Sos
Re: Sos
Μετα το κλαμα δεν αντεξα και του εστειλα. Ειμαι μαλακισμενη. Φερτε μου χειροπεδες, χτυπηστε με.
Αν το μαθει η φιλη της μανας μου, την εβαψα.
Χθες με απειλουσε, οταν μου εστειλε ο κολλητος του μηνυμα, και αυτος κανονικο msg οτι εφτασε σπιτι, οτι αν απαντησω και ασχοληθω θα τα ξαναβρουμε και αν γινει αυτο αυτη δεν θα με ξαναδει και οτι δεν θα με παει (σημερα το πρωι) να παρω το αμαξι μου. Και της λεω οκ μην με πας αλλα για μενα τελειωσε, θα απαντησω στον κολλητο του απλα για να τα βγαλω απο μεσα μου και μετα τελος
Αν το μαθει η φιλη της μανας μου, την εβαψα.
Χθες με απειλουσε, οταν μου εστειλε ο κολλητος του μηνυμα, και αυτος κανονικο msg οτι εφτασε σπιτι, οτι αν απαντησω και ασχοληθω θα τα ξαναβρουμε και αν γινει αυτο αυτη δεν θα με ξαναδει και οτι δεν θα με παει (σημερα το πρωι) να παρω το αμαξι μου. Και της λεω οκ μην με πας αλλα για μενα τελειωσε, θα απαντησω στον κολλητο του απλα για να τα βγαλω απο μεσα μου και μετα τελος
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Τεσπα του λεω να σε ρωτησω κατι και να μου απαντησεις ειλικρινα; Λεει ρωτα και απανταω «εχεις πικρα μεσα σου για μενα;» και λεει «ειμαι πολυ απογοητευμενος» και ρωταω «μετανιωσες που ησουν μαζι μου; Θελω να ξερω» και λεει «μαλλον εσυ μετανιωσες που ησουν μαζι μου». Και απανταω «Δεν περιμενα ποτε να το πιστεψεις αυτο, δεν μετανιωσα ουτε θα μετανιωσω ποτε. Παντα θα σε σκεφτομαι με αγαπη οσο κι αν δεν το πιστευεις» Και απανταει «κι εγω σ αγαπω αλλα το να αγαπας καποιον χωρις να τον εμπιστευεσαι και να το νιωθεις δεν προχωρα καπου» και απλα του λεω οκ οπως νομιζεις. Και απαντησε δεν ειναι οπως νομιζω μαζι με ενα κατεβατο με τα δικα μας…
Σε καποια φαση οπως γραφαμε με παιρνει τηλ και μου λεει δεν εχω ιντερνετ τωρα, να τα πουμε απο εδω; Εγω αυτο ακουσα τελοσπαντων και του ειπα δεν πειραζει οταν βρεις ιντερνετ μου απαντας. Και του το εκλεισα…
Και παθιαστηκαμε με την συζητηση μετα και εκνευριστηκα να γραφω και τον παιρνω η ιδια τηλεφωνο. Εφτασε και πηγε σπιτι και μου λεει ψιθυριστα «κοιμουνται ολοι, δεν μπορω να μιλησω γιατι θα τους ξυπνησω. Πριν σου ειπα για να ερθω αφου και μου ειπες οχι και το εκλεισες.» Και του λεω «ποτε μου ειπες να ερθεις; Μου ειπες να μιλησουμε στο τηλεφωνο» και λεει οχι σου ειπα καθαρα να περασω απο εκει να τα πουμε. Και εγω ειλικρινα ημουν τοσο ζαλισμενη και του ποτου που δεν ακουσα καν τι ειπε. Και του λεω «οκ αν θες να μιλησουμε ελα». Η ωρα να ειναι 23:45.
Θα τελειωνε και το στεχνωτηριο και τα υπολοιπα του πραγματα του τα ειχα ηδη ετοιμα. Ηρθε και του ειπα να κατσουμε εξω να μιλησουμε. Καναμε μια τεραστια συζητηση και αυτη την φορα δεν τον αφησα να ξεφυγει ΠΟΥΘΕΝΑ, τον εκατσα κατω και τα ειπαμε ολα (εκτος απο την τσιγκουνια, γιατι αν ανοιγα και αυτο το θεμα θα ξημερωναμε) και στο τελος καταληξαμε να μου λεει ΑΥΤΟΣ να παρω την αποφαση αν θελω να ειμαστε μαζι ή οχι. Στο τελος πριν φυγει, αφου του εδωσα την σακουλα στο χερι και γελασαμε κιολας γιατι του εβαλα και τα προφυλακτικα και τα πεταξε στον παγκο μου, τον αγκαλιασα,
Πηγε σπιτι και μου στελνει «let me know γι αυτο που σε ρωτησα πριν φυγω. Σκεψου καθαρα χωρις αλκοολ πριν μου απαντησεις. Και του λεω ναι αυριο θα σου πω γιατι δεν ειμαι καλα ουτε σωματικα ουτε ψυχολογικα τωρα. Και απανταει «anyway δεν εχεις μυαλο καθαρο τωρα, εισαι με ποτο, και μυριζες αλκοολ, σκεψου και μου λες». Και μετα συνεχιζει:
Κατι τελευταιο, δεν θελω να εισαι μαζι μου μονο για τις αγκαλιες και τα φιλια μου. Θελω να εισαι μαζι μου και για καλα και για τα κακα μου. I mean, σκεψου τα ολα. Θελω η αποφαση που θα παρεις να ειναι 100% αληθινη και οσο γινεται πιο μονιμη. Εχω και καλα και ασχημα και τα ξερεις ολα. Εαν θα θελησεις να ειμαστε μαζι ακομα, πρεπει να μου εχεις εμπιστοσυνη και να μην εισαι καχυποπτη για ολα. good night again and rest well»
Και πως σκατα εγω θα παρω την αποφαση να ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ χωρις αυτον; Τον αγαπαω

Σε καποια φαση οπως γραφαμε με παιρνει τηλ και μου λεει δεν εχω ιντερνετ τωρα, να τα πουμε απο εδω; Εγω αυτο ακουσα τελοσπαντων και του ειπα δεν πειραζει οταν βρεις ιντερνετ μου απαντας. Και του το εκλεισα…
Και παθιαστηκαμε με την συζητηση μετα και εκνευριστηκα να γραφω και τον παιρνω η ιδια τηλεφωνο. Εφτασε και πηγε σπιτι και μου λεει ψιθυριστα «κοιμουνται ολοι, δεν μπορω να μιλησω γιατι θα τους ξυπνησω. Πριν σου ειπα για να ερθω αφου και μου ειπες οχι και το εκλεισες.» Και του λεω «ποτε μου ειπες να ερθεις; Μου ειπες να μιλησουμε στο τηλεφωνο» και λεει οχι σου ειπα καθαρα να περασω απο εκει να τα πουμε. Και εγω ειλικρινα ημουν τοσο ζαλισμενη και του ποτου που δεν ακουσα καν τι ειπε. Και του λεω «οκ αν θες να μιλησουμε ελα». Η ωρα να ειναι 23:45.
Θα τελειωνε και το στεχνωτηριο και τα υπολοιπα του πραγματα του τα ειχα ηδη ετοιμα. Ηρθε και του ειπα να κατσουμε εξω να μιλησουμε. Καναμε μια τεραστια συζητηση και αυτη την φορα δεν τον αφησα να ξεφυγει ΠΟΥΘΕΝΑ, τον εκατσα κατω και τα ειπαμε ολα (εκτος απο την τσιγκουνια, γιατι αν ανοιγα και αυτο το θεμα θα ξημερωναμε) και στο τελος καταληξαμε να μου λεει ΑΥΤΟΣ να παρω την αποφαση αν θελω να ειμαστε μαζι ή οχι. Στο τελος πριν φυγει, αφου του εδωσα την σακουλα στο χερι και γελασαμε κιολας γιατι του εβαλα και τα προφυλακτικα και τα πεταξε στον παγκο μου, τον αγκαλιασα,
Πηγε σπιτι και μου στελνει «let me know γι αυτο που σε ρωτησα πριν φυγω. Σκεψου καθαρα χωρις αλκοολ πριν μου απαντησεις. Και του λεω ναι αυριο θα σου πω γιατι δεν ειμαι καλα ουτε σωματικα ουτε ψυχολογικα τωρα. Και απανταει «anyway δεν εχεις μυαλο καθαρο τωρα, εισαι με ποτο, και μυριζες αλκοολ, σκεψου και μου λες». Και μετα συνεχιζει:
Κατι τελευταιο, δεν θελω να εισαι μαζι μου μονο για τις αγκαλιες και τα φιλια μου. Θελω να εισαι μαζι μου και για καλα και για τα κακα μου. I mean, σκεψου τα ολα. Θελω η αποφαση που θα παρεις να ειναι 100% αληθινη και οσο γινεται πιο μονιμη. Εχω και καλα και ασχημα και τα ξερεις ολα. Εαν θα θελησεις να ειμαστε μαζι ακομα, πρεπει να μου εχεις εμπιστοσυνη και να μην εισαι καχυποπτη για ολα. good night again and rest well»
Και πως σκατα εγω θα παρω την αποφαση να ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ χωρις αυτον; Τον αγαπαω

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Οτι ειμαι μαλακισμενη; Καθημερινα το λεω
Πρεπει να παω ψυχολογο. Ποσο καιρο το λεω; Επειγον πρεπει να ψαξω, αυριο κιολας. Σημερα καταλαβα οτι πραγματικα ΔΕΕΕΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
Θαψτε με πλις, το χρειαζομαι νομιζω
Σου πέταξε πούστικα το μπαλάκι. Αν γυρίσεις πίσω του δείχνεις πως σε έχει υποχείριο του.
Στα μηνύματα με τον φιλενάδο υποψιάζομαι πως ο κοντός θα σχολίαζε αρνητικά τα σεξουαλικά με την Κασπ.
Στα μηνύματα με τον φιλενάδο υποψιάζομαι πως ο κοντός θα σχολίαζε αρνητικά τα σεξουαλικά με την Κασπ.
Οχι, δεν εχουμε θεμα στο σεξουαλικο κομματι και δεν ειναι γκει. Απλα δεν θελω να πω τι ειδα
δεν θα είναι κάτι τόσο απλό όσο σχολιασμός σεξουαλικος της κασπ ή να παίζουν τον γιατρό μεταξύ τους που και που, θα έχει κάνει κάτι πολύ χειρότερο, δεν θα εχει σεβαστεί την υπαρξη της, θα του είπε ελα ναι παίξουμε γραντ τουρισμο οταν ηξερε οτι εκεινη θελει να πάει να δει τις βάρκες.
Καλά έκανες και έψαξες τα μηνύματα. Δεν γίνεται 30 χρονών άνθρωπος να είναι όλη μέρα
στα τηλέφωνα να τον ψάχνει ο κολλητός του να παίζουν κάρτες και βιντεοπαιχνίδια.
Λογικό είναι να υποπτεύεσαι πως κάτι άλλο παίζει.
στα τηλέφωνα να τον ψάχνει ο κολλητός του να παίζουν κάρτες και βιντεοπαιχνίδια.
Λογικό είναι να υποπτεύεσαι πως κάτι άλλο παίζει.
Επρεπε να μας δεις χθες. Να εχω τα κλειδια βαθια στην τσεπη και να προσπαθει να μου τα παρει και εγω να πεφτω κατι και να μου φωναζει οτι δεν θελει να χτυπησω και να τα αφησω, και εγω να μην τα αφηνω και να του λεω πως δεν με νοιαζει και δεν θα φυγει αν δεν ηρεμησει και οτι δεν τον φοβαμαι.
Ε τελικα βρηκε τα κλειδια του roof garden που τα εψαχνα για μερες και δεν μπορουσα να τον σταματησω.
Που το ξερεις;Αφου δεν εχεις μετρο συγκρισης.Πες του οτι τελικα αποφασισες να κανετε ενα μικρο διαλειμμα για να βρεις τον εαυτο σου και να ειναι standby.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ειναι ανωριμοι και οι 2. Ειδικα ο κολλητος του.
Τον εθαψα κανονικα σημερα επειδη μου ειπε βαριες κουβεντες. Μου ειπε πως δεν θα αλλαξει και οτι βρισκει το balance και τα κοντρολαρει, και οτι αν θελω να ειμαι μαζι του να του εχω εμπιστοσυνη και να αφησω εντελως τον κολλητο του στην ακρη γιατι θα τον κανονισει εκεινος.
Τον κολλητο του ειλικρινα δεν θελω να τον ξαναδω μπροστα μου…
Εκει που παραδεχοταν ενα λαθος του, συνεχιζει οχι μονο να το κανει αλλα να μιλαει ασχημα για μενα και για πραγματα που οχι μονο δεν ισχυουν αλλα θελει απλα να ριξει το μπαλακι. Ηθελα να τον πνιξω. Και δεν κρατηθηκα και του τα ειπα ολα. Φυσικα και ο αλλος ο μαλακας δεν του ειπε τιποτα, τι να του πει; Και φυσικα και τον δικαιολογουσε ομως και τα πηρα κρανιο και φωναζαμε στην γειτονια. Του ειπα ξεκαθαρα πως δεν θα αλλαξει αυτο, μου ειπε πως τον χειριζεται καταλληλα και δεν θα τον κανει ο,τι θελει. Εγω τωρα πρεπει να το πιστεψω.
Ουτε αυτος εχει μετρο συγκρισης. Καθε φορα που τελειωνει με σφιγγει και μου λεει πως με αγαπαει και οτι ειμαι η λατρεια του, πως να μην ξερω οτι ειμαστε μια χαρα;