Γιατί η ελληνική μυθοπλασία παραμένει άραγε τόσο γλυκανάλατη;
Γιατί η ελληνική μυθοπλασία παραμένει άραγε τόσο γλυκανάλατη;
Δεν βρίσκω εξήγηση. Discuss 

-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Γιατί η ελληνική μυθοπλασία παραμένει άραγε τόσο γλυκανάλατη;
Εννοεις δεν εχουμε δρακους και ξωτικα και εκρηξεις και serial killers?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Τι γλυκαναλατο υπηρχε στο οτι ο Αχιλλεας σκυλευε επι μερες το πτωμα του Εκτορα;
.
.
1. Ενώ έχουμε καλούς ηθοποιούς υστερούμε σε σεναριογραφους και σκηνοθέτες.
2. Τα κανάλια απαιτούν σαπουνοπερες. Δεν έχουν μπει στην λογική της εβδομαδιαίας σειράς.
3. Το κοινό στο οποίο απευθύνονται είναι φαν της γλυκαναλατης σαπουνόπερας και δεν ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν αλλά κοινά.
4. Αντιγράφουμε τύφλα ξένες σειρές ο οποίες έχουν χαμηλό κόστος στην αγορά δικαιωμάτων.
5. Τα κανάλια δεν θέλουν το ρίσκο του καινούργιου και αντιγράφουν ότι έχει πετύχει
2. Τα κανάλια απαιτούν σαπουνοπερες. Δεν έχουν μπει στην λογική της εβδομαδιαίας σειράς.
3. Το κοινό στο οποίο απευθύνονται είναι φαν της γλυκαναλατης σαπουνόπερας και δεν ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν αλλά κοινά.
4. Αντιγράφουμε τύφλα ξένες σειρές ο οποίες έχουν χαμηλό κόστος στην αγορά δικαιωμάτων.
5. Τα κανάλια δεν θέλουν το ρίσκο του καινούργιου και αντιγράφουν ότι έχει πετύχει
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
προφανώς εννοώ σύγχρονη, αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω το γεγονός ότι ο τύπος έφερε ως παράδειγμα μη-μελοδράματος την Ιλιάδα, το αρχετυπικό μελόδραμα

Δράκους και ξωτικά όντως δεν έχουμε.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 15:31Εννοεις δεν εχουμε δρακους και ξωτικα και εκρηξεις και serial killers?
Εκρήξεις, δολοφονίες, serial killers, μαφιες κλπ έχουμε στις ελληνικές σειρές και μάλιστα μπόλικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος runner την 04 Οκτ 2023, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ειναι θεμα χρηματων. Εγω θα γουσταρα ενα Ελληνικο twilight zone αλλα μετα σκεφτομαι οτι δεν εχουμε χρηματα για τετοια και ξερω οτι οτιδηποτε απαιτει καποια εφε παραπανω ειναι καταδικασμενο σε αποτυχιαzteo έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 15:371. Ενώ έχουμε καλούς ηθοποιούς υστερούμε σε σεναριογραφους και σκηνοθέτες.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Η συγχρονη εξαντλειται στα γκομενιλικια μεσηλικων αντρων με κοιλιτσα που ονειρευονται 20αρες και 25αρες με επιπεδη κοιλια.
Φαντάζομαι ότι αν εννοούσε την αρχαία μυθολογία, δεν θα το άνοιγε στο "7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Dwarven Blacksmith
Βασικά είναι λίγο genius νομίζω. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να χτυπήσουν κοινό τύπου νετφλιξ οπότε σου λέει θα προσπαθήσουμε να καλλιεργήσουμε στον κόσμο ένα γούστο που μπορούν να βρουν μόνο σε μας. Και σε όποιον πιάσει.

Ένα Ελληνικό Breaking bad η ένα ελληνικό The Sopranos δεν θα κόστιζαν πολλά. Απλά πρέπει να βγουν από το safe zone των στερεοτυπων.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 15:40Ειναι θεμα χρηματων. Εγω θα γουσταρα ενα Ελληνικο twilight zone αλλα μετα σκεφτομαι οτι δεν εχουμε χρηματα για τετοια και ξερω οτι οτιδηποτε απαιτει καποια εφε παραπανω ειναι καταδικασμενο σε αποτυχιαzteo έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 15:371. Ενώ έχουμε καλούς ηθοποιούς υστερούμε σε σεναριογραφους και σκηνοθέτες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η ελληνικη μυθοπλασια ξεκιναει απο την Ιλιαδα αν δεν διευκρινισει καποιος οτι την περιοριζει σε καποια εποχη.
.
Ο Μανουσάκης κατέστρεψε την ελληνική μυθοπλασία.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Εν τω μεταξύ, εμείς θα μπορούσαμε να γυρίσουμε τα πάντα.
Ιστορικά, αστυνομικά, τρόμου, πολιτικά κλπ και μάλιστα βασιζόμενα σε αληθή γεγονότα και όχι μυθοπλασίες.
Η Ελλάδα έχει πολύ υλικό για όλα αυτά.
Ιστορικά, αστυνομικά, τρόμου, πολιτικά κλπ και μάλιστα βασιζόμενα σε αληθή γεγονότα και όχι μυθοπλασίες.
Η Ελλάδα έχει πολύ υλικό για όλα αυτά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αδιόρθωτος στο μεταναστευτικο
από southern » 11 Απρ 2024, 18:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dr Socrates
11 Απρ 2024, 21:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Άριστος Πουλής, παραμένει υποψήφιος της ΝΔ ενώ διώκεται για κακούργημα.
από Kauldron » 19 Μάιος 2023, 12:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
19 Μάιος 2023, 12:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση 35 χρόνια μετά, αυτό το μυστήριο παραμένει άλυτο.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 31 Ιαν 2025, 14:02 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
31 Ιαν 2025, 18:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κουτσούμπας ξεπέρασε τον Μητσοτάκη σε δημοφιλία!Παραμένει η μεγάλη δυσαρέσκεια για την ΝΔ
από Γαληνός » 10 Ιαν 2024, 12:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
19 Φεβ 2024, 23:18
-