Jason Voorhes, τοπ.
Έχει πλακωθεί και με τον Freddy

Αυτη η ταινια με είχε τραυματισει ασχημα στα παιδικα μου χρονια. Ηταν το πρωτο μου βαρυ θριλερ που ειδα, αν θυμαμαι καλα.
Αυτό δεν το έχω δει
Ανθρώπινοvantono έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 22:53Αυτη η ταινια με είχε τραυματισει ασχημα στα παιδικα μου χρονια. Ηταν το πρωτο μου βαρυ θριλερ που ειδα, αν θυμαμαι καλα.
Και νομιζω οτι ξεκινουσε με μια τυπισσα που ετρεχε τοπλες βραδυ σε ενα δάσος, ειχε βυζάρες, ειχα πετάξει σπυρια μεχρι και στα ούλα απο τις νεοεφηβικές ορμονες, ηθελα να τημπαίξω για αυτην και ξαφνικά πετιέται ενα σπαθι απο το πουθενα και την περνάει σουβλάκι.
Ε σε πιάνει μια εφηβική αηδία.
Όντως, ο κινηματογραφικός και τηλεοπτικός χάνιμπαλ ήταν οι πιο γοητευτικές αποδόσεις "κακών" και τόσο ο Χόπκινς όσο και ο Μίκελσεν υπήρξαν ιδανικοί ερμηνευτές των ρόλων.vantono έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 23:01Αυτο τον κολοκυθοκέφαλο πάντως, ουτε εγω τον ηξερα.
Απ'ολους αυτους στη φωτο, εγω μαλλον Χάνιμπαλ θα προτιμούσα.
Μάλλον επειδη ανέκαθεν με γοήτευε σαν ρόλος που υποδύθηκαν ηθοποιάρες, απ'τη μία ο Σερ Άντονι, απο την αλλη ο Μίκελσεν στη σειρά, μέχρι και ο τυπάκος που τον υποδυόταν πιτσιρικά στο πολύ μέτριο Rising μ'άρεσε.