Tι περίεργο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 13:34Γιατί κανείς πότε ρατσιστής δεν διαμαρτηρθηκε για μετανάστριες. Ο νέος άνδρας πάντα ειναι ο φόβος, το πρόβλημα.

Tι περίεργο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 13:34Γιατί κανείς πότε ρατσιστής δεν διαμαρτηρθηκε για μετανάστριες. Ο νέος άνδρας πάντα ειναι ο φόβος, το πρόβλημα.
Green Dragon έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 12:54Όταν το έγραψες αυτό μήπως έβλεπες και τίποτα ροζ δράκους;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 11:33Ναι είχαν και στο χωριό τους ΑκρόποληΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 11:17βαλε και πως η Αθήνα του θυμίζει την πατρίδα τους
Σοβαρευτείτε ρε παπαρες. Η Αθήνα είναι από τις καλύτερες πόλεις του κοσμου
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 11:07οι Σουηδοί είναι ρατσιστές και ανοργάνωτοι γι'αυτό δε κατάφεραν να αφομοιώσουν τους μετανάστες και να χτίσουν την πολυπολιτισμική ουτοπίαΔημοκράτης έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 10:56Έφτασε η Σουηδία να κατεβάζει στρατό για να επιβάλει την τάξη
Η Σουηδία ρε σεις , καλά πήγε κι αυτο
εμείς εδώ είμαστε ανοιχτή καρδιά και έχουμε φιλότιμο και σοβαρή οργάνωση. εμείς θα τα καταφέρουμε και θα δώσουμε το παράδειγμα σε όλο τον πλανήτη
+1 (fixedAlienWay έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 12:12Πάντα Πλέον η λογική των ΜΜΕ ήταν "nothing to see here" και ότι όποιος λέει το αντίθετο είναι "far-right populist". Το πείραμα με τα ανοιχτά σύνορα εκτροχιάστηκε όταν ακόμη και οι μετριοπαθείς, που είμαστε υπέρ της ενσωμάτωσης άλλων λαών, διαπιστώσαμε ότι έπρεπε ήδη προ πολλού να έχει μπει κάποιο όριο στις ροές.
Η οποία κυβερνάται με σιδερένια κινέζικη πυγμή (το 70% του πληθυσμού είναι κινεζίκης καταγωγής), έχοντας για πρόεδρο έναν Ινδό κα ιπρωθυπουργό έναν κινέζο (αυτός ασκεί την εξουσία). Μονοκομματικό κράτος με δρακόντειους νόμους (καλά κάνουν), κάθε άλλο παρά παράδειγμα δημοκρατικής διακυβέρνησης.
και αφού είμαστε πολύ πολύ κοντά σε αυτούς πολιτισμικά γιατί δεν κάνουμε περίπου τα ίδια με αυτούς όταν πηγαίνουμε β. ευρώπη;sys3x έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 14:02ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 11:07οι Σουηδοί είναι ρατσιστές και ανοργάνωτοι γι'αυτό δε κατάφεραν να αφομοιώσουν τους μετανάστες και να χτίσουν την πολυπολιτισμική ουτοπίαΔημοκράτης έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 10:56Έφτασε η Σουηδία να κατεβάζει στρατό για να επιβάλει την τάξη
εμείς εδώ είμαστε ανοιχτή καρδιά και έχουμε φιλότιμο και σοβαρή οργάνωση. εμείς θα τα καταφέρουμε και θα δώσουμε το παράδειγμα σε όλο τον πλανήτη
I see what you did there, ΑΛΛΑ, εμείς εδώ όντωστ είμαστε σε καλλίτερη μοίρα σε ότι αφορά στο θέμα της τρομοκρατίας στους δρόμους, ο κυριότερος λόγος δε πιστεύω ότι είναι οι απειροελάχιστες διάφορες που έχουμε με τους "μαυριδερούς" φίλους μας, βασικά είμαστε πολύ πολύ περισσότερο κοντά σε αυτούς πολιτισμικά κτλ σε σχέση με τους Σουηντούς.
Αυτή νομίζω ότι είναι η αλήθεια φίλε μου, εξάλλου μην ξεχνάμε ότι οι μαυριδεροί φίλοι μας έρχονται εδώ για να γαμήσουν και για τα εύκολα φταλέ, εμείς είμαστε ήδη εδώ για τους ίδιους λόγους.
Μου άρεσε το "απειροελάχιστες" πολιτισμικές διαφορές που λες πως έχει ο Έλληνας με εναν Πακιστανό ή Σομαλό.sys3x έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 14:02:lolI see what you did there, ΑΛΛΑ, εμείς εδώ όντωστ είμαστε σε καλλίτερη μοίρα σε ότι αφορά στο θέμα της τρομοκρατίας στους δρόμους, ο κυριότερος λόγος δε πιστεύω ότι είναι οι απειροελάχιστες διάφορες που έχουμε με τους "μαυριδερούς" φίλους μας, βασικά είμαστε πολύ πολύ περισσότερο κοντά σε αυτούς πολιτισμικά κτλ σε σχέση με τους Σουηντούς.
Αυτή νομίζω ότι είναι η αλήθεια φίλε μου, εξάλλου μην ξεχνάμε ότι οι μαυριδεροί φίλοι μας έρχονται εδώ για να γαμήσουν και για τα εύκολα φταλέ, εμείς είμαστε ήδη εδώ για τους ίδιους λόγους.
Κοίτα πως έχουν τα πράγματα κατά τη γνώμη μου. Αυτό είναι μια οπτική που έχουν για την πόλη, η οποία μας κάνει εθνικά υπερήφανους. Αναμφίβολα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 14:01Green Dragon έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 12:54Όταν το έγραψες αυτό μήπως έβλεπες και τίποτα ροζ δράκους;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 11:33
Ναι είχαν και στο χωριό τους Ακρόπολη
Επισης
Athens Among the Top Cities in the World to Move To
https://greekreporter.com/2022/01/22/at ... o-move-to/
Προφανώς όλοι οι ξένοι που έρχονται εδώ είναι κορόιδα φίλε μου κ βλέπουν ροζ ελέφαντες
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 11:46Εμένα μου αρέσει, δεν το συζητώ, αλλά έχει αυτό το παρακμιακό περιπετειωδες που νιώθει και ο μετανάστης κάπως δικό του. Αυτά τα βόρεια τα ψυχρά τα πράσινα και δήθεν, τα νιώθει ξένα, γι αυτό φτιάχνει γκετο. Ενώ εδώ διαχεονται και μπορείς να περπατάς χωρίς φόβο παντού ειδικά την μέρα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 11:33
O κόσμος δεν έχει ορθά κριτήρια.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 14:01Green Dragon έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 12:54Όταν το έγραψες αυτό μήπως έβλεπες και τίποτα ροζ δράκους;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 11:33
Επισης
Athens Among the Top Cities in the World to Move To
https://greekreporter.com/2022/01/22/at ... o-move-to/
Προφανώς όλοι οι ξένοι που έρχονται εδώ είναι κορόιδα φίλε μου κ βλέπουν ροζ ελέφαντες
Καταρχάς δεν είναι για αρχη, είναι η μοναδική.
Τι πίνετε σήμερα και δεν μας λέτε ήθελα να 'ξερά... ο ένας βλέπει όμορφη την τσιμεντούπολη, ο άλλος νομίζει ότι είμαστε κοντά πολιτισμικά με τους μουσουλμάνους...sys3x έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 14:02ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 11:07οι Σουηδοί είναι ρατσιστές και ανοργάνωτοι γι'αυτό δε κατάφεραν να αφομοιώσουν τους μετανάστες και να χτίσουν την πολυπολιτισμική ουτοπίαΔημοκράτης έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 10:56Έφτασε η Σουηδία να κατεβάζει στρατό για να επιβάλει την τάξη
I see what you did there, ΑΛΛΑ, εμείς εδώ όντωστ είμαστε σε καλλίτερη μοίρα σε ότι αφορά στο θέμα της τρομοκρατίας στους δρόμους, ο κυριότερος λόγος δε πιστεύω ότι είναι οι απειροελάχιστες διάφορες που έχουμε με τους "μαυριδερούς" φίλους μας, βασικά είμαστε πολύ πολύ περισσότερο κοντά σε αυτούς πολιτισμικά κτλ σε σχέση με τους Σουηντούς.
ειπαμε,δυτικες αξιες και ξερο ψωμιGreen Dragon έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 15:19Τι πίνετε σήμερα και δεν μας λέτε ήθελα να 'ξερά... ο ένας βλέπει όμορφη την τσιμεντούπολη, ο άλλος νομίζει ότι είμαστε κοντά πολιτισμικά με τους μουσουλμάνους...sys3x έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 14:02ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 11:07
οι Σουηδοί είναι ρατσιστές και ανοργάνωτοι γι'αυτό δε κατάφεραν να αφομοιώσουν τους μετανάστες και να χτίσουν την πολυπολιτισμική ουτοπία
Μετά την απίστευτη ρουκέτα που πέταξες έχασες το προνόμιο να κάνεις τον έξυπνο χωρίς να τρως χοντρή καζούρα.