Ειναι ο georgebi Ζαιοπροπαγανδας κατ' επάγγελμα;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ειναι ο georgebi Ζαιοπροπαγανδας κατ' επάγγελμα;
εγώ είμαι ο σαχλαμάρας από πάνω 

Σκίσ' τους Αδωναρε!! Επιθεώρηση Εργασίας «Στο Κόκκινο»

Κάτσε γιατί κόντεψα να πνιγώ μ αυτά που γράφεις
Χμμμμ.... εγώ πάντως όπως έχω δηλώσει ψήφισα (κριτικά πάντα) ΝΔ
Να υποθέσω πως σύμφωνα με το σκεπτικό σου με τάιζε σκατά η μάνα μου και είμαι βολεμένο μουνοπανο;
sys3x έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 15:29
Μα είναι πρώτος σε ψήφους ο κύριος υπουργός, όπως και ο κύριος Καραμανλής στα Σέρρας.
Αναρωτιέμαι όμως γαμώ το κεφάλι μου γαμώ μέσα, όλοι οι αθρώποι που ψηφίζουν αυτούς τους αθρώπους τόσο πολύ σκατά τους τάιζαν όταν ήτανε μικροί οι μανάδες τους για είναι από την φύση τους τόσο αντικοινωνικά αναξιοκρατικά βολεμένα μουνόπανα;

Κάτσε γιατί κόντεψα να πνιγώ μ αυτά που γράφεις
Χμμμμ.... εγώ πάντως όπως έχω δηλώσει ψήφισα (κριτικά πάντα) ΝΔ
Να υποθέσω πως σύμφωνα με το σκεπτικό σου με τάιζε σκατά η μάνα μου και είμαι βολεμένο μουνοπανο;

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ηλίθιο μποτ, σε έχω στο ιγκνόρ, απλά στο ξαναλέω για εκατοστή φορά ε, δεν διαβάζω τις αναρτήσεις σου διότι σε έχω γραμμένο στα αρχίδια μου όπως και τα υπόλοιπα μποτ.
Δεν είναι δυναμόν να σας αντιμετωπίσει κανένας εχέφρων ως ισάξιους συνομιλητές διότι ΔΕΝ είστε.
Αυτά, άντε στο γκαυλό τώρα κι από το πουτσοδρόμιο, βαρίδια της γης.
Δεν είναι δυναμόν να σας αντιμετωπίσει κανένας εχέφρων ως ισάξιους συνομιλητές διότι ΔΕΝ είστε.
Αυτά, άντε στο γκαυλό τώρα κι από το πουτσοδρόμιο, βαρίδια της γης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Keep it going! Το πιο ενδιαφέρον νήμα στο πχόρουμ!

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
georgebi έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 18:29Ευχαριστώ
[img]https://i.postimg.cc/V6RyFQYb/Thir ... .gif[/img]
αλλά εδώ RIP Peter Matthews δεν ήρθες να πεις έστω ένα γεια...

Ι did now
sharp @ RIP Peter Matthews
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑26 Σεπ 2023, 09:20ακόμα να σε μαζέψουν από το έκτακτο πόστο εσένα μωρή κάμπια;
Δηλαδή τώρα Σουζυ με διώχνεις, μου κλείνεις τη πόρτα στη μούρη;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 26 Σεπ 2023, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

SpoilerShow

SpoilerShow
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑01 Οκτ 2023, 16:23.......το ποστ που λες ότι οαπείλησε οτι θα σε θάψει ζωντανό στην τότε δουλειά σου και να ρωτήσω αν και εκεί έπρηζες @@ με τον larry david
![]()
Χμμμμμμ......
Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως το αβαταρ του Λαρυ δεν το υιοθέτησα για να σπάσω επι τούτου τα @@ κανενός

Ήταν μια προσπάθεια μου να αμυνθω στις επιθέσεις του κάθε

που ενώ εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί του αυτός έκρινε καλή ιδέα να με κυνηγάει και να ψάχνει να μου την πει

Επιθέσεις στις οποίες πρωτοστατείς πια και συ...... τέως καλέ μου φίλε

Και ίσως αυτό το αβαταρ κάτι να βοήθησε, καθώς ο πιο σιχαμένος των

Πάμε τώρα στο ερώτημα σου

Το περιστατικό που είχα περιγράψει με τον

Τον είχες δει τον Λαρυ πως ήταν τότε;

Πιστεύεις πως αυτή η φάτσα μπορούσε να εκνευρίσει και να σπάσει τα @@ οποιουδήποτε;

Αντίθετα σήμερα οσο και να ναι ο φίλος μας ο Λαρυ..... είναι πιο σίγουρος με τον εαυτό του άρα και κάπως πιο .....εκνευριστικός

SpoilerShow
Στο ευχομαι απο καρδιας να βρεις40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 13:45Λοιπόν αυτό μου δίνει κουράγιο. Αν βρήκες γυναίκα εσύ, μπορούμε όλοι

Ευκαιρίας δοθείσης πάντως, θα θελα να σε ευχαριστήσω για την έμπνευση που μου δωσες να γράψω έναν απ τους πιο πετυχημένους χαρακτήρες στο Seinfeld

SpoilerShow
-
Μάλιστα. Η γυναίκα σου ξέρει την δεύτερη ζωή σου ως κατά φαντασίαν Λάρυ;georgebi έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 13:57Στο ευχομαι απο καρδιας να βρεις40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 13:45Λοιπόν αυτό μου δίνει κουράγιο. Αν βρήκες γυναίκα εσύ, μπορούμε όλοι
Ευκαιρίας δοθείσης πάντως, θα θελα να σε ευχαριστήσω για την έμπνευση που μου δωσες να γράψω έναν απ τους πιο πετυχημένους χαρακτήρες στο Seinfeld
[img]https://i.postimg.cc/RFM10rK6/6a50 ... .gif[/img]
E ναι φυσικά40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 14:05Μάλιστα. Η γυναίκα σου ξέρει την δεύτερη ζωή σου ως κατά φαντασίαν Λάρυ;

Αυτη έχει πάρει το ρόλο της Σουζυ

με φέρνει στα όρια μου

τσακωνόμαστε για οτι μ@λ@κι@ μπορείς να φανταστείς... ακόμα και για τις πετσέτες

SpoilerShow
-
Ε πες έτσι. Για την χουφταΛια την σύζυγό σου λες τόση ώρα
Το ποστ διεγράφη. Έπεσα θύμα εγκληματικού στοιχείου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 03 Οκτ 2023, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άτομα με κόλπο (georgebi κοιμήσης)
από Ανδροπαραδίνομαι » 16 Νοέμ 2024, 21:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
19 Νοέμ 2024, 14:28
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 769 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Μάιος 2023, 15:28
-