να και η εμπειρία, παθών ε;
Sos
Re: Sos

Ας του στείλει καμια γλυκομουνα θα διαγράψει και το φιφα και τον αριθμό του ο κολλητός
Αρα ειναι σαν να μου λες εσυ μες τα μουτρα οτι εγω δεν βλεπομαι ή δεν εχουμε καλη σεξουαλικη ζωη γι αυτο ο δικος μου ειναι ετσι, σωστα;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Αυτό λέμε. Μέχρι το λύκειο δικαιολογούνται αυτά τα κολλητιλίκια. Και να πεις πως είχε και κανένα σοβαρό χόμπι, με μαλακίες ασχολείται. Αφού βλέπεις πως δεν θέλει να έχει γυναίκα. Ο άνθρωπος ούτε σεξ ήθελε να κάνει, με το στανιό έγινε. Μην το ζορίζεις. Άστον με τις κάρτες. Θα στεναχωρηθείς, θα κλάψεις αλλά θα σου περάσει. Σε όλους περνάει, άλλοι χωρίζουν μετά από χρόνια γάμου και ξανά φτιάχνουν την ζωή τους. Εσείς είστε μαζί δέκα μήνες. Σε ένα χρόνο ούτε που θα τον θυμάσαι. Πας για καλύτερα.
Επισης με ειπε και διπολικη. Επειδη μια ειμαι καλα και μια οχι.
Οταν του ειπα οτι ο κολλητος του με ειπε ξεροκεφαλη και οτι θα καταληξω σαν την μανα του (που την απεχθανονται και οι 2), ο δικος μου ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ.
Και μου παραδεχτηκε πως παλια ηταν και εκεινος «διπολικος», οπως εμενα.
Ειλικρινα τα θυμαμαι λιγα λιγα, επειδη τις στιγμες που μιλαμε υπαρχει ενταση, και οσο τα φερνω στο μυαλο τοσο περισσοτερο εκνευριζομαι και τα βαζω και με τον εαυτο μου που δεν του ειπα κι αλλα
Οταν του ειπα οτι ο κολλητος του με ειπε ξεροκεφαλη και οτι θα καταληξω σαν την μανα του (που την απεχθανονται και οι 2), ο δικος μου ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ.
Και μου παραδεχτηκε πως παλια ηταν και εκεινος «διπολικος», οπως εμενα.
Ειλικρινα τα θυμαμαι λιγα λιγα, επειδη τις στιγμες που μιλαμε υπαρχει ενταση, και οσο τα φερνω στο μυαλο τοσο περισσοτερο εκνευριζομαι και τα βαζω και με τον εαυτο μου που δεν του ειπα κι αλλα
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Του το ειπα ξεκαθαρα πως δεν ειναι φυσιολογικο αυτο το πραγμα. Ξερεις τι μου ειπε; Οτι ετσι ειναι ο κολλητος του και δεν αλλαζει. Και οτι ειμαι η μοναδικη που του κανω θεμα, οτι η πρωην του ποτε δεν ειχε θεμα με την σχεση που εχει με τον κολλητο του. Και του λεω εσυ ο ιδιος μου ειπες πως η πρωην σου δεν σε ηθελε καν, αρα τι θεμα να εχει;! Α και εβγαιναν και παραπανω κιολας οταν ηταν με την πρωην του (αλλη μπηχτη μαλλον). Και μου λεει οχι στην αρχη με ηθελε.Null έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 03:13Αυτό λέμε. Μέχρι το λύκειο δικαιολογούνται αυτά τα κολλητιλίκια. Και να πεις πως είχε και κανένα σοβαρό χόμπι, με μαλακίες ασχολείται. Αφού βλέπεις πως δεν θέλει να έχει γυναίκα. Ο άνθρωπος ούτε σεξ ήθελε να κάνει, με το στανιό έγινε. Μην το ζορίζεις. Άστον με τις κάρτες. Θα στεναχωρηθείς, θα κλάψεις αλλά θα σου περάσει. Σε όλους περνάει, άλλοι χωρίζουν μετά από χρόνια γάμου και ξανά φτιάχνουν την ζωή τους. Εσείς είστε μαζί δέκα μήνες. Σε ένα χρόνο ούτε που θα τον θυμάσαι. Πας για καλύτερα.
Ειλικρινα τα θυμαμαι και γινομαι τουρμπο. Τα επεξεργαζομαι σιγα σιγα μετα καλυτερα και απορω πως δεν του ειπα αυτα που επρεπε την καταλληλη στιγμη. Βεβαια του εκανα θεμα που με συγκρινει με την πρωην, και να παει να βρει την πρωην και μετα τα αλλαζει ολα.
Πες μου λιγο πως ειναι οι νορμαλ σχεσεις με τους κολλητους πλς. Πες μου. Γιατι μου ελεγε μετα οτι δεν εχει την σχεση που εχω εγω με τις «κολλητες» μου γι αυτο δεν καταλαβαινω. Πες μου πλις.
Ο κολλητος του ξερεις τι μου ειπε κιολας; Οτι στη ζωη του θελουν και οι 2 οικογενεια και παιδι. Και οτι οποτε ο δικος μου δεν ειναι με καποια κοπελα, ειναι μιζερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 23 Σεπ 2023, 03:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΙΠΑ ΚΟΦΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ. ΚΟΦΤΟ ΛΕΜΕ
Πειτε μου γιατι ενω εγω βλεπω αυτα τα πραγματα και τα ξερω, να θελω να συνεχιζω να ειμαι μαζι του γμτ
Σημερα ηταν μια απο τις χειροτερες μερες της ζωης μου, δεν μπορουσα να σταματησω να κλαιω. Πως θα αντεξω να περασω αλλες τοσες μερες μεχρι να μου περασει καπως; Πως;
Νομιζα οτι ειμαι δυνατη, εεεστω και λιγο, αλλα οοοοχι, ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ αδυναμη
Σημερα ηταν μια απο τις χειροτερες μερες της ζωης μου, δεν μπορουσα να σταματησω να κλαιω. Πως θα αντεξω να περασω αλλες τοσες μερες μεχρι να μου περασει καπως; Πως;
Νομιζα οτι ειμαι δυνατη, εεεστω και λιγο, αλλα οοοοχι, ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ αδυναμη
Εγω μιλαω σοβαρα, ειμαι στα χαλια μου και εσεις νομιζετε οτι σας τρολλαρω. Κοφτε το πλις, δεν θα το ξαναπω…
Το θεμα ειναι πως δεν πρεπει να ειμαστε μαζι.
Προσπαθω να νικησω αυτο που νιωθω αλλα δεν μπορω, με νικαει εκεινο