Ποιος νομίζεις θα ύμνο λειτουργεί δηλαδή;GoBzi έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 09:10Εάν δεν υπάρχει νταβατζής στην μέση, όπως τώρα με τις τράπεζες, θα είναι όντως καλό.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 08:28η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω εχω καταλαβει, και εφοσον δεν καταλαβαινεις ουτε εσυ που εισαι της δουλειας, δεν αισθανομαι χαζος.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 08:11
μόνο στην Ελλάδα ακουμπάω χαρτονόμισμα because tarifes.
κατα τ΄άλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοούνε ψηφιακό ευρώ, και δεν καταλαβαίνω γιατί η ΕΚΤ στο σάϊτ της λέει ότι ακόμα διερευνούνε τις λεπτομέρειες και δεν ξέρουν ακόμα πρακτικά με τι τρόπο θα γίνει.
απο την αλλη, εχω καταλαβει οτι θα ειναι κατι πολυ καλο και θετικο για τον κοσμο, προοδος, επειδη βλεπω οτι σκουζει ο αριστος.
Στην Αθήνα η Λαγκάρντ θα ανακοινώσει το ψηφιακό ευρώ
- Λίνο Βεντούρα
Re: Στην Αθήνα η Λαγκάρντ θα ανακοινώσει το ψηφιακό ευρώ
Αφού έχουν αναρτήσει το σκεπτικό, εξηγούνε γιατί κάποια στάδια είναι στον αέρα, αν δεν ήταν θα ξέρανε να σου πούνε γιατί είναι. Πλάκα κάνω, ωραία τα λένε, αν δεν το έχεις δει διάβασε το.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 08:11κατα τ΄άλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοούνε ψηφιακό ευρώ, και δεν καταλαβαίνω γιατί η ΕΚΤ στο σάϊτ της λέει ότι ακόμα διερευνούνε τις λεπτομέρειες και δεν ξέρουν ακόμα πρακτικά με τι τρόπο θα γίνει.
-
ε διάβασε το και εσυ να μου πεις αν κάνω πλάκα.
Ουσιαστικά θέλουν κάτι σαν bitcoin: ψηφιακό πράγμα που πηγαίνει από το ένα ψηφιακό πορτοφόλι στο άλλο. Δεν ξέρω πώς θα το κάνουν αλλά δεν καμία έχει σχέση με κεντιρικό έλεγχο που λένε οι μαλάκες.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 08:11μόνο στην Ελλάδα ακουμπάω χαρτονόμισμα because tarifes.
κατα τ΄άλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοούνε ψηφιακό ευρώ, και δεν καταλαβαίνω γιατί η ΕΚΤ στο σάϊτ της λέει ότι ακόμα διερευνούνε τις λεπτομέρειες και δεν ξέρουν ακόμα πρακτικά με τι τρόπο θα γίνει.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
κι εμένα το αντίθετο από κεντρικό έλεγχο μου φαίνεται, αλλά θα περιμένω να δω τις λεπτομέρειες.foscilis έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 10:46Ουσιαστικά θέλουν κάτι σαν bitcoin: ψηφιακό πράγμα που πηγαίνει από το ένα ψηφιακό πορτοφόλι στο άλλο. Δεν ξέρω πώς θα το κάνουν αλλά δεν καμία έχει σχέση με κεντιρικό έλεγχο που λένε οι μαλάκες.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 08:11μόνο στην Ελλάδα ακουμπάω χαρτονόμισμα because tarifes.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Α, πάρα πολύ ωραία.axilmar έγραψε: ↑01 Οκτ 2023, 19:37Ένας από τους σκοπούς του ψηφιακού ευρώ είναι να ελέγχουν τον πληθωρισμό ελέγχοντας την κυκλοφορία του χρήματος.
Μέχρι τωρα δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό, μόνο τα επιτόκια μπορούσαν να ελέγχουν
Τώρα θα αποσύρεται το χρήμα, δλδ εκεί που έχεις κάποια λεφτά στην τραπεζα θα σου κόβουν μερικά ώστε να μειωθεί ο πληθωρισμός...
Εννοώ ιδιωτικές τράπεζες να βγουν από την μέση. Δεν έχω πρόβλημα στο να ελέγχει η ΕΚΤ τις συναλλαγές μου.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 10:13Ποιος νομίζεις θα ύμνο λειτουργεί δηλαδή;
Σήμερα όταν πληρώνω μετρητά το μαγαζί κρατάει όλο το ποσό - ΦΠΑ. Με κάρτα μπαίνει και ο νταβατζής στην μέση και κρατάει προμήθεια, το ίδιο γίνεται και με την Visa/MasterCard/AMEX. Το ίδιο συμβαίνει όταν μεταφέρω λεφτά απο μια τράπεζα σε άλλη.
Εάν το νόμισμα και οι συναλλαγές ελέγχονται απευθείας από την ΕΚΤ (θεωρητικά) δεν χρειάζομαι τις υπηρεσίες της Πειραιώς και της Visa.

- Dwarven Blacksmith
Μακάρι, αν και πιστεύω ότι θα υπάρχει επίτηδες μηχανισμός για να μην βγουν τελείως από τη μέση. Ο ένας μάλλον θα είναι το όριο πορτοφολιού στα χίλια ευρώ.GoBzi έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 11:16Εννοώ ιδιωτικές τράπεζες να βγουν από την μέση. Δεν έχω πρόβλημα στο να ελέγχει η ΕΚΤ τις συναλλαγές μου.
Σήμερα όταν πληρώνω μετρητά το μαγαζί κρατάει όλο το ποσό - ΦΠΑ. Με κάρτα μπαίνει και ο νταβατζής στην μέση και κρατάει προμήθεια, το ίδιο γίνεται και με την Visa/MasterCard/AMEX. Το ίδιο συμβαίνει όταν μεταφέρω λεφτά απο μια τράπεζα σε άλλη.
Εάν το νόμισμα και οι συναλλαγές ελέγχονται απευθείας από την ΕΚΤ (θεωρητικά) δεν χρειάζομαι τις υπηρεσίες της Πειραιώς και της Visa.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΙΣΧΥΡΗ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Είχα διαβάσει ένα TLDR κείμενο πριν καιρό για το αντίστοιχο Κινέζο νόμισμα. Το ψηφιακο πορτοφόλι εκδίδεται από την κεντρική τράπεζα προσωπικά για εσένα (στην Ελλάδα πχ το πορτοφόλι θα είναι συνδεμένο με την ταυτότητα/αφμ σου). Από εκεί και πέρα όταν η κεντρική τράπεζα γνωρίζει σε ποίο φυσικό ή νομικό πρόσωπο αντιστοιχεί το κάθε πορτοφόλι, δεν είναι εντελώς παράλογο αυτό που λένε οι ψεκες.foscilis έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 10:46Ουσιαστικά θέλουν κάτι σαν bitcoin: ψηφιακό πράγμα που πηγαίνει από το ένα ψηφιακό πορτοφόλι στο άλλο. Δεν ξέρω πώς θα το κάνουν αλλά δεν καμία έχει σχέση με κεντιρικό έλεγχο που λένε οι μαλάκες.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 08:11μόνο στην Ελλάδα ακουμπάω χαρτονόμισμα because tarifes.
Καλά σίγουρα θα βρουν κάτι. Πχ τα πορτοφόλια θα εκδίδονται από τις τράπεζες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 11:20Μακάρι, αν και πιστεύω ότι θα υπάρχει επίτηδες μηχανισμός για να μην βγουν τελείως από τη μέση. Ο ένας μάλλον θα είναι το όριο πορτοφολιού στα χίλια ευρώ.GoBzi έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 11:16Εννοώ ιδιωτικές τράπεζες να βγουν από την μέση. Δεν έχω πρόβλημα στο να ελέγχει η ΕΚΤ τις συναλλαγές μου.

η επόμενη φάση δεν θα πάρει καιρό; Ειναι πολλα να γίνουν μαλλον, πιο έτοιμοι μοιάζουμε εμείς, ειμαστε πρόθυμοι να μας το βαλουν στην ταυτοτητα και σερνονται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
10 Νοέμ 2023, 11:31
-
-
Νέα δημοσίευση Το Χάρβαρντ αγόρασε κεντρικό χώρο στην Αθήνα έναντι 19,5 εκατομμυρίων ευρώ
από Καραμελίτσα » 02 Απρ 2024, 16:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
02 Απρ 2024, 17:33
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 973 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Νοέμ 2023, 19:25
-
-
Νέα δημοσίευση «Καρκινογόνος ουσία πιθανώς» η ασπαρτάμη, θα ανακοινώσει ο ΠΟΥ
από vantono » 29 Ιουν 2023, 18:13 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 162 Απαντήσεις
- 6006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
09 Απρ 2025, 20:45
-