Sos
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Re: Sos
Παρόλο που τα μάτια μου ορκίζονται ότι αυτά είναι νέα ελληνικά και όχι κυπριακά, το μυαλό μου αδυνατεί να τα αποκωδικοποιήσει πλήρωςCasp έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 17:01Σας ειπα που ενας πρωην συναδελφος ειναι μαθηματικος κ ηθελε πληροφοριες για την εταιρια που ειμαι κ βγηκαμε με την "φιλη" μου (αυτη που πιστευει οτι ειναι γκευ). Ε αυτος ηθελε να ξαναβγουμε κ εκει που δεν ηθελε επαφη μαζι μ η φιλη μου επειδη τα ξαναβρηκαμε, τελικα δεχτηκε να ξαναβγουμε ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΑΛΙ..Κ βγηκαμε χθες κ εγω καταλαβα οτι θελει να μας φερει κοντα κ οτι του αρεσω κ η ιδια μ ειπε πως δεν εβγαινε εξω που τον παρακαλουσε κ τωρα μας παρακαλαει αυτος επειδη ερχομαι κι εγω. Ρωτησα εγω με τροπο τον δικο μ γιατι θελει αυτη να βγαινουμε πια οι 3 μας κ μονο τοτε μου ειπε πως τον ψιλοενοχλει κ σκεφτεται διαφορα. Του ειπα πως θα της στειλω σημερα να της πω οτι δεν γουσταρω αυτο που γινεται, επειδη τον καλεσα απο μονη της να ερθει μαζι μου οταν βγω με την ξαδερφη μου την Παρασκευη (μου εστειλε μηνυμα να βγουμε κ το ανεφερα επειδη εχω να την δω απο την κηδεια της γιαγιας μου) κ οχι μονο αυτο αλλα θα βγει αυτος με την αδερφη του για κινεζικο κ επειδη η φιλη μου θα δουλευει μου ειπε να παω εγω μαζι του κ να βγουμε μετα ολοι για ποτο !

Απ'τα λίγα που κατάλαβα, η φίλη σου θέλει να σε κάνει ship με τον μαθηματικό? Και μετά πας εσύ και βάζεις φωτιές στον δικό σου, "χμ, γιατί να θέλει να βγούμε οι 3 μας εεε?" αθώα αθώα. Καλά τα λέω;
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Επίσης, έβαλες τον δικό σου να υπογράψει κάποιο συμβόλαιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία.
Το ελάχιστο, πρέπει να θεσπίσεις μέρες τσεκαρίσματος κινητού, μέρες εξόδου με τον φίλο του και ποσοστό συμμετοχής στα ψώνια/delivery/σινεμά.
Το ελάχιστο, πρέπει να θεσπίσεις μέρες τσεκαρίσματος κινητού, μέρες εξόδου με τον φίλο του και ποσοστό συμμετοχής στα ψώνια/delivery/σινεμά.
-
Casp έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 17:01τον καλεσα απο μονη της να ερθει μαζι μου οταν βγω με την ξαδερφη μου την Παρασκευη (μου εστειλε μηνυμα να βγουμε κ το ανεφερα επειδη εχω να την δω απο την κηδεια της γιαγιας μου) κ οχι μονο αυτο αλλα θα βγει αυτος με την αδερφη του για κινεζικο κ επειδη η φιλη μου θα δουλευει μου ειπε να παω εγω μαζι του κ να βγουμε μετα ολοι για ποτο !

-
Του πήρα το χέρι, το σήκωσα πάνω από το τραπέζι και το άφησα να πέσει με δύναμη. Μετά πετάχτηκα έκπληκτη από τον θόρυβο και εμφανώς κολακευμένη. Η ναιδα έφυγε. Η συνεισφορά της όμως στο συλλογικό ασυνείδητο γυναικουλίασης θα ζει αιώνια.
Καθε φορα που ειμαστε καλα, καποιος μας καταραζεται και γινεται κατι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο, θελω να παω συντομα ψυχολογο να τα βγαλω απο μεσα μου, να παρω μια νορμαλ συμβουλη, κατι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο.. ηταν στο δωματιο κοιμομασταν, ηρθα να κατσω εξω στη βεραντα γιατι δεν μπορω να κοιμηθω. Με ακουσε και ανεβηκε στο ρουφ μεχρι να ηρεμησω κ να παμε να κοιμηθουμε. (Και βασικα σαν εγραφα το μηνυμα ηρθε πηρε τα κλειδια κ μου λεει πως θα παει βολτα με το αμαξι).
Το απογευμα ετοιμαζομασταν για να παμε με την αδελφη του για καφε και με πηρε τηλ ο μπαμπας μου. Με ρωτησε αν ειναι εδω, του ειπα οχι. Μου λεει "παρτον τηλ να ερθει, αφου θελει οπως ειπες, ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ." Του λεω δεν μπορω, θα φυγω σε μιση ωρα. Μου λεει "να το ακυρωσεις"..του λεω δεν μπορω να το ακυρωσω, εχω γενεθλια. Αυριο αν θες θα του πω να μιλησετε.
Και απο εκεινη την στιγμη απλα δεν μπορω να ηρεμησω. Θα σφαχτουν. Το ξερω. Τους ξερω και τους 2. Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω. Ειμαι στο ιδιο αδιεξοδο οπως οταν ανοιξα το νημα. Αν συναντηθουν αυτοι οι 2 θα εχουμε δραματα. Στο τηλεφωνο φωναζε, με στολιζε παλι κανονικα, και μενα και εκεινον, και επειδη ηταν διπλα μου το εκανα σιγα για να μην ακουσει. Αν αρχισει τις ειρωνιες μου ειπε πως δεν θα κρατηθει. Του ειπα να μην τολμησει, ουτε κατα διανοια να αναφερει την λεξη αστυνομια γιατι θα βαλει λαδι στη φωτια και θα καταληξει νοσοκομειο. Στο τελος μου ειπε πως θα αμυνθει με επιθεση και οτι θα φυγει και θα παει σπιτι. Του ειπα πως τον εμπιστευομαι και οτι νομιζα πως ειναι διπλα μου και αυτος εχει σκοπο να με αφησει μονη μου με τον μπαμπα μου να ουρλιαζει και μου ειπε πως με μη λογικους ανθρωπους που ουρλιαζουν δεν εχει να πει τιποτα.
Ειμαι ουσιαστικα μονη μου. Δεν εχω φιλες να μιλησω, ειναι ολες αλλου για αλλου και εναντιων μας και με αυτες τις καταστασεις που ζουμε ειλικρινα δεν αντεχω αλλο να ζω.. θελω να παω επειγον σε ψυχολογο να τα περιγραψω ολα και να μου δωσει μια λυση. Δεν αρκει να τα γραφω εδω. Τα εχω παιξει...
Το απογευμα ετοιμαζομασταν για να παμε με την αδελφη του για καφε και με πηρε τηλ ο μπαμπας μου. Με ρωτησε αν ειναι εδω, του ειπα οχι. Μου λεει "παρτον τηλ να ερθει, αφου θελει οπως ειπες, ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ." Του λεω δεν μπορω, θα φυγω σε μιση ωρα. Μου λεει "να το ακυρωσεις"..του λεω δεν μπορω να το ακυρωσω, εχω γενεθλια. Αυριο αν θες θα του πω να μιλησετε.
Και απο εκεινη την στιγμη απλα δεν μπορω να ηρεμησω. Θα σφαχτουν. Το ξερω. Τους ξερω και τους 2. Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω. Ειμαι στο ιδιο αδιεξοδο οπως οταν ανοιξα το νημα. Αν συναντηθουν αυτοι οι 2 θα εχουμε δραματα. Στο τηλεφωνο φωναζε, με στολιζε παλι κανονικα, και μενα και εκεινον, και επειδη ηταν διπλα μου το εκανα σιγα για να μην ακουσει. Αν αρχισει τις ειρωνιες μου ειπε πως δεν θα κρατηθει. Του ειπα να μην τολμησει, ουτε κατα διανοια να αναφερει την λεξη αστυνομια γιατι θα βαλει λαδι στη φωτια και θα καταληξει νοσοκομειο. Στο τελος μου ειπε πως θα αμυνθει με επιθεση και οτι θα φυγει και θα παει σπιτι. Του ειπα πως τον εμπιστευομαι και οτι νομιζα πως ειναι διπλα μου και αυτος εχει σκοπο να με αφησει μονη μου με τον μπαμπα μου να ουρλιαζει και μου ειπε πως με μη λογικους ανθρωπους που ουρλιαζουν δεν εχει να πει τιποτα.
Ειμαι ουσιαστικα μονη μου. Δεν εχω φιλες να μιλησω, ειναι ολες αλλου για αλλου και εναντιων μας και με αυτες τις καταστασεις που ζουμε ειλικρινα δεν αντεχω αλλο να ζω.. θελω να παω επειγον σε ψυχολογο να τα περιγραψω ολα και να μου δωσει μια λυση. Δεν αρκει να τα γραφω εδω. Τα εχω παιξει...
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Τον λυπαμαι κι αυτον που ειναι μαζι μου.
Δεν μπορει να χαρει τιποτα.
Δεν μπορουμε να χαρουμε τιποτα.
Γιατι; Τι τοσο κακο εκανα στη ζωη μου για να τα ζουμε αυτα; τι;
Δεν μπορει να χαρει τιποτα.
Δεν μπορουμε να χαρουμε τιποτα.
Γιατι; Τι τοσο κακο εκανα στη ζωη μου για να τα ζουμε αυτα; τι;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Τα κλειδια του δικου του.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 01:58Παίρνει το δικό σου αμάξι για να πάει βόλτα;
Μου εστειλε μολις μηνυμα οταν θα θελω να ξαπλωσω να του στειλω μηνυμα για να ερθει.
Δεν αντεχω αλλο να ζουμε ετσι, καθε φορα που τα βρισκουμε και ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ να συμβαινει κατι κ να γαμιουνται ολα. ΓΙΑΤΙ;
-
Μήπως (εκτός από όλα τα άλλα) πρέπει να αποφασίσεις αν ο λατρείας θες να αποφύγει κάθε επαφή με τον μπαμπά σου ή πρέπει να σε σώσει από τον μπαμπά σου; 

Οχι μονο θελω αλλα ΠΡΕΠΕΙ να γινει. Αν ερθουν σε επαφη τελειωσε.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 02:07Μήπως (εκτός από όλα τα άλλα) πρέπει να αποφασίσεις αν ο λατρείας θες να αποφύγει κάθε επαφή με τον μπαμπά σου ή πρέπει να σε σώσει από τον μπαμπά σου;
Γι αυτο ειμαι ετσι τωρα. Αυτο που τοσο καιρο ηθελα να αποφυγω, θα γινει αυριο επειδη δεν μπορω πια να το αποφυγω.