Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση πλημμυροπαθούς
Re: Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση πλημμυροπαθούς
Αυτή που δεν έχει Μεγάλο Περίπατο ας πούμε ;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Τσουκ. Όλα τα pass κλπ για παράδειγμα είναι ακατάσχετα, ασχέτως της μορφής του λογαριασμού που κατατίθονται.mao mao έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 21:56υπάρχουν ακατάσχετοι λογαριασμοί από οτι ξέρω, όχι ακατάσχετα εμβάσματα.Isildur έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 21:50Αυτά λογικά δεν είναι ακατάσχετα; Ή τα ακατάσχετα αφορούν μόνο χρέη προς το δημόσιο;Χαοτικός έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 21:29Του έβαλαν λέει 6500 στο λογαριασμό του ως πλημμυροπαθής και του τράβηξε εισπρακτική. (Αν κατάλαβα καλά).
Δείτε
https://www.in.gr/2023/09/29/greece/tha ... herou-mou/
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Και επειδη αυτο γυρναει το χρονο πισω και κανει να μην ισχυει η διαπιστωση μου οτι χρωσταγε τουλαχιστον 6.500 ευρω πριν γινει πλημμυροπαθης, προκυπτει οτι δεν εισαι βλαμμενη.
Δεν ξέρω.Isildur έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 21:50Αυτά λογικά δεν είναι ακατάσχετα; Ή τα ακατάσχετα αφορούν μόνο χρέη προς το δημόσιο;Χαοτικός έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 21:29Του έβαλαν λέει 6500 στο λογαριασμό του ως πλημμυροπαθής και του τράβηξε εισπρακτική. (Αν κατάλαβα καλά).
Δείτε
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Επιτελους δικαιοσύνη
Βρήκε ευκαιρία και ο χριστεμπορας 
Πάντως μου κάνει εντύπωση πως πλην Βισκαδουρακη δεν έχω βρει άλλη καταγγελια
Ούτε καν τα δικά μας ΚΚΕμποτ έχουν ανεβάσει κάποιο σχετικό νήμα

Πάντως μου κάνει εντύπωση πως πλην Βισκαδουρακη δεν έχω βρει άλλη καταγγελια

Ούτε καν τα δικά μας ΚΚΕμποτ έχουν ανεβάσει κάποιο σχετικό νήμα

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Για φτύσιμο ξεφτίλες δεξιοί.
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Ούτε για χλεπες είσαι
Το ακατασχετο των επιδοματων σε πληγεντες απο φυσικες καταστροφες ισχυει για χρεη στην Εφορια, στα ταμεια, σε πιστωτικα ιδρυματα και σε αλλους φορεις.Χαοτικός έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 22:06Δεν ξέρω.Isildur έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 21:50Αυτά λογικά δεν είναι ακατάσχετα; Ή τα ακατάσχετα αφορούν μόνο χρέη προς το δημόσιο;Χαοτικός έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 21:29Του έβαλαν λέει 6500 στο λογαριασμό του ως πλημμυροπαθής και του τράβηξε εισπρακτική. (Αν κατάλαβα καλά).
Δείτε
Απο αυτο προκυπτει οτι δεν ισχυει για χρεη προς ιδιωτες πχ αν χρωστας αποζημιωση σε αυτον που τρακαρες και σε εχει παει στα δικαστήρια και εχει κερδισει.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι καποιος που εχει ενεργοποιηθει κατασχεση των λογαριασμων του χρωσταει εδω και πολυυυυυυυ καιρο, τουλαχιστον 4-5 χρονια.
ποιο πράγμα είναι ακριβώς δικαιοσύνη; το οτι κατέσχεσαν το βοήθημα προς τον πλημμυροπαθή;
Δεν στέκομαι στο τεχνικό μέρος του ζητήματος. Πραγματικά είναι ανούσιο. Είναι ηθικό το ζήτημα.foscilis έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 22:17Το ακατασχετο των επιδοματων σε πληγεντες απο φυσικες καταστροφες ισχυει για χρεη στην Εφορια, στα ταμεια, σε πιστωτικα ιδρυματα και σε αλλους φορεις.
Απο αυτο προκυπτει οτι δεν ισχυει για χρεη προς ιδιωτες πχ αν χρωστας αποζημιωση σε αυτον που τρακαρες και σε εχει παει στα δικαστήρια και εχει κερδισει.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι καποιος που εχει ενεργοποιηθει κατασχεση των λογαριασμων του χρωσταει εδω και πολυυυυυυυ καιρο, τουλαχιστον 4-5 χρονια.
κι όταν μιλάμε για εισπρακτική το πιθανότερο είναι να παίζουν funds και όχι ο πολίτης με το αυτοκίνητο που του τράκαραν.
Θέμα καθυστεριάς.
Δεν ειναι καθυστεριά, κάτι άλλο είναι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ναι το διαβασα .... γι αυτό μου κάνει εντύπωση πως έχουμε στα καναλια μόνο τον ΒισκαδουρακηΜαδουραίος έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 22:13Νούμερο στο ρεπορτάζ γράφει ότι και άλλοι πήγαν στην τράπεζα να διαμαρτυρηθούν.

Όπως και να ναι... ειδικά αν είναι γενικευμένο το φαινόμενο
ειναι σίγουρο πως αύριο θα εχει βρεθεί λυση.... μάντεψε με ποιου παρέμβαση

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
24 Ιαν 2024, 20:32
-
-
Νέα δημοσίευση 100 μύρια αποζημίωση στη Hellenic train?
από Kauldron » 01 Μαρ 2024, 17:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 621 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από esu
02 Μαρ 2024, 01:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό με την αποζημίωση.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 16 Ιαν 2025, 13:41 » σε Εγκληματικότητα - 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Ιαν 2025, 13:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποζημίωση $900(!) εκατ. για βιασμό θα πληρώσει ο Αλκης Δαυϊδ της Coca-Cola 3Ε
από Frappezitis » 20 Ιουν 2024, 18:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
22 Ιουν 2024, 17:06
-