για τα ποντίκια και τις γλάστρες που λες, αν είχατε λίλιουμ/ίριδες πάνε και τρώνε τα κοτσάνια από τα λουλούδια

Μιλάω εκ πείρας. Έχω μαζέψει άπειρα καρύδια και άλλους καρπούς από την αυλή που φέρνουν και τα ρίχνουν τα πουλιά. 99% αυτό είναι.ST48410 έγραψε: ↑26 Σεπ 2023, 23:12Καρακάξες βλέπω πιο συχνά. Είχε βρεθεί προ καιρού και ένας μικρούλης ποντικός πνιγμένος σε ένα κουβά με νερό για αυτό το μυαλό μου πήγε πρώτα εκεί. Έλεγα μήπως είναι ένδειξη φωλιάς. Αφού δεν έχει κάτι άλλο στα μπετά μήπως το μόνο πρόσφορο σημείο ήταν το χώμα στις γλάστρες. Αλλά προτιμώ την εκδοχή του πουλιού.Awesomatic έγραψε: ↑26 Σεπ 2023, 23:0099% πουλί. Τα κουβαλάνε και τα ρίχνουν να σπάσουν αλλά καμία φορά πέφτουν σε σημεία που δε σπάνε και τα αφήνουν εκεί.
Κάποια κάργα δίνει 1.01 συντελεστή το στοίχημα.
Πάρε κουτια από παπούτσια, άνοιξε 2 τρύπες στο καθένα (να χωράει ο ποντικός) και βάλε το δόλωμα που θες μέσα.ST48410 έγραψε: ↑26 Σεπ 2023, 23:13Ωστόσο το παρακάτω ερώτημα παραμένειST48410 έγραψε: ↑26 Σεπ 2023, 22:16Γενικά η γειτονιά έχει πρόβλημα το τελευταίο διάστημα. Έλειψαν οι αδέσποτες γάτες και χορεύουν τα ποντίκια.
Βρήκα περιττώματα έξω από την εξώπορτα το κτιρίου. Καθάρισα με χλωρίνη αλλά δεν νομίζω ότι αρκεί. Έχω ήδη προμηθευτεί αυτά τα δολώματα με το αντιπηκτικό που προκαλούν αιμορραγία όμως προβληματίζομαι να τα χρησιμοποιήσω στο δρόμο. Περνάνε σκυλάκια και μπορεί να γίνει κανένα κακό.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να τοποθετηθούν και να αποκλειστεί ότι θα τα φάει οτιδήποτε άλλο; Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με τις κατσαρίδες. Δηλαδή μήπως προκειμένου να ξεφορτωθώ τα ποντίκια μαζέψω με τα δολώματα όλες τις κατσαρίδες και κάνουν πάρτι;
+1 ακριβώς έτσιAwesomatic έγραψε: ↑26 Σεπ 2023, 23:0099% πουλί. Τα κουβαλάνε και τα ρίχνουν να σπάσουν αλλά καμία φορά πέφτουν σε σημεία που δε σπάνε και τα αφήνουν εκεί.
Δεκτόν. Αλλά παρέθεσα δύο στοιχεία. Ψόφιος Τζέρι στην ταράτσα και μπόλικα περιττώματα στο πεζοδρόμιο. Υπάρχει δηλαδή θέμα στη γειτονιά αλλά όπως καταλαβαίνω δεν κινδυνεύω από φωλιές στις γλάστρες.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 02:18+1 ακριβώς έτσιAwesomatic έγραψε: ↑26 Σεπ 2023, 23:0099% πουλί. Τα κουβαλάνε και τα ρίχνουν να σπάσουν αλλά καμία φορά πέφτουν σε σημεία που δε σπάνε και τα αφήνουν εκεί.
μην παιδεύεις το μυαλό σου νηματοθετη αν δεν έχεις κάποιο άλλο στοιχείο πέραν αυτού