Ρε τον πστ τον Παπανικο... άπαιχτος

το μονταρισμα, δεν ειναι προβλημα;Χαοτικός έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 12:09Τελικά το μοντάρισμα είναι το πρόβλημα και όχι ο τίτλος του νήματος; Σας έχει τσούξει η δημοφιλία του και με τους τους που ξέρετε - τους μοναδικούς όρους που ξέρετε (Εφήμερη εικόνα και πως θα μας κάτσει αισθητικά-συναισθηματικά) νομίζετε ότι επιχειρηματολογείτε.
Πολιτική ωριμότητα δημοτικού
δικαιωμα να μονταρεις ας πουμε οτι εχεις.Scouser έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 14:36Δεν ήταν κίνηση πολιτικής αβρότητας, ήταν ξεκάθαρη κίνηση ''δείχνω ποιος είναι το αφεντικό'' στον ''νέοπα''. Όπως ήταν δικαίωμα της Μιχαηλίδου να πάει στο σχολείο, άλλο τόσο ήταν δικαίωμα του Κασσελάκη να μοντάρει το βίντεο και να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του. Φυσικά το ότι έχεις ένα δικαίωμα δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πρέπει να το ασκήσεις. Αυτό πάει και για τον Κασσελάκη, αλλά και για τη Μιχαηλίδου.Ναύτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 11:50Έχει αρχίσει τις αλαζονικές μαλακίες ο Κασσελάκης.
Πρώτον, η υφυπουργός παιδείας δεν είναι ποτέ "απρόσκλητη" σ' ένα σχολείο, δηλαδή στον τομέα της ευθύνης της.
Δεύτερον, η κίνηση Μιχαηλίδου ήταν κίνηση πολιτικής αβρότητας. Ο Κασσελάκης είναι πλέον ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, 5ο κατά σειρά θεσμικό πρόσωπο της ελληνικής πολιτείας. Καλό θα ήταν να το καταλάβει κάποια στιγμή, πριν να είναι αργά.
Τρίτον, αφού η Μιχαηλίδου, καλώς-κακώς, πήγε, δεν πας μετά να μοντάρεις το βίντεο και τις φωτό, σαν κομπλεξικό 15χρονο.
και τα σωματα και κεφαλια αυτων που ηταν πισω της.georgebi έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 16:06Καλη δουλίτσα έκανε το τιμ του....δεν λέω
Λίγο η σκιά απ τα πόδια της Δομνας τους ξέφυγε
[img]https://i.postimg.cc/vHzgcjRz/F7-D ... .jpg[/img]
Ο χοντρός φοράει καλσόν στο χέρι, ο δίπλα μόλις ηρθε από τρακάρισμα και ο μεσαίος θα πεθάνει σε μια εβδομάδα.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 16:46και τα σωματα και κεφαλια αυτων που ηταν πισω της.georgebi έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 16:06Καλη δουλίτσα έκανε το τιμ του....δεν λέω
Στα σκουπίδια σιχάματα.
κι εγω στην αρχη ετσι νομιζα, οτι δεν μπορει οι ζαιοι να ειναι τοσο ηλιθιοι που να εχουν κανει μονταζ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 16:41Εγω νομιζα πως η κομμένη φώτο είναι τρολια. Αλήθεια τώρα εξηγήθηκε Στάλινισια; δεν μπορούσε να αναφέρει την επίσκεψη του, τα προβλήματα, και να ειρωνευτει την Δόμνα πως δεν έχασε δευτερόλεπτο και ήταν εκεί να ελέγχει την κατάσταση. Δηλαδή δε θα μαθευοταν πως ήταν εκεί η Δόμνα; το επιτελείο του είναι γεμάτο μπετοβλακες; εδώ να μαζευτούμε όλοι οι συμπαθούντες του κασσελακη στο φορουμ, θα μοιάζουμε μπροστά τους τιτανιες διανόησης.
Δεν καταλαβαίνω πως τους ήρθε η ιδέα. Πως αφού μας την σπάσε η Δόμνα, αντί να τηννκραξουμε, θα την βγάλουμε από τη φώτο την καριόλα, για να μάθει. Δηλαδή πως το λέγανε αυτόν τον χρήστη, run?, που έγραφε συνέχεια μπαούλο από τα ξίδια, θα σκεφτόταν κάτι πιο έξυπνο.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 16:50κι εγω στην αρχη ετσι νομιζα, οτι δεν μπορει οι ζαιοι να ειναι τοσο ηλιθιοι που να εχουν κανει μονταζ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 16:41Εγω νομιζα πως η κομμένη φώτο είναι τρολια. Αλήθεια τώρα εξηγήθηκε Στάλινισια; δεν μπορούσε να αναφέρει την επίσκεψη του, τα προβλήματα, και να ειρωνευτει την Δόμνα πως δεν έχασε δευτερόλεπτο και ήταν εκεί να ελέγχει την κατάσταση. Δηλαδή δε θα μαθευοταν πως ήταν εκεί η Δόμνα; το επιτελείο του είναι γεμάτο μπετοβλακες; εδώ να μαζευτούμε όλοι οι συμπαθούντες του κασσελακη στο φορουμ, θα μοιάζουμε μπροστά τους τιτανιες διανόησης.
αλλα ειναι.
σκεφτητε απο ποσα ματια περασε αυτη η φωτο πριν δημοσιευτει, και δε βρεθηκε ενας να πει στους υπολοιπους οτι ειναι ηλιθιοι.
Αυτό το πραμα ειναι ο Σύριζα, ο Θεος της Ελλάδας και η Ευλογημένη Ευρωπαϊκή Ένωση ( μαζι με το 38% των πραγματικών Ελλήνων που μοχθουν για το τοπο) εσωσαν τη χωρα απο την καταστροφη την περιοδο 2015-2019Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 16:55Δεν καταλαβαίνω πως τους ήρθε η ιδέα. Πως αφού μας την σπάσε η Δόμνα, αντί να τηννκραξουμε, θα την βγάλουμε από τη φώτο την καριόλα, για να μάθει. Δηλαδή πως το λέγανε αυτόν τον χρήστη, run?, που έγραφε συνέχεια μπαούλο από τα ξίδια, θα σκεφτόταν κάτι πιο έξυπνο.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 16:50κι εγω στην αρχη ετσι νομιζα, οτι δεν μπορει οι ζαιοι να ειναι τοσο ηλιθιοι που να εχουν κανει μονταζ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 16:41Εγω νομιζα πως η κομμένη φώτο είναι τρολια. Αλήθεια τώρα εξηγήθηκε Στάλινισια; δεν μπορούσε να αναφέρει την επίσκεψη του, τα προβλήματα, και να ειρωνευτει την Δόμνα πως δεν έχασε δευτερόλεπτο και ήταν εκεί να ελέγχει την κατάσταση. Δηλαδή δε θα μαθευοταν πως ήταν εκεί η Δόμνα; το επιτελείο του είναι γεμάτο μπετοβλακες; εδώ να μαζευτούμε όλοι οι συμπαθούντες του κασσελακη στο φορουμ, θα μοιάζουμε μπροστά τους τιτανιες διανόησης.
αλλα ειναι.
σκεφτητε απο ποσα ματια περασε αυτη η φωτο πριν δημοσιευτει, και δε βρεθηκε ενας να πει στους υπολοιπους οτι ειναι ηλιθιοι.
Δεν είναι αυτό, ήξεραν τι θα γίνει αλλά δεν τους ενδιέφερε.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 16:50κι εγω στην αρχη ετσι νομιζα, οτι δεν μπορει οι ζαιοι να ειναι τοσο ηλιθιοι που να εχουν κανει μονταζ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 16:41Εγω νομιζα πως η κομμένη φώτο είναι τρολια. Αλήθεια τώρα εξηγήθηκε Στάλινισια; δεν μπορούσε να αναφέρει την επίσκεψη του, τα προβλήματα, και να ειρωνευτει την Δόμνα πως δεν έχασε δευτερόλεπτο και ήταν εκεί να ελέγχει την κατάσταση. Δηλαδή δε θα μαθευοταν πως ήταν εκεί η Δόμνα; το επιτελείο του είναι γεμάτο μπετοβλακες; εδώ να μαζευτούμε όλοι οι συμπαθούντες του κασσελακη στο φορουμ, θα μοιάζουμε μπροστά τους τιτανιες διανόησης.
αλλα ειναι.
Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 16:46και τα σωματα και κεφαλια αυτων που ηταν πισω της.georgebi έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 16:06Καλη δουλίτσα έκανε το τιμ του....δεν λέω