Κάτι τέτοιο φαντάζομαι κι εγώ, ότι απλά τον επέλεξαν γιατί "γράφει ωραία". Που, αν ισχύει βέβαια, επιβεβαίωνει βέβαια ότι είναι εντελώς αχυράνθρωπος.vantono έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 11:49Εχει ενα star quality ο συγκεκριμένος, που δεν το βρίσκεις ευκολα σε αλλον. Τη νικη του αυτη την κερδισε μονο και μονο μεσω μάρκετινγκ, αμιγώς επικοινωνιακά και με τίποτα άλλο. Φαντάσου να σκάμπαζε και απο πολιτική δηλαδή.Isildur έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 11:44Μα, αν είναι έτσι, τότε γιατί τόσος γκαϊλές να προωθήσουν τον συγκεκριμένο; Γιατί να μην βρουν έναν που να είναι εξαρχής κατάλληλος για την θέση και να βασιστούν σ' αυτόν και όχι στον Mr Nothing που θα χρειαστεί 5-6 χρόνια ξέρω 'γω να σουλουπωθεί γι' αυτό που προορίζεται;
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Δεν το είπε όμως. Δεν είναι κακή ή πρόταση σου.vantono έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 11:47Στη θεση του θα έλεγα κατάργηση του βυσματικού στρατού οπως τον ξεραμε σήμερα, και όλος ο στρατός θα μετατραπεί σε Ειδικές Δυναμεις Καταδρομών με 6μηνη εκπαίδευση των πιο βασικών.southern έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 11:35Ο Κασσελάκης απευθύνεται σε κολλημένους. Ποιος λογικός άνθρωπος θα πάρει σοβαρά άτομο που θεωρεί ότι η Ελλάδα αντέχει οικονομικά έναν επαγγελματικό στρατό;
Στις εθνικές εκλογές δεν θα έχει τη δυνατότητα να αποφύγει το ντιμπειτ, θα τον κάνουν κόσκινο οι δημοσιογράφοι και ο Κούλης
Κατι ναυτάκια και σμηνιτάκια κτλ, τελειωμένα. Πώς θα το εβλεπες?
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Ζουμε την εποχη του λαιφσταιλ. Ενας πολιτικος πρεπει να γραφει στο γυαλι.Isildur έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 11:55Κάτι τέτοιο φαντάζομαι κι εγώ, ότι απλά τον επέλεξαν γιατί "γράφει ωραία". Που, αν ισχύει βέβαια, επιβεβαίωνει βέβαια ότι είναι εντελώς αχυράνθρωπος.vantono έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 11:49Εχει ενα star quality ο συγκεκριμένος, που δεν το βρίσκεις ευκολα σε αλλον. Τη νικη του αυτη την κερδισε μονο και μονο μεσω μάρκετινγκ, αμιγώς επικοινωνιακά και με τίποτα άλλο. Φαντάσου να σκάμπαζε και απο πολιτική δηλαδή.Isildur έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 11:44
Μα, αν είναι έτσι, τότε γιατί τόσος γκαϊλές να προωθήσουν τον συγκεκριμένο; Γιατί να μην βρουν έναν που να είναι εξαρχής κατάλληλος για την θέση και να βασιστούν σ' αυτόν και όχι στον Mr Nothing που θα χρειαστεί 5-6 χρόνια ξέρω 'γω να σουλουπωθεί γι' αυτό που προορίζεται;
Ο Κασελ ειναι νεος, αφθαρτος, πετυχημενος, γκει υψηλων προδιαγραφων, Αμερικανοθρεμμενος, με κονε στους Δημοκρατικους...ο τελειος υποψηφιος για αρχηγο Συριζα.
Σκοπος ειναι να φυγει ο Μητσοτακης και η ΝΔ βεβαια, οχι να αλλαξει και να βελτιωθει η χωρα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Περίπου. Να ειναι όλοι απο σχολές υπαξ/κών και εποπάδες. Οποιος το γουσταρει τόσο πολύ, να το ακολουθεί επαγγελματικά.Isildur έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 11:49Αυτό πώς μπορεί να γίνει πρακτικά; Ναυτάκια, σμηνιτάκια, συπιτζάκια κλπ να είναι μόνιμοι μόνο; Μισθοφόροι κι έτσι;vantono έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 11:47Στη θεση του θα έλεγα κατάργηση του βυσματικού στρατού οπως τον ξεραμε σήμερα, και όλος ο στρατός θα μετατραπεί σε Ειδικές Δυναμεις Καταδρομών με 6μηνη εκπαίδευση των πιο βασικών.southern έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 11:35Ο Κασσελάκης απευθύνεται σε κολλημένους. Ποιος λογικός άνθρωπος θα πάρει σοβαρά άτομο που θεωρεί ότι η Ελλάδα αντέχει οικονομικά έναν επαγγελματικό στρατό;
Στις εθνικές εκλογές δεν θα έχει τη δυνατότητα να αποφύγει το ντιμπειτ, θα τον κάνουν κόσκινο οι δημοσιογράφοι και ο Κούλης
Κατι ναυτάκια και σμηνιτάκια κτλ, τελειωμένα. Πώς θα το εβλεπες?
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Μετά την εκλογή Κασσελάκη, παραιτήθηκε ο Τσακνάκης από τον σύριζα Λάρισας, καθότι, λέει, ο Κασσελάκης θα βγάλει τον συριζα από τον μαρξιστικό-λενινιστικό προσανατολισμό του (εντάξει, από τη ριζοσπαστική αριστερά είπε) κι ο ίδιος, ως πούρος αριστερός (ναούμ'), δεν κάθεται ούτε μια ώρα στον σύριζα με Κασσελάκη πρόεδρο.
Πρώτον, μη γελάτε ρε μλκς, είναι σοβαρά τα πράγματα.
Δεύτερον, ποιος στον πτσ είναι ο Τσακνάκης;
O Τσακνάκης πρέπει να είναι αυτός που υποδέχτηκε στον Σύριζα τον πούρο μαρξιστολενινιστή Μιχελογιαννάκη και την Πασιονάρια Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά έφριξε με τον ΚασσΝαύτης έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 13:11Μετά την εκλογή Κασσελάκη, παραιτήθηκε ο Τσακνάκης από τον σύριζα Λάρισας, καθότι, λέει, ο Κασσελάκης θα βγάλει τον συριζα από τον μαρξιστικό-λενινιστικό προσανατολισμό του (εντάξει, από τη ριζοσπαστική αριστερά είπε) κι ο ίδιος, ως πούρος αριστερός (ναούμ'), δεν κάθεται ούτε μια ώρα στον σύριζα με Κασσελάκη πρόεδρο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μινγουαιλ, γυρναει η δικιά μου χθες το βράδυ και μου λεει στο ακυρο οτι ο Κασσελ έχει ωραία δάχτυλα. Και καθομουν και κοιτούσα τα δικά μου μπας και δω ΤΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΩΡΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠ' ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛ.
Δεν φτάνει που τον στηρίζομεν, θα μας προκαλεί και ανασφάλειες τώρα ο τύπος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 25 Σεπ 2023, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα σού λέει εκτροχιάζεται ο σύριζα από τις μαρξιστικές-λενινιστικές του ράγες!Beria έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 13:13O Τσακνάκης πρέπει να είναι αυτός που υποδέχτηκε στον Σύριζα τον πούρο μαρξιστολενινιστή Μιχελογιαννάκη και την Πασιονάρια Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά έφριξε με τον ΚασσΝαύτης έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 13:11Μετά την εκλογή Κασσελάκη, παραιτήθηκε ο Τσακνάκης από τον σύριζα Λάρισας, καθότι, λέει, ο Κασσελάκης θα βγάλει τον συριζα από τον μαρξιστικό-λενινιστικό προσανατολισμό του (εντάξει, από τη ριζοσπαστική αριστερά είπε) κι ο ίδιος, ως πούρος αριστερός (ναούμ'), δεν κάθεται ούτε μια ώρα στον σύριζα με Κασσελάκη πρόεδρο.
ΥΓ1: Εδώ, ρε φίλε, μέχρι Αντώναρο μαζέψανε, τι να λέμε τώρα;
ΥΓ2: Πες μου ότι τον γνώριζες, τον Τσακνάκη, και πρωτύτερα, μόνο αυτό πες μου!
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πρώτη δοκιμαστική βολή.
- Τοξοβόλος_UK
Μα έχει. Πολύ αρρενωπά άκρα. Είναι παιδαράς ρε μαν αντικειμενικά.vantono έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 13:15Μινγουαιλ, γυρναει η δικιά μου χθες το βράδυ και μου λεει στο ακυρο οτι ο Κασσελ έχει ωραία δάχτυλα. Και καθομουν και κοιτούσα τα δικά μου μπας και δω ΤΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΩΡΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠ' ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛ.
Χωρίς να τον ξέρω, ούτε να ξέρω τι ακριβώς είπε και τι εννοούσε, προφανώς υπάρχει μια διαφορά όταν κάποιος γίνεται αρχηγός από το να μπαίνει σε ένα κόμμαBeria έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 13:13O Τσακνάκης πρέπει να είναι αυτός που υποδέχτηκε στον Σύριζα τον πούρο μαρξιστολενινιστή Μιχελογιαννάκη και την Πασιονάρια Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά έφριξε με τον ΚασσΝαύτης έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 13:11Μετά την εκλογή Κασσελάκη, παραιτήθηκε ο Τσακνάκης από τον σύριζα Λάρισας, καθότι, λέει, ο Κασσελάκης θα βγάλει τον συριζα από τον μαρξιστικό-λενινιστικό προσανατολισμό του (εντάξει, από τη ριζοσπαστική αριστερά είπε) κι ο ίδιος, ως πούρος αριστερός (ναούμ'), δεν κάθεται ούτε μια ώρα στον σύριζα με Κασσελάκη πρόεδρο.
Επιτέλους το καταλάβατε.vantono έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 13:15Μινγουαιλ, γυρναει η δικιά μου χθες το βράδυ και μου λεει στο ακυρο οτι ο Κασσελ έχει ωραία δάχτυλα. Και καθομουν και κοιτούσα τα δικά μου μπας και δω ΤΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΩΡΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠ' ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛ.
Δεν φτάνει που τον στηρίζομεν, θα μας προκαλεί και ανασφάλεια τώρα ο τύπος.
Σταρ κουάλιτυ γουστάρατε;

Φροντίστε να την υποστηρίξετε, διαφορετικά ξέρετε τί ακριβώς θα σημαίνει το να μην τηρήσετε τις προδιαγραφές, έτσι;
Κουτά παιδιά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εν τω μεταξύ, εγώ τον Παυλή περίμενα να βγάλει το καμουτσί, αλλά πρόλαβε ο ναυαρχούκος, με το καλημέρα, τα ημιανάς-ΠΡΟΣΧΗ!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ - Ψηφιζουμε Στεφανο για την νικη
από pikey25 » 16 Σεπ 2023, 18:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 01:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχτσιόγλου για πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ
από έργο_μακέτο » 10 Ιουν 2023, 21:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 113 Απαντήσεις
- 5126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
11 Ιούλ 2023, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
από Archer29 » 06 Οκτ 2024, 04:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 22:19
-