Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Casp
- Phorum.gr user: Casper
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Casp » 04 Οκτ 2023, 10:33
Γυφτάκι έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 07:39
Casp έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 02:22
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 02:15
Όταν λες δεν μπορείς να το αποφύγεις; σε υποχρεώνει κανένας να πας σε ραντεβού με τον μπαμπά σου; σε υποχρεώνει κανένας, να ανοίξεις άμα έρθει; σε υποχρεώνει κανένας να μην αντιδράσεις δυναμικά αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα του Νόμου; και ο
hellegennes σε αδιέξοδο είχε περιέλθει προ μηνών αλλά τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Είχε ταλαιπωρία; είχε. Χρειάστηκε και τύχη; πιθανότατα. Αλλά η αφετηρία ήταν ότι είχε αποφασίσει να μην το βάλει κάτω ούτε να κλαίγεται για την τύχη του .
Τωρα να πω οτι εχεις αδικο; δεν εχεις.
Δεν μπορω να μην με νοιαζει ομως κ δεν μπορω να φερω αστυνομια στους γονεις μου.
Συγγνωμη, δεν μπορω, ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Λενε πως το αιμα νερο δεν γινεται. Σορρυ αλλα δεν μπορω. Και δεν θα επρεπε να κλαιγομαι. Ξερω καταβαθος πως αν τα πω ολα αυτα στην ψυχολογο, θα μου πει να αλλαξω χωρα, αν δεν μπορω να καλεσω αστυνομια. Δεν θα αλλαξει τιποτα ο,τι και να κανουμε
Να είσαι μόνη όταν έρθει και να του πεις οτι ο λατρείας δεν είναι γιατί δεν τον αφορά το θέμα. Θα κάτσεις να τον ακούσεις ήσυχα ,χωρίς να πείς ούτε μια λέξη ,θα τον ευχαριστήσεις στο τέλος για το ενδιαφέρον του και στο καλό να πάει.. 1- 2 -3 θα βαρεθεί να τον έχεις χεσμένο και θα σταματήσει..Με τρελλούς δεν κάνεις διάλογο. Και κουβεντούλες με τον μπαμπάκα μόνο σπίτι του ,ποτέ στο δικό σου για κανένα λόγο..Τα υπόλοιπα μετά τη συνάντηση .. Οσο για τον ψυχολόγο ,μη περιμένεις να σε νταντέψει. Θα σου πει το γνωστό,οτι αν θέλεις να αλλάξουν τα πράγματα ,άλλαξε εσύ. Ευθύνη δική σου είναι να δείξεις μια νέα Κασπ ,δυναμική κι αποφασισμένη..
Το εχω κανει πααρα πολλες φορες. Και να μιλησω ηρεμα και εντελως αμιλητη απλα να ακουω. Περασαν ΜΗΝΕΣ. Δεν θα αλλαξει, δεν θα κουραστει.
Εγω χθες σκεφτομουν παλι πως δεν αντεχω αλλο την ζωη μου και αυτα που γινονται και οτι θελω να πεθανω. Και ολα αυτα τα τραβαει μαζι μου κι αλλος.
Δεν θελω να με νταντεψει κανεις. Μια σοβαρη γνωμη απο ειδικο θελω γι αυτα που γινονται και για το πώς σκεφτομαι κ αντιδραω
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
aLiCat
από aLiCat » 04 Οκτ 2023, 11:05
Casp έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 10:33
Το εχω κανει πααρα πολλες φορες. Και να μιλησω ηρεμα και εντελως αμιλητη απλα να ακουω. Περασαν ΜΗΝΕΣ. Δεν θα αλλαξει, δεν θα κουραστει.
Εγω χθες σκεφτομουν παλι πως δεν αντεχω αλλο την ζωη μου και αυτα που γινονται και οτι θελω να πεθανω. Και ολα αυτα τα τραβαει μαζι μου κι αλλος.
Δεν θελω να με νταντεψει κανεις. Μια σοβαρη γνωμη απο ειδικο θελω γι αυτα που γινονται και για το πώς σκεφτομαι κ αντιδραω

Τελικά πήγες;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 04 Οκτ 2023, 11:11
Casp έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 10:30
Δεν προκειται να σταματησει ποτε.
Μια χαρά. Εσύ είπες ότι το αίμα νερό δεν γίνεται. Άρα δεν θες να σταματήσει. Εκτός και αν εκτός μια μεταμόρφωση του λατρεία σε άλλον άνθρωπο, θες και τους ίδιους γονείς αλλά με διαφορετικό χαρακτήρα. Ε τότε, θα περιμένεις λίγο ακόμα για το θαύμα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 04 Οκτ 2023, 11:15
Δεν θελω να με νταντεψει κανεις.
Θέλεις να σε νταντεύουν όλοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Casp
από Casp » 04 Οκτ 2023, 11:21
aLiCat έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 11:05

Τελικά πήγες;
Εχω ραντεβου την Τριτη, δεν ειχε πιο νωρις
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
Casp
από Casp » 04 Οκτ 2023, 11:22
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 11:11
Μια χαρά. Εσύ είπες ότι το αίμα νερό δεν γίνεται. Άρα δεν θες να σταματήσει. Εκτός και αν εκτός μια μεταμόρφωση του λατρεία σε άλλον άνθρωπο, θες και τους ίδιους γονείς αλλά με διαφορετικό χαρακτήρα. Ε τότε, θα περιμένεις λίγο ακόμα για το θαύμα.
Οχι, θελω.
Δεν θελω ομως να μπλεξουμε με αστυνομιες, ουτε εμεις, ουτε οι γονεις μου. Δεν ειναι λογικο;
Ηδη μου χτυπανε για το διαμερισμα. Αν μου το χτυπανε κι αυτο νομιζεις ετσι θα ησυχασω ποτε; ή θα εχω καθαρη συνειδηση; πρωτα απ ολα δεν ειμαι ιδια με αυτους, εγω τους λυπαμαι.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 04 Οκτ 2023, 11:32
Casp έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 11:22
Οχι, θελω.
Δεν θελω ομως να μπλεξουμε με αστυνομιες, ουτε εμεις, ουτε οι γονεις μου. Δεν ειναι λογικο;
Ηδη μου χτυπανε για το διαμερισμα. Αν μου το χτυπανε κι αυτο νομιζεις ετσι θα ησυχασω ποτε; ή θα εχω καθαρη συνειδηση; πρωτα απ ολα δεν ειμαι ιδια με αυτους, εγω τους λυπαμαι.
Συγγνώμη αλλά κάποιος πρέπει να ρωτήσει. Ας είμαι εγώ...

Σίγουρα δεν ανησυχείς απλώς μην χάσεις το διαμέρισμα ή μην σε ενοχλούνε στο διαμέρισμα σου και αν ήταν σε άγνωστη τοποθεσία θα είχες κόψει κάθε επαφή;

-
Casp
από Casp » 04 Οκτ 2023, 13:14
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 11:32
Οχι, θελω.

Σίγουρα δεν ανησυχείς απλώς μην χάσεις το διαμέρισμα ή μην σε ενοχλούνε στο διαμέρισμα σου και αν ήταν σε άγνωστη τοποθεσία θα είχες κόψει κάθε επαφή;

Γιατι να χασω κατι που ειναι δικο μου;
Μα ηδη εχω κοψει ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ. Η μανα μου ειναι μπλοκ απο παντου. Ο μπαμπας μου με παιρνει τηλ μια στο τοσο για φωνες ή ερχεται κ μου χτυπαει κουδουνια. Εννοειται πως με αυτη την κατασταση κ συμπεριφορα, δεν θελω καμια επαφη! Ηδη θελουμε να παμε αλλου για να μην ξερουν που ειμαστε κ να μας αφησουν στην ησυχια μας. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θελω να παθουν κατι κακο οι γονεις μου ή να το φτασω στα ακρα με αστυνομιες κτλ.
-
hellegennes
από hellegennes » 04 Οκτ 2023, 14:46
Casp έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:14
Οχι, θελω.

Μα ηδη εχω κοψει ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ. Η μανα μου ειναι μπλοκ απο παντου. Ο μπαμπας μου με παιρνει τηλ μια στο τοσο για φωνες ή ερχεται κ μου χτυπαει κουδουνια. Εννοειται πως με αυτη την κατασταση κ συμπεριφορα, δεν θελω καμια επαφη! Ηδη θελουμε να παμε αλλου για να μην ξερουν που ειμαστε κ να μας αφησουν στην ησυχια μας. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θελω να παθουν κατι κακο οι γονεις μου ή να το φτασω στα ακρα με αστυνομιες κτλ.
Αν δεν θες να σε ενοχλεί και έρχεται να χτυπάει κουδούνια και να σε βρίζει τότε αυτό είναι μαζοχισμός. Δεν χρειάζεται να μετακομίσεις πουθενά, μπορείς να του πεις ότι αν δεν σε αφήσει ήσυχη θα καταθέσεις ασφαλιστικά μέτρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
foscilis
από foscilis » 04 Οκτ 2023, 14:55
Οχι, θελω.
Όχι δεν είναι λογικό αν ο άλλος απειλεί να κάνει κακό.
-
student
από student » 04 Οκτ 2023, 16:30
Δεν προκειται να σταματησει ποτε. Εχουμε μιλησει πολλες φορες, δεν αλλαζει, εχει μεγαλο προβλημα και οταν νευριαζει ειναι επικινδυνος, γι αυτο φοβαμαι. Και ο δικος μου δεν αντεχει τις ειρωνιες ουτε να τον κοροϊδευουν και θα απαντησει και εκει το πραγμα θα ξεφυγει. Αν ερθει στην πολυκατοικια θα μας κανει ρεζιλι. Σκεφτηκα να παμε εμεις σπιτι του αλλα δεν ξερω ακομα. Εγω να το αποφυγω εντελως θελω αλλα θα ερχεται καθε μερα να χτυπαει κουδουνια. Δεν κουραζεται, δεν θα βρουμε ποτε ησυχια. Ειλικρινα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
Φαντάσου τί έχει πάθει ο άλλος...
Και τσιγκούνης και γκέυ και ανώριμος και μπούλης και ευνουχισμένος απ τη ρίζα και ...φταίει για όλα...
και πρέπει τώρα να κάνει και τουμπεκί στον μπαμπά και να κάτσει να τον βρίσει, να τον ξεφτιλίσει και να τον πηδήξει κι όλας για να αποδείξει τον ανδρισμό και την αγάπη του (μπαμπάς που ναι μεν είναι εντελώς ψυχάκιας αλλά τί να κάνουμε το αίμα νερό δεν γίνεται, δεν θα φτάσω και στα άκρα...ας το πάρει πάνω του ο λατρείας να κάνει όσο τουμπεκί απαιτείται για να φτιάξουν όλα)
Μαλάκες έχω αρχίσει και τον λυπάμαι τον τύπο...έχει μπλέξει άσχημα και θα πάθει και ζημιά κι όλας στο τέλος. Η άλλη δεν πάει ψυχίατρο γιατί θα της πει αυτό που ξέρει ότι θα της πει και δεν θέλει να το κάνει. Μάλλον αυτός τελικά πρέπει να πάει ψυχίατρο μπας και του ξαναφυτρώσει μια κορφούλα και πάρει χαμπάρι ότι πρέπει να λακίσει.
-
Casp
από Casp » 04 Οκτ 2023, 16:37
student έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 16:30
Δεν προκειται να σταματησει ποτε. Εχουμε μιλησει πολλες φορες, δεν αλλαζει, εχει μεγαλο προβλημα και οταν νευριαζει ειναι επικινδυνος, γι αυτο φοβαμαι. Και ο δικος μου δεν αντεχει τις ειρωνιες ουτε να τον κοροϊδευουν και θα απαντησει και εκει το πραγμα θα ξεφυγει. Αν ερθει στην πολυκατοικια θα μας κανει ρεζιλι. Σκεφτηκα να παμε εμεις σπιτι του αλλα δεν ξερω ακομα. Εγω να το αποφυγω εντελως θελω αλλα θα ερχεται καθε μερα να χτυπαει κουδουνια. Δεν κουραζεται, δεν θα βρουμε ποτε ησυχια. Ειλικρινα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
Φαντάσου τί έχει πάθει ο άλλος...
Και τσιγκούνης και γκέυ και ανώριμος και μπούλης και ευνουχισμένος απ τη ρίζα και ...φταίει για όλα...
και πρέπει τώρα να κάνει και τουμπεκί στον μπαμπά και να κάτσει να τον βρίσει, να τον ξεφτιλίσει και να τον πηδήξει κι όλας για να αποδείξει τον ανδρισμό και την αγάπη του (μπαμπάς που ναι μεν είναι εντελώς ψυχάκιας αλλά τί να κάνουμε το αίμα νερό δεν γίνεται, δεν θα φτάσω και στα άκρα...ας το πάρει πάνω του ο λατρείας να κάνει όσο τουμπεκί απαιτείται για να φτιάξουν όλα)
Μαλάκες έχω αρχίσει και τον λυπάμαι τον τύπο...έχει μπλέξει άσχημα και θα πάθει και ζημιά κι όλας στο τέλος. Η άλλη δεν πάει ψυχίατρο γιατί θα της πει αυτό που ξέρει ότι θα της πει και δεν θέλει να το κάνει. Μάλλον αυτός τελικά πρέπει να πάει ψυχίατρο μπας και του ξαναφυτρώσει μια κορφούλα και πάρει χαμπάρι ότι πρέπει να λακίσει.
Χθες ημουν σκατα γι αυτους τους λογους ακριβως. Αν ημουν στη θεση του δεν θα αντεχα.
Δεν θα αφησω κανεναν να μας χωρισει, αρκετα.
Σχολαω σε λιγο, θα ερθει απο το σπιτι και θα δουμε τι θα κανουμε. Πρωτα θα του ΞΑΝΑπω να μην κανει τιποτα, να μην πει τιποτα που να πυροδοτησει περισσοτερες φωτιες κ απλα να τον περιμενουμε να φυγει. Φοβαμαι. Αλλα ειναι η τελευταια φορα που θα ανεχτω τα δραματα των δικων μου. Η τελευταια ομως.
-
Casp
από Casp » 04 Οκτ 2023, 16:38
hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:46

Αν δεν θες να σε ενοχλεί και έρχεται να χτυπάει κουδούνια και να σε βρίζει τότε αυτό είναι μαζοχισμός. Δεν χρειάζεται να μετακομίσεις πουθενά, μπορείς να του πεις ότι αν δεν σε αφήσει ήσυχη θα καταθέσεις ασφαλιστικά μέτρα.
Μετα το σημερινο, αν το συνεχισει μπορει να μην αντεξω και να το κανω.
Το μονο σιγουρο ειναι πως αν καταφερουν να μας χωρισουν, εγω θα τους μισησω.
-
Γυφτάκι
από Γυφτάκι » 04 Οκτ 2023, 16:56
Casp έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 16:38
hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:46
Μετα το σημερινο, αν το συνεχισει μπορει να μην αντεξω και να το κανω.
Το μονο σιγουρο ειναι πως αν καταφερουν να μας χωρισουν, εγω θα τους μισησω.
Μη πετάς τις ευθύνες στους άλλους .. Εσύ θα φταίς αν χωρίσεις για να ησυχάσει ο μπαμπάκας που τον έβαλες δερβέναγα στη σχέση σου και στη ζωή σου..Υπάρχουν χίλιοι τρόποι να αντίδρασεις και δε κάνεις τίποτα.. Οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραίες λύσεις ..Χτύπα το χέρι στο τραπέζι ,κλώτσα καρέκλες ,απείλησε με αστυνομία ,πες ότι δεν είναι σε θέση να σου δίνουν συμβουλές και να κοιτάξουν τα χάλια τους ,κάνε κάτι όμως εκτός απο το να κάθεσαι σα τη κότα...Νοίκιασε η πούλα το σπίτι ,άλλαξε τηλ ,να σε χάσουν .Δείξε οτι δεν τους χρειάζεσαι κι ας είναι ψέμα.. Και να ξέρεις ,οι γονείς που θέλουν να ελέγχουν τη ζωή των ενήλικων παιδιών τους δεν το κάνουν απο αγάπη..Υπάρχει συμφέρον .Να έχουν φροντίδα για τα γεράματα πχ και πρέπει να είσαι ελεύθερη για να είσαι πάντα εκεί..Οπότε πέρνα στην επίθεση .. Με άμυνα τόσο καιρό τα έκανες σκατά..
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.