Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 25 Σεπ 2023, 11:55

vantono έγραψε:
25 Σεπ 2023, 11:49
Isildur έγραψε:
25 Σεπ 2023, 11:44
vantono έγραψε:
25 Σεπ 2023, 11:38

Αυτο ακριβώς βλέπω κι εγω, γι'αυτο λέω απο τη μεθεπόμενη 4ετία. Αλλιώς θα έλεγα απο την επομενη.
Γενικα θελει πολλή δουλίτσα ακομα για να σουλουπωθεί όλο αυτο, γιατί οντως ειναι ενα πράγμα τίγκα στο μέλι και τηγανίτα δεν αχνοφαίνεται πουθενά ακόμα.
Μα, αν είναι έτσι, τότε γιατί τόσος γκαϊλές να προωθήσουν τον συγκεκριμένο; Γιατί να μην βρουν έναν που να είναι εξαρχής κατάλληλος για την θέση και να βασιστούν σ' αυτόν και όχι στον Mr Nothing που θα χρειαστεί 5-6 χρόνια ξέρω 'γω να σουλουπωθεί γι' αυτό που προορίζεται;
Εχει ενα star quality ο συγκεκριμένος, που δεν το βρίσκεις ευκολα σε αλλον. Τη νικη του αυτη την κερδισε μονο και μονο μεσω μάρκετινγκ, αμιγώς επικοινωνιακά και με τίποτα άλλο. Φαντάσου να σκάμπαζε και απο πολιτική δηλαδή.
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι κι εγώ, ότι απλά τον επέλεξαν γιατί "γράφει ωραία". Που, αν ισχύει βέβαια, επιβεβαίωνει βέβαια ότι είναι εντελώς αχυράνθρωπος.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 25 Σεπ 2023, 11:56

vantono έγραψε:
25 Σεπ 2023, 11:47
southern έγραψε:
25 Σεπ 2023, 11:35
Ο Κασσελάκης απευθύνεται σε κολλημένους. Ποιος λογικός άνθρωπος θα πάρει σοβαρά άτομο που θεωρεί ότι η Ελλάδα αντέχει οικονομικά έναν επαγγελματικό στρατό;
Στις εθνικές εκλογές δεν θα έχει τη δυνατότητα να αποφύγει το ντιμπειτ, θα τον κάνουν κόσκινο οι δημοσιογράφοι και ο Κούλης
Στη θεση του θα έλεγα κατάργηση του βυσματικού στρατού οπως τον ξεραμε σήμερα, και όλος ο στρατός θα μετατραπεί σε Ειδικές Δυναμεις Καταδρομών με 6μηνη εκπαίδευση των πιο βασικών.
Κατι ναυτάκια και σμηνιτάκια κτλ, τελειωμένα. Πώς θα το εβλεπες?
Δεν το είπε όμως. Δεν είναι κακή ή πρόταση σου.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 25 Σεπ 2023, 12:06

Isildur έγραψε:
25 Σεπ 2023, 11:55
vantono έγραψε:
Isildur έγραψε:
25 Σεπ 2023, 11:44

Μα, αν είναι έτσι, τότε γιατί τόσος γκαϊλές να προωθήσουν τον συγκεκριμένο; Γιατί να μην βρουν έναν που να είναι εξαρχής κατάλληλος για την θέση και να βασιστούν σ' αυτόν και όχι στον Mr Nothing που θα χρειαστεί 5-6 χρόνια ξέρω 'γω να σουλουπωθεί γι' αυτό που προορίζεται;
Εχει ενα star quality ο συγκεκριμένος, που δεν το βρίσκεις ευκολα σε αλλον. Τη νικη του αυτη την κερδισε μονο και μονο μεσω μάρκετινγκ, αμιγώς επικοινωνιακά και με τίποτα άλλο. Φαντάσου να σκάμπαζε και απο πολιτική δηλαδή.
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι κι εγώ, ότι απλά τον επέλεξαν γιατί "γράφει ωραία". Που, αν ισχύει βέβαια, επιβεβαίωνει βέβαια ότι είναι εντελώς αχυράνθρωπος.
Ζουμε την εποχη του λαιφσταιλ. Ενας πολιτικος πρεπει να γραφει στο γυαλι.

Ο Κασελ ειναι νεος, αφθαρτος, πετυχημενος, γκει υψηλων προδιαγραφων, Αμερικανοθρεμμενος, με κονε στους Δημοκρατικους...ο τελειος υποψηφιος για αρχηγο Συριζα.

Σκοπος ειναι να φυγει ο Μητσοτακης και η ΝΔ βεβαια, οχι να αλλαξει και να βελτιωθει η χωρα.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 25 Σεπ 2023, 12:09

Isildur έγραψε:
vantono έγραψε:
25 Σεπ 2023, 11:47
southern έγραψε:
25 Σεπ 2023, 11:35
Ο Κασσελάκης απευθύνεται σε κολλημένους. Ποιος λογικός άνθρωπος θα πάρει σοβαρά άτομο που θεωρεί ότι η Ελλάδα αντέχει οικονομικά έναν επαγγελματικό στρατό;
Στις εθνικές εκλογές δεν θα έχει τη δυνατότητα να αποφύγει το ντιμπειτ, θα τον κάνουν κόσκινο οι δημοσιογράφοι και ο Κούλης
Στη θεση του θα έλεγα κατάργηση του βυσματικού στρατού οπως τον ξεραμε σήμερα, και όλος ο στρατός θα μετατραπεί σε Ειδικές Δυναμεις Καταδρομών με 6μηνη εκπαίδευση των πιο βασικών.
Κατι ναυτάκια και σμηνιτάκια κτλ, τελειωμένα. Πώς θα το εβλεπες?
Αυτό πώς μπορεί να γίνει πρακτικά; Ναυτάκια, σμηνιτάκια, συπιτζάκια κλπ να είναι μόνιμοι μόνο; Μισθοφόροι κι έτσι;
Περίπου. Να ειναι όλοι απο σχολές υπαξ/κών και εποπάδες. Οποιος το γουσταρει τόσο πολύ, να το ακολουθεί επαγγελματικά.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 25 Σεπ 2023, 12:17

vantono έγραψε:
25 Σεπ 2023, 12:09
Περίπου. Να ειναι όλοι απο σχολές υπαξ/κών και εποπάδες. Οποιος το γουσταρει τόσο πολύ, να το ακολουθεί επαγγελματικά.
Kαι τι μέγεθος θα έχει αυτος ο στρατος; καμια 10000 άτομα εν καιρώ ειρήνης; :lol: αυτοι δεν φθάνουνε ουτε για τον Εβρο.

επισης τι εφεδρείες θα έχει;

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 25 Σεπ 2023, 12:28

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 25 Σεπ 2023, 13:11

Μετά την εκλογή Κασσελάκη, παραιτήθηκε ο Τσακνάκης από τον σύριζα Λάρισας, καθότι, λέει, ο Κασσελάκης θα βγάλει τον συριζα από τον μαρξιστικό-λενινιστικό προσανατολισμό του (εντάξει, από τη ριζοσπαστική αριστερά είπε) κι ο ίδιος, ως πούρος αριστερός (ναούμ'), δεν κάθεται ούτε μια ώρα στον σύριζα με Κασσελάκη πρόεδρο.
Πρώτον, μη γελάτε ρε μλκς, είναι σοβαρά τα πράγματα.
Δεύτερον, ποιος στον πτσ είναι ο Τσακνάκης;

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 25 Σεπ 2023, 13:13

Ναύτης έγραψε:
25 Σεπ 2023, 13:11
Μετά την εκλογή Κασσελάκη, παραιτήθηκε ο Τσακνάκης από τον σύριζα Λάρισας, καθότι, λέει, ο Κασσελάκης θα βγάλει τον συριζα από τον μαρξιστικό-λενινιστικό προσανατολισμό του (εντάξει, από τη ριζοσπαστική αριστερά είπε) κι ο ίδιος, ως πούρος αριστερός (ναούμ'), δεν κάθεται ούτε μια ώρα στον σύριζα με Κασσελάκη πρόεδρο.
O Τσακνάκης πρέπει να είναι αυτός που υποδέχτηκε στον Σύριζα τον πούρο μαρξιστολενινιστή Μιχελογιαννάκη και την Πασιονάρια Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά έφριξε με τον Κασσ
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 25 Σεπ 2023, 13:15

Μινγουαιλ, γυρναει η δικιά μου χθες το βράδυ και μου λεει στο ακυρο οτι ο Κασσελ έχει ωραία δάχτυλα. Και καθομουν και κοιτούσα τα δικά μου μπας και δω ΤΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΩΡΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠ' ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛ.

Δεν φτάνει που τον στηρίζομεν, θα μας προκαλεί και ανασφάλειες τώρα ο τύπος. :e040:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 25 Σεπ 2023, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 25 Σεπ 2023, 13:16

Beria έγραψε:
25 Σεπ 2023, 13:13
Ναύτης έγραψε:
O Τσακνάκης πρέπει να είναι αυτός που υποδέχτηκε στον Σύριζα τον πούρο μαρξιστολενινιστή Μιχελογιαννάκη και την Πασιονάρια Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά έφριξε με τον Κασσ
Μα σού λέει εκτροχιάζεται ο σύριζα από τις μαρξιστικές-λενινιστικές του ράγες!
ΥΓ1: Εδώ, ρε φίλε, μέχρι Αντώναρο μαζέψανε, τι να λέμε τώρα;
ΥΓ2: Πες μου ότι τον γνώριζες, τον Τσακνάκη, και πρωτύτερα, μόνο αυτό πες μου!

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 25 Σεπ 2023, 13:16

Πρώτη δοκιμαστική βολή.

Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK » 25 Σεπ 2023, 13:18

vantono έγραψε:
25 Σεπ 2023, 13:15
Μινγουαιλ, γυρναει η δικιά μου χθες το βράδυ και μου λεει στο ακυρο οτι ο Κασσελ έχει ωραία δάχτυλα. Και καθομουν και κοιτούσα τα δικά μου μπας και δω ΤΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΩΡΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠ' ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛ.

Δεν φτάνει που τον στηρίζομεν, θα μας προκαλεί και ανασφάλειες τώρα ο τύπος. :e040:
Μα έχει. Πολύ αρρενωπά άκρα. Είναι παιδαράς ρε μαν αντικειμενικά.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 25 Σεπ 2023, 13:19

Beria έγραψε:
25 Σεπ 2023, 13:13
Ναύτης έγραψε:
Χωρίς να τον ξέρω, ούτε να ξέρω τι ακριβώς είπε και τι εννοούσε, προφανώς υπάρχει μια διαφορά όταν κάποιος γίνεται αρχηγός από το να μπαίνει σε ένα κόμμα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Σεπ 2023, 13:21

vantono έγραψε:
25 Σεπ 2023, 13:15

Δεν φτάνει που τον στηρίζομεν, θα μας προκαλεί και ανασφάλεια τώρα ο τύπος. :e040:
Επιτέλους το καταλάβατε.

Σταρ κουάλιτυ γουστάρατε; :lol:

Φροντίστε να την υποστηρίξετε, διαφορετικά ξέρετε τί ακριβώς θα σημαίνει το να μην τηρήσετε τις προδιαγραφές, έτσι;

Κουτά παιδιά. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 25 Σεπ 2023, 13:21

Εν τω μεταξύ, εγώ τον Παυλή περίμενα να βγάλει το καμουτσί, αλλά πρόλαβε ο ναυαρχούκος, με το καλημέρα, τα ημιανάς-ΠΡΟΣΧΗ!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών