αν κρινω απο τις εργασιες που εκανα για σδοιτες - στα δικα τους κτισματα- μαλλον δεν εχουν τετοιες καυλες
Πώς θέλουμε να φορολογήσουμε τον ελεύθερο επαγγελματία
Re: Πώς θέλουμε να φορολογήσουμε τον ελεύθερο επαγγελματία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 21 Σεπ 2023, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Οι πρώτοι που δεν έχουν αυτοί είναι, μαζί με τους πολεοδομους
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Για την ακρίβεια:Ερμής έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 22:56Έχουμε 1 μυριο. Εισοδήματιες στην Ελλάδα και ακόμη αναρωτιέστε που είναι το μαύρο χρήμα;Otto Weininger έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 19:11Πάντως δείτε δω ξεφτιλίκια. Είτε είμαστε πολύ πλούσια οικογένια, είτε πολύ μαλάκες![]()
Σχεδόν διπλάσιοι από τους εε
Ειδικότερα, εισόδημα μέχρι 10.000 ευρώ δήλωσε το 90,92% των εκμισθωτών ακίνητης περιουσίας, το 99,19% των λοιπών εισοδηματιών (των φορολογουμένων με εισοδήματα από μερίσματα, τόκους, δικαιώματα κ.λπ.)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναι εχω κανει εργασιες κ για αυτους - τρελλο γελιο κ τα δυο υποειδη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δλδ οι συνταξιούχοι δηλώνουν μεγαλύτερο εισόδημα από Ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και εισοδηματίες μαζίOtto Weininger έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 19:11Πάντως δείτε δω ξεφτιλίκια. Είτε είμαστε πολύ πλούσια οικογένια, είτε πολύ μαλάκες![]()

τι σα παραξενευει ;mao mao έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 23:12Δλδ οι συνταξιούχοι δηλώνουν μεγαλύτερο εισόδημα από Ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και εισοδηματίες μαζίOtto Weininger έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 19:11Πάντως δείτε δω ξεφτιλίκια. Είτε είμαστε πολύ πλούσια οικογένια, είτε πολύ μαλάκες![]()
οταν μεγαλο κεφαλι του σδοε σου λεει οταν πας για να κανεις εργασιες στην επαυλη του του '' μην μου πεις μαλακιες για φπα κ αποδειξεις ''
Απορω που ζειτε - παντως οχι στην πραγματικοτητα - εχει δικιο ο Ερμης - μυρωδια δεν εχετε παρει απο την αγορα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Λογικό, γιατί είναι περισσότεροι από τους ΕΕ, αγρότες και εισοδηματίες μαζί και η μέση σύνταξη είναι 1000 ευρώ.mao mao έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 23:12Δλδ οι συνταξιούχοι δηλώνουν μεγαλύτερο εισόδημα από Ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και εισοδηματίες μαζίOtto Weininger έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 19:11Πάντως δείτε δω ξεφτιλίκια. Είτε είμαστε πολύ πλούσια οικογένια, είτε πολύ μαλάκες![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Aπλά σε νορμάλ χώρες τα εισοδήματα των συνταξιούχων είναι αστεία σε σχέση με αυτά των ΕΕ.hellegennes έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 23:48Λογικό, γιατί είναι περισσότεροι από τους ΕΕ, αγρότες και εισοδηματίες μαζί και η μέση σύνταξη είναι 1000 ευρώ.mao mao έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 23:12Δλδ οι συνταξιούχοι δηλώνουν μεγαλύτερο εισόδημα από Ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και εισοδηματίες μαζίOtto Weininger έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 19:11Πάντως δείτε δω ξεφτιλίκια. Είτε είμαστε πολύ πλούσια οικογένια, είτε πολύ μαλάκες![]()
- hellegennes
Σε νορμάλ χώρες η μέση σύνταξη δεν είναι 30% μεγαλύτερη από τον κατώτατο μισθό, επίσης.mao mao έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 00:00Aπλά σε νορμάλ χώρες τα εισοδήματα των συνταξιούχων είναι αστεία σε σχέση με αυτά των ΕΕ.hellegennes έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 23:48Λογικό, γιατί είναι περισσότεροι από τους ΕΕ, αγρότες και εισοδηματίες μαζί και η μέση σύνταξη είναι 1000 ευρώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όσες κρατικιστικές ηλιθιότητες και να σκαρφιστούν, αν συμφέρει και σε μένα και στον υδραυλικό να πληρωθεί με μαύρα, θα πληρωθεί με μαύρα. Η φοροδιαφυγή εξαφανίζεται αν καταστεί ασύμφορη: 15% ΦΠΑ, 15% φόρος (9% για τα ήδη πρώτης ανάγκης) και να εκπίπτουν ΟΛΕΣ οι αποδείξεις από το φορολογητέο εισόδημα. ΟΛΕΣ!
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Γιατί η μέση με τον κατώτατο κι όχι η μέση με τον μέσο ή η κατώτατη με τον κατώτατο;hellegennes έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 05:22Σε νορμάλ χώρες η μέση σύνταξη δεν είναι 30% μεγαλύτερη από τον κατώτατο μισθό, επίσης.mao mao έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 00:00Aπλά σε νορμάλ χώρες τα εισοδήματα των συνταξιούχων είναι αστεία σε σχέση με αυτά των ΕΕ.hellegennes έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 23:48
Λογικό, γιατί είναι περισσότεροι από τους ΕΕ, αγρότες και εισοδηματίες μαζί και η μέση σύνταξη είναι 1000 ευρώ.
Επίσης, φαντάζομαι αναφέρεσαι αποκλειστικά σε συντάξεις γήρατος, για να λες για χιλιάρικο. Αν τις πιάσουμε όλες αλλάζει πολύ το πράγμα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Otto Weininger
Τον είχα ρωτήσει τον Τζημερο και στο Twitter Αλλά δεν απάντησε ποτέ.Unique έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 07:02Όσες κρατικιστικές ηλιθιότητες και να σκαρφιστούν, αν συμφέρει και σε μένα και στον υδραυλικό να πληρωθεί με μαύρα, θα πληρωθεί με μαύρα. Η φοροδιαφυγή εξαφανίζεται αν καταστεί ασύμφορη: 15% ΦΠΑ, 15% φόρος (9% για τα ήδη πρώτης ανάγκης) και να εκπίπτουν ΟΛΕΣ οι αποδείξεις από το φορολογητέο εισόδημα. ΟΛΕΣ!
Προτείνει να πάνε τα φάρμακα από 6% στο 9% ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Τα Airbnb δε φορολογούνται; Πότε δεν κατάλαβα.Ερμής έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 22:56Έχουμε 1 μυριο. Εισοδήματιες στην Ελλάδα και ακόμη αναρωτιέστε που είναι το μαύρο χρήμα;Otto Weininger έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 19:11Πάντως δείτε δω ξεφτιλίκια. Είτε είμαστε πολύ πλούσια οικογένια, είτε πολύ μαλάκες![]()
Σχεδόν διπλάσιοι από τους εε
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι και ο Μιχαλολιακος αδηλωτους ξενους εφερνε για τις δουλειες στο σπιτι του στη Μανη, οπου υπαρχει υποκοσμος οι αρχηγοι του ειναι οσοι εχουν δυναμη πανω στους υπολοιπους.Αγις έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 23:17τι σα παραξενευει ;mao mao έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 23:12Δλδ οι συνταξιούχοι δηλώνουν μεγαλύτερο εισόδημα από Ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και εισοδηματίες μαζίOtto Weininger έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 19:11Πάντως δείτε δω ξεφτιλίκια. Είτε είμαστε πολύ πλούσια οικογένια, είτε πολύ μαλάκες![]()
οταν μεγαλο κεφαλι του σδοε σου λεει οταν πας για να κανεις εργασιες στην επαυλη του του '' μην μου πεις μαλακιες για φπα κ αποδειξεις ''
Απορω που ζειτε - παντως οχι στην πραγματικοτητα - εχει δικιο ο Ερμης - μυρωδια δεν εχετε παρει απο την αγορα
Μονο που αυτο ειναι οπως ειπαμε υποκοσμος, οχι αγορα. Η αγορα ειναι κατι που φαινεται οχι κατι που γινεται πισω απο κλειστες πορτες. Συνεπακολουθα η φορολογηση δεν ειναι θεμα να σε πιασουν να τα παιρνεις αλλα να μη μπορεις να τα ξοδεψεις χωρις να σε βρουν και αυτο δεν ειναι αρμοδιοτητα των μπραβων του ΣΔΟΕ αλλα κατι "φλουφληδων" μπροστα σε κομπιουτερ που "δεν εχουν παρει μυρωδιά".
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν υπάρχει άλλη χώρα που βρίζει τους πολιτικούς της από το επόμενο δευτερόλεπτο αφού τους ψήφισε.micmic έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 16:20Φυσικά και δεν υπάρχουν σήμερα πολιτικοί που να αψηφούν το πολιτικό κόστος. Αλλά εδώ δεν αναφέρθηκα σε κινήσεις με πολιτικό κόστος, ούτε σε ανέφικτες ονειρώξεις. Αναφέρθηκα σε απλά βήματα ευνομίας που θα μπορούσε να κάνει ο οποιοσδήποτε ηγέτης που δεν ενδιαφέρεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το πώς θα ξαναβγεί. Και υπάρχουν και κάποιοι ηγέτες που λίγο πριν την απόσυρσή τους (λόγω παλαιότητας ή επειδή φαίνεται ότι θα υποστούν μια μεγάλη ήττα) κάνουν και κάποιες κινήσεις με μεγάλο πολιτικό κόστος που όμως θα βοηθήσουν την χώρα. Τέτοια ανίκανα ρεμάλια σαν αυτά που έχουν διοικήσει αυτή τη χώρα όμως, δύσκολα βρίσκεις στην υπόλοιπη Ευρώπη. Τουλάχιστον όχι με τέτοια συνέπεια και συνέχεια στην ανικανότητα και στη διαφθορά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θέλουμε ανταγωνιστικότητα; Θέλουμε μετανάστες.
από Maspoli » 15 Ιουν 2023, 07:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 51 Απαντήσεις
- 1761 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
15 Ιουν 2023, 22:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπηρεσιακή κυβέρνηση, προσπαθεί να πετάξει επαγγελματία από το μαγαζί του
από Sol » 30 Μάιος 2023, 18:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 96 Απαντήσεις
- 3125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
02 Ιουν 2023, 20:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση 1500 ευρώ πρόστιμο για όποιον επαγγελματία δεν έχει IRIS
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 28 Αύγ 2024, 12:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-