Κοίτα, έχω καταλάβει ότι βαράς ντάγλες τελευταία, γι'αυτό και ο ορυμαγδός από μαλακιες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 23:55Όχι, κ πάλι θα πρέπει να κάνεις κ άλλα αφού ανησυχείς τόσο πολύ για το έθνος, κ να μην κρύβεσαι πίσω από αδερφιστικες δικαιολογίες (μα δαιν κσερις αν εχο προβλιματα1111!!!). Αν δεν έχεις τουλάχιστον 3, ιδανικά 5, η άποψή σου μετράει όσο κ της γκομενας μου όταν μιλάει για τη θητείαOtto Weininger έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 22:40Να υποθέσω ότι αν έχω παιδί, θα ξεκινήσουμε από νέα βάση την συζήτηση.
Από κει και πέρα, δεν μίλησα για μένα, σου είπα απλά ότι είναι απάνθρωπο να φέρνεις στην κουβέντα κάτι τέτοιο όταν δεν γνωρίζεις τον άλλον.
Και αν θεωρείς αδερφιστικες μαλακιες αυτά που μπορεί να συμβαίνουν σε κάποιον, τότε αυτό σε καθιστά αυτόματα γελοίο.
Αν πιστεύεις ότι η λύση στην αθρόα παράνομη μετανάστευση από αφρικανους και μουσουλμάνους είναι να κάνει ο καθένας μας 5+ παιδιά, είσαι βαθιά νυχτωμένος.
Για το ένα ή τα δύο παιδιά που έχουμε, θέλουμε την Ελλάδα στους Έλληνες και την Ευρώπη στους Ευρωπαίους.
Καλοδεχούμενοι νόμιμοι μετανάστες, υπό προϋποθέσεις.
Δεν είμαστε ούτε γύφτοι να γεννοβολαμε για να έχουμε εργατικό δυναμικό ζητιάνων, ούτε beta males οπως εσυ να ετοιμάζουμε απλά θύματα και "νύφες" για τις ορδές βάρβαρων λαθρομεταναστών.
Και επειδή δεν είμαστε ούτε 90 χρόνια πριν που έκαναν 10 παιδιά επειδή θα επιβίωναν τα μισά, τα επιχειρήματα σου είναι επιεικώς αστεία.
Αναρωτιέμαι αν είσαι πραγματικά τόσο ηλίθιος που νομίζεις ότι αυτό που θα εμποδίσει τους λαθροεισβολεις να έρθουν είναι το αν έχεις εσύ 5 παιδιά ή απλά θέλεις να γράφεις μαλακίες για το γιόλο.