Τι εννοείς; Όλοι μετανάστες είναι εδώ, κι εγώ μετανάστης είμαι
Η Ευρώπη πεθαίνει #2
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Η Ευρώπη πεθαίνει #2
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Τι λέει; θα στήριζε και ο Ορμπαν κασέλακι;Αρίστος έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 14:05Το πρωτο και κυριο που πρεπει να γινει ειναι να απαλλαγουμε απο τις νεοταξ κυβερνησεις σε ολη την Ευρωπη...
και να τις αντικαταστησουμε με κυβερνησεις Μελονι και Ορμπαν.
Πασα αναγκη να βγει η Λεπεν στη Γαλλια κι ακομη ο Τραμπ στην Αμερικη.
Αν δεν γινει αυτο δεν υπαρχει καμια ελπιδα.
Στην Ελλαδα τα νεοταξ κομματα ειναι φυσικα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, στο μεταναστευτικο τα αβανταρει και το ΚΚΕ...
συνεπως ΚΑΜΙΑ ψηφο σε αυτα τα κομματα.
.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η Βόνιτσα είναι κοντά στον νομό Αιτωλοακαρνανίας. Οι επαρχιακές κωμοπόλεις είναι όπως είναι οι ελληνικές επαρχιακές κωμοπόλεις, επιδέχονται βελτίωσης και οι επαρχιακές πόλεις όπως η Πρέβεζα βέβαια.Chilloutbuddy έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 15:55Άσχετο, τώρα που είπες Πρέβεζα γυρίζαμε φέτος από Λευκάδα, οδηγούσε άλλος, την πέφτω για ύπνο. Κάποια στιγμή ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω κάτι ωραία άλογα να καλπάζουν σε ένα λιβάδι, δίπλα κάτι τεράστια δέντρα, από πίσω φόντο η θάλασσα και ροζ ηλιοβασίλεμα. Μες στη ζαλάδα μου εγώ λέω πάει, πέθανα και είμαι στον παράδεισο. Τελικά βλέπω δίπλα μια ταμπέλα που λέει κάτι σε στυλ "Βουκολιστάν", δε φόραγα και τα γυαλιά μου.
Κοιτάω καλύτερα, "Βόνιτσα"
Τώρα πώς είναι η Βόνιτσα από μέσα δεν έχω ιδέα. Από έξω ωραία ήταν. Είχα πάει και φαντάρος στην Λευκάδα και είχαμε κάτι Βονιτσάνους, κυριολεκτικά όλοι βοσκοί ήταν.

Τα ροζ ηλιοβασιλέματα είναι πολύ συχνά στην περιοχή μου και στις κοντινές παραλίες. Μερικές φορές αλλάζουν τα χρώματα από βαθύ μωβ μέχρι ανοικτό κίτρινο. Η Πάργα δεν είναι τυχαία τουριστική αλλά υπάρχουν και άλλα τουριστικά μέρη. Και μένα με εκπλήσσει το τοπίο πολλές φορές.
Υπάρχουν και μη βοσκοί.

- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Εσύ μετανάστης είσαι, τα παιδιά σου ή τα εγγόνια σου δεν θα είναι όμως.Chilloutbuddy έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 16:00Τι εννοείς; Όλοι μετανάστες είναι εδώ, κι εγώ μετανάστης είμαι
Εκτός αν εννοείς όλοι στην Αυστραλία είναι μετανάστες, το οποίο ψιλο-καταργεί την έννοια του όρου (πχ Όλοι είμαστε μετανάστες απ'την Αφρική!!)
Υποθέτω η Γκερ ρωτάει πως τα πάτε με καινούριους μετανάστες που καταφθάνουν τώρα
Ναι είναι ένας από τους λόγους που πηγαίνει στην Αθήνα κυρίως και δευτερευόντως Θεσσαλονίκη αλλά και στην Γερμανία ο κόσμος εκτός από την έλλειψη δουλειάς.sharp έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 15:10Από κάτι πάρε-δώσε που είχα πολλά χρόνια πριν με Πρέβεζα, θυμάμαι ότι όλοι οι μαθητές, κυρίως κορίτσια, περίμεναν να τελειώσουν το σχολείο και να πάνε στη Θεσ/νίκη για δουλειά ή σπουδές, επειδή δεν ήθελαν να ξέρουν όλοι τι κάνουν και να τους κουτσομπολεύουν. Είναι κι αυτό ένα πρόβλημα της μικρής κοινωνίας.
Για την κοντινή κωμόπολη έχουν και meme στο fb. Μια πινακίδα με το όνομα και από κάτω "ότι και αν κάνεις σε παρακολουθούμε".

Chilloutbuddy έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 16:00Τι εννοείς; Όλοι μετανάστες είναι εδώ, κι εγώ μετανάστης είμαι
Eσυ και νομιμος εισαι και σεβεσαι τις αξιες της χωρας που σε φιλοξενει.
.
- Chilloutbuddy
Δεν ξέρω φίλε δεν ασχολούμαι με χώρες και τέτοια. Ωραία είναι, αν τα γαμήσουνε κι εδώ πέρα θα πάρω τα παιδάκια μου και θα την κάνω για την επόμενη. Χοπ χοπ σαν την ακριδούλα, όπου έχει γρασιδάκιmasterridley έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 16:11Εσύ μετανάστης είσαι, τα παιδιά σου ή τα εγγόνια σου δεν θα είναι όμως.Chilloutbuddy έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 16:00Τι εννοείς; Όλοι μετανάστες είναι εδώ, κι εγώ μετανάστης είμαι
Εκτός αν εννοείς όλοι στην Αυστραλία είναι μετανάστες, το οποίο ψιλο-καταργεί την έννοια του όρου (πχ Όλοι είμαστε μετανάστες απ'την Αφρική!!)
Υποθέτω η Γκερ ρωτάει πως τα πάτε με καινούριους μετανάστες που καταφθάνουν τώρα

- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
σωραίος. νομίζω αυτή είναι η σωστή φιλοσοφία.Chilloutbuddy έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 16:27Δεν ξέρω φίλε δεν ασχολούμαι με χώρες και τέτοια. Ωραία είναι, αν τα γαμήσουνε κι εδώ πέρα θα πάρω τα παιδάκια μου και θα την κάνω για την επόμενη. Χοπ χοπ σαν την ακριδούλα, όπου έχει γρασιδάκι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι κι εσύ μετανάστης είσαι αλλά δεν έφτασες στις ακτές του Σίδνεϊ πάνω στη σκάφη που έπλενε η γιαγιά μου τα ρούχα, χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο πάνω σου.Chilloutbuddy έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 16:00Τι εννοείς; Όλοι μετανάστες είναι εδώ, κι εγώ μετανάστης είμαι
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
1) Ναυτικός αποκλεισμός. Πχ στην Τυνησία...να μην φεύγουν από εκεί οι βάρκες.
2) push back με αυτές τις αβυθιστες πορτοκάλι βάρκες που έχουν στην Αυστραλία.
3) άμεση φυλάκιση διακινητων και μη κυβερνητικών οργανώσεων που τους βοηθάνε για να παίρνουν τις επιδοτήσεις.
4) εγκλεισμό σε στρατοπεδα για όσους δεν έχει γίνει ακόμα εξέταση της περίπτωσης τους.
5) όσοι δεν βρουν έγκαιρα δουλειά, επιστροφή στις πατρίδες τους. Τους δέχονται ή όχι, πρόβλημα τους.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
axilmar έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 17:091) Ναυτικός αποκλεισμός. Πχ στην Τυνησία...να μην φεύγουν από εκεί οι βάρκες.
2) push back με αυτές τις αβυθιστες πορτοκάλι βάρκες που έχουν στην Αυστραλία.
3) άμεση φυλάκιση διακινητων και μη κυβερνητικών οργανώσεων που τους βοηθάνε για να παίρνουν τις επιδοτήσεις.
4) εγκλεισμό σε στρατοπεδα για όσους δεν έχει γίνει ακόμα εξέταση της περίπτωσης τους.
5) όσοι δεν βρουν έγκαιρα δουλειά, επιστροφή στις πατρίδες τους. Τους δέχονται ή όχι, πρόβλημα τους.
Αυτα δεν γινονται με νεοταξ (πολιτικα ορθες) κυβερνησεις.
.
- Chilloutbuddy
Όχι βέβαια, ακούγεται πολύ επικίνδυνοGherschaagk έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 17:09Ναι κι εσύ μετανάστης είσαι αλλά δεν έφτασες στις ακτές του Σίδνεϊ πάνω στη σκάφη που έπλενε η γιαγιά μου τα ρούχα, χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο πάνω σου.Chilloutbuddy έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 16:00Τι εννοείς; Όλοι μετανάστες είναι εδώ, κι εγώ μετανάστης είμαι

Ο Ελληνοαυτραλός προπονητής της Τότναμ πάντως , δήλωσε οτι έφτασε με βάρκα στην Αυστραλία.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 17:09Ναι κι εσύ μετανάστης είσαι αλλά δεν έφτασες στις ακτές του Σίδνεϊ πάνω στη σκάφη που έπλενε η γιαγιά μου τα ρούχα, χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο πάνω σου.Chilloutbuddy έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 16:00Τι εννοείς; Όλοι μετανάστες είναι εδώ, κι εγώ μετανάστης είμαι