Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Στο τραπέζι η «θεσμική» συνεργασία Κασσελάκη-Κοτζιά
https://www.euro2day.gr/news/politics/a ... ssela.html
-
-
Έλα να επιστρέψει και ο γκοτζιας να πάτε καρφί στο 5%dna replication έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 09:37ΣΥΡΙΖΑ: Στο τραπέζι η «θεσμική» συνεργασία Κασσελάκη-Κοτζιά
-
Ε ας τον κρίνουμε τότε από το γεγονός ότι στο σχολείο πήγε μαζί με την Μιχαηλίδου και μετά τον "εκοψε" από τα πλάναmao mao έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 23:43καλύτερα να τον κρίνεις από κάποια δήλωση του ή από κάποια πολιτική του ενέργεια. Αν κάτσουμε και αναλύουμε το κάθετι δε βγαίνει άκρη.ST48410 έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 23:38Από το να μπει με καροτσάκι μέχρι αυτό το "αυθόρμητο", υπάρχει απόσταση. Έχει μια ροπή προς τη σαχλαμάρα κι αυτός τελικά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 23:33Έπρεπε να μπει με καροτσάκι; αυθόρμητος και δυναμικός, χωρίς δήθενιες είναι το στυλ του.
Έχει ένα θέμα με τις γυναίκες ο λουλης
Δεν ξέρω αν με την επιστροφή Κοτζιά ο σύριζα θα πάει στο 5%, το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Κασσελάκης θα πηγαίνει καθημερινά στο φαρμακείο για να αγοράζει παυσίπονα για τον πονοκέφαλο.
Ως γνωστόν (;), ο Νίκος είναι επίμονος, απόλυτος (έως τζόρας) και αναλυτικότατος στις απόψεις του, σε σημείο που να του ζητά ο συνομιλητής του έλεος: έλεος ρε Νίκο, έλεος, σταμάτα λίγο αδερφέ, έχει γίνει το κεφάλι μου βεζούβιος, ό,τι θες Νίκο, θα κάνουμε ό,τι θες, μόνο σταμάτα λίγο να μιλάς, Νίκο, ΕΛΕΟΣ Νίκο!
-
Με τον κοτζια πάει να πουλήσει πατριωτιλα ο κασσελακης, τι να κάνει, να τη δει διεθνιστης, θα πάει ποσοστά ανταρσυα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν ξέρω αν αθωώθηκε ή όχι. Το βίντεο απλά παρουσιάζει την κωλοτούμπα Γεωργιάδη που 7 δευτερόλεπτα μετά από τη στιγμή που δήλωσε ότι καταδικάστηκε είπε "δεν ξέρω αν καταδικάστηκε γιατί δεν έχω τον φάκελο κι αν έχει αθωωθεί του ζητάω συγγνώμη".Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 09:39Δεν αθωώθηκε ο πατέρας του κασελακη πήγαν σε εξωδικαστικο συμβιβασμό
Εχει δικιο ο Γεωργιάδης που λέει ότι πλήρωσε
Βασικά αν είχε αθωωθει δεν θα είχαν χάσει τα σπίτια κτλ
Αλλά συνεχίστε να τρώτε κουτόχορτο για το παραδικαστυκονπου χτύπησε τον μεγάλο αυτόν "αντρα"
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
Ο γκοτζιας έβαλε τα Σκόπια στο νατο, έκανε πράξη καιτ που ζητούσαν οι αμειρκανοι 30 χρόνιαΝαύτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 09:52γ
Δεν ξέρω αν με την επιστροφή Κοτζιά ο σύριζα θα πάει στο 5%, το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Κασσελάκης θα πηγαίνει καθημερινά στο φαρμακείο για να αγοράζει παυσίπονα για τον πονοκέφαλο.
Ως γνωστόν (;), ο Νίκος είναι επίμονος, απόλυτος (έως τζόρας) και αναλυτικότατος στις απόψεις του, σε σημείο που να του ζητά ο συνομιλητής του έλεος: έλεος ρε Νίκο, έλεος, σταμάτα λίγο αδερφέ, έχει γίνει το κεφάλι μου βεζούβιος, ό,τι θες Νίκο, θα κάνουμε ό,τι θες, μόνο σταμάτα λίγο να μιλάς, Νίκο, ΕΛΕΟΣ Νίκο!
Προφανώς ζήτησαν την επιστροφή του και το τσιράκι τους το έκανε με το καλημέρα
-
Αν δεν ξέρει τι έγινε και του λένε ότι κάνει λάθος, που δεν κάνει, τι ακριβώς έπρεπε να πει; να επιμένει σε κάτι που τον λένε ότι κάνει λάθος;Γάταρος έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 09:56Δεν ξέρω αν αθωώθηκε ή όχι. Το βίντεο απλά παρουσιάζει την κωλοτούμπα Γεωργιάδη που 7 δευτερόλεπτα μετά από τη στιγμή που δήλωσε ότι καταδικάστηκε είπε "δεν ξέρω αν καταδικάστηκε γιατί δεν έχω τον φάκελο κι αν έχει αθωωθεί του ζητάω συγγνώμη".Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 09:39Δεν αθωώθηκε ο πατέρας του κασελακη πήγαν σε εξωδικαστικο συμβιβασμό
Εχει δικιο ο Γεωργιάδης που λέει ότι πλήρωσε
Βασικά αν είχε αθωωθει δεν θα είχαν χάσει τα σπίτια κτλ
Αλλά συνεχίστε να τρώτε κουτόχορτο για το παραδικαστυκονπου χτύπησε τον μεγάλο αυτόν "αντρα"
Μια χαρά είναι η συμφωνία των Πρεσπών, ακόμα και η πάλαι ποτέ μακονομάχα νουδού το παραδέχεται πλέον, ξεκόλλα.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 09:58Ο γκοτζιας έβαλε τα Σκόπια στο νατο, έκανε πράξη καιτ που ζητούσαν οι αμειρκανοι 30 χρόνιαΝαύτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 09:52γ
-
Ο Κοτζιάς κατέκρινε ολες τις συμφωνίες για τις αοζ
έκανε η Ελλάδα, την έχει δει μέγας στρατηλατης. Αντιθέτως η ΝΔ έχει βάλει αυτόν τον καιριδη που είναι του κοσμοπολιτισμου.
έκανε η Ελλάδα, την έχει δει μέγας στρατηλατης. Αντιθέτως η ΝΔ έχει βάλει αυτόν τον καιριδη που είναι του κοσμοπολιτισμου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
ναι ρε συ, μη το συζητάςΝαύτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 10:00Μια χαρά είναι η συμφωνία των Πρεσπών, ακόμα και η πάλαι ποτέ μακονομάχα νουδού το παραδέχεται πλέον, ξεκόλλα.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 09:58Ο γκοτζιας έβαλε τα Σκόπια στο νατο, έκανε πράξη καιτ που ζητούσαν οι αμειρκανοι 30 χρόνιαΝαύτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 09:52γ
έπρεπε να υπογράψουμε 2
Ε δεν αργεί, οσονούπω υπογράφει συμφωνία τύπου Πρεσπών η νουδού. Με την Τουρκία.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 10:28ναι ρε συ, μη το συζητάςΝαύτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 10:00Μια χαρά είναι η συμφωνία των Πρεσπών, ακόμα και η πάλαι ποτέ μακονομάχα νουδού το παραδέχεται πλέον, ξεκόλλα.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 09:58
Ο γκοτζιας έβαλε τα Σκόπια στο νατο, έκανε πράξη καιτ που ζητούσαν οι αμειρκανοι 30 χρόνια
έπρεπε να υπογράψουμε 2
- Otto Weininger
ναι δε βλέπεις, μας έκοψε ιδρώτας. Ένας αρχηγός άσχετος με όλα που πετάει την μια μαλακία πίσω από την άλλη και από πίσω του Τσίπρας, Πολάκης, Παππάς και υπόγα.
Μεγάλη επιτυχία.
Εσύ ως ορφανό των ΑΝΕΛ και σαν τελευταίος μαλάκας από τον θίασο του 2015, τώρα θες Κασσελάκη;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
τι λες, τι θα δίνυομε δηλαδή;Ναύτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 10:31Ε δεν αργεί, οσονούπω υπογράφει συμφωνία τύπου Πρεσπών η νουδού. Με την Τουρκία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ - Ψηφιζουμε Στεφανο για την νικη
από pikey25 » 16 Σεπ 2023, 18:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 739 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 01:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχτσιόγλου για πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ
από έργο_μακέτο » 10 Ιουν 2023, 21:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 113 Απαντήσεις
- 5126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
11 Ιούλ 2023, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
από Archer29 » 06 Οκτ 2024, 04:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4867 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 22:19
-