Γιατί θα ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη till the end!!!!
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Γιατί θα ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη till the end!!!!
Τζάμπα ο κόπος σου.
Άπατος θα πάει και σε αυτές τις εκλογές ο Κασιδιάρης.
Είναι τελειωμένος εδώ και χρόνια.
-
Εγώ δεν ξέρω πολλούς τελειωμένους που με μια λέξη έστω και μέσα από την φυλακή να βάζουν ένα άγνωστο κόμμα στη ΒουλήΛευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 01:06Τζάμπα ο κόπος σου.
Εκτός αν τον θεωρείς τελειωμένο επειδή δεν μπορεί να κυβερνήσει
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 01:06Τζάμπα ο κόπος σου.
Δεν θέλω να το παίξω ισαποστάκιας αλλά και οι δύο έχετε δίκαιο:Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 01:24Εγώ δεν ξέρω πολλούς τελειωμένους που με μια λέξη έστω και μέσα από την φυλακή να βάζουν ένα άγνωστο κόμμα στη Βουλή
- είναι τελειωμένος ως μελλοντικός ηγέτης κόμματος ή κινήματος, ενώ όλες οι κινήσεις του εντός του 2023 δείχνουν ότι δεν διαθέτει ιδιαίτερο στρατηγικό νου: δεν προετοιμάστηκε για ΟΥΤΕ ΜΙΑ κίνηση των εχθρών του, ακόμα και των δυνητικών συμμάχων του που κάνουν νερά (Στίγκας), ενώ στις δημοτικές εκλογές θέλει να καταγράψει μεγάλο ποσοστό στην Αθήνα για να επαναλάβει τη συνταγή της ΧΑ, στερώντας έτσι δυναμική από εκλέξιμους συνδυασμούς. Δεν υπάρχει το ελαφρυντικό της φυλακής γιατί ο ίδιος ουσιαστικά το αποποιείται παραμένοντας ενεργότατος στα πολιτικά.
- εξακολουθεί να έχει πολύ μεγάλη επιρροή στους εθνικιστές, μακράν του δεύτερου. Τον Μάιο έβαλε στη Βουλή την Πλεύση, στέλνοντας εκεί τόσο κόσμο ώστε να δημιουργήσει δυναμική εισόδου, και τον Ιούνιο τους Σπαρτιάτες, ένα ατομικό μαγαζάκι που ξαφνικά απέκτησε πελατεία εμπορικού κέντρου.
Ποιος θέλει να αποδεχθεί δυαρχια στο κόμμα του; Εδώ ο Στίγκας πουλάει τρέλα για το περίπτερό του. Αυτό είναι το πρόβλημα Κασιδιάρη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
δεν λεω οτι εχεις αδικο σε ολα αλλα μια παραμετρο δεν ανεφερες οτι ειναι φυλακηRakomelofronas έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 02:39Λευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 01:06Τζάμπα ο κόπος σου.
Είναι τελειωμένος εδώ και χρόνια.Δεν θέλω να το παίξω ισαποστάκιας αλλά και οι δύο έχετε δίκαιο:Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 01:24Εγώ δεν ξέρω πολλούς τελειωμένους που με μια λέξη έστω και μέσα από την φυλακή να βάζουν ένα άγνωστο κόμμα στη Βουλή
- είναι τελειωμένος ως μελλοντικός ηγέτης κόμματος ή κινήματος, ενώ όλες οι κινήσεις του εντός του 2023 δείχνουν ότι δεν διαθέτει ιδιαίτερο στρατηγικό νου: δεν προετοιμάστηκε για ΟΥΤΕ ΜΙΑ κίνηση των εχθρών του, ακόμα και των δυνητικών συμμάχων του που κάνουν νερά (Στίγκας), ενώ στις δημοτικές εκλογές θέλει να καταγράψει μεγάλο ποσοστό στην Αθήνα για να επαναλάβει τη συνταγή της ΧΑ, στερώντας έτσι δυναμική από εκλέξιμους συνδυασμούς. Δεν υπάρχει το ελαφρυντικό της φυλακής γιατί ο ίδιος ουσιαστικά το αποποιείται παραμένοντας ενεργότατος στα πολιτικά.
- εξακολουθεί να έχει πολύ μεγάλη επιρροή στους εθνικιστές, μακράν του δεύτερου. Τον Μάιο έβαλε στη Βουλή την Πλεύση, στέλνοντας εκεί τόσο κόσμο ώστε να δημιουργήσει δυναμική εισόδου, και τον Ιούνιο τους Σπαρτιάτες, ένα ατομικό μαγαζάκι που ξαφνικά απέκτησε πελατεία εμπορικού κέντρου.
Ποιος θέλει να αποδεχθεί δυαρχια στο κόμμα του; Εδώ ο Στίγκας πουλάει τρέλα για το περίπτερό του. Αυτό είναι το πρόβλημα Κασιδιάρη.
και με ολο το συστημα εναντιον του ..και οταν μιλαμε για συστημα εννοω και την πλεμπα
τον λαουτζικο αυτον που βγαίνει και φωναζει για ναζι και δεν κοιταει τα χαλια του
- Rakomelofronas
Συμφωνώ 100% και είναι από τους βασικούς λόγους που πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο επικίνδυνος αν δρούσε πιο παρασκηνιακά εξαρχής, ό,τι έκανε το 2023 δηλαδή αλλά πιο οργανωμένα. Ίσως θα ανέβαινε πιο αργά αλλά σίγουρα θα ανέβαινε πιο σταθερά. Πλέον έχει να διαχειριστεί τους Σπαρτιάτες και τις δικές του δικαστικές περιπέτειες και ποντάρει όλα του τα λεφτά σε ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή στην Αθήνα. Από την άλλη Δευτέρα θα μιλάμε με άλλα δεδομένα.
Ο Μπακογιάννης έχει την επανεκλογή του περισσότερο σίγουρη από ποτέ, αν βγει ο Κασιδιάρης δεύτερος με κάποιο ποσοστό ας πούμε 20% στον δεύτερο γύρο θα συσπειρώσει το υπόλοιπο 80% εναντίον του. Θα ψηφίσουν τον Μπακογιάννη δηλαδή και πολλοί που σε άλλη περίπτωση δεν θα το έκαναν ούτε για αστείο.Rakomelofronas έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 09:21Συμφωνώ 100% και είναι από τους βασικούς λόγους που πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο επικίνδυνος αν δρούσε πιο παρασκηνιακά εξαρχής, ό,τι έκανε το 2023 δηλαδή αλλά πιο οργανωμένα. Ίσως θα ανέβαινε πιο αργά αλλά σίγουρα θα ανέβαινε πιο σταθερά. Πλέον έχει να διαχειριστεί τους Σπαρτιάτες και τις δικές του δικαστικές περιπέτειες και ποντάρει όλα του τα λεφτά σε ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή στην Αθήνα. Από την άλλη Δευτέρα θα μιλάμε με άλλα δεδομένα.
- Rakomelofronas
Αν ο Κασιδιάρης πάει δεύτερο γύρο στον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας μέσα από τη φυλακή, είναι ήδη κερδισμένος και ας βγει με σταλινικό ποσοστό ο Μπακογιάννης.Annibas έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 10:11Ο Μπακογιάννης έχει την επανεκλογή του περισσότερο σίγουρη από ποτέ, αν βγει ο Κασιδιάρης δεύτερος με κάποιο ποσοστό ας πούμε 20% στον δεύτερο γύρο θα συσπειρώσει το υπόλοιπο 80% εναντίον του. Θα ψηφίσουν τον Μπακογιάννη δηλαδή και πολλοί που σε άλλη περίπτωση δεν θα το έκαναν ούτε για αστείο.
οι σπαρτιατες θα διαλυθουν καποια στιγμη και το γνωριζα απο την αρχηRakomelofronas έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 09:21Συμφωνώ 100% και είναι από τους βασικούς λόγους που πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο επικίνδυνος αν δρούσε πιο παρασκηνιακά εξαρχής, ό,τι έκανε το 2023 δηλαδή αλλά πιο οργανωμένα. Ίσως θα ανέβαινε πιο αργά αλλά σίγουρα θα ανέβαινε πιο σταθερά. Πλέον έχει να διαχειριστεί τους Σπαρτιάτες και τις δικές του δικαστικές περιπέτειες και ποντάρει όλα του τα λεφτά σε ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή στην Αθήνα. Από την άλλη Δευτέρα θα μιλάμε με άλλα δεδομένα.
ηταν ενα κομμα που στηθηκε στο ποδι χωρις καμια μελλοντικη επιρροη και απλα να μπει στην βουλη
το κερδος ειναι οτι η ιδεα του εθνικισμου εχει αποχτησει μια δυναμικη που δεν την ειχε πριν
κερδιζοντας και εμπειρια και στελεχη ....και οσο για αυτους που λενε οτι ειναι ευκολο να μπεις
και να διαχειριστεις την εισοδο στην βουλη και να παραγεις και εργο ας κοιταξουν και τον συριζα
πως τα σκατωσε ενω ειχε και την κοινοβουλευτικη εμπειρια
επισης ο κας θα κριθει και αυστηρα οταν θα ειναι ελευθερος ..
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εσύ δεν ήσουν πιστός στη ΧΑ και μάλιστα μου είχες στείλει και πμ στο παλιό επειδή είχα γράψει κάτι "αρνητικό" για την Ουρανια;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 01:06Τζάμπα ο κόπος σου.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
το θέμα είναι
αν θα τον αφήσουν να κατέβει στις ευρωεκλογές
όχι οι δημοτικές
αν θα τον αφήσουν να κατέβει στις ευρωεκλογές
όχι οι δημοτικές
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Λευκός Λύκος
Εγώ ήμουν μέλος της ΧΑ μέχρι που μπήκε στην βουλή. Μετά από ένα διάστημα, έφυγα και δεν τους ξαναστηριξα ποτέ.Πτολεμαίος έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 11:40Εσύ δεν ήσουν πιστός στη ΧΑ και μάλιστα μου είχες στείλει και πμ στο παλιό επειδή είχα γράψει κάτι "αρνητικό" για την Ουρανια;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 01:06Τζάμπα ο κόπος σου.
Αυτό για την Ουρανία,ουτε καν το θυμάμαι.
- Λευκός Λύκος
Ο Κασιδιάρης είναι τελειωμένος από το 2013. Από τότε που μπήκε φυλακή. Καλές οι ομιλίες,καλές οι κουβέντες αλλά στην ουσία προσφέρει το απόλυτο τίποτα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 01:24Εγώ δεν ξέρω πολλούς τελειωμένους που με μια λέξη έστω και μέσα από την φυλακή να βάζουν ένα άγνωστο κόμμα στη ΒουλήΛευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 01:06Τζάμπα ο κόπος σου.
Είναι άδικα στην φυλακή όπως και η πλειοψηφία των παιδιών και αυτό δεν αλλάζει.
- Λευκός Λύκος
Είναι τελειωμένος και σαν μελλοντικός ηγέτης κόμματος και τελειωμένος πολιτικά. Όχι τώρα,αλλά εδώ και 10 χρόνια.Rakomelofronas έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 02:39Λευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 01:06Τζάμπα ο κόπος σου.
Είναι τελειωμένος εδώ και χρόνια.Δεν θέλω να το παίξω ισαποστάκιας αλλά και οι δύο έχετε δίκαιο:Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 01:24Εγώ δεν ξέρω πολλούς τελειωμένους που με μια λέξη έστω και μέσα από την φυλακή να βάζουν ένα άγνωστο κόμμα στη Βουλή
Όταν τον λέγαμε μίλα στον Μιχαλολιάκο, πρέπει να κάνει στην άκρη και να μπεις μπροστά, σφύριζε κλέφτικα.
Το κατάλαβε όταν έκανε τους Έλληνες,αλλά ήταν αργά. Όλα είχαν τελειώσει.
Το εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα τελείωσε το 2012 με την είσοδο της ΧΑ στην βουλή.
Δεν μπορεί να ξανά υπάρξει δυνατό εθνικιστικό κίνημα/ κόμμα.
Οι φωτοβολίδες είναι φανταχτερές αλλά σβήνουν γρήγορα.
τι παπαριες γραφεις και σκεφτεσαι ρε παπαρα ;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 00:10Είναι τελειωμένος και σαν μελλοντικός ηγέτης κόμματος και τελειωμένος πολιτικά. Όχι τώρα,αλλά εδώ και 10 χρόνια.Rakomelofronas έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 02:39Λευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 01:06Τζάμπα ο κόπος σου.
Όταν τον λέγαμε μίλα στον Μιχαλολιάκο, πρέπει να κάνει στην άκρη και να μπεις μπροστά, σφύριζε κλέφτικα.
Το κατάλαβε όταν έκανε τους Έλληνες,αλλά ήταν αργά. Όλα είχαν τελειώσει.
Το εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα τελείωσε το 2012 με την είσοδο της ΧΑ στην βουλή.
Δεν μπορεί να ξανά υπάρξει δυνατό εθνικιστικό κίνημα/ κόμμα.
Οι φωτοβολίδες είναι φανταχτερές αλλά σβήνουν γρήγορα.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Ο Κασιδιάρης είναι τελειωμένος. Είναι περίπου στην θέση που ήτανε ο Χίτλερ. Για να έχει κάποια ευκαιρία ξανά, θα πρέπει να συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα, όπως τότε που οι Γάλλοι κατέλαβαν την Ρηνανία για να εφαρμοστεί το μνημόνιο της εποχής!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΕΛΈΤΗΣΩ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 02 Μάιος 2024, 17:55 » σε Λογοτεχνία - 5 Απαντήσεις
- 865 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Μάιος 2024, 15:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ελεονόρα Μελέτη σε εκπομπή της έχει ξεπλύνει τον φασίστα και εγκληματία Ηλία Κασιδιάρη.
από Μαδουραίος » 18 Απρ 2024, 19:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 94 Απαντήσεις
- 3072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
20 Απρ 2024, 15:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των Σπαρτιατών - Δίωξη και στον Ηλία Κασιδιάρη..
από Parrot » 04 Απρ 2024, 11:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 169 Απαντήσεις
- 5107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
31 Οκτ 2024, 10:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία
από άγνωστος γνωστός » 20 Μάιος 2023, 22:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
22 Μάιος 2023, 01:45
-