Κάποιοι μόνο έτσι καταλαβαίνουν...masterridley έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 16:00Πρέπει να έχεις death wish για να κάνεις τέτοιες φάρσες σε πολιτείες που οπλοφορούνε!
Η Βερτζίνια δε έχει και open carry (without license), κοινώς μπορείς να μπεις στο σαλούν κανονικά με 2 περίστροφα να φαίνονται σαν τον Λούκυ Λουκ
Αθώος ο ντελιβεράς που πυροβόλησε τον YouTuber που του έκανε πλάκα για να μαζέψει views
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αθώος ο ντελιβεράς που πυροβόλησε τον YouTuber που του έκανε πλάκα για να μαζέψει views
- Dwarven Blacksmith
Re: Αθώος ο ντελιβεράς που πυροβόλησε τον YouTuber που του έκανε πλάκα για να μαζέψει views
Αν το είχα πει, θα το είχες κάνει quote. Αλλά δεν το είπα, είπα απλά ότι εργάζονται.Imperium έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 16:12Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 16:00Δεν είπα να ενοχλούνε. Βέβαια αν είναι να με ενοχλήσουν θα προτιμούσα αφάνταστα να έρθει κάποιος στη δουλειά να με ενοχλήσει, από το να με ενοχλήσει στον ελεύθερο χρόνο μου.
Κι όμως το είπες Νάνιους Ζιζάνιους. Ξεκάθαρα.
Άσε τώρα τα σάπια και τις υπεκφυγές και τις χαριτολογίες για το τι θα προτιμούσες στην ελεύθερη ώρα σου.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Υπάρχει μια ακόμα χειρότερη φάρα, οι auditorts ή frauditors.Πτολεμαίος έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 15:45Εντωμεταξύ πάνε γυρεύοντας.
Ένας άλλος (κύπριος νομίζω) είχε πάει σε κάποιο νησί του Αιγαίου, το έπαιζε τουρίστας και έλεγε συνέχεια σε διάφορους "what are you looking at?". Σκάσανε μύτη κάτι τύποι εκεί και παραλίγο να γινει χοντρός τσαμπουκάς.
Δεν παίζεις με κάτι τέτοια.
Το να πηγαίνεις όμως σε εργαζόμενους και να κάνεις "πλάκα" είναι η μέγιστη αλητεία.
Ορθώς λοιπόν έφαγε τη σφαίρα, κακώς που δεν αποσυντιθεται οριζοντίως.
Κυκλοφορούν με μια κάμερα, συνήθως 2 μαζί, και μπαίνουν σε δημόσια κτίρια για να "ελέγξουν" αν τηρούνται τα δικαιώματα των πολιτών.
Επίσης στήνονται έξω από επιχειρήσεις και βιντεοσκοπούν. Αν τους ρωτήσουν γιατί το κάνουν απαντούν με υβριστικό ύφος.
Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν αντιδράσεις, αν τους επιτεθεί κάποιος, να φωνάξουν την αστυνομία και γενικώς να γίνει τζέρτζελο για τους φανς που παρακολουθούν online και πληρώνουν συνδρομές.
Σαπίλα ρε πστη μου!

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
να του εριχνε στο ποδι ...
Ναι, γιατί στο νήμα αυτό συζητάμε για άτομα που "απλά εργάζονται".Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 16:14Αν το είχα πει, θα το είχες κάνει quote. Αλλά δεν το είπα, είπα απλά ότι εργάζονται.
Πτολεμαιος έγραψε:Το να πηγαίνεις όμως σε εργαζόμενους και να κάνεις "πλάκα" είναι η μέγιστη αλητεία.
Ορθώς λοιπόν έφαγε τη σφαίρα, κακώς που δεν αποσυντιθεται οριζοντίως.
Ποιά, αλήθεια, να είναι "αυτά"'; Οπότε μια χαρά είπες οτι οι ινφλουενσερς πάνε και κάνουν τις αλητείες τους εν ώρα δική τους εργασίας, αλλά είναι ΟΚ, γιατί και αυτοί "δουλεύουν" οι καημένοι, και πώς κάνουμε τέτοιες διακρίσεις;Νάνιους έγραψε:Οι ινφλουένσερς είναι εν ώρα δικής τους εργασίας όταν τα κάνουν αυτά. Απλά για κάποιο λόγο αναγνωρίζεις ως εργαζόμενο αυτόν που πηγαίνει πίτσες στον τύπο που βλέπει youtube, αλλά όχι αυτόν που φτιάχνει τα βίντεο που βλέπει ο τύπος.
Άρα και την έκανες την πουστιά, και πας να βγείς κι από πάνω.
Δυστυχώς δεν έχει εμοτζι με λουλουδάκι να σου προσφέρω, αθώα μου περιστέρα...
- Dwarven Blacksmith
Το ότι είναι ΟΚ δε το βλέπω πως το συμπεραίνεις.Imperium έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 17:48Ναι, γιατί στο νήμα αυτό συζητάμε για άτομα που "απλά εργάζονται".Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 16:14Αν το είχα πει, θα το είχες κάνει quote. Αλλά δεν το είπα, είπα απλά ότι εργάζονται.Πτολεμαιος έγραψε:Το να πηγαίνεις όμως σε εργαζόμενους και να κάνεις "πλάκα" είναι η μέγιστη αλητεία.
Ορθώς λοιπόν έφαγε τη σφαίρα, κακώς που δεν αποσυντιθεται οριζοντίως.Ποιά, αλήθεια, να είναι "αυτά"'; Οπότε μια χαρά είπες οτι οι ινφλουενσερς πάνε και κάνουν τις αλητείες τους εν ώρα δική τους εργασίας, αλλά είναι ΟΚ, γιατί και αυτοί "δουλεύουν" οι καημένοι, και πώς κάνουμε τέτοιες διακρίσεις;Νάνιους έγραψε:Οι ινφλουένσερς είναι εν ώρα δικής τους εργασίας όταν τα κάνουν αυτά. Απλά για κάποιο λόγο αναγνωρίζεις ως εργαζόμενο αυτόν που πηγαίνει πίτσες στον τύπο που βλέπει youtube, αλλά όχι αυτόν που φτιάχνει τα βίντεο που βλέπει ο τύπος.
Αλματάκι, αλματάκι;

Τι ακριβώς κατάλαβες από αυτό που έγραψε η λουλού ψηλέ;Πτολεμαίος έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 15:41Εσύ μη δεις σαλεμενο, αμέσως να πέσεις στα γόνατα.Χαοτικός έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 12:13Μου αρέσει που κράζουν τον γιουτούμπερ τώρα και το υπόλοιπο 90% που κάθονται στο ίντερνετ βλέπουν τέτοιες μαλακίες για να φτιάχνονται Γιατί είχε και έχει ανταπόκριση το trash tv;
Σαν τη μύγα στο σκατο
Ότι στηρίζει τον σαλεμένο για ότι λέει ότι αυτά συμβαίνουν επειδής ακριβώς κάθεται και τα βλέπει μαζικά ο περισσότερος κόσμος γίνονται βάηραλ και αναγκαστικά λοιπόν και αυτοί που κράζουν τόσο αυτά τα φαινόμενα όσο και τους σαλεμένους;
Με δικά σου λόγια, ελεύθερα, για πε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είναι λίγο σύνθετο το κόνσπετ αλλά για να δούμε.
.
.
Χαοτικός προς επίρρωσιν.
Πτολεμαίος προς συμμόρφωσιν.
@all αν και δεν υπάρχει καμμία ελπίδα για πολλούς από εσάς, αν όχι τους περισσότερους:
Δείτε το ολόκληρο εάν έχετε χρόνο, καρααξίζει.
.
.
Το οτι είναι ΟΚ εσύ το συμπεραίνεις, όχι εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 18:19Το ότι είναι ΟΚ δε το βλέπω πως το συμπεραίνεις.Imperium έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 17:48Ποιά, αλήθεια, να είναι "αυτά"'; Οπότε μια χαρά είπες οτι οι ινφλουενσερς πάνε και κάνουν τις αλητείες τους εν ώρα δική τους εργασίας, αλλά είναι ΟΚ, γιατί και αυτοί "δουλεύουν" οι καημένοι, και πώς κάνουμε τέτοιες διακρίσεις;
Αλματάκι, αλματάκι;
Δίνοντας στο μαλάκα το άλλοθι οτι τα έκανε "αυτά" εν ώρα "εργασίας". Το ίδιο πράγμα σαν να πήγαινε μια πίτσα, ας πούμε, απ' ο,τι μας λες.
Κανένα άλμα.
Απλά πας να την σκαπουλάρεις. Ζιζάνιους.
Δείτε τουλάχιστον μέχρι το 32.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Είχε ήδη αναφέρει ως άλλοθι για φόνο. Για την ενόχληση η αλήθεια είναι ήμουν ο πρώτος που το τόλμησε να το θέσει.Imperium έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 18:42Το οτι είναι ΟΚ εσύ το συμπεραίνεις, όχι εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 18:19Το ότι είναι ΟΚ δε το βλέπω πως το συμπεραίνεις.Imperium έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 17:48Ποιά, αλήθεια, να είναι "αυτά"'; Οπότε μια χαρά είπες οτι οι ινφλουενσερς πάνε και κάνουν τις αλητείες τους εν ώρα δική τους εργασίας, αλλά είναι ΟΚ, γιατί και αυτοί "δουλεύουν" οι καημένοι, και πώς κάνουμε τέτοιες διακρίσεις;
Αλματάκι, αλματάκι;
Δίνοντας στο μαλάκα το άλλοθι οτι τα έκανε "αυτά" εν ώρα "εργασίας". Το ίδιο πράγμα σαν να πήγαινε μια πίτσα, ας πούμε, απ' ο,τι μας λες.
Κανένα άλμα.
Απλά πας να την σκαπουλάρεις. Ζιζάνιους.

Πτολεμαίος έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 15:41Εσύ μη δεις σαλεμενο, αμέσως να πέσεις στα γόνατα.Χαοτικός έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 12:13Μου αρέσει που κράζουν τον γιουτούμπερ τώρα και το υπόλοιπο 90% που κάθονται στο ίντερνετ βλέπουν τέτοιες μαλακίες για να φτιάχνονται Γιατί είχε και έχει ανταπόκριση το trash tv;
Σαν τη μύγα στο σκατο
.
Τώρα μούφερες στο μυαλό μια απορία που την έχω χρόνια.....
Ο Ζαμπέτας σε συνέντευξή του λέει οτι μικρός μάζευε Χρυσόμυγες και πήγαινε καί τις πούλαγε....

Ποιός και γιά ποιό λόγο αγόραζε χρυσόμυγες ρε πούστη.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ρε μλκ, 2 ώρες βίντεο;sys3x έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 18:41
Χαοτικός προς επίρρωσιν.
Πτολεμαίος προς συμμόρφωσιν.
@all αν και δεν υπάρχει καμμία ελπίδα για πολλούς από εσάς, αν όχι τους περισσότερους:
Δείτε το ολόκληρο εάν έχετε χρόνο, καρααξίζει.
Τι είμαι κάνας εισοδηματιας χασομερης;

Είδα κάνα 5λεπτο εκεί για την υποκρισία που λέει.
Ωραία τα έλεγε αλλά εμένα γιατί μου τα λες αυτά;
Αφού δεν βλέπω γιουτούμπ και ειδικά αυτούς που δεν γουστάρω. Το big business του mikekakious βλέπω, τους σκληρούς καριοληδες της ιστορίας και τον Αστρονιο. Και τον Μustard από ξενα.
Οπότε απευθύνεσαι σε λάθος άτομο μήπως;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 97 Απαντήσεις
- 7282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
02 Μαρ 2024, 19:25
-
-
Νέα δημοσίευση Youtuber Mrgnosi 2go
από Space_Passenger » 23 Σεπ 2024, 14:59 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
23 Σεπ 2024, 15:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υφυπουργός εργασίας Τσακλόγλου «γιατί δεν πάει ο δικηγόρος να δουλεψει ντελιβερας».
από Μαδουραίος » 24 Νοέμ 2023, 22:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 221 Απαντήσεις
- 5003 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
28 Νοέμ 2023, 17:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έσχατος Λόγος, youtuber κατά Ορθοδόξων
από Αλιόσα » 10 Φεβ 2024, 14:12 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-