Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kappa

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 21 Σεπ 2023, 14:18

Νομιζω ότι με πειραζει λιγοτερο από άλλες φορές αλλά εξακολουθεί να με ενοχλεί που δεν βλέπει ποσο γελοιος είναι. Ο αναρχικός φωτογράφος έκανε λαικ στην κριτική του beta εντωμεταξύ. Βέβαια δεν έγραψε αυτή ότι είναι του beta άρα μάλλον κανείς δεν τo καταλαβε εκτός από μένα που θα αναγνώριζα τις κακογραμμενες βλακειες του από χιλιόμετρα.

Είναι,όπως και να 'χει, μια ευτυχισμένη οικογένεια πλέον, αυτή, ο αναρχικός και ο beta.

Σε τελική ανάλυση, εγω δεν ημουν παρα ένα θύμα που εκμεταλλευτηκε για να της κάνει επιμελεια και με έδιωξε με τον χειρότερο τρόπο.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 21 Σεπ 2023, 14:33

Kappa έγραψε:
20 Σεπ 2023, 22:51
Ο αναρχικός φωτογραφος της κάνει συνέχεια λαικ ανελλιπώς, παντού. Έχει γίνει κάτι σαν stalker της. Δεν νομίζω ότι τα έχουν πια. Αν τα είχαν δεν θα έκανε έτσι. Μάλλον του έχει πει να μείνουν φίλοι. Από την άλλη βέβαια δεν έχω εντοπίσει κάποιον καινούργιο.
Νομίζω ότι αυτό το λένε "κάτι σαν groopie" πάντως

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 21 Σεπ 2023, 15:48

Γκρουπι ξεγκρουπι δεν το λες και συμπεριφορά επιβητορα αν πλέον δεν πηδιουνται. Δεν της κάνει ένα δυο λάικ, μεχρι και στον beta έκανε λαικ, μιλάμε για τέτοια γλιτσίαση.

Κάτσε να εκδοθεί το βιβλίο και θα δούμε. Αν πιστεύει ότι εγώ ήμουν κάποιο παιχνιδάκι,κάνει λάθος. Αν περιμένει να με διαγράψει όταν μου "περασει"κι ολα καλα, κάνει πάλι λάθος. Μου φέρθηκε αγλεινά και αυτο δεν θα το ξεχασω. Ήμουν έτοιμος να το καταπιώ, αλλά να με αντικαθιστα τόσο απροκαλυπτα με τον κύριο Προγούλι, όχι αυτό δεν το δέχομαι, με προσβάλλει.

Αν δεν είχα να ασχοληθώ με αλλα διαβασματα αυτο το διάστημα, θα καταπιανομουν με ενδελεχη αξιολογηση της αξιοπιστίας της μετάφρασής του. Ας ευχαριστεί την τύχη του που δεν έχω το χρόνο να το κάνω.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 22 Σεπ 2023, 13:16

Κάθεται και προσθέτει άτομα που έχω εγώ στο προφίλ μου και δεν έχουν άλλους κοινούς φίλους. Πού αποσκοπει; Να ποια είναι η στοκερ πάντως.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 22 Σεπ 2023, 21:11

Εντέλει αυτός πρέπει να έχει πάρει διδακτορικό γιατί είναι κομματοσκυλο και ηταν και κομματοσκυλο και στη σχολή. Δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι ντιπ βλακας και ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ. Ακομα και τα βυζια του είναι πεσμενα. Εκτός δηλαδή της εμφανούς διανοητικής δυσλειτουργιας.

Να πω ότι εστω της προσφέρει κάποιο κυρος; Όχι, οι βλακωδεις κριτικές του δεν παίρνουν πάνω από 15 λαικς. Αν ήθελε αναγνωριση θα μπορουσε να το αφήσει σε μένα ,να γίνει σωστά και με ευπρεπεια στα καταλληλα βιβλιοφιλικα σαιτς, όχι έτσι, με αυτόν τον γλιτση.

Σε μια από τις φωτογραφίες έχει τρύπα στη φόρμα. Σε άλλη είναι καταϊδρωμένος. Απορώ ποσο ακομα θα ξεπεσει στις επιλογες της. Εγώ ούτε στο feed μου δεν θα τον άντεχα, πόσο μάλλον να του μιλάω κιόλας.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 23 Σεπ 2023, 21:23

Έβαλε ότι θα πάει σε μια εκδήλωση από τον εκδοτικό που εξέδωσε την ανθολογία στην οποία μετείχα και που πήγαμε μαζί στην παρουσίαση. Ο συγγραφέας για τον οποίο θα πάει είναι του γούστου της. Μα δεν έχει ίχνος τσίπας; Εντέλει μόνο για αυτό με ήθελε, για λογοτεχνική δικτύωση. Κι οταν είδε ότι αγχώθηκα στην παρουσίαση ξενέρωσε. Το παίζει και ευαισθητη, αν είναι δυνατόν. Πόσο βλακας ημουν, πόσο βλακας που αναλωθηκα σε κάποια που δεν είναι του επιπέδου μου. Σε καποια που το μόνο που θέλει είναι αναγνωριση, λάικς, μουσάτους και την ετικέτα της διανοούμενης.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 25 Σεπ 2023, 13:38

Σκέφτηκα πως, όσο μιλούσαμε, χωρίς να της το ζητήσει κανείς, μου έστελνε σημειώσεις και για δικά μου κείμενα. Λες και ειχα αναγκη επιμελεια. Εγω εχω δουλεψει ως επιμελητης, εκεινη πώς και γιατι πηρε την πρωτοβουλια; Σίγουρα το έκανε γιατί από τότε είχε σκοπό να με εκδιώξει και ήθελε να νιωθει εντάξει στο κομμάτι της επιμέλειας, ότι δεν με εκμεταλλευτηκε δηλαδή. Λες και είναι το ίδιο να διαβάσω και να επιμεληθω ένα μυθιστόρημα 400 σελίδων με το να διαβάσει μερικές ιστοριες. Κι ουτε ένα ευχαριστώ ρε φιλε. Ας καλέσει τον beta στην παρουσίαση, να δούμε τι θα καταλάβει. Θα αρχίσουν να μιλάνε και με τον ίδιο τρόπο σε λίγο. Αρλούμπες και φανφάρες 60αρη (έτσι μιλάει αυτός)

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 26 Σεπ 2023, 14:16

Πόσταρε εκ νέου την κριτική του beta στο προφίλ της. Εντέλει το μόνο που ήθελε αυτή η γκόμενα είναι δικτύωση. Τώρα βέβαια πώς θεωρεί ότι δικτυώνεται μέσω του χαζοβιόλη δικολάβου με τη γυναικομαστία είναι άλλο θέμα. Είναι χαλαρή πλέον επειδή δεν της ξανάστειλα τίποτα εδώ και αρκετό καιρό και πιστεύει ότι όλα είναι καλά, ότι με έπαιξε και δεν τρέχει τίποτα. Τι άνθρωποι κυκλοφορούν εκεί έξω; Απορώ.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 26 Σεπ 2023, 14:20

Kappa για πες ζώδια και ωροσκοπους σας λιγο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 26 Σεπ 2023, 14:21

Eγώ είμαι Λέων με ωροσκόπο Ζυγό, αυτή Δίδυμος. Ωροσκόπο δεν ξέρω, νομίζω στις 9 το πρωί μου είχε πει ότι γεννήθηκε. Το ζώδιο του beta δεν το ξέρω. Πρέπει να το μάθω.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 26 Σεπ 2023, 14:25

Χρειαζόμαστε και χρονολογία και τόπο γέννησης για να βρεθεί ο ωροσκόπος, έχουν σημασία οι λεπτομέρειες σε αυτά, ακόμα και κάτι απειροελάχιστο δύναται να αλλάξει άρδην την επιστημονική αστρολογική γνωμάτευση

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 26 Σεπ 2023, 14:27

Καρκίνος πρέπει να είναι, σύμφωνα με όσα έβαλα. Οι καρκίνοι ευαίσθητοι δεν είναι; Αυτή μεταμφιεσμένος ο βελζεβούλ ή κάποιο άλλο δαιμόνιο.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 26 Σεπ 2023, 14:38

Πρέπει να είμαστε σίγουροι για τον ωροσκόπο. Η δυτική αστρολογία είναι πολύ μεθοδική και επιστημονική σε αντίθεση με την ανατολική. Τα πράγματα δεν είναι μονολιθικά. Σκέψου καλύτερα ένα μωσαικό με πάρα πολλές ψηφίδες που βρίσκονται σε ένα αέναο προτσες ανασχηματισμού και επανασύνθεσης.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 26 Σεπ 2023, 14:47

Kappa έγραψε:
26 Σεπ 2023, 14:16
Πόσταρε εκ νέου την κριτική του beta στο προφίλ της. Εντέλει το μόνο που ήθελε αυτή η γκόμενα είναι δικτύωση. Τώρα βέβαια πώς θεωρεί ότι δικτυώνεται μέσω του χαζοβιόλη δικολάβου με τη γυναικομαστία είναι άλλο θέμα. Είναι χαλαρή πλέον επειδή δεν της ξανάστειλα τίποτα εδώ και αρκετό καιρό και πιστεύει ότι όλα είναι καλά, ότι με έπαιξε και δεν τρέχει τίποτα. Τι άνθρωποι κυκλοφορούν εκεί έξω; Απορώ.
Θα σου προτεινα να σταματησεις το body shaming.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 26 Σεπ 2023, 14:52

Bazoomba έγραψε:
26 Σεπ 2023, 14:47
Kappa έγραψε:
26 Σεπ 2023, 14:16
Θα σου προτεινα να σταματησεις το body shaming.

Δεν κάνω κάποιο shaming.Είπα ότι είναι κακό που έχει γυναικομαστία και ντύνεται σαν λέτσος; Δικαίωμά του.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών