Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
Re: Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
Εάν δεν έχει πάρει το χρίσμα από την ΝΔ ο Μπεος τότε ποιος είναι ο εκλεκτός της ΝΔ στον Βόλο?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Ληστοσυμμορίτης
Μα αυτοί οι μηχανισμοί κάνουν και τον κόσμο να ψηφίζει επιπόλαια με ισχυρούς μηχανισμούς προπαγάνδας και ακόμα και μερίδα των ψηφοφόρων είτε ψηφίζουν είτε όχι τον συγκεκριμενο χρησιμοποιούν την ίδια ρητορική και επιχειρήματολογια. Αναπαράγεται δηλαδή η ηθική και η ιδεολογία του μπεου εξου και κάποιοι τον δικαιολογούν.ST48410 έγραψε: ↑30 Σεπ 2023, 14:24Δεν είμαι σίγουρος ότι οι μηχανισμοί αυτοί επηρεάζουν την πλειοψηφία των ψηφοφόρων. Κάποιοι προφανώς ψηφίζουν και επιπόλαια.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑30 Σεπ 2023, 14:22Υπάρχουν μηχανισμοί από όλους τους δημαρχαιους που εκβιάζουν, απειλούν, φτιάχνουν σχέσεις εξάρτησης, κρατούν ομήρους κ.α.
Επίσης αυτοί οι μηχανισμοί κάνουν μερίδα του κόσμου να απηυδήσει
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
Σύμφωνα με τον Μητσοτάκη στη δεθ που επιβεβαιώνει τα κουτσουμπια οι δημοτικές εκλογές είναι για τοπική διοίκηση επομένως οποίος και να βγει απλά θα εκτελεί τις γραμμές της κυβέρνησης σαν δημόσιος υπάλληλος-εκτελεστικο όργανο.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Μαδουραίος
Τότε γιατί τα τοπικά στελέχη της ΝΔ είναι υποψηφιοι με τον Μπεο?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Μαδουραίος
Ας δούμε τι γράφει κι ένα τσιράκι της κυβέρνησης
- Μαδουραίος
- Frappezitis
Καιρος να μαθεις κι εσυ πως ο φ@σιστας δε περιοριζεται μονο στις λεκτικες επιθεσεις.Ο φ@σιστας οταν νοιωθει ισχυρος θα τραμπουκισει θα χτυπησει χωρις να λογαριασει συνεπειες.Ακομα κι εσενα που τον ψηφισες!
Ο Μπεος ειναι ενας τετοιος φ@σιστας δημιουργημα του συστηματος και με την ανοχη η τη βοηθεια των κατοικων του Βολου που τωρα νοιωθουν στο πετσι τους (και μερικοι στο προσωπο τους) τι σημαινει φ@σιστας με εξουσια.
-"Αντε γ@μησου να κοψω το χερι που σε ψηφισα..Σε ψηφισα!.Τραμπουκε" φωναζε ο πολιτης πριν φαει το χαστουκι του Μπεου.
Μη ξαναψηφισεις τραμπουκους αδερφε!Στειλτους στο διαολο και ριξε ψηφο στη ΛΑ.ΣΥ.
https://www.facebook.com/ernesto.leones ... PcGaxp3ejl
Ο Μπεος ειναι ενας τετοιος φ@σιστας δημιουργημα του συστηματος και με την ανοχη η τη βοηθεια των κατοικων του Βολου που τωρα νοιωθουν στο πετσι τους (και μερικοι στο προσωπο τους) τι σημαινει φ@σιστας με εξουσια.
-"Αντε γ@μησου να κοψω το χερι που σε ψηφισα..Σε ψηφισα!.Τραμπουκε" φωναζε ο πολιτης πριν φαει το χαστουκι του Μπεου.
Μη ξαναψηφισεις τραμπουκους αδερφε!Στειλτους στο διαολο και ριξε ψηφο στη ΛΑ.ΣΥ.
https://www.facebook.com/ernesto.leones ... PcGaxp3ejl
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- Παλαιοελλαδίτης
Άντε να εξηγώ πάλι τα ίδια...
Αυτό γίνεται από το 2014, όταν η ΝΔ έψαχνε και δεν έβρισκε ''δυνατό'' υποψήφιο διότι κανείς δεν ήθελε να υποστεί τη φθορά της μνημονιακής διακυβέρνησης και κατέβασε τελευταία στιγμή τον Μιντζικό (νυν δήμαρχο Ν. Πηλίου). Τότε ήταν που - πριν ακόμη ανακοινωθεί ο Μιντζικός - τοπικά στελέχη της ΝΔ (αλλά και πρώην συνεργάτες του Μπέου στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου) προσχώρησαν στην παράταξή του (όπως π.χ. και πασόκοι).
Το 2019, υπήρξε νέα διάσπαση διότι, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, η τοπική της ΝΔ στήριζε τον Αργύρη Κοπάνα (χρόνια στέλεχος σε δήμο και περιφέρεια) αλλά τα κεντρικά της ΝΔ ''επέβαλαν'' τη Νάνσυ Καπούλα. Τότε, ο Κοπανάς με τους δικούς του προσχώρησαν και αυτοί στον Μπέο.
- Frappezitis
Ετσι τον ξεπλένουν τα πετσωμένα ΜΜΕ τον τραμπούκο!!

Όφειλε να έχει εφοδιάσει το Δήμο του με λεωφορεία τέτοια που να μη χρειάζονται βοήθεια οι ανάπηροι. Μπεεε, καν' το όπως στη Γερμανία!!!!!

Όφειλε να έχει εφοδιάσει το Δήμο του με λεωφορεία τέτοια που να μη χρειάζονται βοήθεια οι ανάπηροι. Μπεεε, καν' το όπως στη Γερμανία!!!!!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- Παλαιοελλαδίτης
Τι βλέπω; Υποστηρικτές/σύντροφοι του Πρωτούλη, του Πουλικόγιαννη, του Μανουσογιαννάκη και του Απόστολου Νάνου (μιας και μιλάμε για τον Βόλο) καταδικάζουν τη χειροδικία; 

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπέος σε δημοτικό σύμβουλο: "Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία"
από Frappezitis » 22 Ιαν 2024, 20:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 114 Απαντήσεις
- 3600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
26 Απρ 2025, 09:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο μεταξυ ο Μπεος σημερα στον αγωνα Κηφισια-Βολος...
από Frappezitis » 11 Φεβ 2024, 22:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 912 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
16 Φεβ 2024, 23:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε!
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2024, 19:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Σεπ 2024, 22:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση σταλινικη δικαιοσυνη! αθωωθηκε ο τραμπουκος ερυθροφασιστας πρωτουλης!!!!!!!!!!
από ερνεστο καρανίξ » 21 Ιαν 2025, 20:16 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ
21 Ιαν 2025, 20:16
-