Casp έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 16:37
student έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 16:30
Casp έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 10:30
Δεν προκειται να σταματησει ποτε. Εχουμε μιλησει πολλες φορες, δεν αλλαζει, εχει μεγαλο προβλημα και οταν νευριαζει ειναι επικινδυνος, γι αυτο φοβαμαι. Και ο δικος μου δεν αντεχει τις ειρωνιες ουτε να τον κοροϊδευουν και θα απαντησει και εκει το πραγμα θα ξεφυγει. Αν ερθει στην πολυκατοικια θα μας κανει ρεζιλι. Σκεφτηκα να παμε εμεις σπιτι του αλλα δεν ξερω ακομα. Εγω να το αποφυγω εντελως θελω αλλα θα ερχεται καθε μερα να χτυπαει κουδουνια. Δεν κουραζεται, δεν θα βρουμε ποτε ησυχια. Ειλικρινα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
Φαντάσου τί έχει πάθει ο άλλος...
Και τσιγκούνης και γκέυ και ανώριμος και μπούλης και ευνουχισμένος απ τη ρίζα και ...φταίει για όλα...
και πρέπει τώρα να κάνει και τουμπεκί στον μπαμπά και να κάτσει να τον βρίσει, να τον ξεφτιλίσει και να τον πηδήξει κι όλας για να αποδείξει τον ανδρισμό και την αγάπη του (μπαμπάς που ναι μεν είναι εντελώς ψυχάκιας αλλά τί να κάνουμε το αίμα νερό δεν γίνεται, δεν θα φτάσω και στα άκρα...ας το πάρει πάνω του ο λατρείας να κάνει όσο τουμπεκί απαιτείται για να φτιάξουν όλα)
Μαλάκες έχω αρχίσει και τον λυπάμαι τον τύπο...έχει μπλέξει άσχημα και θα πάθει και ζημιά κι όλας στο τέλος. Η άλλη δεν πάει ψυχίατρο γιατί θα της πει αυτό που ξέρει ότι θα της πει και δεν θέλει να το κάνει. Μάλλον αυτός τελικά πρέπει να πάει ψυχίατρο μπας και του ξαναφυτρώσει μια κορφούλα και πάρει χαμπάρι ότι πρέπει να λακίσει.
Χθες ημουν σκατα γι αυτους τους λογους ακριβως. Αν ημουν στη θεση του δεν θα αντεχα.
Δεν θα αφησω κανεναν να μας χωρισει, αρκετα.
Σχολαω σε λιγο, θα ερθει απο το σπιτι και θα δουμε τι θα κανουμε.
Πρωτα θα του ΞΑΝΑπω να μην κανει τιποτα, να μην πει τιποτα που να πυροδοτησει περισσοτερες φωτιες κ απλα να τον περιμενουμε να φυγει. Φοβαμαι. Αλλα ειναι η τελευταια φορα που θα ανεχτω τα δραματα των δικων μου. Η τελευταια ομως.
Άνθρωπέ μου δεν καταλαβαίνεις ότι του ζητάς πάλι να μην είναι άντρας αλλά ευνούχος? Δεν φτάνει που τον έχεις ευνουχίσει εσύ απαιτείς τώρα να ευνουχιστεί και από τον πατέρα σου?
Ακόμα και να το καταφέρει έχεις συναίσθηση τί ζημιά θα κάνει αυτό στην ψυχοσύνθεσή του?
Νομίζεις δε ότι αν κάνει κανείς απόλυτο τουμπεκί στον κάθε bully νταβατζή θα αλλάξει κάτι και αυτός θα ηρεμήσει? Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει, όσο υπομένεις σιωπηλά και υποτακτικά το bullying τόσο αυτό χειροτερεύει και ταΐζεται.
Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα με τον πατέρα σου είναι δικό σου, και λογικά εξηγεί και τη γενικότερη στάση ζωής που σε συνοδεύει (daddy issues?). Μπροστά στην αδυναμία σου να το αντιμετωπίσεις (που είσαι άλλωστε και η κατεξοχήν υπεύθυνη, δικό σας είναι το θέμα αυτό όχι του λατρεία) πάς να τον βάλεις μπροστά για να αποφύγεις τις ευθύνες σου. ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ αυτό το θέμα αν δεν ξεκινήσεις ΕΣΥ να το λύνεις που είναι δικό σου. Σίγουρα δεν λύνεται βάζοντας έναν άλλον να το λύσει αλλά με τους δικούς ΣΟΥ όρους.
Να ξέρεις πάντως ότι κατά πάσα πιθανότητα αν μπορέσεις να αντιμετωπίσει το bullying του πατέρα σου θα μπορέσεις πιθανότατα να στήσεις και μια σωστή οικογένεια. Όσο αυτό παραμένει...