Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Οκτ 2023, 12:47

Το συζητησαμε κ τα βρηκαμε, κ επισης εχει στρωσει.
Εσυ παλι πιστευε ο,τι θες.
Και ναι θα το ζησουμε.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 12:48

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 12:41
Χθες ειλικρινα ανακουφιστηκα με το που φυγαμε. Το ιδιο κ ο δικος μου.
Άλλο να ανακουφίστηκε που φύγατε από το πατρικό σου, άλλο να ανακουφιστεί αν φύγετε από το παλατι. :102:

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Οκτ 2023, 12:49

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
05 Οκτ 2023, 12:48
Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 12:41
Χθες ειλικρινα ανακουφιστηκα με το που φυγαμε. Το ιδιο κ ο δικος μου.
Άλλο να ανακουφίστηκε που φύγατε από το πατρικό σου, άλλο να ανακουφιστεί αν φύγετε από το παλατι. :102:
Δεν τον νοιαζει το παλατι. Μου το εδειξε φουλ χθες κ οντως ανακουφιστηκαμε κ οι 2. Ετσι κι αλλιως οπως ειπα, οντως θα φευγαμε. Ηδη τις τελευταιες μερες μου εστελνε συνεχως διαμερισματα να τα δουμε
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 12:51

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 12:47
Το συζητησαμε κ τα βρηκαμε, κ επισης εχει στρωσει.
Εσυ παλι πιστευε ο,τι θες.
Και ναι θα το ζησουμε.
Πάντως θα ήταν χρήσιμο να κάνεις το εξής τεστ. Να του δηλώσεις ότι δεν πήγε τελικά καλά η νέα δουλειά και αποχωρείς αλλά δεν κάνεις πίσω για νέο σπίτι τώρα που πήρατε φόρα και το πολύ πολύ για λίγους μήνες να στηριχτείτε πάνω του μέχρι να βρεις άλλη δουλειά και σημασία έχει να μην μείνει πίσω το όνειρο σας. Είναι κι ευκαιρία πες του να πατσισετε για τα σούπερ μάρκετ τα παλια. Θεωρώ ότι με την κουβέντα που του έχεις κάνει και την έμπρακτη αλλαγή που έχει δείξει, θα ενθουσιαστεί.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Οκτ 2023, 12:55

Dwarven Blacksmith έγραψε:
05 Οκτ 2023, 12:40
Άμα είναι όντως δικό σου γιατί να το δώσεις να το εκμεταλλεύονται οι δικοί σου; Μείνε να ξεκαθαρίσει.
Μένει σ' ένα σπίτι που οι γονείς της ακόμα πληρώνουν δάνειο για την αποπληρωμή του.

Το τί ακριβώς της κληροδότησε η γιαγιά, από τη στιγμή που πρόκειται για νεόδμητη πολυκατοικία, δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Το πιο πιθανόν είναι να ήταν κάποιο χρηματικό ποσό ή οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο που θα μπορούσε να εκποιηθεί και όχι το συγκεκριμένο σπίτι. Και οι γονείς απλώς συμπλήρωσαν το ποσό για αγορά διαμερίσματος με το συγκεκριμένο δάνειο, που αν κατάλαβα καλά δεν έχει αποπληρωθεί ακόμα.

Κατά τα άλλα, είναι δικό της. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 13:18

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Οκτ 2023, 12:55
Dwarven Blacksmith έγραψε:
05 Οκτ 2023, 12:40
Άμα είναι όντως δικό σου γιατί να το δώσεις να το εκμεταλλεύονται οι δικοί σου; Μείνε να ξεκαθαρίσει.
Μένει σ' ένα σπίτι που οι γονείς της ακόμα πληρώνουν δάνειο για την αποπληρωμή του.

Το τί ακριβώς της κληροδότησε η γιαγιά, από τη στιγμή που πρόκειται για νεόδμητη πολυκατοικία, δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Το πιο πιθανόν είναι να ήταν κάποιο χρηματικό ποσό ή οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο που θα μπορούσε να εκποιηθεί και όχι το συγκεκριμένο σπίτι. Και οι γονείς απλώς συμπλήρωσαν το ποσό για αγορά διαμερίσματος με το συγκεκριμένο δάνειο.

Φιλενάδα, όντως ακούγεται αλλόκοτο όλο αυτό. Θεωρητικά παντως δεν θα μπορούσε να αγοραστεί στο όνομα της γιαγιάς ένα υπό ανέγερση διαμέρισμα, να έχει αποπληρωθεί πλήρως όποιος και αν ήταν ο τρόπος πληρωμής, και σε δεύτερο χρόνο να ορίστηκε κληρονόμος η κασπ;;;;; Και να εκκρεμεί άσχετο δάνειο στην μητέρα; Αυτό έχω καταλάβει εγώ από τα λεγόμενα της.

Τέλος πάντων, όπως και να έχει η ιστορία, είναι πολύ εύκολο για την Κασπ να εξακριβώσει τι ισχύει. Επίσης αφού δεν θέλει ούτε τσακωμούς ούτε ακραίες λύσεις, γιατί δεν συμφωνεί να δίνει αυτή ένα χρηματικό ποσό στους γονείς; Για εμένα, υπάρχουν 3 τέλειες λύσεις.

1.μενει με τον λατρεία στο σπίτι. Έχουν συμβάλλει οι γονείς χ% στην αγορά; τους δίνει χ% του ενοικίου που θα νοικιαζόταν το σπίτι κάθε μήνα. Και ιδανικά δεν το δίνει αυτή αλλά ο Λατρείας. Αυτή πληρώνει την Υπεραγορά. Λογαριασμοί, έκτακτα έξοδα και φωτογραφικός εξοπλισμός από κοινό ταμείο.

2.φευγει από το σπίτι και πάει να μείνει μόνη της ένα εξάμηνο σε μια τρύπα και ο Λατρείας με την γιαγιά του. Αν για έξι μήνες και αφού δεν έχουν καμία εμπλοκή με γονείς, όλα κυλήσουν αρμονικά. Ξεκινάνε να συγκατοικούν στην τρύπα. Αν πάει καλά για ένα άλλο εξάμηνο, βρίσκουν ένα μίνι παλάτι με τα λεφτά που έχουν εξοικονομήσει.

3. Τα παρατάει όλα τώρα και νοικιάζει με τον Λατρεία. Από το νέο έτος που θα έχουν χωρίσει λόγω οικονομικής ασυμφωνίας χαρακτήρων, τα φτιάχνει με τον Συνάδελφο που εν τω μεταξύ έχει χωρίσει και η Κασπεριάδα αλλάζει ώρα μετάδοσης και καθιερώνεται στο πραϊμτάιμ. Να την βλέπουμε και μαζί (εγώ και η φιλενάδα ΓΑΛΗ)

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 05 Οκτ 2023, 13:25

Εγω εχω καταλαβει οτι η γιαγια της ειχε καποια χρηματα, αγορασε στο ονομα της εγγονης ενα ημιτελες διαμερισμα και οι "γονεις" πηραν ενα δανειο 70χιλ για την αποπερατωση. :102:

Theseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Theseus » 05 Οκτ 2023, 13:26

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 12:09
ΑΚ στο καπακι μου λενε για αλλον συγγενικο γαμο που εχω την Κυριακη για να παω και να μην χεζω κ τους συγγενεις μου (επειδη στον προηγουμενο εδωσα απλα 100 ευρω κ δεν πηγα επειδη μου το ανακοινωσαν μια βδομαδα πριν κ ειχαμε κλεισει για Θεσσαλονικη).
Κάτσε ρε, δηλαδή αν πας και στον γάμο πόσα θα δώσεις;

Εγώ δίνω 50 άμα πάω, εκτός αν είναι πολύ κοντινός.
Άμα δεν πάω θα τους δώσω την ευχή μου.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 05 Οκτ 2023, 13:27

Μαρή Casp ,διαβάζεις τι γράφεις;
Αφού το ακίνητο ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, μπορείς άνετα να το νοικιάσεις και να πάς αλλού να μην σε πρήζουν. Τί μας τσαμπουνάς οτι θα τους το ''πετάξεις'' κι ότι δεν το θες; Έλεος.
Επίσης ο πατέρας σου έχει χοντρό θέμα και έπρεπε χρόνια τώρα η μάνα σου, να του έχει κάνει το βίο, αβίωτο με ασφαλιστικά μέτρα, για να προστατέψει κι εσάς απ'την οργή του. Αντ'αυτού τον ανέχεται και σεις έχετε θέματα ψυχολογικής φύσεως που πρέπει να επιλύσετε, απ'τις ''καλωσύνες'' που έχετε φάει στη μάπα.
Κάποια πράγματα ναι, είναι απλά. ΒΑΖΕΙΣ ΟΡΙΑ, ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. Αλλιώς θα καταντήσεις δουλάκι να τους γιατροπορεύεις στα κωλογεράματά τους και μόνη σαν το λεμόνι με όποια σχέση κι αν προκύψει μετά απ'τον λατρεία. Διότι αυτός θα την κάνει με ελαφρά. Και δικαίως.Όπως επίσης και όποιος άλλος τολμήσει να σε πλησιάσει, θα φάει σκατά. Απ'ότι φαίνεται δεν γουστάρεις ριζικές αλλαγές. Οπότε λούσου τα. Κι ευλόγησον.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Οκτ 2023, 13:31

Blackdog έγραψε:
05 Οκτ 2023, 13:25
Εγω εχω καταλαβει οτι η γιαγια της ειχε καποια χρηματα, αγορασε στο ονομα της εγγονης ενα ημιτελες διαμερισμα και οι "γονεις" πηραν ενα δανειο 70χιλ για την αποπερατωση. :102:
Δεν είπα κάτι άλλο.
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Οκτ 2023, 12:55

Το τί ακριβώς της κληροδότησε η γιαγιά, από τη στιγμή που πρόκειται για νεόδμητη πολυκατοικία, δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Το πιο πιθανόν είναι να ήταν κάποιο χρηματικό ποσό ή οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο που θα μπορούσε να εκποιηθεί και όχι το συγκεκριμένο σπίτι. Και οι γονείς απλώς συμπλήρωσαν το ποσό για αγορά διαμερίσματος με το συγκεκριμένο δάνειο, που αν κατάλαβα καλά δεν έχει αποπληρωθεί ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση, τα πάντα διασαφηνίζονται με μια επίσκεψη στο κτηματολόγιο για το τι ανήκει σε ποιον.

https://portal.dls.moi.gov.cy/
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 05 Οκτ 2023, 13:40

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Οκτ 2023, 13:31

Σε κάθε περίπτωση, τα πάντα διασαφηνίζονται με μια επίσκεψη στο κτηματολόγιο για το τι ανήκει σε ποιον.

https://portal.dls.moi.gov.cy/
Και φυσικα με μια αναγνωση του ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ, αντιγραφο του οποιου κανονικα θα πρεπει να εχει η κασπ.

Μου κανει εντυπωση που δεν εχει αναφερθει η δικια μας εκει. Ειπε κανα δυο φορες τα "εγγραφα". Ποια εγγραφα, δεν κανουν συμβολαια στην Κυπρο;

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 05 Οκτ 2023, 13:46

Δωστε της μισο λεπτο να γκουγκλαρει.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 13:48

Bazoomba έγραψε:
05 Οκτ 2023, 13:46
Από σένα δεν το περίμενα :p2:

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 05 Οκτ 2023, 13:50

05 Οκτ 2023, 13:48
Bazoomba έγραψε:
Ουτε εγω, αλλα με εχει εκνευρισει φουλ.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 13:52

Bazoomba έγραψε:
05 Οκτ 2023, 13:50
05 Οκτ 2023, 13:48
Bazoomba έγραψε:
Ουτε εγω, αλλα με εχει εκνευρισει φουλ.
Στο σημείο με τα πράγματα σε σακούλες επειδή είναι γκέι σύμφωνα με την φίλη; εκεί όντως έχασε πιστούς φίλους της σειράς. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι είναι ριάλιτι και όχι μυθοπλασία.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών