Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Γεωργιάδης είπε ότι καταδικάστηκε και σε 7 δευτερόλεπτα είπε ότι δεν γνωρίζει αν καταδικάστηκε γιατί δεν έχει τον φάκελο. Η κωλοτούμπα σε 7 δευτερόλεπτα πρέπει να είναι νέο προσωπικό ρεκόρ. Αυτό θα το καταλάβαινε και το τελευταίο ούγκανο αλλά εσύ λογικό να δυσκολεύεσαι.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 13:30άλλη μία γιατί είναι γνωστό ότι το είδος σου δεν τα πιάνει και εύκολα
Ο Γεωργιάδης λέει ότι ο πατέρας του Κασσελάκη καταδικάστηκε το οποίο ισχύει, λέει ότι πλήρωσε χρήματα το οποίο επίσης ισχύει.
Τα χρήματα τα πλήρωσε όταν πήγε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Είναι ο λόγος που έχασαν την περιουσία τους.
Του λέει ο Ευαγγελάτος ότι ο πατέρας του αθωώθηκε , το οποίο δεν ισχύει. Ο Γεωργιάδης υποθέτει ότι ο Ευαγγελάτος δεν λέει μαλακίες και λέει ότι αν κάνει λάθος ζητάει συγγνώμη.
Όλα τα παραπάνω είναι μια φυσιολογική αντίδραση αν δεν είσαι εμπαθής κόπανος
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
Γάταρος έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 17:12Ο Γεωργιάδης είπε ότι καταδικάστηκε και σε 7 δευτερόλεπτα είπε ότι δεν γνωρίζει αν καταδικάστηκε γιατί δεν έχει τον φάκελο. Η κωλοτούμπα σε 7 δευτερόλεπτα πρέπει να είναι νέο προσωπικό ρεκόρ. Αυτό θα το καταλάβαινε και το τελευταίο ούγκανο αλλά εσύ λογικό να δυσκολεύεσαι.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 13:30άλλη μία γιατί είναι γνωστό ότι το είδος σου δεν τα πιάνει και εύκολα
Ο Γεωργιάδης λέει ότι ο πατέρας του Κασσελάκη καταδικάστηκε το οποίο ισχύει, λέει ότι πλήρωσε χρήματα το οποίο επίσης ισχύει.
Τα χρήματα τα πλήρωσε όταν πήγε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Είναι ο λόγος που έχασαν την περιουσία τους.
Του λέει ο Ευαγγελάτος ότι ο πατέρας του αθωώθηκε , το οποίο δεν ισχύει. Ο Γεωργιάδης υποθέτει ότι ο Ευαγγελάτος δεν λέει μαλακίες και λέει ότι αν κάνει λάθος ζητάει συγγνώμη.
Όλα τα παραπάνω είναι μια φυσιολογική αντίδραση αν δεν είσαι εμπαθής κόπανος

-
Αν δε φέρει ο κασσελακης αέρα και δυναμική, να ανεβάζει λίγο τα ποσοστά, χλωμό το κόβω το πράγμα για τον σύριζα. Γιατί δεν βλέπω να έχει κάνα συγκροτημένο επιτελείο από πίσω, να ανεβαίνει σιγά σιγά. Πίστευα πως αφού το οργάνωσαν το κέντρωο πραξικόπημα εξ ΗΠΑ, θα έχουν και μελετήσει όλες τις λεπτομέρειες, να φέρουν την ανάλογη τεχνοκρατικη ρητορική και προσωπικότητες, να χτυπήσουν το κουλή στην αποτυχία της δικιά του πολιτικής. Αν πάει με βλέπουμε και κάνουμε, και αριστεροσυνες, καληνύχτα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Τοξοβόλος_UK
- Τοξοβόλος_UK
Τον άκουσα λίγο στην συνέντευξη. Κοινως Μητσοτάκης νο 2. Αλλά πιστεύω ότι δεν είναι ΓΑΠ ότι μπαρούφα είπε στην αρχή ήταν λόγω απειρίας.
Από εκεί και πέρα είναι καλός μαθητής. Ότι του μάθανε σε λίγες μέρες Παππας-Πολακης τα έμαθε και τα αφομοιώσει. Από εκεί και πέρα οι θέσεις του σε καμία δεν είναι αριστερές. Θα έλεγα ότι είναι ποιο συντηρητικές από του Σημίτη και κυρίως από του Αλέξη.
Από εκεί και πέρα είναι καλός μαθητής. Ότι του μάθανε σε λίγες μέρες Παππας-Πολακης τα έμαθε και τα αφομοιώσει. Από εκεί και πέρα οι θέσεις του σε καμία δεν είναι αριστερές. Θα έλεγα ότι είναι ποιο συντηρητικές από του Σημίτη και κυρίως από του Αλέξη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Τοξοβόλος_UK
Εδώ οι δεξιοί θα χύσουν πιστεύω
20 μέρες θα υπηρετήσει...
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Τοξοβόλος_UK
E ναι σύμφωνα με τον νόμο
Ισχύει. Μπράτσα έχει, θα έκανε για πεζοναύτης
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Τοξοβόλος_UK
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ - Ψηφιζουμε Στεφανο για την νικη
από pikey25 » 16 Σεπ 2023, 18:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 738 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 01:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχτσιόγλου για πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ
από έργο_μακέτο » 10 Ιουν 2023, 21:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 113 Απαντήσεις
- 5126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
11 Ιούλ 2023, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
από Archer29 » 06 Οκτ 2024, 04:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4867 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 22:19
-