Μήπως η στάση της Αχτσιόγλου βλάπτει την ισότητα των γυναικών;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μήπως η στάση της Αχτσιόγλου βλάπτει την ισότητα των γυναικών;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 27 Σεπ 2023, 11:53

Παραθέτω από το κομματικό όργανο
Δεν έχω την ενέργεια να αναλάβω κάποια άλλη θέση περά από αυτήν που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του τομέα Αθηνών. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά.

Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε θέλει. Ο ίδιος μου είπε ότι αν χρειαστείς τις συμβουλές μου. Αυτά

Ερώτηση: Θα μείνετε τομέαρχης..

Έφη Αχτσιόγλου: Όχι, όχι δεν θα αναλάβω καμία θέση.

Ερώτηση: Ούτε σας πρότεινε κάτι συγκεκριμένο. Απλώς σας ρώτησε αν θέλετε κάτι.

Έφη Αχτσιόγλου: Ο ίδιος μου είπε ότι οποιαδήποτε θέση θέλω.

Ερώτηση: Και σεις αρνηθήκατε;

Έφη Αχτσιόγλου: Δεν αρνήθηκα, είπα εξαρχής, κάναμε μια γενική κουβέντα δεν περάσαμε σε πιο ειδικά, του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική απόφαση αμιγώς.

Ερώτηση: Το κλίμα πώς ήταν μεταξύ σας.

Έφη Αχτσιόγλου: Μια χαρά, εξαιρετικό.
https://www.avgi.gr/politiki/462190_den ... -kasselaki

Απορία: Αν είχε εκλεγεί πρόεδρος, ο μεγάλος φόρτος που επικαλέστηκε πως υπέστη και δεν της άφησε άλλη ενέργεια, δε θα την εμπόδιζε να εκτελέσει επιτυχώς τα προεδρικά καθήκοντα;

Απορία: Δεν της περνά καθόλου από το μυαλό ότι με τη στάση της πιθανώς δικαιώνει όσους αμφισβητούν την ψυχική ικανότητα των γυναικών να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης, ειδικά όταν η πίεση είναι μεγάλη;

Άβαταρ μέλους
jason0

Re: Μήπως η στάση της Αχτσιόγλου βλάπτει την ισότητα των γυναικών;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 27 Σεπ 2023, 11:56

Εντάξει, έφαγε τόσα σκατά σαν κομματόσκυλο, βουλευτής, υπουργός κτλ, ήταν σιγουράκι ότι ήταν η επόμενη και ήρθε ένας πουθενάς και την έφαγε, δεν την αδικείς κιολας

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 27 Σεπ 2023, 11:58

jason0 έγραψε:
27 Σεπ 2023, 11:56
Εντάξει, έφαγε τόσα σκατά σαν κομματόσκυλο, βουλευτής, υπουργός κτλ, ήταν σιγουράκι ότι ήταν η επόμενη και ήρθε ένας πουθενάς και την έφαγε, δεν την αδικείς κιολας
:goodpost:

Και αν και ζαια έχει την αξιοπρέπεια να μη πάρει καρέκλα απλώς για υην καρέκλα

Στην τελική σελτις επόμενες εκλογές που ο λουλάς θα χάσει θα ξανάεχει την ευκαιρία της

Αν υπάρχουν οι ζαιοι μέχρι τότε

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Σεπ 2023, 12:03

Όχι μια χαρά δυναμική τη βρίσκω ως γυναίκα. Μόνο οι άντρες δηλαδή έχουν το δικαίωμα να είναι Κουρασμένοι;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 27 Σεπ 2023, 12:04

Τίποτα δεν βλάπτει! Κι εγώ στη θέση της δε θα τον βοηθούσα. Δεν είναι κομματικοί σύντροφοι να του χρωστά για κοινούς αγώνες του παρελθόντος κλπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 27 Σεπ 2023, 12:04

Γιατί να βλάπτει "την ισότητα των γυναικών" η απόφαση της Αχτσιόγλου (και των λοιπών κομματοσωλήνων του σύριζα) να αποστασιοποιηθεί εμφανώς και απροκάλυπτα (προφανώς με προφάσεις) από την ηγεσία Κασσελάκη (με το βλέμμα στραμμένο στο συνέδριο και τις ευρωεκλογές);
Τουλάχιστον η Αχτσιόγλου ήταν κόσμια και τήρησε τα στοιχειώδη προσχήματα (όχι σαν κάτι άλλους υστερικούς "αριστεροφρουρούς", που κάνουν σαν τον μπόμπο που τού 'φάγαν το κουλούρι).

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 27 Σεπ 2023, 12:09

jason0 έγραψε:
Όχι απλά πουθενάς.

Με παπάκι έσκασε ο Κασσελακης και της πήρε την τσάντα (κομμα) χωρίς καν να τον πάρει πρέφα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 27 Σεπ 2023, 12:11

Δεν θέλει να βοηθήσει τον Στέφανο. Η δικαιολογία που βρήκε όμως είναι γελοία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 27 Σεπ 2023, 12:14

Μα το ζήτημα δεν μπαίνει στο αν έχει το δικαίωμα να μην πάρει πόστο-αυτό το δικαίωμα προφανώς το έχει. Το ζήτημα μπαίνει επί της αιτιολόγησης. Μια αιτιολόγηση που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ προβληματική/ανορθολογική και κατά τη γνώμη μου πολύ περισσότερο βλαπτική για την υπόθεση των γυναικών απ΄ότι συνεισφέρει στην υπόθεση τους το να λες "γυναίκα βουλεύτρια" αντί "γυναίκα βουλευτής"

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 27 Σεπ 2023, 12:15

George_V έγραψε:
27 Σεπ 2023, 12:09
jason0 έγραψε:
Όχι απλά πουθενάς.

Με παπάκι έσκασε ο Κασσελακης και της πήρε την τσάντα (κομμα) χωρίς καν να τον πάρει πρέφα.
Μπορεί, μόνο που πίσω έκανε πατάκι στο παπί ο Τσίπρας με το BMW S1000RR.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Σεπ 2023, 12:16

Αντιθέτως. Ήταν ό,τι πιο έξυπνο και αξιοπρεπές μπορούσε να κάνει.

Αλλά σιγά μην το καταλάβουν αυτό οι κούταβοι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 27 Σεπ 2023, 12:18

Maspoli έγραψε:
27 Σεπ 2023, 11:53
Παραθέτω από το κομματικό όργανο
Δεν έχω την ενέργεια να αναλάβω κάποια άλλη θέση περά από αυτήν που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του τομέα Αθηνών. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά.

Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε θέλει. Ο ίδιος μου είπε ότι αν χρειαστείς τις συμβουλές μου. Αυτά

Ερώτηση: Θα μείνετε τομέαρχης..

Έφη Αχτσιόγλου: Όχι, όχι δεν θα αναλάβω καμία θέση.

Ερώτηση: Ούτε σας πρότεινε κάτι συγκεκριμένο. Απλώς σας ρώτησε αν θέλετε κάτι.

Έφη Αχτσιόγλου: Ο ίδιος μου είπε ότι οποιαδήποτε θέση θέλω.

Ερώτηση: Και σεις αρνηθήκατε;

Έφη Αχτσιόγλου: Δεν αρνήθηκα, είπα εξαρχής, κάναμε μια γενική κουβέντα δεν περάσαμε σε πιο ειδικά, του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική απόφαση αμιγώς.

Ερώτηση: Το κλίμα πώς ήταν μεταξύ σας.

Έφη Αχτσιόγλου: Μια χαρά, εξαιρετικό.
https://www.avgi.gr/politiki/462190_den ... -kasselaki

Απορία: Αν είχε εκλεγεί πρόεδρος, ο μεγάλος φόρτος που επικαλέστηκε πως υπέστη και δεν της άφησε άλλη ενέργεια, δε θα την εμπόδιζε να εκτελέσει επιτυχώς τα προεδρικά καθήκοντα;

Απορία: Δεν της περνά καθόλου από το μυαλό ότι με τη στάση της πιθανώς δικαιώνει όσους αμφισβητούν την ψυχική ικανότητα των γυναικών να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης, ειδικά όταν η πίεση είναι μεγάλη;
Δε σου περνά από το μυαλό ότι θα ήταν ξεφτίλα για την ίδια να αποδεχτεί θέση από έναν φυτευτο ακαπνο πρόεδρο που δεν έχει ούτε το 1/10 της διαδρομής της στο κόμμα? Μια χαρά εκανε και ευσχημως αρνηθηκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 27 Σεπ 2023, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 27 Σεπ 2023, 12:19

Cecily Anne έγραψε:
27 Σεπ 2023, 12:04
Τίποτα δεν βλάπτει! Κι εγώ στη θέση της δε θα τον βοηθούσα. Δεν είναι κομματικοί σύντροφοι να του χρωστά για κοινούς αγώνες του παρελθόντος κλπ.
Μήπως η διατύπωσή σου δείχνει ότι ένα κόμμα το βλέπεις ως τσιφλίκι του κάθε αρχηγού; Τι ακριβώς πάει να πει "δεν θα τον βοηθούσα". Υποτίθεται πως τόσο εσύ, όσο και αυτός λειτουργούν για ένα κόμμα. Σαφώς και έχει το δικαίωμα να μην αναλάβει πόστο-θα μπορούσε να πει για παράδειγμα πως δεν είναι αρνητική αλλά πως επί του παρόντος θα ήθελε να δει και να διαβάσει το ολοκληρωμένο σχέδιο και τις προτάσεις του νέου προέδρου. Πολύ πιο έντιμο και σαφώς πιο ορθολογικό από αυτό που επικαλέστηκε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 27 Σεπ 2023, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 27 Σεπ 2023, 12:20

Dwarven Blacksmith έγραψε:
27 Σεπ 2023, 12:03
Όχι μια χαρά δυναμική τη βρίσκω ως γυναίκα. Μόνο οι άντρες δηλαδή έχουν το δικαίωμα να είναι Κουρασμένοι;
H δικαιολογία είναι κωμική για άντρα ή γυναίκα.Δεν μπορεί να πηγαίνεις για πρόεδρος και όταν χάνεις να λες δεν θέλω να κάνω τίποτε γιατί κουράστηκα.Δηλαδή εάν κέρδιζες δεν θα είχες κουρασθεί;
Έπρεπε να βρει άλλη αιτιολογία.Το αντίστοιχο στη ΝΔ συνέβη το 2009.Μετά τις εκλογές ο Σαμαράς ανέθεσε στη Ντόρα τον τομέα Παιδείας και αυτή αρνήθηκε με την αιτιολογία ότι δεν ήταν σημαντικός τομέας,οι σαμαρικοί είπαν δεν είναι η Παιδεία σημαντική,τι λέει αυτή κλπ.Η ιστορία έληξε 6 μήνες μετά που η Ντόρα ψήφισε το μνημόνιο του ΓΑΠ και ο Σαμαράς τη διέγραψε.
Όμως τότε όλοι ήξεραν ότι ποτέ δεν θα ανέθετε ο Σαμαράς τον τομέα Εξωτερικών που ήθελε η Ντόρα και άρα υπήρχαν προσχήματα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών