Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Γυφτάκι

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 04 Οκτ 2023, 17:03

student έγραψε:
04 Οκτ 2023, 16:30
Casp έγραψε:
04 Οκτ 2023, 10:30
Δεν προκειται να σταματησει ποτε. Εχουμε μιλησει πολλες φορες, δεν αλλαζει, εχει μεγαλο προβλημα και οταν νευριαζει ειναι επικινδυνος, γι αυτο φοβαμαι. Και ο δικος μου δεν αντεχει τις ειρωνιες ουτε να τον κοροϊδευουν και θα απαντησει και εκει το πραγμα θα ξεφυγει. Αν ερθει στην πολυκατοικια θα μας κανει ρεζιλι. Σκεφτηκα να παμε εμεις σπιτι του αλλα δεν ξερω ακομα. Εγω να το αποφυγω εντελως θελω αλλα θα ερχεται καθε μερα να χτυπαει κουδουνια. Δεν κουραζεται, δεν θα βρουμε ποτε ησυχια. Ειλικρινα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
Φαντάσου τί έχει πάθει ο άλλος...
Και τσιγκούνης και γκέυ και ανώριμος και μπούλης και ευνουχισμένος απ τη ρίζα και ...φταίει για όλα...
και πρέπει τώρα να κάνει και τουμπεκί στον μπαμπά και να κάτσει να τον βρίσει, να τον ξεφτιλίσει και να τον πηδήξει κι όλας για να αποδείξει τον ανδρισμό και την αγάπη του (μπαμπάς που ναι μεν είναι εντελώς ψυχάκιας αλλά τί να κάνουμε το αίμα νερό δεν γίνεται, δεν θα φτάσω και στα άκρα...ας το πάρει πάνω του ο λατρείας να κάνει όσο τουμπεκί απαιτείται για να φτιάξουν όλα)

Μαλάκες έχω αρχίσει και τον λυπάμαι τον τύπο...έχει μπλέξει άσχημα και θα πάθει και ζημιά κι όλας στο τέλος. Η άλλη δεν πάει ψυχίατρο γιατί θα της πει αυτό που ξέρει ότι θα της πει και δεν θέλει να το κάνει. Μάλλον αυτός τελικά πρέπει να πάει ψυχίατρο μπας και του ξαναφυτρώσει μια κορφούλα και πάρει χαμπάρι ότι πρέπει να λακίσει.
:smt038 Κι εγώ τον λυπάμαι αλλά μάλλον τα θέλει ο κώλος του.. :smt005:

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 04 Οκτ 2023, 17:23

Εγω θα φταιω ναι. Επειδη το εχετε τερμα ευκολο εσεις να κλεινετε τους γονεις σας στην φυλακη χωρις τυψεις επειδη εχουν παρανοησει.

Σορρυ που δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος εγω. Αλλα ναι γι αυτο φυσικα και φταιω. Μακαρι να ημουν διαφορετικη και να μην με ενοιαζε. Και μακαρι να μην γινει καμια μαλακια κ να μου την χρεωνω για μια ζωη.

Αποφασισαμε. Θα τον παρει τηλεφωνο να του μιλησει απο εκει και θα δουμε. Και οταν τον παρει τηλεφωνο θα ειμαστε εκτος σπιτιου.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 04 Οκτ 2023, 17:24

Να τον απειλησω κ να χτυπησω το χερι μου λεει ο αλλος. Ενω του λεω οτι ειναι επικινδυνος κ πανω στα νευρα του μπορει να σκοτωσει ανθρωπο. Για να με σκοτωσει επιτοπου ή να καταληξει νοσοκομειο απο καρδιακο.

Μην μιλατε εκ του ασφαλους γμτ !
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 04 Οκτ 2023, 17:27

Casp έγραψε:
04 Οκτ 2023, 17:24
Να τον απειλησω κ να χτυπησω το χερι μου λεει ο αλλος. Ενω του λεω οτι ειναι επικινδυνος κ πανω στα νευρα του μπορει να σκοτωσει ανθρωπο. Για να με σκοτωσει επιτοπου ή να καταληξει νοσοκομειο απο καρδιακο.

Πόσους ανθρώπους έχει σκοτώσει μέχρι τώρα πάνω στα νεύρα του?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 04 Οκτ 2023, 17:32

Kauldron έγραψε:
04 Οκτ 2023, 17:27
Casp έγραψε:

Την μανα μου την χτυπουσε και πραγματικα ΔΕΝ θες να τον δεις νευριασμενο.

Παντα, μα παααντα παω με τα νερα του. Το παραμικρο που θα πω εξαγριωνεται και ξερω πως ξεφυγει. ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 04 Οκτ 2023, 17:34

Casp έγραψε:
04 Οκτ 2023, 16:37
student έγραψε:
04 Οκτ 2023, 16:30
Casp έγραψε:
04 Οκτ 2023, 10:30
Δεν προκειται να σταματησει ποτε. Εχουμε μιλησει πολλες φορες, δεν αλλαζει, εχει μεγαλο προβλημα και οταν νευριαζει ειναι επικινδυνος, γι αυτο φοβαμαι. Και ο δικος μου δεν αντεχει τις ειρωνιες ουτε να τον κοροϊδευουν και θα απαντησει και εκει το πραγμα θα ξεφυγει. Αν ερθει στην πολυκατοικια θα μας κανει ρεζιλι. Σκεφτηκα να παμε εμεις σπιτι του αλλα δεν ξερω ακομα. Εγω να το αποφυγω εντελως θελω αλλα θα ερχεται καθε μερα να χτυπαει κουδουνια. Δεν κουραζεται, δεν θα βρουμε ποτε ησυχια. Ειλικρινα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
Φαντάσου τί έχει πάθει ο άλλος...
Και τσιγκούνης και γκέυ και ανώριμος και μπούλης και ευνουχισμένος απ τη ρίζα και ...φταίει για όλα...
και πρέπει τώρα να κάνει και τουμπεκί στον μπαμπά και να κάτσει να τον βρίσει, να τον ξεφτιλίσει και να τον πηδήξει κι όλας για να αποδείξει τον ανδρισμό και την αγάπη του (μπαμπάς που ναι μεν είναι εντελώς ψυχάκιας αλλά τί να κάνουμε το αίμα νερό δεν γίνεται, δεν θα φτάσω και στα άκρα...ας το πάρει πάνω του ο λατρείας να κάνει όσο τουμπεκί απαιτείται για να φτιάξουν όλα)

Μαλάκες έχω αρχίσει και τον λυπάμαι τον τύπο...έχει μπλέξει άσχημα και θα πάθει και ζημιά κι όλας στο τέλος. Η άλλη δεν πάει ψυχίατρο γιατί θα της πει αυτό που ξέρει ότι θα της πει και δεν θέλει να το κάνει. Μάλλον αυτός τελικά πρέπει να πάει ψυχίατρο μπας και του ξαναφυτρώσει μια κορφούλα και πάρει χαμπάρι ότι πρέπει να λακίσει.
Χθες ημουν σκατα γι αυτους τους λογους ακριβως. Αν ημουν στη θεση του δεν θα αντεχα.

Δεν θα αφησω κανεναν να μας χωρισει, αρκετα.

Σχολαω σε λιγο, θα ερθει απο το σπιτι και θα δουμε τι θα κανουμε. Πρωτα θα του ΞΑΝΑπω να μην κανει τιποτα, να μην πει τιποτα που να πυροδοτησει περισσοτερες φωτιες κ απλα να τον περιμενουμε να φυγει. Φοβαμαι. Αλλα ειναι η τελευταια φορα που θα ανεχτω τα δραματα των δικων μου. Η τελευταια ομως.
Άνθρωπέ μου δεν καταλαβαίνεις ότι του ζητάς πάλι να μην είναι άντρας αλλά ευνούχος? Δεν φτάνει που τον έχεις ευνουχίσει εσύ απαιτείς τώρα να ευνουχιστεί και από τον πατέρα σου?
Ακόμα και να το καταφέρει έχεις συναίσθηση τί ζημιά θα κάνει αυτό στην ψυχοσύνθεσή του?
Νομίζεις δε ότι αν κάνει κανείς απόλυτο τουμπεκί στον κάθε bully νταβατζή θα αλλάξει κάτι και αυτός θα ηρεμήσει? Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει, όσο υπομένεις σιωπηλά και υποτακτικά το bullying τόσο αυτό χειροτερεύει και ταΐζεται.

Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα με τον πατέρα σου είναι δικό σου, και λογικά εξηγεί και τη γενικότερη στάση ζωής που σε συνοδεύει (daddy issues?). Μπροστά στην αδυναμία σου να το αντιμετωπίσεις (που είσαι άλλωστε και η κατεξοχήν υπεύθυνη, δικό σας είναι το θέμα αυτό όχι του λατρεία) πάς να τον βάλεις μπροστά για να αποφύγεις τις ευθύνες σου. ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ αυτό το θέμα αν δεν ξεκινήσεις ΕΣΥ να το λύνεις που είναι δικό σου. Σίγουρα δεν λύνεται βάζοντας έναν άλλον να το λύσει αλλά με τους δικούς ΣΟΥ όρους.

Να ξέρεις πάντως ότι κατά πάσα πιθανότητα αν μπορέσεις να αντιμετωπίσει το bullying του πατέρα σου θα μπορέσεις πιθανότατα να στήσεις και μια σωστή οικογένεια. Όσο αυτό παραμένει...

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 04 Οκτ 2023, 17:38

Casp έγραψε:
04 Οκτ 2023, 17:32
Kauldron έγραψε:
Casp έγραψε:

Παντα, μα παααντα παω με τα νερα του. Το παραμικρο που θα πω εξαγριωνεται και ξερω πως ξεφυγει. ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.
Ο ορισμός της κακοποίησης, της ενδοοικογενειακής βίας, του bullying κλπ κλπ. Και η συνήθης αντίδραση από τα θύματα, "παααντα παω με τα νερα του"...γιατί αλλιώς...

Casp, πρέπει να πας στην αστυνομία. Όχι για να τον βάλεις φυλακή αλλά για να προστατευτείτε. Δεν λύνονται αυτά κορίτσι μου με το να κάνουν όλοι τουμπεκί....το να υποτάσσεσαι στον bully είναι η σίγουρη τακτική της καταστροφής.
Ζήτα από τον λατρεία να σταθεί δίπλα σου στη διαδικασία...μην του ζητάς να γίνει και αυτός θύμα bullying για να γίνετε δύο τα θύματα και να έχεις παρέα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 04 Οκτ 2023, 17:42

Casp έγραψε:
Kauldron έγραψε:
Casp έγραψε:

Κοινώς χτυπούσε κάποιον που δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Και μόνο που χτυπούσε τη μητέρα σου θα 'πρεπε να πάς στην αστυνομία.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 04 Οκτ 2023, 17:53

Casp έγραψε:
04 Οκτ 2023, 17:23
Εγω θα φταιω ναι. Επειδη το εχετε τερμα ευκολο εσεις να κλεινετε τους γονεις σας στην φυλακη χωρις τυψεις επειδη εχουν παρανοησει.

Σορρυ που δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος εγω. Αλλα ναι γι αυτο φυσικα και φταιω. Μακαρι να ημουν διαφορετικη και να μην με ενοιαζε. Και μακαρι να μην γινει καμια μαλακια κ να μου την χρεωνω για μια ζωη.

Αποφασισαμε. Θα τον παρει τηλεφωνο να του μιλησει απο εκει και θα δουμε. Και οταν τον παρει τηλεφωνο θα ειμαστε εκτος σπιτιου.
Αυτός δεν πρόκειται να αλλάξει οπότε πρέπει να αλλάξεις εσύ..Ναι ,δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει γιατί δεν είσαι παιδάκι πια Η θα κάνεις λοιπόν αυτό που θέλει η θα τον πληγώσεις .. Διάλεξε.. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει ούτε γίνονται θαύματα.. Άλλωστε τον έχεις ήδη πληγώσει που ζείς μόνη σου με την λατρεία χωρίς την έγκριση του.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 04 Οκτ 2023, 17:58

Θα μιλαμε οπως θελουμε απο την ασφαλεια του καναπε μας, φτανοντας σε οποιο συμπερασμα γουσταρουμε βασισμενοι σε οσα απλοχερα μας μοιραζεσαι εσυ απο την προσωπικη σου ζωη. Και θα το κανουμε αυτο γιατι εχουμε την αδεια σου.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 04 Οκτ 2023, 18:07

student έγραψε:
04 Οκτ 2023, 17:38
Casp έγραψε:
Kauldron έγραψε:

Ο ορισμός της κακοποίησης, της ενδοοικογενειακής βίας, του bullying κλπ κλπ. Και η συνήθης αντίδραση από τα θύματα, "παααντα παω με τα νερα του"...γιατί αλλιώς...

Casp, πρέπει να πας στην αστυνομία. Όχι για να τον βάλεις φυλακή αλλά για να προστατευτείτε. Δεν λύνονται αυτά κορίτσι μου με το να κάνουν όλοι τουμπεκί....το να υποτάσσεσαι στον bully είναι η σίγουρη τακτική της καταστροφής.
Ζήτα από τον λατρεία να σταθεί δίπλα σου στη διαδικασία...μην του ζητάς να γίνει και αυτός θύμα bullying για να γίνετε δύο τα θύματα και να έχεις παρέα.
Ελπίζει να πάψει έτσι στα ξαφνικά να είναι παρανοικός. Κι ούτε ηρεμιστικά στο φαί του δε σκέφτηκαν να ρίχνουν κρυφά μπας και γλυτώσουν.. :003:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Οκτ 2023, 18:10

ο μπαμπας δεν μπορεί να κάνει κακο σε μυρμήγκι μάλλον, μην τις τρώει κιόλας αν αυθαδιάζει.

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 04 Οκτ 2023, 18:16

enaon έγραψε:
04 Οκτ 2023, 18:10
ο μπαμπας δεν μπορεί να κάνει κακο σε μυρμήγκι μάλλον, μην τις τρώει κιόλας αν αυθαδιάζει.
:smt005: Τζάμπα μάγκας είναι αφού μόνο αδύναμους δέρνει ..Αν του τρίξεις τα δόντια θα χεστεί ο έρμος ,έχει και προβλήματα υγείας.. Αλλάαααα, ο σεβασμός ,σεβασμός κι ας έδερνε τη μάνα ..Αυτά είναι..

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 04 Οκτ 2023, 18:26

Γυφτάκι έγραψε:
04 Οκτ 2023, 16:56
Και να ξέρεις ,οι γονείς που θέλουν να ελέγχουν τη ζωή των ενήλικων παιδιών τους δεν το κάνουν απο αγάπη..Υπάρχει συμφέρον .Να έχουν φροντίδα για τα γεράματα πχ και πρέπει να είσαι ελεύθερη για να είσαι πάντα εκεί..
Μην ξεχνάς πως υπάρχει και ένας αδερφός που δεν μπορεί να ζήσει μόνος του. Για αυτό την θέλουν.
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 04 Οκτ 2023, 18:28

Kauldron έγραψε:
04 Οκτ 2023, 17:42
Casp έγραψε:
Kauldron έγραψε:

Κοινώς χτυπούσε κάποιον που δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Και μόνο που χτυπούσε τη μητέρα σου θα 'πρεπε να πάς στην αστυνομία.
Είσαι Πατριαρχικός τύπος και φασίστας ε, μην το ξεχνάμε αυτό.
:8)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών