Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 04 Οκτ 2023, 02:14

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
04 Οκτ 2023, 02:11
Casp έγραψε:
04 Οκτ 2023, 01:50
Του ειπα πως τον εμπιστευομαι και οτι νομιζα πως ειναι διπλα μου και αυτος εχει σκοπο να με αφησει μονη μου με τον μπαμπα μου να ουρλιαζει
:-?
Δεν μπορω να το αποφυγω, αυτο λεμε. Και αφου δεν μπορω, σιγουρα δεν θα θελω να με αφησει μονη μου στο σημειο που θα ουρλιαζει. Το ιδανικο θα ηταν να συγκρατηθει κι αυτος κ να τον αφησουμε να ηρεμησει αλλα ξερω πως ειναι αδυνατο. Κ οντως θα ηταν καλυτερα, παρα να σφαχτουν, να φυγει.

Αν του πω να μην ερθει αυριο, ή αν φυγουμε εμεις απο το σπιτι, θα εξαγριωθει κι αλλο. Ηδη πριν λιγες μερες μας χτυπουσε κουδουνια κ επειδη δεν ανοιξα με στολισε κανονικα απο το τηλεφωνο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 04 Οκτ 2023, 02:14

enaon έγραψε:
Casp έγραψε:
04 Οκτ 2023, 02:03
Μου εστειλε μολις μηνυμα οταν θα θελω να ξαπλωσω να του στειλω μηνυμα για να ερθει.
ε πες του να έρθει να πατε να ξαπλώσετε και τα λέμε απο το κρεβάτι.
Για τελευταια φορα, ΚΟΦΤΟ.
Δεν τρολλαρω
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 04 Οκτ 2023, 02:15

Όταν λες δεν μπορείς να το αποφύγεις; σε υποχρεώνει κανένας να πας σε ραντεβού με τον μπαμπά σου; σε υποχρεώνει κανένας, να ανοίξεις άμα έρθει; σε υποχρεώνει κανένας να μην αντιδράσεις δυναμικά αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα του Νόμου; και ο hellegennes σε αδιέξοδο είχε περιέλθει προ μηνών αλλά τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Είχε ταλαιπωρία; είχε. Χρειάστηκε και τύχη; πιθανότατα. Αλλά η αφετηρία ήταν ότι είχε αποφασίσει να μην το βάλει κάτω ούτε να κλαίγεται για την τύχη του .

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 04 Οκτ 2023, 02:16

Casp έγραψε:
04 Οκτ 2023, 01:50
Του ειπα πως τον εμπιστευομαι και οτι νομιζα πως ειναι διπλα μου και αυτος εχει σκοπο να με αφησει μονη μου με τον μπαμπα μου να ουρλιαζει
:-?
Τι εχασα;Πριν καμποσο καιρο θα τον αρχιζε στις γρηγορες :102:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 04 Οκτ 2023, 02:20

Δεν εχασες κατι.
Για να μην καταληξει φυλακη θα φυγει.
Του τα ειπα χιλιες φορες και τον προειδοποιησα να μην διανοηθει να κανει κατι και οτι και ο ιδιος πρεπει να δει ψυχολογο για να τον βοηθησει να διαχειριζεται τα νευρα κ τον θυμο του.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 04 Οκτ 2023, 02:22

04 Οκτ 2023, 02:15
Όταν λες δεν μπορείς να το αποφύγεις; σε υποχρεώνει κανένας να πας σε ραντεβού με τον μπαμπά σου; σε υποχρεώνει κανένας, να ανοίξεις άμα έρθει; σε υποχρεώνει κανένας να μην αντιδράσεις δυναμικά αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα του Νόμου; και ο hellegennes σε αδιέξοδο είχε περιέλθει προ μηνών αλλά τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Είχε ταλαιπωρία; είχε. Χρειάστηκε και τύχη; πιθανότατα. Αλλά η αφετηρία ήταν ότι είχε αποφασίσει να μην το βάλει κάτω ούτε να κλαίγεται για την τύχη του .
Τωρα να πω οτι εχεις αδικο; δεν εχεις.

Δεν μπορω να μην με νοιαζει ομως κ δεν μπορω να φερω αστυνομια στους γονεις μου.
Συγγνωμη, δεν μπορω, ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Λενε πως το αιμα νερο δεν γινεται. Σορρυ αλλα δεν μπορω. Και δεν θα επρεπε να κλαιγομαι. Ξερω καταβαθος πως αν τα πω ολα αυτα στην ψυχολογο, θα μου πει να αλλαξω χωρα, αν δεν μπορω να καλεσω αστυνομια. Δεν θα αλλαξει τιποτα ο,τι και να κανουμε

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 04 Οκτ 2023, 02:23

Τον ρωταω, επειδη θα σου πει με το καλημερα οτι εισαι εκμεταλλευτης κ να μην ξαναπατησεις εδω, τι θα του πεις;

Μου λεει θα του πω οτι δεν θα ξαναπατησω. Οτι εχω λεφτα στην ακρη κ με την επομενη μισθοδοσια, επειδη μενουν αλλα 500 ευρω θα φυγουμε.

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 04 Οκτ 2023, 02:34

Γιατι πολυ απλα δεν εξαφανιζεται ο Καρδουλας;

Μπορεις να πεις στον πατερα σου οτι δεν ηθελε να ερθει. Οταν θα νιωσει ανετα θα επικοινωνησει εκεινος :102:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Οκτ 2023, 02:56

Αυτό το νήμα άνοιξε πριν δυο μήνες. Κι ακόμη συζητάτε το ίδιο πράγμα; Το καταλαβαίνεις ότι κανονικά είναι για προώθηση στις αρχές; Αυτά που περιγράφεις είναι εξαιρετικά σοβαρά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 04 Οκτ 2023, 03:22

Casp έγραψε:
04 Οκτ 2023, 02:22

Δεν μπορω να μην με νοιαζει ομως κ δεν μπορω να φερω αστυνομια στους γονεις μου.
Συγγνωμη, δεν μπορω, ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Λενε πως το αιμα νερο δεν γινεται.
Αυτά τα έχεις πει στον γλυκούλη;
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Οκτ 2023, 03:28

Casp έγραψε:
Ξερω καταβαθος πως αν τα πω ολα αυτα στην ψυχολογο, θα μου πει να αλλαξω χωρα
εδώ να ερθεις να μου πεις απο κοντα κόφτο να σου εξηγήσω κατι που θέλω.

Εικόνα

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 04 Οκτ 2023, 07:39

Casp έγραψε:
04 Οκτ 2023, 02:15
Τωρα να πω οτι εχεις αδικο; δεν εχεις.

Συγγνωμη, δεν μπορω, ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Λενε πως το αιμα νερο δεν γινεται. Σορρυ αλλα δεν μπορω. Και δεν θα επρεπε να κλαιγομαι. Ξερω καταβαθος πως αν τα πω ολα αυτα στην ψυχολογο, θα μου πει να αλλαξω χωρα, αν δεν μπορω να καλεσω αστυνομια. Δεν θα αλλαξει τιποτα ο,τι και να κανουμε
Να είσαι μόνη όταν έρθει και να του πεις οτι ο λατρείας δεν είναι γιατί δεν τον αφορά το θέμα. Θα κάτσεις να τον ακούσεις ήσυχα ,χωρίς να πείς ούτε μια λέξη ,θα τον ευχαριστήσεις στο τέλος για το ενδιαφέρον του και στο καλό να πάει.. 1- 2 -3 θα βαρεθεί να τον έχεις χεσμένο και θα σταματήσει..Με τρελλούς δεν κάνεις διάλογο. Και κουβεντούλες με τον μπαμπάκα μόνο σπίτι του ,ποτέ στο δικό σου για κανένα λόγο..Τα υπόλοιπα μετά τη συνάντηση .. Οσο για τον ψυχολόγο ,μη περιμένεις να σε νταντέψει. Θα σου πει το γνωστό,οτι αν θέλεις να αλλάξουν τα πράγματα ,άλλαξε εσύ. Ευθύνη δική σου είναι να δείξεις μια νέα Κασπ ,δυναμική κι αποφασισμένη..

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 04 Οκτ 2023, 07:56

enaon έγραψε:
04 Οκτ 2023, 03:28
Casp έγραψε:
Ξερω καταβαθος πως αν τα πω ολα αυτα στην ψυχολογο, θα μου πει να αλλαξω χωρα
εδώ να ερθεις να μου πεις απο κοντα κόφτο να σου εξηγήσω κατι που θέλω.

Εικόνα
:smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 04 Οκτ 2023, 09:14

hellegennes έγραψε:
04 Οκτ 2023, 02:56
Αυτό το νήμα άνοιξε πριν δυο μήνες. Κι ακόμη συζητάτε το ίδιο πράγμα;
Το παρόν Ίδρυμα ανοιξε πριν 20 χρόνια κι ακόμα συζητάμε το Γράμμο και το Βίτσι. :g030:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 04 Οκτ 2023, 10:30

Δεν προκειται να σταματησει ποτε. Εχουμε μιλησει πολλες φορες, δεν αλλαζει, εχει μεγαλο προβλημα και οταν νευριαζει ειναι επικινδυνος, γι αυτο φοβαμαι. Και ο δικος μου δεν αντεχει τις ειρωνιες ουτε να τον κοροϊδευουν και θα απαντησει και εκει το πραγμα θα ξεφυγει. Αν ερθει στην πολυκατοικια θα μας κανει ρεζιλι. Σκεφτηκα να παμε εμεις σπιτι του αλλα δεν ξερω ακομα. Εγω να το αποφυγω εντελως θελω αλλα θα ερχεται καθε μερα να χτυπαει κουδουνια. Δεν κουραζεται, δεν θα βρουμε ποτε ησυχια. Ειλικρινα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών