πόνταρα με τη λογική ότι η ναπολι εχει τσουλού με παρί μπροστά της την ερχόμενη βδομάδα,και πιθανον θα παίξει με σκοπιμότητα. Επαγγελματική νίκη στο ρελαντί με λίγα γκολ,και μετά ρίξιμο ρυθμού και συντήρηση δυνάμεων. Το ολο θεμα παιζεται στο αν θα σκοραρει η εμπολι, βασικα. Αν δε, σκοράρει πρώτη η Εμπολι οκ, μετά θα γίνει ενα ψιλοροντέο.
Η γωνιά του Στοιχήματος - Ο δρόμος προς το ταμείο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Η γωνιά του Στοιχήματος - Ο δρόμος προς το ταμείο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Νοέμ 2018, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντε να δουμε....vantono έγραψε: ↑02 Νοέμ 2018, 11:12πόνταρα με τη λογική ότι η ναπολι εχει τσουλού με παρί μπροστά της την ερχόμενη βδομάδα,και πιθανον θα παίξει με σκοπιμότητα. Επαγγελματική νίκη με λίγα γκολ,και μετά ρίξιμο ρυθμού και συντήρηση δυνάμεων. Το ολο θεμα παιζεται στο αν θα σκοραρει η εμπολι, βασικα. Αν δε, σκοράρει πρώτη η Εμπολι οκ, μετά θα γίνει ενα ψιλοροντέο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ναπολι, Καιζερσλαουτερν, Δυναμο δρεσδης, Μπρεστ και Οντενσε
Καρφωτα
Καρφωτα
- vantono
αυτη την οντένσε την ακολουθησα σε ενα δελτιάκι επειδη την πιστεύετε πολλοι, παρα το γεγονος ότι εγω δεν της εχω ιδιαιτερη εμπιστοσυνη. Δεν ξερω απο δανέζικο πρωτάθλημα,αλλα απο τα στατίστικς παρατηρω οτι τον τελευταιο περιπου μήνα δεν εχει σταυρώσει νικη, και εχει 3 σερι ισοπαλίες (οπου οι 2/3 με χαμηλό σκορ), ενω απο την αλλη τη χομπροπωςτηλενε παρατηρω μια παραπανω ευκολια στο σκοράρισμα +το γεγονος οτι ειναι τελευταια φλερτάροντας με υποβιβασμο, και λογικα θα πρέπει να καίγεται για βαθμους.

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ήρθε η ωρα να κερδίσουμε ρεvantono έγραψε: ↑02 Νοέμ 2018, 17:47αυτη την οντένσε την ακολουθησα σε ενα δελτιάκι επειδη την πιστεύετε πολλοι, παρα το γεγονος ότι εγω δεν της εχω ιδιαιτερη εμπιστοσυνη. Δεν ξερω απο δανέζικο πρωτάθλημα,αλλα απο τα στατίστικς παρατηρω οτι τον τελευταιο περιπου μήνα δεν εχει σταυρώσει νικη, και εχει 3 σερι ισοπαλίες (οπου οι 2/3 με χαμηλό σκορ), ενω απο την αλλη τη χομπροπωςτηλενε παρατηρω μια παραπανω ευκολια στο σκοράρισμα +το γεγονος οτι ειναι τελευταια φλερτάροντας με υποβιβασμο, και λογικα θα πρέπει να καίγεται για βαθμους.
1-0 είναι

- vantono
διαψεύδομαι όμορφα μέχρι στιγμης και χαίρομαι.
Και της ακύρωσαν κ γκολ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όποιος έχει καβαντζα ας ρίξει μπρεστ, 10 λεπτά μένουν και είναι στο 4 ο ασσος, 1-1 είναι
Ήταν που ήταν ασσαρα στράβωσε 0-1 ισοφάρισε πριν λίγο και τώρα είναι το κλασσικό μονότερμα
Ήταν που ήταν ασσαρα στράβωσε 0-1 ισοφάρισε πριν λίγο και τώρα είναι το κλασσικό μονότερμα
- Eθνικοκοινωνιστης
3-5-2 φιλε εγγυησηvantono έγραψε: ↑02 Νοέμ 2018, 17:47αυτη την οντένσε την ακολουθησα σε ενα δελτιάκι επειδη την πιστεύετε πολλοι, παρα το γεγονος ότι εγω δεν της εχω ιδιαιτερη εμπιστοσυνη. Δεν ξερω απο δανέζικο πρωτάθλημα,αλλα απο τα στατίστικς παρατηρω οτι τον τελευταιο περιπου μήνα δεν εχει σταυρώσει νικη, και εχει 3 σερι ισοπαλίες (οπου οι 2/3 με χαμηλό σκορ), ενω απο την αλλη τη χομπροπωςτηλενε παρατηρω μια παραπανω ευκολια στο σκοράρισμα +το γεγονος οτι ειναι τελευταια φλερτάροντας με υποβιβασμο, και λογικα θα πρέπει να καίγεται για βαθμους.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Otto Weininger
Αγγλία
Barnsley - Southend 1
Ισπανία
Λεγκανες - Ατλέτικο 2
Barnsley - Southend 1
Ισπανία
Λεγκανες - Ατλέτικο 2
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΠΑΟΚ ρεεεεεε
1.72
1.72
- Eθνικοκοινωνιστης
ελα ρε 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Παοκ, ατλετικο, σαλκε, ιντερ, νις
Και αξίζει μόνος ο άσσος του βαζελου άκου 4 απόδοση, με ποια νομίζουν ότι παίζει
Και αξίζει μόνος ο άσσος του βαζελου άκου 4 απόδοση, με ποια νομίζουν ότι παίζει
πούστη σε έπαιξα, κοίτα να μου στραβώσεις τη μία και μοναδική μέρα που θέλω να το πάρεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιουρολίγκουε 24-25: Ο δρόμος προς το 8ο
από Φραγμένος_Τελεστής » 02 Ιουν 2024, 02:30 » σε Αθλητικά - 153 Απαντήσεις
- 5242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής
05 Σεπ 2024, 00:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η εκδίκηση της Ιστορίας: ο δρόμος προς το 3%
από Otto Weininger » 23 Νοέμ 2023, 17:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 225 Απαντήσεις
- 6586 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
07 Δεκ 2023, 08:53
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 1769 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
21 Μαρ 2025, 16:48
-