Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Οκτ 2023, 08:48

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Οκτ 2023, 15:20

Ουσιαστικώς, επαναλαμβάνεις το ίδιο ακριβώς μοτίβο που "μισείς" στη μάνα σου. Και καταπίνεις αδιαμαρτύρητα τη βιαιότητα του πατερούλη σου, ίσως γιατί θεωρείς ότι της άξιζε το ξύλο.
οχι οτι βλεπω κατι το υγειες στην ολη κατασταση, αλλα θελω να ρωτησω, δεν υπαρχουν ανθρωποι σε τουτο τον κοσμο που τους αξιζει το ξυλο;

γω στο σεναριο βλεπω οτι δικαιως τις μαζεψε η μανα, δικαιως τις μαζεψε(;) ο πατερας απο τον παππου, και επισης πολυ δικαιο θα ηταν καποιος να ριξει καναδυο χαστουκια σε ολους τους συμμετεχοντες στο εργο, μερικα παραπανω στις φιλες κλπ, αλλα και καναδυο σε κασπ και κοντο, νομιζω χρησιμα θα ηταν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 09:07

Ασέβαστος έγραψε:
06 Οκτ 2023, 08:48
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ουσιαστικώς, επαναλαμβάνεις το ίδιο ακριβώς μοτίβο που "μισείς" στη μάνα σου. Και καταπίνεις αδιαμαρτύρητα τη βιαιότητα του πατερούλη σου, ίσως γιατί θεωρείς ότι της άξιζε το ξύλο.
οχι οτι βλεπω κατι το υγειες στην ολη κατασταση, αλλα θελω να ρωτησω, δεν υπαρχουν ανθρωποι σε τουτο τον κοσμο που τους αξιζει το ξυλο;

γω στο σεναριο βλεπω οτι δικαιως τις μαζεψε η μανα, δικαιως τις μαζεψε(;) ο πατερας απο τον παππου, και επισης πολυ δικαιο θα ηταν καποιος να ριξει καναδυο χαστουκια σε ολους τους συμμετεχοντες στο εργο, μερικα παραπανω στις φιλες κλπ, αλλα και καναδυο σε κασπ και κοντο, νομιζω χρησιμα θα ηταν.
Το "δικαιωματικό" ξύλο σαφώς και δεν αξίζει σε κανέναν.

Το να πλακώσεις κάποιον άγνωστο που στην πέφτει με βίαιη πρόθεση για οποιοδήποτε λόγο, το θεωρώ απολύτως λογικό. Το να δέρνεις κάθε φορά που έχεις νεύρα, τη γυναίκα, το παιδί και οποιονδήποτε αδύνατο στην οικογένεια ή στο περιβάλλον για να τον συνετίσεις, το θεωρώ παράλογο και θλιβερό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Οκτ 2023, 09:29

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
05 Οκτ 2023, 20:46
Blackdog έγραψε:
05 Οκτ 2023, 20:44
enaon έγραψε:
05 Οκτ 2023, 20:27
Σίγουρα απλά περναει ενα δραμα και μπερδεύεται που και που, ας το αγνοήσουμε για να δώσουμε συμβουλές.
Ε καλα τωρα, στα περι οικογενειας δεν εχει πεσει σε αντιφασεις. Φαινεται να ειναι αληθεια και αυτο ειναι δραμα απο μονο του. Εχουμε και το "30χρονη παρθενα" :o

Εφυγε απ το σπιτι, προσπαθει να αντιμετωπισει τους "γονεις", δεν ειναι πια παρθενα, δουλευει δεν ειναι ρεμαλι, προσπαθει για μια φυσιολογικη ζωη. Το οτι δεν εχει τα εφοδια για να την βρει ειναι επομενο.

Για συμβουλες δεν ξερω, δεν νομιζω οτι πιανουν. Το καλυτερο ειναι να αρχισει συνεδριες και να βρει (καποια στιγμη) τι θελει απο μονη της, χωρις να χρειαζεται τις γνωμες αγνωστων.
Πολύ φυσιολογικός φαίνεσαι. Τι δουλειά έχεις στο φόρουμ; Παρεπεσες μαζί με chilloutbuddy?
:003:

σωστο, παντως.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 09:32

sys3x έγραψε:
05 Οκτ 2023, 15:40
05 Οκτ 2023, 15:27
Πάλι σε εσωτερικευμενο μισογυνισμό το γυρίσαμε...Α ρε Ναιδα πόσο μπροστά ήσουν...

Γαλη γιατί αποκλειεις η μαμά να ήταν και θύμα και θύτης; :p2:
Αλήθεια είναι αυτό που γράφεις, δεν υπάρχει κανένας/ια/@ άλλος/η/@ ισχυρότερος αναμεταδότης της Ισχυρής Τοξικής Πατριαρχίας από τις μανούλες που μεγαλώνουν παιδιά και τις γουάναμπη μανούλες.
Για να μην αναρωτιέται κάνεις πλέον πως διαιωνίζεται το φαινόμενο ε.
Μα δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν σε αυτό.

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος της ΙΤΑ είναι το άμεσο ή έμμεσο σαπορτάρισμα της από τις γυναίκες και φυσικά στις περισσότερες περιπτώσεις ο νυν θύτης υπήρξε πρώην θύμα. Πολλές φορές αυτή η κατάσταση παίζει και ταυτοχρόνως (θύμα στη χ φάση, θύτης στην ψ φάση). Στη συγκεκριμένη φάση, παίζει το δεύτερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Οκτ 2023, 09:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Οκτ 2023, 09:07
Ασέβαστος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Το να πλακώσεις κάποιον άγνωστο που στην πέφτει με βίαιη πρόθεση για οποιοδήποτε λόγο, το θεωρώ απολύτως λογικό. Το να δέρνεις κάθε φορά που έχεις νεύρα, τη γυναίκα, το παιδί και οποιονδήποτε αδύνατο στην οικογένεια ή στο περιβάλλον για να τον συνετίσεις, το θεωρώ παράλογο και θλιβερό.
δω το σεναριο λεει, η μανα ασκει ψυχολογικη βια- μαζευει καμμια φαπα.

ο πατερας ασκει βια- μαζευει(;) καμμια απο τον παππου.

για τους υπολοιπους ισως υπερβαλλω, ισως μπορουν να συνετιστουν και με μη βιαιο τροπο, αλλα αν οχι, ενα "γυναικειο" χαστουκι στην καρχια που θελει να βγαλει τον κοντο πουστη, νομιζω ειναι δικαιο, και καλη προσθηκη στο σεναριο.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 09:53

Ασέβαστος έγραψε:
06 Οκτ 2023, 09:47
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Οκτ 2023, 09:07
Ασέβαστος έγραψε:

δω το σεναριο λεει, η μανα ασκει ψυχολογικη βια- μαζευει καμμια φαπα.

ο πατερας ασκει βια- μαζευει(;) καμμια απο τον παππου.

για τους υπολοιπους ισως υπερβαλλω, ισως μπορουν να συνετιστουν και με μη βιαιο τροπο, αλλα αν οχι, ενα "γυναικειο" χαστουκι στην καρχια που θελει να βγαλει τον κοντο πουστη, νομιζω ειναι δικαιο, και καλη προσθηκη στο σεναριο.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι θεωρείς υγιές και δίκαιο να μαζεύει στο χαλαρό καμμία φάπα ή "γυναικείο" χαστούκι η γυναίκα αλλά παθαίνεις ταράκουλο στην ιδέα ότι μπορεί να μαζέψει κάποιο επίσης "παιδικό" χαστούκι ο γιος σου...
Η ελπίδα είναι παγίδα.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Οκτ 2023, 10:07

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Οκτ 2023, 09:53
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι θεωρείς υγιές και δίκαιο να μαζεύει στο χαλαρό καμμία φάπα ή "γυναικείο" χαστούκι η γυναίκα αλλά παθαίνεις ταράκουλο στην ιδέα ότι μπορεί να μαζέψει κάποιο επίσης "παιδικό" χαστούκι ο γιος σου...
Ηρεμησες καθόλου από χτες, καλή μου;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 10:14

06 Οκτ 2023, 10:07
ΓΑΛΗ έγραψε:
Επειδή πάσχω από γεροντική άνοια, μπορείς να μου θυμίσεις τί ακριβώς έγινε χθες, καλό μου; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Οκτ 2023, 10:16

ΓΑΛΗ έγραψε:

γιατι σου κανει εντυπωση;

ο/η ενηλικος, μια χαρα μπορει να φαει τις φαπες του οταν κανει μαλακιες. εχει τη γνωση να μην τις κανει, εχει την επιλογη να φυγει απο κει που πεφτουν οι φαπες, εχει την ικανοτητα να αμυνθει η και να ανταποδωσει.

το παιδι, τιποτα απο τα παραπανω. γι αυτο το πιο χοντρο ξυλο το θελει ο ενηλικος που σηκωνει χερι σε παιδι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Οκτ 2023, 10:17

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Οκτ 2023, 10:14
ΓΑΛΗ έγραψε:
Επειδή πάσχω από γεροντική άνοια, μπορείς να μου θυμίσεις τί ακριβώς έγινε χθες, καλό μου; :)
Ανεξαρτήτως του ενός από το άλλο, αλλά πάντως την ίδια μέρα, δήλωσες ότι δεν είμαστε φιλενάδες πρώτον και δεύτερον ησουν πολύ αυστηρή με την Κασπ, αμφισβητώντας ακόμα και το κοτσάνι της.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 10:21

Ασέβαστος έγραψε:
06 Οκτ 2023, 10:16
ΓΑΛΗ έγραψε:

γιατι σου κανει εντυπωση;

ο/η ενηλικος, μια χαρα μπορει να φαει τις φαπες του οταν κανει μαλακιες. εχει τη γνωση να μην τις κανει, εχει την επιλογη να φυγει απο κει που πεφτουν οι φαπες, εχει την ικανοτητα να αμυνθει η και να ανταποδωσει.

το παιδι, τιποτα απο τα παραπανω. γι αυτο το πιο χοντρο ξυλο το θελει ο ενηλικος που σηκωνει χερι σε παιδι.
Εννοείς ότι αυτό που καθορίζει το πότε είναι επιτρεπτή η φάπα, εξαρτάται από τη μυϊκή δυναμική των εμπλεκομένων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 10:25

06 Οκτ 2023, 10:17
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Οκτ 2023, 10:14

Ανεξαρτήτως του ενός από το άλλο, αλλά πάντως την ίδια μέρα, δήλωσες ότι δεν είμαστε φιλενάδες πρώτον και δεύτερον ησουν πολύ αυστηρή με την Κασπ, αμφισβητώντας ακόμα και το κοτσάνι της.
Σαφώς και δεν είμαστε φιλενάδες. Όπως δεν είμαι φίλη και με τους περισσότερους χρήστες.

Από εκεί και πέρα, ρώτησα κάτι συγκεκριμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Οκτ 2023, 10:31

:-? Αφού απάντησα

Καλά δεν σε ξαναλέω φιλενάδα. :a040:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 10:34

06 Οκτ 2023, 10:31
:-?Αφού απάντησα

Καλά δεν σε ξαναλέω φιλενάδα. :a040:
Οκ, αν θεωρείς ότι χάνω την ηρεμία μου με την κριτική ή τους χαρακτηρισμούς του κάθε παπάρα, κάνεις μεγάλο λάθος. Οπότε ουδείς λόγος ανησυχίας. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Οκτ 2023, 10:47

Δεν σε έχω χαρακτηρίσει ποτέ εκτός πολιτικών που εκεί η επιλογή σου σε έχει αυτοχαρακτηρίσει ήδη. Και ούτε για την Κασπ είπα καμία βαριά κριτική, ίσα ίσα μπράβο σου είπα εκτός της τελευταίας πρότασης. Και σίγουρα δεν γράφω με κίνητρο να χάνεις την ηρεμία σου. Καλη συνέχεια

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών