Null έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 00:39
Casp έγραψε: ↑26 Σεπ 2023, 18:59
Μετα κατσαμε εξω στην βεραντα και εγραψε ενα ανωνυμο ποστ στο φβ για να του προτεινουν ψυχολογο για να παω.
Γιατί; Γιατί να βρει αυτός τον ψυχολόγο και γιατί ανώνυμα από το fb;
Γυφτάκι έγραψε: ↑26 Σεπ 2023, 23:58
Τα ξαναβρήκανε τα ''παιδιά'' ε;
Θριαμβευτική νίκη του τσιγκούνη. Δυστυχώς
Του ειπα εγω να με βοηθησει να βρω. Εστειλε και σε 2 φιλους του και του προτειναν την ιδια, πηρα σημερα για ραντεβου και δεν απαντουσε. Θα ξαναδοκιμασω τωρα και αυριο.
Εγραψα notes, 40 λεπτα εγραφα. Αποψε θα του τα δειξω, τον προετοιμασα κιολας. Εγραψα διαφορα που εκανε παλια αλλα και για το ταξιδι, για το διαμερισμα, για τα εξοδα που περιμενα ΕΣΤΩ να προτεινει απο μονος του να δινει. Εγραψα πολλα. Ξερω την αντιδραση, θα κανει σαν μωρο παλι αλλα του ειπα να μην το κανει, να κατσει να τα διαβασει ηρεμα και να συζητησουμε. Και τα εγραψα γιατι ξερω πως αν μιλουσα γι αυτο το θεμα χωρις προετοιμασια κτλ, θα τα σκατωνα, θα ακουγονταν πολυ λαθος και θα ελεγα τα μισα.
Δεν εχει διαφυγη αποψε. Οντως εννοουσα αυτα που εγραψα χθες οτι δεν με ενοχλει να μενει εδω χωρις να πληρωνει τιποτα, αλλα καποια στιγμη οταν δυσκολευτω κι εγω οικονομικα και τον βλεπω αυτον να μην δινει τιποτα ή να ερθει να μου πει πως θα αγορασει τηλεσκοπια κτλ, θα τα παρω στο κρανιο και θα κανω τοτε το μπαμ. Αρα ειπα, ετσι οπως ειμαστε και τα ειπαμε ολα, να τα πουμε κι αυτα να τελειωνουμε, να δω τι θα μου πει.