Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Σεπ 2023, 22:42

Πασιφάη έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:39
Casp έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:24
Θελω βοηθεια γιατι μολις εφυγε, δεν προλαβα να του τα πω ολα…
Και θα ξαναμιλησουμε και αυριο

Θα ξεκινησω να γραφω και ας νυσταζω του θανατα, γιατι αυριο πρεπει να ειμαι προετοιμασμενη με notes…
Τελείωνε με την υπόθεση και πήγαινε για συμβουλευτική με άνθρωπο που θα σε βοηθήσει. Έχεις πολλά θέματα που πρέπει να επικοινωνήσεις και να βρεις δίοδο τροπον τινά. Όταν θα μπορέσεις να διευθετήσεις τα μέσα σου, θα είσαι πιο άνετη στην επόμενη σχέση σου. Αυτή γαμήθηκε άγρια. Άσε τον άνθρωπο να φύγει. Κακό του κάνεις.
Φυσικα, μονο εγω εχω τα θεματα σε αυτη την σχεση, κανενας αλλος.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 24 Σεπ 2023, 22:45

Casp έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:42
Πασιφάη έγραψε:
Casp έγραψε:

Θα ξεκινησω να γραφω και ας νυσταζω του θανατα, γιατι αυριο πρεπει να ειμαι προετοιμασμενη με notes…
Τελείωνε με την υπόθεση και πήγαινε για συμβουλευτική με άνθρωπο που θα σε βοηθήσει. Έχεις πολλά θέματα που πρέπει να επικοινωνήσεις και να βρεις δίοδο τροπον τινά. Όταν θα μπορέσεις να διευθετήσεις τα μέσα σου, θα είσαι πιο άνετη στην επόμενη σχέση σου. Αυτή γαμήθηκε άγρια. Άσε τον άνθρωπο να φύγει. Κακό του κάνεις.
Φυσικά όπως πάντα, καταλαβαίνεις αυτό που θέλεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Σεπ 2023, 22:47

Πασιφάη έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:45
Casp έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Αφου θα παω λεμε ουτως ή αλλως, αλλα οντως δεν εχω μονο εγω ψυχολογικα και ας χτυπιεται αυτος
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 24 Σεπ 2023, 22:48

enterprise-psi έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:27
Δεν χρειάζεται
:smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Σεπ 2023, 22:49

Gherschaagk έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:48
enterprise-psi έγραψε:
Δεν χρειάζεται
Λολ, εγω θα συνεχιζω ακαθεκτη, και οπως παντα θα κανω του κεφαλιου μου

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 24 Σεπ 2023, 22:50

Casp έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Casp έγραψε:

Και τι θες να γίνει; Να αρχίσει να γράφει κι ο γλυκούλης και να τον συμβουλεύουμε κι αυτόν;

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 24 Σεπ 2023, 22:50

Casp
Μετά από τόσο καιρό και τόσες "συμβουλές", ελπίζω να έχεις φτιάξει ένα καλό σενάριο...και να μην βγει μάπα η νεά σειρά.
Πότε λές να βγει στην τηλεόραση;
Θα παιχτεί πρώτα στη Κυπριακή τηλεόραση ή και στην Ελληνική ταυτόχρονα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λοξίας την 24 Σεπ 2023, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 24 Σεπ 2023, 22:51

Casp έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:47
Πασιφάη έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:45
Casp έγραψε:

Αφου θα παω λεμε ουτως ή αλλως, αλλα οντως δεν εχω μονο εγω ψυχολογικα και ας χτυπιεται αυτος
Ψιτ..κοίταξε τον εαυτό σου, τι χρειάζεσαι εσύ πρωτίστως. Διότι αν εσύ δεν είσαι καλά, καμία σχέση δεν πρόκειται να ορθοποδήσει. Ό,τι κατάλαβες.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 24 Σεπ 2023, 22:51

Casp έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:36
Αρχισα να του λεω πως με προσβαλε και να ζητησει συγγνωμη (με ειπε διπολικη) και οτι θα παω σε ψυχολογο φτανει να παρει συστασεις και να μου βρει καλο και το παραδεχτηκε οτι με προσβαλε και το ειχε υποψη αλλα συγγνωμη μου ειπε μονο αφου του ειπα ΕΓΩ να μου πει.

Μετα του ειπα οτι σε ενα πραγμα μονο εχει δικαιο ο μπαμπας μου (και αλλοι) και ειναι κατι που το σκεφτομαι κι’ εγω, περα απο το αλλο θεμα που με ενοχλει που θα το συζητουσαμε μετα αλλα με προλαβε. Και αρχισα να του λεω πως ηξερε την κατασταση απο νωρις και αν ειχε αξιοπρεπεια, για να τους αποστομωσει θα μαζευε λεφτα, θα τους πετουσε τα κλειδια και θα τους ελεγε παρτε τα, εγω την κορη σας θελω και οχι το διαμερισμα και θα πηγαιναμε να νοικιασουμε μαζι. Οτι ο μπαμπας μου αυτο θα εκανε και θα εκανε και2 και 3 δουλειες, που ουτως ή αλλως εκανε. Του ειπα οτι την περιοδο που ημουν χαλια και μας απειλουσαν και του ελεγα να φυγουμε, μιλουσε για τρυπες και οτι δεν δινει λεφτα για να ζει σε τρυπα και οτι αυτο το λεει ΑΥΤΟΣ που ζουσε στο σπιτι της γιαγιας του και δεν το σκεφτηκα ποτε εγω και δεν με ενδιεφερε που για χρονια ζουσα στο σπιτι της δικης μου γιαγιας που μονο το δωματιο που εμενα ηταν διπλασιο απο ενα studio ολοκληρο, και οτι το σπιτι που ζω τωρα και ειναι δικο μου ειναι πολυτελειας, και οτι με λιγα λογια ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ επειδη ηθελα απλα την υγεια μου και ας ζουσα σε τρυπα, και τον ενοιαζε ΑΥΤΟΝ. Το πηρε προσωπικα, μαλλωσαμε εκει, αρχισε τα δικα του οτι ειχε θεματα με το αμαξι, λαστιχα, service, χρωστουσε λεφτα της μαμας του, για τον γαμο της αδερφης του που πλησιαζει κτλ. Αρχισα να του λεω θυμωμενα οτι οοολα τα υπολοιπα θα ειναι παντα μα παντα πιο σημαντικα και σε προτεραιοτητα απο εμενα, και οτι παντα αυτο θα γινεται και δεν τον ενδιαφερει. Του τα ελεγα φυσικα και δεν του αρεσαν, κατεβαζε μουτρα και με εβγαζε τρελη.

Μετα αρχιζα να του λεω για το ταξιδι που πηγαμε μονοημερο. Στο καπακι του λεω «για πεεεες, συμφωνησαμε να φυλαξουμε λεφτα για να παμε να νοικιασουμε. Φυλαξες;» και μου λεει οχι και του λεω «εμμμ βλεπεις; Τοσο σε ενδιαφερει!» και μου δειχνει την ρεβολουτ να εχει μεσα 13 ευρω και σε αυτα που πηγαινε να φυλαξει σε αλλη καρτα να εχει μεσα 230. Και οτι ακομα και στο ταξιδι μετρουσε τα λεφτα για τους καφεδες. Και του λεω εγω «ωραια, εγω ημουν σε ταξιδι με 40 ευρω και ΣΤΟ ΕΙΠΑ, και οτι σε περιπτωση που δεν πληρωθω εγκαιρα και δεν βγαινω, θα στο πω για να μου στειλεις. Εσυ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ; Γιατι δεν μου ειπες στο κατω κατω οχι ρε μαλακα, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ, πρωτα απ ολα θελουμε να μαζεψουμε λεφτα. ΓΙΑΤΙ;» και αρχισε να μου λεει ακυρα οτι ειπαμε να παμε μια μερα ταξιδι να ξεχαστουμε και δεν ηθελε να το χαλασει και λοιπες μαλακιες.

Μου εδειξε τις καρτες του και ενεφερε χιλιες δυο δικαιολογιες που δεν ξερω αν ειναι δικαιολογιες στο κατω κατω και τι να πιστεψω, οποτε πως να του ανεφερα μετα ολα τα υπολοιπα;;; Γι αυτο καταπια την γλωσσα μου μετα. Και οταν τον ρωτησα αν ειχε το δικο του διαμερισμα αν θα μου ελεγε να μεινω εγω μαζι του, η απαντηση ηταν ναι αλλα φυσικα ηταν ακυρη η ερωτηση γιατι δεν ειναι κατι που συμβαινει και ειναι εντελως υποθετικο. Οποτε δεν ξερω καν τι να συζητησω αυριο και τι να σκεφτω.
κ daddy- love and hate -little girls issues μεταξυ αλλων - γινεται ολο κ καλυτερη η οικογενειακη ιστορια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 24 Σεπ 2023, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 24 Σεπ 2023, 22:51

Casp έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:49
Gherschaagk έγραψε:
enterprise-psi έγραψε:
Δεν χρειάζεται
Τότε τι είδους βοήθεια θες;

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 24 Σεπ 2023, 22:53

Casp έγραψε:
Αρχισα να του λεω πως με προσβαλε και να ζητησει συγγνωμη (με ειπε διπολικη) και οτι θα παω σε ψυχολογο φτανει να παρει συστασεις και να μου βρει καλο και το παραδεχτηκε οτι με προσβαλε και το ειχε υποψη αλλα συγγνωμη μου ειπε μονο αφου του ειπα ΕΓΩ να μου πει.
....
Να πω την αλήθεια κι εμένα μου κάνεις για διπολική αλλά τι ξέρω κι εγώ;

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 24 Σεπ 2023, 22:56

Πάω για ύπνο. Αρκετή κούραση έχω.
Casp πάρε μια μπουκάλα βότκα και άραξε στο ρουφ γκάρντεν. Γίνε λιώμα και πάνε κοιμήσου. Όσο και ό,τι και να γράψεις, άπαξ και δεν ''δουλεψεις'' με την πάρτη σου κυρίως, δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε. Θα αναμοχλεύουμε τα ίδια και τα ίδια. Τουλάχιστον απόλαυσε τη θέα και γίνε ντίρλα ξερωγω.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 25 Σεπ 2023, 00:58

Casp έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:49
Gherschaagk έγραψε:
enterprise-psi έγραψε:
Δεν χρειάζεται

κασπερν τώρα που έχεις δει και Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καλύτερες είναι οι χώρες του εξωτερικού ή Κύπρος και πάλι Κύπρος;

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 25 Σεπ 2023, 01:59

Casp έγραψε:

Μετα του ειπα οτι σε ενα πραγμα μονο εχει δικαιο ο μπαμπας μου (και αλλοι) και ειναι κατι που το σκεφτομαι κι’ εγω, περα απο το αλλο θεμα που με ενοχλει που θα το συζητουσαμε μετα αλλα με προλαβε. Και αρχισα να του λεω πως ηξερε την κατασταση απο νωρις και αν ειχε αξιοπρεπεια, για να τους αποστομωσει θα μαζευε λεφτα, θα τους πετουσε τα κλειδια και θα τους ελεγε παρτε τα, εγω την κορη σας θελω και οχι το διαμερισμα και θα πηγαιναμε να νοικιασουμε μαζι. Οτι ο μπαμπας μου αυτο θα εκανε και θα εκανε και2 και 3 δουλειες, που ουτως ή αλλως εκανε. Του ειπα οτι την περιοδο που ημουν χαλια και μας απειλουσαν και του ελεγα να φυγουμε, μιλουσε για τρυπες και οτι δεν δινει λεφτα για να ζει σε τρυπα και οτι αυτο το λεει ΑΥΤΟΣ που ζουσε στο σπιτι της γιαγιας του και δεν το σκεφτηκα ποτε εγω και δεν με ενδιεφερε που για χρονια ζουσα στο σπιτι της δικης μου γιαγιας που μονο το δωματιο που εμενα ηταν διπλασιο απο ενα studio ολοκληρο, και οτι το σπιτι που ζω τωρα και ειναι δικο μου ειναι πολυτελειας, και οτι με λιγα λογια ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ επειδη ηθελα απλα την υγεια μου και ας ζουσα σε τρυπα, και τον ενοιαζε ΑΥΤΟΝ. Το πηρε προσωπικα, μαλλωσαμε εκει, αρχισε τα δικα του οτι ειχε θεματα με το αμαξι, λαστιχα, service, χρωστουσε λεφτα της μαμας του, για τον γαμο της αδερφης του που πλησιαζει κτλ. Αρχισα να του λεω θυμωμενα οτι οοολα τα υπολοιπα θα ειναι παντα μα παντα πιο σημαντικα και σε προτεραιοτητα απο εμενα, και οτι παντα αυτο θα γινεται και δεν τον ενδιαφερει. Του τα ελεγα φυσικα και δεν του αρεσαν, κατεβαζε μουτρα και με εβγαζε τρελη.

Μετα αρχιζα να του λεω για το ταξιδι που πηγαμε μονοημερο. Στο καπακι του λεω «για πεεεες, συμφωνησαμε να φυλαξουμε λεφτα για να παμε να νοικιασουμε. Φυλαξες;» και μου λεει οχι και του λεω «εμμμ βλεπεις; Τοσο σε ενδιαφερει!» και μου δειχνει την ρεβολουτ να εχει μεσα 13 ευρω και σε αυτα που πηγαινε να φυλαξει σε αλλη καρτα να εχει μεσα 230. Και οτι ακομα και στο ταξιδι μετρουσε τα λεφτα για τους καφεδες. Και του λεω εγω «ωραια, εγω ημουν σε ταξιδι με 40 ευρω και ΣΤΟ ΕΙΠΑ, και οτι σε περιπτωση που δεν πληρωθω εγκαιρα και δεν βγαινω, θα στο πω για να μου στειλεις. Εσυ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ; Γιατι δεν μου ειπες στο κατω κατω οχι ρε μαλακα, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ, πρωτα απ ολα θελουμε να μαζεψουμε λεφτα. ΓΙΑΤΙ;» και αρχισε να μου λεει ακυρα οτι ειπαμε να παμε μια μερα ταξιδι να ξεχαστουμε και δεν ηθελε να το χαλασει και λοιπες μαλακιες.

Μου εδειξε τις καρτες του και ενεφερε χιλιες δυο δικαιολογιες που δεν ξερω αν ειναι δικαιολογιες στο κατω κατω και τι να πιστεψω, οποτε πως να του ανεφερα μετα ολα τα υπολοιπα;;; Γι αυτο καταπια την γλωσσα μου μετα. Και οταν τον ρωτησα αν ειχε το δικο του διαμερισμα αν θα μου ελεγε να μεινω εγω μαζι του, η απαντηση ηταν ναι αλλα φυσικα ηταν ακυρη η ερωτηση γιατι δεν ειναι κατι που συμβαινει και ειναι εντελως υποθετικο. Οποτε δεν ξερω καν τι να συζητησω αυριο και τι να σκεφτω.
Αυτά τα δύο θα του χτυπήσεις και αύριο να τα εμπεδώσει, και μετά θα θέσεις τους όρους της συγκατοίκησης, πληρωμένα ψώνια κτλ αλλιώς για σας.
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 25 Σεπ 2023, 02:02

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών