Sos
Re: Sos
λοιπόν δεν θέλω να σε στεναχωρήσω μέρα που είναι, αλλα αν δεν είναι γκεη, μηπως απλα η σονυ βγαζει βιντεοπαιχνιδια που έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον από το σεξ που κάνετε; Μηπως δεν είναι πρόβλημα ο κολλητός, μήπως πρέπει να πάρεις πλαυσστατιον και να μάθεις λίγο; Για τον άλλον έμαθες πυθον.
Κοφτο, αληθεια ομως.enaon έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 02:29δεν θα είναι κάτι τόσο απλό όσο σχολιασμός σεξουαλικος της κασπ ή να παίζουν τον γιατρό μεταξύ τους που και που, θα έχει κάνει κάτι πολύ χειρότερο, δεν θα εχει σεβαστεί την υπαρξη της, θα του είπε ελα ναι παίξουμε γραντ τουρισμο οταν ηξερε οτι εκεινη θελει να πάει να δει τις βάρκες.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Όπως και να 'χει με βάση αυτά που γνωρίζουμε καλά έκανε και του έψαξε το facebook. Εννοείται πως δεν πρέπει να στεναχωριέται. Που ξέρει στο κάτω κάτω τι κάνουν δύο μαντράχαλοι που είναι μέρα νύχτα στα τηλέφωνα ναenaon έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 02:29δεν θα είναι κάτι τόσο απλό όσο σχολιασμός σεξουαλικος της κασπ ή να παίζουν τον γιατρό μεταξύ τους που και που, θα έχει κάνει κάτι πολύ χειρότερο, δεν θα εχει σεβαστεί την υπαρξη της, θα του είπε ελα ναι παίξουμε γραντ τουρισμο οταν ηξερε οτι εκεινη θελει να πάει να δει τις βάρκες.
ζητάει ο ένας τον άλλον να παίζουν yugioh; Πιο πιθανό είναι να κάνουν άλλα πράγματα.
Εγω ειμαι η κοπελα του και η ζωη του, ο κολλητος του ειναι τα χομπυ του και το ατομο που αν συμβει κατι, οπως με εμας καλη ωρα χθες, θα παει να του μιλησει, καταλαβες; Και οτι το χομπυ του ειναι το 10-20% και εγω το 80. Οταν του ελεγα οτι συμβαινει το αντιθετο, με εβγαζε τρελη αλλα εκτος απο τα γεγονοτα, ειδα και τα γραπτα.enaon έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 02:34λοιπόν δεν θέλω να σε στεναχωρήσω μέρα που είναι, αλλα αν δεν είναι γκεη, μηπως απλα η σονυ βγαζει βιντεοπαιχνιδια που έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον από το σεξ που κάνετε; Μηπως δεν είναι πρόβλημα ο κολλητός, μήπως πρέπει να πάρεις πλαυσστατιον και να μάθεις λίγο; Για τον άλλον έμαθες πυθον.
Τα εβγαλα και φωτο και ο λογος ηταν επειδη ειχα σκοπο να τα συζητησουμε κ τελικα τα εστειλα στον κολλητο του και μου ειπε οτι ειναι παρανομο αυτο που εκανα και του ειπα να με παει στην αστυνομια.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Κοφτο και εσυ μωρε. Ανωριμοι ειναι.Null έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 02:37Όπως και να 'χει με βάση αυτά που γνωρίζουμε καλά έκανε και του έψαξε το facebook. Εννοείται πως δεν πρέπει να στεναχωριέται. Που ξέρει στο κάτω κάτω τι κάνουν δύο μαντράχαλοι που είναι μέρα νύχτα στα τηλέφωνα ναenaon έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 02:29δεν θα είναι κάτι τόσο απλό όσο σχολιασμός σεξουαλικος της κασπ ή να παίζουν τον γιατρό μεταξύ τους που και που, θα έχει κάνει κάτι πολύ χειρότερο, δεν θα εχει σεβαστεί την υπαρξη της, θα του είπε ελα ναι παίξουμε γραντ τουρισμο οταν ηξερε οτι εκεινη θελει να πάει να δει τις βάρκες.
ζητάει ο ένας τον άλλον να παίζουν yugioh; Πιο πιθανό είναι να κάνουν άλλα πράγματα.
Γιατι υποχειριο; Οταν μου εριξε το μπαλακι του ειπα κατευθειαν ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ. Και αυτος μου ειπε οτι αν ειμαι εγω οκ και σταματησω να σκεφτομαι βλακειες και να τον εμπιστευτω, αυτος ειναι οκ.
Το θεμα ποιο ειναι;
Ξερω οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι με αυτον τον ανθρωπο. Το ξερω, το νιωθω, το βλεπω.
Απο την αλλη, νιωθω πως δεν αντεχω να ΜΗΝ ειμαι με αυτον τον ανθρωπο.
Αυτο που ειπες, να μην εχει σεβαστει την υπαρξη μου. Ουτε αυτος ουτε ο κολλητος του.
Να ειναι αρχες της σχεσης και να ειμαστε διημερο (και στα 2, το ενα ηταν του αγιου Βαλεντινου), να επιστρεφουμε πισω μεσημερι και το βραδυ να ψαχνει ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ να τον ρωταει αν εχει κανονισμενα μαζι μου, και να του λεει ολο χαρα αυτος οχι, για να βγουνε. Να τον ρωταω μες τα μουτρα ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ και πρωτα να μου λεει πως δεν ξερει τον λογο γιατι μιλαμε για την αρχη της σχεσης και δεν θυμαται, μετα να μου λεει οτι στις αρχες ηταν πιο χαλαρος για να δει που θα τραβηξει (χαλαρος αυτος που ηθελε να με γνωρισει στην οικογενεια του απο την 2η βδομαδα), και μετα οτι το εκανε επειδη περιμενε εγω να του προτεινω και δεν το εκανα. Τον στριμωξα τοσο πολυ που αλλαξε ιστορια 3 φορες.
Την αλλη φορα του ειπε ο κολλητος του να βγουμε και του απαντησε ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ οτι θα βγει μαζι μου. Αλλη φορα παλι λυπημενος, οτι εχει κανονισμενα (παλι μαζι μου). Μια φορα ειδα μηνυμα (που δεν του προτεινε κατι ο κολλητος) να του λεει με χαρα οτι θελει να δει εμενα και γι αυτο θα ερθει σινεμα μαζι μου και με εναν φιλο συναδελφο. Μονο μια. Και μια αλλη που του ειπε να βρεθουνε 7-22:00 γιατι σχολανα στις 22 και ο κολλητος του να του κανει ΜΟΥΤΡΑ επειδη τον ηθελε για να μεινουν μεχρι αργα. Αλλη φορα, επειδη δεν τους φτανει η μια φορα την βδομαδα, του λεει εγινε ολοκληρη ιστορια να κανονισουμε να βγουμε εμεις μια γαμημενη νυχτα! Και ο δικος μου να συμφωνει και να το βλεπω και να του κανω ολοκληρο θεμα επειδη του ειπα χιλιες φορες να κανονιζει και να μου το λεει και οτι δεν το κανει επειδη φοβαται και στο τελος τους φταιω εγω! Και την επομενη να τον παιρνει τηλεφωνα 8 το πρωι και να του λεει να ξαναβγουν και να επιμενει 3 φορες για μια μερα που ο δικος μου του εχει πει οτι θα βγει μαζι μου.
Να του πεταει μπηχτες να μην χανεται και να αγκριζεται/χαλιεται σαν ανωριμο παιδακι οποτε δεν του απανταει μηνυμα ή τηλεφωνο ή θα βγει μαζι μου. Σιχτιρ δλδ γμτ, δεν ειναι λες και ειναι ζευγαρι; Πρωτη φορα στη ζωη μου συνανταω κολλητους να ειναι ετσι. Να βλεπονται για ωωωωρες για να παιζουν καρτες και βιντεοπαιχνιδια και να μιλανε καθε μερα στο τηλεφωνο και σε φασεις που ξερει ο ηλιθιος οτι ειμαι κ εγω μπροστα (αυτο παραδεχτηκε οτι ηταν φαουλ, και οι 2 τους, γι αυτο κ πλεον του απανταει σπανια στα τηλεφωνα, επειδη τον παιρνει ο,τι ωρα του καπνισει). Ειδα μηνυμα να κανει σαν τρελος ο φιλος του επειδη αργησαν οι καρτες (ενω δεν αργησαν). Ειδα να κανει σαν τρελος επειδη ζητησε να εχει ρεπο για να δει τον δικο μου ενω ο δικος μου του ειπε οτι δεν ειναι σιγουρο και εγινε ολοκληρος χαμος. Ειδα τοσα πολλα πραγματα που δεν θυμαμαι καν για να τα γραψω… το νοημα για μενα ειναι ενα. Ειναι και οι 2 ανωριμοι και δεν προκειται να αλλαξουν ποτε. Και το ξερει και γι αυτο μου ειπε να τον δεχτω με τα ασχημα του. Μονο που ενα απο τα πιο ασχημα κουσουρια που εχει, ειναι αλλο. Και αυτο δεν το συζητησαμε καν.
Να ειναι αρχες της σχεσης και να ειμαστε διημερο (και στα 2, το ενα ηταν του αγιου Βαλεντινου), να επιστρεφουμε πισω μεσημερι και το βραδυ να ψαχνει ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ να τον ρωταει αν εχει κανονισμενα μαζι μου, και να του λεει ολο χαρα αυτος οχι, για να βγουνε. Να τον ρωταω μες τα μουτρα ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ και πρωτα να μου λεει πως δεν ξερει τον λογο γιατι μιλαμε για την αρχη της σχεσης και δεν θυμαται, μετα να μου λεει οτι στις αρχες ηταν πιο χαλαρος για να δει που θα τραβηξει (χαλαρος αυτος που ηθελε να με γνωρισει στην οικογενεια του απο την 2η βδομαδα), και μετα οτι το εκανε επειδη περιμενε εγω να του προτεινω και δεν το εκανα. Τον στριμωξα τοσο πολυ που αλλαξε ιστορια 3 φορες.
Την αλλη φορα του ειπε ο κολλητος του να βγουμε και του απαντησε ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ οτι θα βγει μαζι μου. Αλλη φορα παλι λυπημενος, οτι εχει κανονισμενα (παλι μαζι μου). Μια φορα ειδα μηνυμα (που δεν του προτεινε κατι ο κολλητος) να του λεει με χαρα οτι θελει να δει εμενα και γι αυτο θα ερθει σινεμα μαζι μου και με εναν φιλο συναδελφο. Μονο μια. Και μια αλλη που του ειπε να βρεθουνε 7-22:00 γιατι σχολανα στις 22 και ο κολλητος του να του κανει ΜΟΥΤΡΑ επειδη τον ηθελε για να μεινουν μεχρι αργα. Αλλη φορα, επειδη δεν τους φτανει η μια φορα την βδομαδα, του λεει εγινε ολοκληρη ιστορια να κανονισουμε να βγουμε εμεις μια γαμημενη νυχτα! Και ο δικος μου να συμφωνει και να το βλεπω και να του κανω ολοκληρο θεμα επειδη του ειπα χιλιες φορες να κανονιζει και να μου το λεει και οτι δεν το κανει επειδη φοβαται και στο τελος τους φταιω εγω! Και την επομενη να τον παιρνει τηλεφωνα 8 το πρωι και να του λεει να ξαναβγουν και να επιμενει 3 φορες για μια μερα που ο δικος μου του εχει πει οτι θα βγει μαζι μου.
Να του πεταει μπηχτες να μην χανεται και να αγκριζεται/χαλιεται σαν ανωριμο παιδακι οποτε δεν του απανταει μηνυμα ή τηλεφωνο ή θα βγει μαζι μου. Σιχτιρ δλδ γμτ, δεν ειναι λες και ειναι ζευγαρι; Πρωτη φορα στη ζωη μου συνανταω κολλητους να ειναι ετσι. Να βλεπονται για ωωωωρες για να παιζουν καρτες και βιντεοπαιχνιδια και να μιλανε καθε μερα στο τηλεφωνο και σε φασεις που ξερει ο ηλιθιος οτι ειμαι κ εγω μπροστα (αυτο παραδεχτηκε οτι ηταν φαουλ, και οι 2 τους, γι αυτο κ πλεον του απανταει σπανια στα τηλεφωνα, επειδη τον παιρνει ο,τι ωρα του καπνισει). Ειδα μηνυμα να κανει σαν τρελος ο φιλος του επειδη αργησαν οι καρτες (ενω δεν αργησαν). Ειδα να κανει σαν τρελος επειδη ζητησε να εχει ρεπο για να δει τον δικο μου ενω ο δικος μου του ειπε οτι δεν ειναι σιγουρο και εγινε ολοκληρος χαμος. Ειδα τοσα πολλα πραγματα που δεν θυμαμαι καν για να τα γραψω… το νοημα για μενα ειναι ενα. Ειναι και οι 2 ανωριμοι και δεν προκειται να αλλαξουν ποτε. Και το ξερει και γι αυτο μου ειπε να τον δεχτω με τα ασχημα του. Μονο που ενα απο τα πιο ασχημα κουσουρια που εχει, ειναι αλλο. Και αυτο δεν το συζητησαμε καν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 23 Σεπ 2023, 03:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειχε, τωρα οχι. Εχει φιλους, διαβαζει για πανεπιστημιο και καλα αλλα τις καρτες και τον δικο μου μια χαρα εχει παραπονα που δεν τον βλεπει συνεχεια για να παιζουν με τις ωρες και μου την μπαινει εμενα. Ιδια ηλικια με τον δικο μου ειναι, βασικα 1-2 χρονια μεγαλυτερος.
Ο ιδιος του ο κολλητος να του λεει ακομα και στις αρχες της σχεσης οτι για να λειτουργησει μια σχεση πρεπει να ειναι η κοπελα του προτεραιοτητα, ακομα και εκεινος να τον ρωταει αν θα βγει μαζι μου (οταν ειμασταν διημερο, επειδη παραξενευτηκε που τον εψαξε ο δικος μου) αλλα κατα τα αλλα ο ιδιος ανθρωπος μετα να τα γυρναω και να κανει παραπονα.
Ειμασταν και οι 2 ρεπο και επαιρνε το κινητο για να ψαξει τον φιλο του να βγουνε το βραδυ. Η δικαιολογια; Θελει να ασχολειται και με τα χομπυ του. Σιχτιρ. Αν εισαι με την κοπελα σου πως γινεται να σκεφτεσαι τις καρτες και τα playstation?? Αν εισαι διημερο, πως γινεται να μην προτεινεις να βγειτε και το βραδυ, μιας και εχετε μονο 2 μερες δικες σας (τοτε ειχα βαρδιες αεροδρομιου και αυτες οι μερες ηταν request και για τους 2) αλλα εσυ παλι να θες να δεις τον κολλητο σου το βραδυ και να μην προτεινεις αλλη εξοδο. Πειτε μου γμτ αν ειμαι τοσο παραλογη και αν αυτο το πραγμα ειναι φυσιολογικο, γιατι τοσο καιρο τσακωνομασταν επειδη του ελεγα πως με τις πραξεις του νιωθω πως ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ, οτι δεν ειναι ερωτευμενος.
Ε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ;
Και πως γινεται απο την αλλη καθε φορα που ειμαστε μαζι να νιωθω οτι ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ;
Τα ειπα και ηρεμησα…
Ειμασταν και οι 2 ρεπο και επαιρνε το κινητο για να ψαξει τον φιλο του να βγουνε το βραδυ. Η δικαιολογια; Θελει να ασχολειται και με τα χομπυ του. Σιχτιρ. Αν εισαι με την κοπελα σου πως γινεται να σκεφτεσαι τις καρτες και τα playstation?? Αν εισαι διημερο, πως γινεται να μην προτεινεις να βγειτε και το βραδυ, μιας και εχετε μονο 2 μερες δικες σας (τοτε ειχα βαρδιες αεροδρομιου και αυτες οι μερες ηταν request και για τους 2) αλλα εσυ παλι να θες να δεις τον κολλητο σου το βραδυ και να μην προτεινεις αλλη εξοδο. Πειτε μου γμτ αν ειμαι τοσο παραλογη και αν αυτο το πραγμα ειναι φυσιολογικο, γιατι τοσο καιρο τσακωνομασταν επειδη του ελεγα πως με τις πραξεις του νιωθω πως ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ, οτι δεν ειναι ερωτευμενος.
Ε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ;
Και πως γινεται απο την αλλη καθε φορα που ειμαστε μαζι να νιωθω οτι ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ;
Τα ειπα και ηρεμησα…
Ναι, ειδα και τον δικο μου.
Οκ ο κολλητος του ειναι πολυυυυ χειροτερος αλλα και ο δικος μου δεν παει πισω.
Και εγω πρεπει να το δεχτω. Και τον κολλητο του και αυτον