Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
user0972003

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 05 Οκτ 2023, 16:17

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 14:04
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Οκτ 2023, 14:02
Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 13:59
Εχω το "κοτσιανι". Δεν ξερω πως το λετε εσεις.
Το αγοραπωλητηριο εγγραφο του διαμερισματος με ολες τις αποδειξεις εξοφλησης του. Και ειναι στο ονομα μου. Γι αυτο λεω, επειδη δεν γνωριζω πώς πανε αυτα (και δεν ασχοληθηκα ποτε), αν υπαρχει καποιος δικηγορος στο φορουμ ας μου πει. Αλλιως δεν προκειται ουτως η αλλως να ασχοληθω.

Το δανειο το εκανε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ η μανα μου. Επειδη οπως ειπα δωσαμε ολα τα λεφτα για να το ξοφλησουμε και να παρω τα κλειδια.

Ηδη της εδωσα 3000 για την δοση και σκοπευα να αφηνω στην ακρη (ηδη αφησα κι αλλα) για να δινω. Ε τωρα ας το παρουν, θα τα δινουμε σε ενοικια.

Προτεινε να δινει κι αυτος δοση για να μην το χτυπανε συνεχεια για τα λεφτα, αλλα ακομα κ γι αυτο ειχαν θεμα γιατι λενε θα ηταν σαν να εχει δικαιωματα στο διαμερισμα.
Γουστάρω οικογενειακό πληθυντικό ευγενείας. :lol:
Το 90% το εδωσε η γιαγια μου. Εδω εδωσα αρκετα τα οποια ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑ.

Η μανα μου ο,τι δινει το δινει απο ενοικιο που παιρνει ετοιμο απο εστιατοριο που νοικιαζαν ο παππους και η γιαγια μου.

ΟΠΟΤΕ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΩΡΑ
Βρε Κάσπ, αφού το 90% το πλήρωσε η γιαγιά. Έδωσες λες κι εσύ, η μαμά σου δίνει έτοιμα από τα νοίκια του εστιατορίου, τότε γιατί πήρε δάνειο 70 χιλιάρικα??? Πόσο κάνει το διαμέρισμα??????? :o

....κι εμείς εδώ την παλεύουμε με έξι κατοσταρικα...

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 05 Οκτ 2023, 16:22

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Οκτ 2023, 14:37
Λεγεών έγραψε:
05 Οκτ 2023, 14:29
Επειδή βαριέμαι να διαβάζω, ζει ακόμα ο κοντολατρείας ή βρέθηκε μισή σπλήνα αγνώστου ιδιοκτήτη στο δάσος της Αθαλάσσας;
Eπ' ευκαιρία, δράττομαι της ευκαιρίας να γράψω ότι όντως μου έκανε εντύπωση ο εστιασμός στο ύψος του γλυκούλη, από τα κυπαρίσσια του πχόρουμ. :lol:

Όλως τυχαίως, τους πρόσθεσε πόντους. Αξία ανεκτίμητη λέμε. :e045:
Ευτυχώς που έχουμε και την ξεδοντιασμένη ερινύα πάνω από τα ψηλά κεφάλια μας, αλλιώς δεν θα είχε γούστο το φόρουμ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Οκτ 2023, 16:29

user έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:17
Casp έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Οκτ 2023, 14:02

Γουστάρω οικογενειακό πληθυντικό ευγενείας. :lol:

Η μανα μου ο,τι δινει το δινει απο ενοικιο που παιρνει ετοιμο απο εστιατοριο που νοικιαζαν ο παππους και η γιαγια μου.

Βρε Κάσπ, αφού το 90% το πλήρωσε η γιαγιά. Έδωσες λες κι εσύ, η μαμά σου δίνει έτοιμα από τα νοίκια του εστιατορίου, τότε γιατί πήρε δάνειο 70 χιλιάρικα??? Πόσο κάνει το διαμέρισμα??????? :o

Διακοσιες κατι χιλιαδες
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Οκτ 2023, 16:32

ksk έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:01
Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 13:59
Εχω το "κοτσιανι". Δεν ξερω πως το λετε εσεις.
Το αγοραπωλητηριο εγγραφο του διαμερισματος με ολες τις αποδειξεις εξοφλησης του. Και ειναι στο ονομα μου. Γι αυτο λεω, επειδη δεν γνωριζω πώς πανε αυτα (και δεν ασχοληθηκα ποτε), αν υπαρχει καποιος δικηγορος στο φορουμ ας μου πει. Αλλιως δεν προκειται ουτως η αλλως να ασχοληθω.

Το δανειο το εκανε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ η μανα μου. Επειδη οπως ειπα δωσαμε ολα τα λεφτα για να το ξοφλησουμε και να παρω τα κλειδια.

Ηδη της εδωσα 3000 για την δοση και σκοπευα να αφηνω στην ακρη (ηδη αφησα κι αλλα) για να δινω. Ε τωρα ας το παρουν, θα τα δινουμε σε ενοικια.

Προτεινε να δινει κι αυτος δοση για να μην το χτυπανε συνεχεια για τα λεφτα, αλλα ακομα κ γι αυτο ειχαν θεμα γιατι λενε θα ηταν σαν να εχει δικαιωματα στο διαμερισμα.
Σου έκανε δωρεά η μαμά σου το ποςο του δανείου της;
Τι εννοεις δωρεα;;

Για το δανειο δινουν τωρα καθε μηνα δοση. Και γι αυτη την δοση θα με απειλουν μια ζωη. Εδω δεν ηξερα τιποτα για το δανειο, πριν ενα μηνα μου το ειπε. Και μολις εληξε το γραμματειο της εδωσα 3000 και θα μαζευα κι αλλα λεφτα για να δινω κι' εγω, αν και ηξερα ουτως ή αλλως πως ποτε δεν θα σταματησουν να μου το χτυπανε. Εγω ο,τι δινω το δινω απο λεφτα που τα δουλευω κ τα βαζω στην ακρη. Η μανα μου ποτε στην ζωη της δεν δουλεψε. Τα βρηκε ολα ετοιμα. Και επειδη τωρα θα πειτε οτι τα βρηκα κι' εγω, εγω ποτε δεν ζητησα μεγαλεια, την ησυχια μου ζητουσα, γι αυτο και της ελεγα απο την αρχη να το κανει ο,τι θελει απο την στιγμη που δεν μου επιτρεπουν να ειμαι ευτυχισμενη.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Οκτ 2023, 16:33

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Οκτ 2023, 15:20
Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 14:59
Ναι, κ εγω τωρα πρεπει να κατσω να εξηγησω στην Γαλη τι εκανε τοσα χρονια η μανα μου και τι χαρακτηρας ειναι, κ επρεπε στα 12 μου, επειδη τοτε την χτυπουσε, να καλεσω εγω αστυνομια επειδη τον ειδα 2 φορες κ μετα λογω του φοβου του για τον παππου μου το εκοψε μαχαιρι. Ναι, στα 12 επρεπε να κλεισω τον μπαμπα μου στην φυλακη. Παντα η ζωη μου ηταν εφιαλτης εκει μεσα, κυριως λογω της μανας μου. Αυτη εκανε ετσι τον αδερφο μου κυριως, ο πατερας μου ελειπε για δουλεια. Οι φωνες δεν σταματουσαν και απο τους 2 τους, και ο λογος που εκανε πισω η μανα μου σε πολλα ηταν επειδη τον φοβοταν, αλλιως θα ξεφευγε εντελως. Ναι ακουγεται οτι τον υποστηριζω αλλα πραγματικα χεσμενη την εχω την γνωμη σου Γαλη. Εχω τραβηξει πολλα απο την μανα μου και με ολα αυτα που ειπε και εκανε τον τελευταιο καιρο, ναι πλεον νιωθω οτι την μισω. Γιατι αυτη η γυναικα με το που με εβλεπε, ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ εβγαζε δηλητηριο. Δεν ειπε ποτε κατι καλο για μενα, ποτε. Παντα ημουν αχρηστη για εκεινην και παντα σε συγκριση με αλλους. Με χτυπουσε ακομα και μπροστα σε κοσμο. Οποτε ερχοταν σπιτι μου στις αρχες, ηθελα να πεσω κατω απο το μπαλκονι απο τα νευρα μου. Την επαιρνα νοσοκομειο για να δει την γιαγια μου και αυτη με εβριζε και εκλαιγε στο αυτοκινητο και μου ελεγε να χωρισω, κ εγω σχολανα απο την δουλεια αυπνη και ημουν υποχρεωμενη να ανεχομαι την υστερια της. Δεν θα κατσω να γραψω τι ζουσα αυτα τα χρονια εκει μεσα, δεν εχω να πεισω κανεναν. Πιστευε και εσυ και οι γονεις μου οτι ειμαι ενας αξιολυπητος κ αχρηστος ανθρωπος που δεν σεβομαι και δεν εκτιμαω τιποτα. Εν μερει μπορει να το πιστευω κι εγω. Θα παω ομως παρακατω γιατι δεν εχω αλλη επιλογη, και ουτε θελω να εχω. Φτανει, αρκετα.
Το βασικό πρόβλημα σου είναι ότι ο γλυκούλης δεν μπόρεσε ποτέ να εμπνεύσει στον... μαγκιόρη πατερούλη σου το φόβο που του προκαλούσε ο παππούς σου.

Ουσιαστικώς, επαναλαμβάνεις το ίδιο ακριβώς μοτίβο που "μισείς" στη μάνα σου. Και καταπίνεις αδιαμαρτύρητα τη βιαιότητα του πατερούλη σου, ίσως γιατί θεωρείς ότι της άξιζε το ξύλο.

Πάντα οι "βάρβαροι" που ταράζουν τις ... βολικές ισορροπίες του καθενός, είναι μια κάποια λύσις. :e045:
Προσεξε μην πνιγεις εσυ η ιδια απο την χολη που βγαζεις.

Πως αντεχεις τον εαυτο σου; δεν φοβασαι μην δηλητηριαστεις;

user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 05 Οκτ 2023, 16:35

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:29
user έγραψε:
Casp έγραψε:

Διακοσιες κατι χιλιαδες
Διακόσιες ΚΑΤΙ χιλιάδες...

Σιγά σιγά να μου τα λες αυτά. Για σένα είναι λες και μετράς κάτι λίγο αλλά εγώ σοκάρομαι σαν Μαρία της γειτονιάς.

Ωραία λοιπόν. Το 90% είναι σίγουρα οι διακόσιες χιλιάδες πες. Ε και πάλι δεν βγαίνουν τα 70 χιλιάρικα δάνειο.
Και γιατί να τους το αφήσεις ενώ η γιαγιά σου έδωσε τόσα χρήματα για σένα? Μη τυχόν και..!

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Οκτ 2023, 16:39

Τοσα μου ειπε η μανα μου οτι ειναι το δανειο. Δεν πηγα ποτε μαζι της τραπεζα γιατι δεν ασχοληθηκα καν αν μου λεει αληθεια ή ψεματα.

Και ειλικρινα, δεν αντεχω ψυχολογικα να ασχοληθω.
Ας το κανουν ο,τι θελουν.
Θα μου δωσει λεει ο,τι λεφτα εδωσα και τελος.
Αν ειναι να βρω την ησυχια μου, να τα χεσω τα διαμερισματα και τα λεφτα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Οκτ 2023, 16:48

αφού ήξερες να κανεις πέντε πράξεις πριν λίγα χρόνια, τί έγινε τωρα; Έρωτας ε;

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 05 Οκτ 2023, 16:52

Casp έγραψε:
user έγραψε:
Casp έγραψε:

Διακοσιες κατι χιλιαδες
Και γιατί δεν αγόρασες σπίτι με διακόσιες κάτι χιλιάδες, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
Παλάτι με ρουφ-γκαρντεν ήθελε η πριγκίπισσα... :011:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Οκτ 2023, 16:52

Ναι σορρυ που δεν μπηκα στη διαδικασια να τα υπολογισω ακριβως ε; Ή που δεν φανταζομουν να κατσετε εσεις να τα υπολογισετε για να μαθετε ουσιαστικα την αξια του διαμερισματος.

Δεν ξερω ποσα εκανε δανειο η μανα μου. 70 χιλιαδες μου ειπε. Λεει πολλα ψεματα, επελεξα ομως να μην ασχοληθω και να τρεχω τραπεζες αλλα να δινω ο,τι μπορω. Ηδη με το που πηρα λεφτα απο το γραμματιο της εδωσα. Επισης ξερω πως οσο ηταν ακομα στη ζωη η γιαγια μου, και πριν μπω μεσα, ξοφληθηκε το διαμερισμα κυριως απο τα λεφτα του αδερφου της (αυτος την βοηθαει κυριως επειδη εχει επιχειρησεις στο εξωτερικο) και απο το εστιατοριο που νοικιαζουν και παιρνουν ολες οι κορες της (αρκετα) λεφτα απο αυτο καθε μηνα.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Οκτ 2023, 16:54

vagabondo έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:52
Casp έγραψε:
user έγραψε:

Διακοσιες κατι χιλιαδες
Και γιατί δεν αγόρασες σπίτι με διακόσιες κάτι χιλιάδες, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
Χεσε μας μωρε και εσυ τωρα που το διαλεξα κιολας.
Η μανα μου τα διαλεξε ολα, για να εχει να κανει show στις φιλες της. Οταν ειδε οτι δεν την παιρνει, ή ειμαι με ατομο που δεν πληρει τα στανταρτς της, παρανοησε εντελως.

Προβλημα της. Ας το χαρει μονη της, να γλυτωσει και απο τον μπαμπα μου. Αλλα κυριως απο τον γιο της που ουτως ή αλλως παντα αυτο ηθελε.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Οκτ 2023, 16:57

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:32
Εδω δεν ηξερα τιποτα για το δανειο, πριν ενα μηνα μου το ειπε.
να τετοια κανεις και με στεναχωρέις. Τσαμπα λιώνουμε να διαβάζουμε εμεις δηλαδη; Μπορούσα να σου πώ οτι εχει πάρει δάνειο απο το 2022, το ήξερα. Να ρωτάς άλλη φορά,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 05 Οκτ 2023, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 05 Οκτ 2023, 16:58

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:54
vagabondo έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:52
Casp έγραψε:

Διακοσιες κατι χιλιαδες
Χεσε μας μωρε και εσυ τωρα που το διαλεξα κιολας.
Η μανα μου τα διαλεξε ολα, για να εχει να κανει show στις φιλες της. Οταν ειδε οτι δεν την παιρνει, ή ειμαι με ατομο που δεν πληρει τα στανταρτς της, παρανοησε εντελως.

Προβλημα της. Ας το χαρει μονη της, να γλυτωσει και απο τον μπαμπα μου. Αλλα κυριως απο τον γιο της που ουτως ή αλλως παντα αυτο ηθελε.
Αφού σε εσένα άφησε τα χρήματα η γιαγιά, θα μπορούσες απλά να τα έχεις στον λογαριασμό σου. :-?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Οκτ 2023, 17:00

παιδια μην την ρωτατε αλλα τα εχει κανει πουτανα, πειτε να ας λεω εγω αν ειναι για λιγο, διαλειμμα να μαζεψουμε την ιστορία.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 05 Οκτ 2023, 17:02

Ισχυει,πληθαινουν τα plot holes
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών