζα να περπατω. Συνεχιζε να με ακολουθει μεχρι ενα σημειο και εστειλε μηνυμα και στην φιλη της μανας μ να της πει να με παρει τηλ επειδη χωρισαμε. Δεν απαντουσα σε κανεναν, σε μια φαση με παιρνει αυτος και του λεω τι θες σταματα! Μου λεει «γιατι το κανεις τωρα αυτο;» και του λεω «δεν κανω τιποτα, δεν μπορω να κατσω σπιτι, θα επιστρεψω σε λιγο, αλλα δεν μπορω ουτε να ξερω οτι εσυ γυρνας ετσι μες τον δρομο» και μου απανταει απλα «δεν θα γυρναω μες τον δρομο, θα παω στην φιλεναδα μου» εννοωντας τον κολλητο του, επειδη γι αυτον τσακωθηκαμε. (Δεν θα γραψω τωρα λεπτομερειες). Και η τελευταια μου απαντηση «δεν με παρατας λεω εγω!» και του το εκλεισα.

Ουτε φωνη ουτε ακροαση μεχρι που μου εστειλε ενα τεραστιο κατεβατο ο κολλητος του. Ηταν μαζι μου η φιλη μου και δεν απαντουσα και ξαναστελνε αυτος. Μετα απο λιγο μου στελνει αυτος οτι γυρισε σπιτι και τον ειρωνευτηκα οτι και καλα δεν θα μου εστελνε. Ειπε οτι περασε και ειδε φωτα, ειδε οτι επεστρεψα και γυρισε σπιτι να ηρεμησει. Ειπε οτι θα ερθει το πρωι για να με παει να παρω το αμαξι, του ειπα πως θα με παει η φιλη μου και οτι ακομα και να μην μπορουσε, θα πηγαινα με τα ποδια.

Απαντησα και στον κολλητο του με κατεβατο, τα εβγαλα ολα απο μεσα μου. Εδω και μιση ωρα, κατι γραφει. Και να μου απαντησει, δεν πρεπει να ασχοληθω ξανα και ελπιζω οντως αυριο να μην με ψαξει η «λατρεια». Δεν θελω να λυγισω. Νιωθω εντελως αδυναμη λογω της αδυναμιας που του εχω. Δεν θελω να παρασυρθω, πρεπει καποια στιγμη να ηρεμησω, δεν θα αλλαξουν ποτε τα πραγματα. Τον αγαπαω γμτ :(
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 22 Σεπ 2023, 00:57

Α απαντησε μολις. Ειμαστε πανω απο 10 μηνες μαζι και ο ιδιος του ο κολλητος μου λεει οτι δεν ξερει τι νιωθει ο κολλητος του για μενα και οτι ξερει μονο οτι ψαχνει μια γυναικα να μοιραστει την ζωη του.

Δεν χρειαζεται να διαβασω αλλα.

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 22 Σεπ 2023, 01:04

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 22 Σεπ 2023, 01:07

kongrosian έγραψε:
22 Σεπ 2023, 00:43
Casp έγραψε:
Εικόνα

εύχομαι να πάνε όλα καλά. να κλάψεις αύριο στον συνάδελφο με λυγμούς, να σε πάρει πάλι τηλέφωνο ο γλυκούλης και να τα ξαναβρείτε, να βρεθείτε στα σταρμπακς, να του πεις πόσο τρακαδόρος ήταν, να τον χωρίσεις εσύ αυτή τη φορά κλπ κλπ. περιμένουμε νεότερα. :102:
Στα σταρμπακς θα τον πιάσει επ' αυτοφώρω με τον "κολλητό".
Στα σταρμπακς γνωρίστηκαν για πρώτη φορά Κασσελακαρος με Τάιλερ, μην ξεχνάμε.

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 22 Σεπ 2023, 01:12

vantono έγραψε:
22 Σεπ 2023, 01:07
kongrosian έγραψε:
22 Σεπ 2023, 00:43
Casp έγραψε:
Εικόνα

Στα σταρμπακς θα τον πιάσει επ' αυτοφώρω με τον "κολλητό".
Στα σταρμπακς γνωρίστηκαν για πρώτη φορά Κασσελακαρος με Τάιλερ, μην ξεχνάμε.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 22 Σεπ 2023, 01:26

Εικόνα

Αυτο ακριβως…

Μου λεει η φιλη μου ρε τραλαθηκες; Θα πας σπιτι του; Δεν εχεις αξιοπρεπεια; Που εισαι και γυρνας μες την νυχτα; Πες μου να ερθω να σε μαζεψω! Και της ειπα πως θελω απλα να περπατησω και θα γυρισω μονη μου. Με ρωτουσε για να ερθει επειδη ηξερε πως δεν ημουν καλα (ξερει την αδυναμια που του εχω) και της ειπα θελω να μεινω μονη μου. Στην 3η της κληση της ξανα απαντησα και εκει ηταν που με ηρεμησε καπως και της ειπα να ερθει απο το σπιτι μου μολις σχολασει.

Πρεπει να κοιταξω λιγο την ψυχικη μου υγεια…
Δεν γινεται να συνεχισω αλλο ετσι γμτ

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 22 Σεπ 2023, 01:36

Casp έγραψε:
22 Σεπ 2023, 01:26
Εικόνα

Αυτο ακριβως…

Μου λεει η φιλη μου ρε τραλαθηκες; Θα πας σπιτι του; Δεν εχεις αξιοπρεπεια; Που εισαι και γυρνας μες την νυχτα; Πες μου να ερθω να σε μαζεψω! Και της ειπα πως θελω απλα να περπατησω και θα γυρισω μονη μου. Με ρωτουσε για να ερθει επειδη ηξερε πως δεν ημουν καλα (ξερει την αδυναμια που του εχω) και της ειπα θελω να μεινω μονη μου. Στην 3η της κληση της ξανα απαντησα και εκει ηταν που με ηρεμησε καπως και της ειπα να ερθει απο το σπιτι μου μολις σχολασει.

Πρεπει να κοιταξω λιγο την ψυχικη μου υγεια…
Δεν γινεται να συνεχισω αλλο ετσι γμτ
θα πάνε όλα καλά ρε κασπερίνι. ανεβαίνεις λέβελ σιγουλια-σιγουλια.

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 22 Σεπ 2023, 01:40

Α ρε Θεσσαλονίκη, πως πετσοκόβεις έτσι όλους τους έρωτες;;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Σεπ 2023, 02:41

masterridley έγραψε:
22 Σεπ 2023, 01:40