Ποια δυο;
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ξέραμε ότι η αριστερά και δη ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν απλά μία τραβεστί ιδεολογία - σήμερα έχουν και αρχηγό έναν επιβεβαιωμένο πισωγλέντη για να δικαιώσουν την τραβεστί ιδεολογία τους!!!
Και όσο για την ανοησία "για να νικήσει τον Μητσοτάκη", αυτό είναι μόνο στα διεστραμμένα μυαλά των αριστερών.
Το 80% του ελληνικού λαού δεν θέλει ένα λάθος της φύσης να τον κυβερνά ρε!!!
Όταν στις επόμενες εκλογές φάνε την πίκρα οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, μεγαλύτερη από τη σημερινή, τότε να δούμε τι θα κάνουν με τον ΠΟΥΣΤΗ που έχουν για αρχηγό...
.
Και όσο για την ανοησία "για να νικήσει τον Μητσοτάκη", αυτό είναι μόνο στα διεστραμμένα μυαλά των αριστερών.
Όταν στις επόμενες εκλογές φάνε την πίκρα οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, μεγαλύτερη από τη σημερινή, τότε να δούμε τι θα κάνουν με τον ΠΟΥΣΤΗ που έχουν για αρχηγό...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
όχι ρε συ!Frappezitis έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 21:28Εντάξει,όσο πάει γίνεται και καλύτερο.
Ο αδερφός του ξεριζωμένου άυπνου δήλωσε πως θα γυρίσουν να πάρουν από το Αμερικα τα ρούχα τους γιατι είχαν έρθει για καλοκαίρι και δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη.
Δηλαδή δεν περίμεναν πως θα ήσασταν τόσο γίδια.
Με τις σαγιονάρες σας πήρε το κόμμα.

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Κούλογλου: Τελείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε, από ροκ συγκρότημα έγινε ελαφρύ ποπFrappezitis έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 21:28Εντάξει,όσο πάει γίνεται και καλύτερο.
Ο αδερφός του ξεριζωμένου άυπνου δήλωσε πως θα γυρίσουν να πάρουν από το Αμερικα τα ρούχα τους γιατι είχαν έρθει για καλοκαίρι και δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη.
Δηλαδή δεν περίμεναν πως θα ήσασταν τόσο γίδια.
Με τις σαγιονάρες σας πήρε το κόμμα.
«Έχουμε ένα καινούριο κόμμα στην πραγματικότητα, που διατηρεί ακόμα το brand name, παίρνει τα γραφεία, τα ΜΜΕ, την κρατική χρηματοδότηση, αλλά είναι ένα καινούριο κόμμα που πρέπει να δούμε εάν κάνει άλμα προς τα μπρος ή άλμα στο κενό».
Δημοσιεύθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:02
Κούλογλου: Τελείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε, από ροκ συγκρότημα έγινε ελαφρύ ποπ
«Αυτό που έγινε με τον Στέφανο Κασσελάκη θα πρέπει να διδάσκεται στις σχολές πολιτικής επιστήμης σε όλο τον κόσμο. Έγινε για πρώτη φορά και πιστεύω δεν θα ξαναγίνει», σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, αναφερόμενος στην αλλαγή σελίδας του κόμματος. Παράλληλα, μιλώντας στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», εκτίμησε επίσης πως «τελείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι όπως τον ξέραμε».
Σύμφωνα με τον κ. Κούλογλου, ο κ. Κασσελάκης κέρδισε «γιατί υπήρχε μια βαθιά κρίση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μια εκφυλιστική κατάσταση στην ιδεολογία, που πλέον είχαν χαθεί όλες οι αναφορές για την Αριστερά και κάποιος που ήρθε και υποσχέθηκε πως θα κερδίσει τον Μητσοτάκη και θα φέρει τα παλιά μεγαλεία, κατέληξε σε αυτό».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε, κατά τη γνώμη μου. Όπως τον ξέραμε ως Αριστερό κόμμα, τελείωσε. Έχουμε ένα καινούριο κόμμα στην πραγματικότητα, που διατηρεί ακόμα το brand name, παίρνει τα γραφεία, τα ΜΜΕ, την κρατική χρηματοδότηση, αλλά είναι ένα καινούριο κόμμα που πρέπει να δούμε εάν κάνει άλμα προς τα μπρος ή άλμα στο κενό», συνέχισε.
Δύο εκδοχές για την επόμενη μέρα
Για το ποια θεωρεί πως θα είναι η επόμενη ημέρα σχολίασε πως «αυτό εξαρτάται από τις κινήσεις των πρωταγωνιστών και του κ. Κασσελάκη. Είναι δύο οι εκδοχές. Κατά τη γνώμη μου, είτε θα προχωρήσει σε μια προσπάθεια προσεταιρισμού των ηττημένων ώστε να αποφευχθούν περεταίρω τριγμοί, γιατί είναι μια πολύ δύσκολη και εύθραυστη κατάσταση και ισορροπία, και η άλλη περίπτωση είναι να προσπαθήσει τώρα να εκμεταλλευτεί τη νίκη του για να κερδίσει και τα όργανα εκείνα στα οποία δεν έχει την πλειοψηφία μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Πολιτική Γραμματεία και σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε εξελίξεις».
Παράλληλα, ο ευρωβουλευτής επισήμανε: «Εγώ στις χτεσινές δηλώσεις του κ. Κασσελάκη δεν άκουσα τη λέξη Αριστερά. Είναι μια μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ αυτό που έγινε. Από ροκ συγκρότημα έγινε ελαφρύ ποπ». «Εγώ δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του αυτή τη στιγμή. Είναι πάρα πολλά αυτά που έχει να αντιμετωπίσει», σχολίασε ακόμα.
Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως το κόμμα «είναι προεδρικό. Με ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα και πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα. Αυτά που ακούστηκαν ότι και καλά του έστειλε μήνυμα η Αχτσιόγλου να φύγει και έφυγε, όποιος ξέρει, είναι αστεία. Ο Τσίπρας είναι υπεύθυνος και για τους θριάμβους και τις πανωλεθρίες του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός αποφάσιζε», σχολίασε.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε το 2015 να εφαρμόσει μνημόνιο και από κει και πέρα έχασε την ιδεολογία και την αναφορά του και δεν μπόρεσε ποτέ να την ξαναβρεί. Δεν έγινε μια αυτοκριτική τοποθέτηση έπειτα, τι πάει καλά, άσχημα, γιατί τα κάναμε αυτά; Τίποτα. Μπήκανε όλα τα προβλήματα κάτω από το χαλί και κάποια στιγμή γέμισε το χαλί και δεν μπορούσες να περπατήσεις».

Αυτή η βιασύνη μαζί με κάτι τουιτ του Ίλον για κατάρρευση της παξ ρομάνα, περίεργα πράγματα μου μυρίζουν, ΛΟΛ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Να σας απαγγειλω λίγο Καβάφη?
"Περιμένοντας τους βαρβαρους"
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αν θέλουν οι συριζαίοι βουλευτές να επιβιώσουν, να εκλέγονται δηλαδή και να τρώνε την βουλευτική αποζημίωση, θα πρέπει να ακολουθήσουν τον δρόμο της Κωνσταντοπούλου. Να φύγουν από το τσίρκο και να φτιάξουν καινούργιο κόμμα. Άλλη επιλογή είναι να απορροφηθούν από τα άλλα κόμματα.
Occasio facit furem
25|09|2023OANNHSEA έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 21:32Ξέραμε ότι η αριστερά και δη ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν απλά μία τραβεστί ιδεολογία - σήμερα έχουν και αρχηγό έναν επιβεβαιωμένο πισωγλέντη για να δικαιώσουν την τραβεστί ιδεολογία τους!!!
.

ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ @ «ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ» ο νέος Μητσοτάκης της Αριστεράς.
Καλώς ήλθατε στον ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ «ΤΡΑΒΕΣΤΙ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ.
Τι σηματοδοτεί η νίκη Κασσελάκη. Ίδια μυαλά με τον ΚΟΥΛΗ, οδηγούν την Ελλάδα στο ΧΑΟΣ.
«ΣΥΚΑ» το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ. Ανωμαλία, διαφθορά, αθεΐα, πολυπολιτισμικότητα, διάλυση των θεσμών και της οικογένειας.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... 99-%ce%a3/
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Λύσσα με το σεξουαλικό του προσανατολισμό. Δε θα σας φάει τους γκόμενους ρε χέστες, χαλαρώστε 

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Awesomatic έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 21:56Λύσσα με το σεξουαλικό του προσανατολισμό. Δε θα σας φάει τους γκόμενους ρε χέστες, χαλαρώστε
O tal με πρόλαβε, θα το έβαζα και το άλλο το φεικ
- Υδράργυρος
Μπράβο στον Τάιλερ... την έχει σκληρη τη Ρεπουμπλικανικη ιδεολογια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ - Ψηφιζουμε Στεφανο για την νικη
από pikey25 » 16 Σεπ 2023, 18:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 01:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχτσιόγλου για πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ
από έργο_μακέτο » 10 Ιουν 2023, 21:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 113 Απαντήσεις
- 5126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
11 Ιούλ 2023, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
από Archer29 » 06 Οκτ 2024, 04:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 22:19
-