Τι κάνατε; Το μαλώσατε ; Το χτυπήσατε ; Τι ;

γάτα και κουνέλι ;OANNHSEA έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 20:34Την φούφα που μας σπάει τα νεύρα, την έχουμε απειλήσει ότι θα την αφήσουμε έξω από κλειστή ταβέρνα χειμωνιάτικα - δεν έχει καταλάβει ότι το εννοούμε και συνεχίζει τα ίδια...
Τον σούγκι τατατατα, ο οποίος είναι ζημιάρης, δεν με αφήνει η γυναίκα μου να τον κάνω στιφάδο... Αλλά που θα πάει...
.
Κάτσε, γάτα πήρες ή εκείνον τον πανάκριβο βάτραχο;student έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 17:49Εγώ της μίλησα ευγενικά και λογικά...της εξήγησα ότι δεν πρέπει να κάνει τέτοια πράγματα, δεν είναι σωστό κλπ κλπ.
Ήμουν σίγουρος άλλωστε από την αρχή που το πήρα ότι ήταν μετενσαρκωμένη μια θειά μου, που δεν γούσταρε τα γατιά, και το κάρμα την έκανε γάτα για να βρει τη φώτιση μέσω της γνώσης και να ξαναγίνει άνθρωπος.
ΥΓ Αργότερα της θύμισα και πως να φτιάχνει γεμιστά...ζάχαρη περάσαμε
Τσου...tanipteros έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 21:10γάτα και κουνέλι ;OANNHSEA έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 20:34Την φούφα που μας σπάει τα νεύρα, την έχουμε απειλήσει ότι θα την αφήσουμε έξω από κλειστή ταβέρνα χειμωνιάτικα - δεν έχει καταλάβει ότι το εννοούμε και συνεχίζει τα ίδια...
Τον σούγκι τατατατα, ο οποίος είναι ζημιάρης, δεν με αφήνει η γυναίκα μου να τον κάνω στιφάδο... Αλλά που θα πάει...
.
Κατά καιρούς κάνει και ζημιές.tanipteros έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 17:20Αλήθεια το ζωάκι σας κουτάβι, γατουλίνι ή άλλο σας έχει κάνει ζημιά μέσα στο σπίτι;
μαζί σου συμφωνεί η μάνα μου.......
aLiCat έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 21:24Κατά καιρούς κάνει και ζημιές.tanipteros έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 17:20Αλήθεια το ζωάκι σας κουτάβι, γατουλίνι ή άλλο σας έχει κάνει ζημιά μέσα στο σπίτι;
Αλλά όχι περισσότερες από όσες κάνω εγώ .